Dodaj do ulubionych

Jeżeli Tusk wstawia

26.12.13, 14:29
Do swojej blagi najbliższą rodzinę to oznacza, że jego blaga się kończy. Takie można odnieść wrażenie z ckliwej ustawki świątecznej - szczęśliwa rodzina premiera na sześćdziesięciu metrach kwadratowych w Sopotach. Przy czym syn brał jeszcze niedawno forsę od giganta przekrętu, a córka zajęła się fatałaszkami.

Niby skromna polska rodzina z problemami jak wszyscy - zdradą i miłością wszystko wybaczającą. Tyle, że ta rodzina funkcjonuje tylko w weekendy, a ten kaprys premiera kosztuje już podatników setki milionów. Zawsze tak było, że Tusk balował w polityce w Warszawie, a żona pilnowała kuchni i pościeli na niedzielę.

Ostatnio zrobili się gorliwymi katolikami z całym qrestwem Opus Dei tej przemiany.

Kończy się Tusk i jego blaga. Ostatni jej wykwit z tuskobusu uratował temu cwanemu bubkowi dupę. Ale powtórka jest tylko chichotem.
Obserwuj wątek
    • 1zzarda Re: Jeżeli Tusk wstawia 26.12.13, 15:59
      Nie doceniasz siły 500 mld i jednak talentu Tuska! Może być różnie! A SKOK pada.....
      • baabeczka Re: Jeżeli Tusk wstawia 26.12.13, 16:09
        Ze też tobie się chce tak głupio rozmyśliwać ...Heniu żałosny...
      • haen2010 Re: Jeżeli Tusk wstawia 27.12.13, 09:30
        Zrobił tak potwornie drogie państwo kościelnych solidaruchów, że 500 mld nic nie pomoże.
    • m.c.hrabia Re: Jeżeli Tusk wstawia 26.12.13, 16:07
      odstaw już ten świąteczny bimberek hjeniu ,
      bo nienawiść cię zeżre do cna.
    • z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j Wolałes geja bez rodziny w roli premiera? 27.12.13, 09:41
      haen2010 napisał:
      >
      > Niby skromna polska rodzina z problemami jak wszyscy - zdradą i miłością wszyst
      > ko wybaczającą. Tyle, że ta rodzina funkcjonuje tylko w weekendy, a ten kaprys
      > premiera kosztuje już podatników setki milionów. Zawsze tak było, że Tusk balow
      > ał w polityce w Warszawie, a żona pilnowała kuchni i pościeli na niedzielę.
      >
      > Ostatnio zrobili się gorliwymi katolikami z całym qrestwem Opus Dei tej przemia
      > ny.
      >
      > Kończy się Tusk i jego blaga. Ostatni jej wykwit z tuskobusu uratował temu cwan
      > emu bubkowi dupę. Ale powtórka jest tylko chichotem.

Chichotem to jest próba ponownego dojscia do wadzy pedała z Żoliborza, no bo co jak poprednio nie dał rady tio teraz da?
      Jak starszy i bardziej zidiociały oraz bez brata?
      • haen2010 Re: Wolałes geja bez rodziny w roli premiera? 27.12.13, 11:15
        Ryju, zafiksowałeś się. G. mnie obchodzi ten, co nic nie może. Mnie obchodzą ci, co urządzają mi parszywe państwo polskie. Złajdaczone, skorumpowane i qrewskie dla wielu.
    • alistair-p A coś o tych setkach milionów? 27.12.13, 10:16
      Tak sobie chlapnąłeś.Zawsze to lepsze niż np 2 miliony,znacznie lepiej brzmi.Ciekawe ile milionów twoim zdaniem kosztują praktyki religijne premiera.Robisz się żałosny,następnym etapem będzie próba obsrania Tuskowi wycieraczki.Chcesz mu dokopać,to jakoś z sensem a nie takie brednie.
      • haen2010 Re: A coś o tych setkach milionów? 27.12.13, 10:41
        Wypadało by podsumować rachunki za dwadzieścia trzy lata Donalda w polityce. Przez ostatnie sześć lat są to astronomiczne kwoty. Wyraźnie facetowi odbiło.
        • alistair-p Re: A coś o tych setkach milionów? 27.12.13, 10:45
          Nie chcę cię męczyć,podaj za ostatnie sześc lat,od chwili jak jest premierem.Ile ojciec i Polska wydali na jego edukację mnie nie interesuje.Suma wykorzystanych zniżek na studenckie bilety też nie.
        • alistair-p Masz te informacje czy nie? n/t 27.12.13, 11:10

• szwampuch58 Re: "Kończy się Tusk " 27.12.13, 11:19
      teee,filozofie z Bilgoraja to juz 584-ty raz jak sie nie myle ?
      spieprzajdziadu.com/muzeum/images/d/d3/PiS_zasady1.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka