Dodaj do ulubionych

Forum Ekonomiczne?

05.09.14, 10:28
Najpierw pojawił się tam Kaczyński w towarzystwie znanych ekspertów od ekonomii, Hofmana, ten akurat wie jak wyciągnąć kasę od państwa, i Czarneckiego, który wie jak doić Unię, a teraz pokazał się sam sławny ekonom Korwin-Mikke z córką Korynną, która sama w sobie jest ekspertem ekonomicznym, prowadzi butik, czyli wie co to ekonomia.
Muszę poprosić pana Stefana, eksperta od światowych cen złomu i metali kolorowych,ma własny wózek, aby nie było, że to dyletant, żeby też objawił się na tym forum, jak tacy eksperci się pojawili, to on musi tam być.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,16588737,Korwin_Mikke_wprowadza_corke_do_polityki__Zabral_ja.html
Obserwuj wątek
    • lionold Re: Widziałem tam też 05.09.14, 14:03
      "smutną" ciotę Szydło z Kłaja!
    • lionold Re:Forum Ekonomiczne?Skoro je prezes zaszczycił 06.09.14, 13:11
      obecnościOM te już jest forum Wielcekomiczne.
    • snajper55 A pani profesor Szczypińskiej nie było? /nt 06.09.14, 13:18
      czan-dra napisał:

> Najpierw pojawił się tam Kaczyński w towarzystwie znanych ekspertów od ekonomii
      > , Hofmana, ten akurat wie jak wyciągnąć kasę od państwa, i Czarneckiego, który
      > wie jak doić Unię, a teraz pokazał się sam sławny ekonom Korwin-Mikke z córką
      > Korynną, która sama w sobie jest ekspertem ekonomicznym, prowadzi butik, czyli
      > wie co to ekonomia.
      > Muszę poprosić pana Stefana, eksperta od światowych cen złomu i metali kolorowy
      > ch,ma własny wózek, aby nie było, że to dyletant, żeby też objawił się na tym f
      > orum, jak tacy eksperci się pojawili, to on musi tam być.
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,16588737,Korwin_Mikke_wprowadza_corke_do_polityki__Zabral_ja.html
      • lionold Re: Korwin-Mikke wprowadza córkę do polityki 06.09.14, 19:34
        córa Korynna
    • dobry-termin Re: Forum Ekonomiczne? 06.09.14, 13:18
      Kaczyński, Hofman ... same insynuacjie... dlaczego to robisz? jeżeli ich cytujesz, zrób to choć raz uczciwie.
      Przecież temat jest o Korwinie, więc zdecyduj się! (typowy przekaz ze studia PR)
    • p.grochowski Re: Forum Ekonomiczne? 06.09.14, 18:06
      Zawsze byłem za rządem fachowców i ekspertów - inżynierów, ekonomistów, tak jak to było z rządem Jana Krzysztofa Bieleckiego w 1991 roku.

czan-dra napisał:

> Najpierw pojawił się tam Kaczyński w towarzystwie znanych ekspertów od ekonomii
      > , Hofmana, ten akurat wie jak wyciągnąć kasę od państwa, i Czarneckiego, który
      > wie jak doić Unię, a teraz pokazał się sam sławny ekonom Korwin-Mikke z córką
      > Korynną, która sama w sobie jest ekspertem ekonomicznym, prowadzi butik, czyli
      > wie co to ekonomia.
      > Muszę poprosić pana Stefana, eksperta od światowych cen złomu i metali kolorowy
      > ch,ma własny wózek, aby nie było, że to dyletant, żeby też objawił się na tym f
      > orum, jak tacy eksperci się pojawili, to on musi tam być.
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,16588737,Korwin_Mikke_wprowadza_corke_do_polityki__Zabral_ja.html
    • xystos Re: Forum Ekonomiczne? 07.09.14, 09:31
      .. jeszcze wierzycie w EURO ? pusty pieniadz o wartosci surowca z ktorego go wyprodukowano

ja inwestuje w zlote zeby,zamierzam tez zainwestowac w zlote jadra jako kapital ostatniej szansy ...

independenttrader.pl/

ZEN
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka