Dodaj do ulubionych

Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wróblówna

23.05.14, 21:29
Widzisz Ziobrę jako parkingowego?
Klępa, Wróblówna w maglu?
A Adamek - pobity po głowie, myślenie splątane - jako szatniarz?
Od poniedziałku!
Obserwuj wątek
    • snajper55 Moje propozycje 23.05.14, 21:36
      porannakawa01 napisała:

> Widzisz Ziobrę jako parkingowego?
      > Klępa, Wróblówna w maglu?
      > A Adamek - pobity po głowie, myślenie splątane - jako szatniarz?
      > Od poniedziałku!

Adamek jako bramkarz w jakiejś knajpie. Może w agencji ochrony? Oczywiście bez broni, żeby się nie postrzelił.

Wróbel, polonistka po KUL do szkoły podstawowej. Warunki ma - głos donośny, postać widoczna...

Ziobro? Jego jedyna praca to dwa lata w służbie celnej. Może na celnika? Jakoś mi tam pasuje. Grzebanie w walizkach, przeszukiwanie samochodów... Będzie szczęśliwy.

S.
      • alistair-p Re: Moje propozycje 23.05.14, 22:32
        Zapisał byś dziecko do szkoły gdzie uczy Wróbel?A jak by została wychowawczynią twojego dziecka?OSTRZEGAM
      • judeosceptyk Re: Moje propozycje 25.05.14, 22:42
        zezowaty snajperze
        po KUL jest rowniez twoj guru Hartman i gurowa Sroda (profesory)
    • lumpior Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 23.05.14, 21:37
      To tylko "Zero" może pakować się i szukać zajęcia.Kempa i Wróbel to posłanki,więc będzie kasa.A Adamek może zostać pachołkiem u Rydzyka.On już do boksu się nie nadaje.Robotę a Brukseli stracą także :Cymański,Kurski i Włosowicz.Myślę że wyznawcy Ziobry nie wejdą do PE.
      • snajper55 Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 23.05.14, 21:41
        lumpior napisał:

> To tylko "Zero" może pakować się i szukać zajęcia.Kempa i Wróbel to posłanki,wi
        > ęc będzie kasa.A Adamek może zostać pachołkiem u Rydzyka.On już do boksu się ni
        > e nadaje.Robotę a Brukseli stracą także :Cymański,Kurski i Włosowicz.Myślę że w
        > yznawcy Ziobry nie wejdą do PE.

A ja Cymańskiego lubię. Zawsze dziwiłem się, że on był PiS. Tak nie pasował do pozostałych pislamistów. Kultura. poczucie humoru...

S.
    • zwid Widzę! 23.05.14, 22:03
      Zbiniu "Rozmiar Zero" Ziobro - zero po przecinku,
      Marzena "Monster Truck" Wróbel - na ringu KSW,
      Beata "Krępa" Klępa - wabik (głosowy) na rogaciznę,
      Tadzio "Cymbał" Cymański - wiatrak,
      Tomasz "Znak od Boga" Adamek - klęcznik,
      Jacek "Ciemny lud" Kurski - sprzedawca ciemnoty,
      Ludwik "Trzeci bliźniak" Dorn - poetka dziecięca,
      Arkadiusz "Ju Tup" Mularczyk - zaleganie na dnie,

Reszty w tej chwili nie pamiętam.
    • fiu-bzdziu2010 Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 23.05.14, 22:22
      nowa branża - producent gwoździ do trumny
    • maszmi Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 25.05.14, 21:13
      nareszcie posiedzą sobie w kraju, pani Kępa i Wróbel do magla, pan Ziober i Kurski na ochroniarzy
      • brysio76 Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 25.05.14, 21:40
        Ziobro ma uprawnienia radcowskie. Chciałbym go zobaczyć w akcji. Pewnie okazałoby się że nie odróźnia decyzji od postanowienia, hehehe.
        • porannakawa01 Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 25.05.14, 22:18
          brysio76 napisał:

> Ziobro ma uprawnienia radcowskie. Chciałbym go zobaczyć w akcji. Pewnie okazało
          > by się że nie odróźnia decyzji od postanowienia, hehehe.

Cała sprawa polega na tym, że klienci już nie są przydzilani.
          Klienta trzeba znaleźć!
          Do Zera?
          Ożesz tyyyyy!
    • judeosceptyk Re: Widzisz Ziobrę jako parkingowego? Klępa, Wrób 25.05.14, 22:33
      a ty jestes chyba nadparkingowym u palikota
      czy to nie ty na dawniej POwcem forumowym byles, a ostatnio paliglupem ?
      Moze paliglup juz ci nie da posady nadparkingowca - nie myslales o tym? prawda ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka