13.02.14, 16:44
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15452981,Nowy_sondaz_CBOS__PiS_na_prowadzeniu__PSL_i_Twoj_Ruch.html#BoxWiadTxt zaciekawił mnie wynik Nowej Prawicy JKM
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Sondaż 13.02.14, 16:48
      mnie ciekawi tylko

co na to hjeniek :)

bo dwa czy trzy dni temu wieszczył,wieszczył.......
      • haen2010 Re: Sondaż 13.02.14, 17:06
        Ja, hrabio, sondaży dewoty Grabowskiej i komuchów z HH nie komentuję. Prawdziwym sondażem są tylko przyrosty na FB. Tam nikt nikomu kliknąć nie narzuca. No, chyba że głosy Turków na platfusiarnię, za kasę.

Jeżeli chodzi o CBOS, to tylko kamaryla Tuskowa zna prawdę. Dla motłochu procenty podaje Graś.
        • m.c.hrabia Re: Sondaż 13.02.14, 19:28
          Elbląg wykazał ,że ty jedyny masz rację,i ta twoja FB
    • qqazz Re: Sondaż 13.02.14, 17:24
      Czemu cie zaciekawił?

pozdrawiam
      • volupte Re: Sondaż 13.02.14, 17:29
        Ponieważ NP ma szczatkowy pijar , mało o nich w mediach , nie pchaja sie na afisz ( albo mało ich zapraszają) ,program wlasciwie nieznany szerzej, a 4% w tym sondażu.
        • kucyk_trojanski Re: Sondaż 13.02.14, 17:41
          Np = NP
          Czy NP to np. jakis narodowy patriota?
          • zoil44elwer Re: Sondaż 14.02.14, 11:33
            kNP-Członki z liceum a Wódz(mikki mouse) z muzem (osobliwości)!
    • przeciwnik_klamstwa Re: Sondaż 14.02.14, 11:54
      volupte napisał:
      > rel="nofollow">wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15452981,Nowy_sondaz_CBOS__PiS_na_prowadzeniu__PSL_i_Twoj_Ruch.html#BoxWiadTxt

... mnie zaciekawiło tylko to zdjęcie, podretuszowane z tym wymodelowanym głupawym uśmiechem - super!
      Patrzcie i PO dziwiajcie lemingi jak was PR robi w wała... he, he, he...!
      ...
      1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę"
      2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało.
      • kotek.filemon Re: Sondaż 14.02.14, 13:45
        przeciwnik_klamstwa napisał:

> ... mnie zaciekawiło tylko to zdjęcie, podretuszowane z tym wymodelowanym głup
        > awym uśmiechem - super!

Faktycznie, to wielka sztuka przerobić gupio morde w cos wyglądającego po ludzku.
      • snajper55 Re: Sondaż 14.02.14, 13:56
        przeciwnik_klamstwa napisał:

> ... mnie zaciekawiło tylko to zdjęcie, podretuszowane z tym wymodelowanym głup
        > awym uśmiechem - super!

No fakt. Prezes uśmiecha się jak idiota. On tak ma od urodzenia. Brat bliźniak też zresztą tak miał.

S.
      • dystans4 Re: Sondaż 14.02.14, 14:24
        zwolennik_klamstwa napisał:

... mnie zaciekawiło tylko to zdjęcie, podretuszowane z tym wymodelowanym głupawym uśmiechem - super!

**
        Wszystko co pisze, należy odczytywać na odwrót. Można wtedy mieć wgląd w skrywane lęki i proroctwa dotyczące losów PiS.

Zadaniem artysty malarza nie jest naturalistyczne i przedmiotowe potraktowanie tematu, ale odkryć prawdę o człowieku. Choćby ta prawda była ukryta, jak brylant, pośród kurzu i fałszywych błyskotek otoczenia.
        Mnie interesuje, co na temat powiedzą - Sawa.com, nasz Skarb Anwadzia i Samantha. Jeszcze Zbynio, Kamilek...
    • zayka_nr11 Re: Sondaż 14.02.14, 14:09
      praktycznie to niepotrzebny sadaż

pokazujący jedynie przepływ mamony od PO dla niższych zawsze plasowanych partyjek za ich oddanie tymczasowe głosu przez elektorat
      • kotek.filemon A po polsku? 14.02.14, 14:11

• zayka_nr11 Re: A po polsku? 14.02.14, 14:15
          kotek.filemon napisał:

>
          takim z ZNP 37 letniej nauczycielki yebiącej się z uczniem 14 letnim
          • kotek.filemon I stąd te urazy głowy u ciebie, hmmm... 14.02.14, 14:22

• kotek.filemon Re: Sondaż 14.02.14, 14:11
      volupte napisał:

- zaciekawił mnie wynik Nowej Prawicy JKM

Aż myślałem, że to sondaż internetowy z metodologią z tyłka wziętą, bo gimbaza korwinowska bardzo lubi klikać, ale o dziwo nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka