volupte 13.02.14, 16:44 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15452981,Nowy_sondaz_CBOS__PiS_na_prowadzeniu__PSL_i_Twoj_Ruch.html#BoxWiadTxt zaciekawił mnie wynik Nowej Prawicy JKM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Sondaż 13.02.14, 16:48 mnie ciekawi tylko co na to hjeniek :) bo dwa czy trzy dni temu wieszczył,wieszczył....... Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Sondaż 13.02.14, 17:06 Ja, hrabio, sondaży dewoty Grabowskiej i komuchów z HH nie komentuję. Prawdziwym sondażem są tylko przyrosty na FB. Tam nikt nikomu kliknąć nie narzuca. No, chyba że głosy Turków na platfusiarnię, za kasę. Jeżeli chodzi o CBOS, to tylko kamaryla Tuskowa zna prawdę. Dla motłochu procenty podaje Graś. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Sondaż 13.02.14, 19:28 Elbląg wykazał ,że ty jedyny masz rację,i ta twoja FB Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Sondaż 13.02.14, 17:29 Ponieważ NP ma szczatkowy pijar , mało o nich w mediach , nie pchaja sie na afisz ( albo mało ich zapraszają) ,program wlasciwie nieznany szerzej, a 4% w tym sondażu. Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Sondaż 13.02.14, 17:41 Np = NP Czy NP to np. jakis narodowy patriota? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Sondaż 14.02.14, 11:33 kNP-Członki z liceum a Wódz(mikki mouse) z muzem (osobliwości)! Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwnik_klamstwa Re: Sondaż 14.02.14, 11:54 volupte napisał: > rel="nofollow">wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15452981,Nowy_sondaz_CBOS__PiS_na_prowadzeniu__PSL_i_Twoj_Ruch.html#BoxWiadTxt ... mnie zaciekawiło tylko to zdjęcie, podretuszowane z tym wymodelowanym głupawym uśmiechem - super! Patrzcie i PO dziwiajcie lemingi jak was PR robi w wała... he, he, he...! ... 1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę" 2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Sondaż 14.02.14, 13:45 przeciwnik_klamstwa napisał: > ... mnie zaciekawiło tylko to zdjęcie, podretuszowane z tym wymodelowanym głup > awym uśmiechem - super! Faktycznie, to wielka sztuka przerobić gupio morde w cos wyglądającego po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Sondaż 14.02.14, 13:56 przeciwnik_klamstwa napisał: > ... mnie zaciekawiło tylko to zdjęcie, podretuszowane z tym wymodelowanym głup > awym uśmiechem - super! No fakt. Prezes uśmiecha się jak idiota. On tak ma od urodzenia. Brat bliźniak też zresztą tak miał. S. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Sondaż 14.02.14, 14:24 zwolennik_klamstwa napisał: ... mnie zaciekawiło tylko to zdjęcie, podretuszowane z tym wymodelowanym głupawym uśmiechem - super! ** Wszystko co pisze, należy odczytywać na odwrót. Można wtedy mieć wgląd w skrywane lęki i proroctwa dotyczące losów PiS. Zadaniem artysty malarza nie jest naturalistyczne i przedmiotowe potraktowanie tematu, ale odkryć prawdę o człowieku. Choćby ta prawda była ukryta, jak brylant, pośród kurzu i fałszywych błyskotek otoczenia. Mnie interesuje, co na temat powiedzą - Sawa.com, nasz Skarb Anwadzia i Samantha. Jeszcze Zbynio, Kamilek... Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Sondaż 14.02.14, 14:09 praktycznie to niepotrzebny sadaż pokazujący jedynie przepływ mamony od PO dla niższych zawsze plasowanych partyjek za ich oddanie tymczasowe głosu przez elektorat Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: A po polsku? 14.02.14, 14:15 kotek.filemon napisał: > takim z ZNP 37 letniej nauczycielki yebiącej się z uczniem 14 letnim Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Sondaż 14.02.14, 14:11 volupte napisał: - zaciekawił mnie wynik Nowej Prawicy JKM Aż myślałem, że to sondaż internetowy z metodologią z tyłka wziętą, bo gimbaza korwinowska bardzo lubi klikać, ale o dziwo nie... Odpowiedz Link Zgłoś