Dodaj do ulubionych

poseł Mularczyk

07.02.14, 20:09
przeczytałem teraz w Polityce pół artykułu o walce posła Mularczyka z biednym człowiekiem, który jakoś sobie radzi, niestety w sąsiedztwie tego katolika.
Na drugie pół nie mam siły.
Co jest w tej naszej polityce takiego, że do sejmu muszą trafić największe mendy?
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: poseł Mularczyk 07.02.14, 20:18
      Czy mularczyk to ten, który zaczął od krzywoprzysięstwa, żeby dać alibi jarkaczowi?
    • pies_na_czarnych Re: poseł Mularczyk 07.02.14, 20:20
      Gamoń podał Politykę do sądu.
    • damakier1 Re: poseł Mularczyk 07.02.14, 20:30
      Co jest w tej naszej polityce takiego, że do sejmu muszą trafić największe mendy?

One same nie trafiają. Ktoś je wybiera.
      Czytałam ten artykuł. Żenada.
    • adam111115 Re: poseł Mularczyk 07.02.14, 20:44
      Śliska gnida jak Hofman, skąd się te qrvy biorą? Jakie zayki, przeciwniki rozumu, remiki ich wybierają?
      • lumpior Re: poseł Mularczyk 07.02.14, 21:07
        Był dziś w "Forum"/ TV info/,wydalał jako jedyny argumenty przeciw Okrągłemu Stołowi.Paranoja,no i ten głupawy,szyderczy uśmieszek,cynizm i ohyda.Jak Kurski i "Zero",Kempa.
        • cronny poseł z tej partyjki co ma "solidarna" w nazwie 07.02.14, 22:56
          wykorzystuje siłę swej politycznej pozycji do wymuszenia na administracji terenowej systematycznego nękania porządnego człowieka, spokojnego i pracowitego, który przez zbieg okoliczności, znalazł się w skrajnie trudnej sytuacji życiowej.
          A wszystkie te szykany po to by biedaka zaszczuć i wykurzyć z bezpośredniego sąsiedztwa rezydencji pana posła.
          Sto lat temu, szykanami podobnymi do tych, jakie dziś w Małopolsce spotykają pana Adama Gromalę - władze zaboru pruskiego w Wielkopolsce nękały Michała Drzymałę.
          Drzymałę nękano z przyczyn politycznych za to, że był Polakiem. Gromala jest nękany przez polityka z powodów estetycznych, za to, że jest biedny, a zewnętrzne przejawy tej jego biedy szpecą panu posłowi widok na okoliczności przyrody.

• wujaszek_joe Re: poseł z tej partyjki co ma "solidarna" w nazw 07.02.14, 23:33
            tyle w tym wszystkim dobrego, że pan polityk wkrótce przestanie być politykiem.
            jednak gdyby postawił na odpowiedniego konia, byłby teraz co najmniej panem hofmanem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka