porannakawa01 23.05.14, 21:29 Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wróblówna w maglu? A Adamek - pobity po głowie, myślenie splątane - jako szatniarz? Od poniedziałku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Moje propozycje 23.05.14, 21:36 porannakawa01 napisała: > Widzisz Ziobrę jako parkingowego? > Klępa, Wróblówna w maglu? > A Adamek - pobity po głowie, myślenie splątane - jako szatniarz? > Od poniedziałku! Adamek jako bramkarz w jakiejś knajpie. Może w agencji ochrony? Oczywiście bez broni, żeby się nie postrzelił. Wróbel, polonistka po KUL do szkoły podstawowej. Warunki ma - głos donośny, postać widoczna... Ziobro? Jego jedyna praca to dwa lata w służbie celnej. Może na celnika? Jakoś mi tam pasuje. Grzebanie w walizkach, przeszukiwanie samochodów... Będzie szczęśliwy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Moje propozycje 23.05.14, 22:32 Zapisał byś dziecko do szkoły gdzie uczy Wróbel?A jak by została wychowawczynią twojego dziecka?OSTRZEGAM Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Moje propozycje 25.05.14, 22:42 zezowaty snajperze po KUL jest rowniez twoj guru Hartman i gurowa Sroda (profesory) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 23.05.14, 21:37 To tylko "Zero" może pakować się i szukać zajęcia.Kempa i Wróbel to posłanki,więc będzie kasa.A Adamek może zostać pachołkiem u Rydzyka.On już do boksu się nie nadaje.Robotę a Brukseli stracą także :Cymański,Kurski i Włosowicz.Myślę że wyznawcy Ziobry nie wejdą do PE. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 23.05.14, 21:41 lumpior napisał: > To tylko "Zero" może pakować się i szukać zajęcia.Kempa i Wróbel to posłanki,wi > ęc będzie kasa.A Adamek może zostać pachołkiem u Rydzyka.On już do boksu się ni > e nadaje.Robotę a Brukseli stracą także :Cymański,Kurski i Włosowicz.Myślę że w > yznawcy Ziobry nie wejdą do PE. A ja Cymańskiego lubię. Zawsze dziwiłem się, że on był PiS. Tak nie pasował do pozostałych pislamistów. Kultura. poczucie humoru... S. Odpowiedz Link Zgłoś
zwid Widzę! 23.05.14, 22:03 Zbiniu "Rozmiar Zero" Ziobro - zero po przecinku, Marzena "Monster Truck" Wróbel - na ringu KSW, Beata "Krępa" Klępa - wabik (głosowy) na rogaciznę, Tadzio "Cymbał" Cymański - wiatrak, Tomasz "Znak od Boga" Adamek - klęcznik, Jacek "Ciemny lud" Kurski - sprzedawca ciemnoty, Ludwik "Trzeci bliźniak" Dorn - poetka dziecięca, Arkadiusz "Ju Tup" Mularczyk - zaleganie na dnie, Reszty w tej chwili nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 23.05.14, 22:22 nowa branża - producent gwoździ do trumny Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 25.05.14, 21:13 nareszcie posiedzą sobie w kraju, pani Kępa i Wróbel do magla, pan Ziober i Kurski na ochroniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
brysio76 Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 25.05.14, 21:40 Ziobro ma uprawnienia radcowskie. Chciałbym go zobaczyć w akcji. Pewnie okazałoby się że nie odróźnia decyzji od postanowienia, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 25.05.14, 22:18 brysio76 napisał: > Ziobro ma uprawnienia radcowskie. Chciałbym go zobaczyć w akcji. Pewnie okazało > by się że nie odróźnia decyzji od postanowienia, hehehe. Cała sprawa polega na tym, że klienci już nie są przydzilani. Klienta trzeba znaleźć! Do Zera? Ożesz tyyyyy! Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 25.05.14, 22:33 a ty jestes chyba nadparkingowym u palikota czy to nie ty na dawniej POwcem forumowym byles, a ostatnio paliglupem ? Moze paliglup juz ci nie da posady nadparkingowca - nie myslales o tym? prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś