wiosnaludzikow 16.05.14, 06:19 www.tvn24.pl/merkel-dla-faz-powinnismy-kontynuowac-bliskie-partnerstwo-z-rosja,428816,s.html Wypada przedstawić stosunek polskiego rządu do takiej wizji relacji Niemcy Rosja jaką mają Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: A ja nie czekam. 16.05.14, 08:26 religijnych.uczuc.obraza napisał(a): > A powinien Twoim zdaniem wypowiedzieć się na tem temat w kontekście polityki określonej tu przez Premiera Niemiec ? Nie powinien ? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 07:34 Przecież to jasne, że ma rację. Gdzie widzisz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 07:49 Bardzo rozsadnie i realistycznie na ten temat wypowiedzial sie L.Miller u Zakowskiego , przed chwila w TOK FM ..... Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 08:30 jacekm22 napisał: > Bardzo rozsadnie i realistycznie na ten temat wypowiedzial sie L.Miller > u Zakowskiego Faktycznie - bardzo racjonalna wypowiedź. Patrz: audycje.tokfm.pl/?str=3_13287181 Dziwi mnie tylko jedno - dlaczego do niektórych wystąpień potrzebuje suflerów. Przecież w dyskusji z Żakowskim nie znał pytań a świetnie radził sobie z wyjaśnianiem problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
valar-morghulis Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 07:50 1zzarda napisał(a): > Przecież to jasne, że ma rację. Jak widać, nie dla wszystkich > Gdzie widzisz problem? Lepiej spytaj gdzie nie widzi? Jemu łatwiej będzie wyliczyć, a my prędzej poznamy odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 08:07 A Tusk czeka na twoja opinie w tej sprawie, a ty milczysz jak Sfinks. I potem się dziwisz, że Graś cię nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 08:28 ayran napisał: > A Tusk czeka na twoja opinie w tej sprawie, a ty milczysz jak Sfinks. I potem s > ię dziwisz, że Graś cię nie lubi. Ty już swój obowiązek wykonałeś. jak zwykle bez treści i sensu ale tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 08:33 tak, Paweł wysłał mi esemesa, żebym spróbował nakłonić ludzikow do jakiegoś komentarza, bo jak zwykle "w skutek" nowego wątku powstała wielka panika. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 08:29 A co tu komentować ? Przecież nie od dziś wiadomo, że każdy ma na względzie przede wszystkim własny interes a wszelkie wyrazy solidarności to tylko iluzja... Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 08:37 mila2712 napisała: > A co tu komentować ? Przecież nie od dziś wiadomo, że każdy > ma na względzie przede wszystkim własny interes Nie wiem jaki w tych europejskich awanturach ma interes Tusk. Wydaje się że trochę za dużo podatnicy, tzn także Ty i ja musimy płacić za interesy Tuska. Wolał bym by Tusk bardziej uwzględniał interesy wszystkich podatników w Polsce - bo jak na razie za gaz może najwięcej nie płacę ale razem za nośniki energii nieprzyzwoicie dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Barzdzo logiczny wywód 16.05.14, 08:47 adherent1 napisał: adherent1 napisał: > Nie wiem jaki w tych europejskich awanturach ma interes Tusk. > Wydaje się że trochę za dużo podatnicy, tzn także Ty i ja musimy > płacić za interesy Tuska. . Nie wiem czy yeti istnieje, ale zostawia za duże ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 08:50 Jak już przestanie być premierem to musi z czegoś żyć prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 09:08 mila2712 napisała: > Jak już przestanie być premierem to musi z czegoś żyć prawda ? W Instytucie Meteorologi ma pracę zapewnioną. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 09:26 gtxl2 napisał: >> W Instytucie Meteorologi ma pracę zapewnioną. No coś ty. On ma potrzeby. Instytucje unijne - tylko i wyłącznie. ( Wszak to polityk na miarę europejską....a że mało rozpoznawalny ? Pikuś. ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 08:42 A nastapiły jakies zmainy w poltyce niemeckiej wobec Rosji, i jakie to, że potrzebny ci komentarz Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 09:13 wiosnaludzikow napisał: > Wypada przedstawić stosunek polskiego rządu do takiej wizji relacji Niemcy Rosj > a jaką mają Niemcy. To znaczy jakiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czekam na komentarz Tuska 16.05.14, 10:36 ... a jaki chciałbyś(!!) usłyszeć??? Masz przygotowany tekst?? Odpowiedz Link Zgłoś