areyoubetter 09.12.14, 23:26 A może by tak zorganizować taki protest, marsz? Mam 300 km do W-wy, ale nawet gdyby przyszło mi nocować na dworcu - przyjadę i to z dużym towarzystwem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inocom Kup pączki i wręcz je zmarzniętym 09.12.14, 23:31 areyoubetter napisała: > A może by tak zorganizować taki protest, marsz? Mam 300 km do W-wy, ale nawet g > dyby przyszło mi nocować na dworcu - przyjadę i to z dużym towarzystwem. To wystarczy. Tak jak Jarkowi wręczyła pączki SB. Odpowiedz Link Zgłoś
morg.an Re: Kup pączki i wręcz je zmarzniętym 09.12.14, 23:34 Za dużo ryzyko mordobicia.Ja bym nie poszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 00:19 Nie zapomnij zabrac puszek od piwa, byscie mieli w co sikac. areyoubetter napisała: > A może by tak zorganizować taki protest, marsz? Mam 300 km do W-wy, ale nawet g > dyby przyszło mi nocować na dworcu - przyjadę i to z dużym towarzystwem. Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 00:27 bew-is napisał(a): > Nie zapomnij zabrac puszek od piwa, byscie mieli w co sikac. A co będziecie coś podpalać w stolicy? > areyoubetter napisała: > > A może by tak zorganizować taki protest, marsz? Mam 300 km do W-wy, ale n > awet g > > dyby przyszło mi nocować na dworcu - przyjadę i to z dużym towarzystwem. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 00:36 W tym sikaniu to największe doświadczenie mają oszołomy koczujące pod ministerstwem kultury.Zdaje się,że to coś nazywa się Solidarni 2010.Coraz mniej ich,ale obsrywają park obok Bristolu i wszystko wokoło. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 00:55 Z tego, co pamietam, to walka z krzyzem i sikanie do zniczy to specjalnosc Pojebancow. Oszolomy pod przewodnictwem swiatlych politykow zjednoczonych partii PO i Rucha Palikota osiagnely w tym mistrzostwo. Nacpani tryglodyci niszczyli wszystko, co napotkali, zarowno ludzi, zwierzeta, jak i przedmioty, ktore znalazly sie na ich drodze. alistair-p napisał: > W tym sikaniu to największe doświadczenie mają oszołomy koczujące pod ministers > twem kultury.Zdaje się,że to coś nazywa się Solidarni 2010.Coraz mniej ich,ale > obsrywają park obok Bristolu i wszystko wokoło. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 01:26 Bardzo trafnie opisałeś PiSuarową dzicz walącą na ślepo,oczywiście z pieśnią religijną na ustach swoich urojonych przeciwników,oczywiście krzyżami :-)Każdy na ich drodze to wróg !! W każdą niedzielę ich resztki zbierają się pod namiotem na Krakowskim Przedmieściu i urządzają sobie sabat. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 00:37 Olej to . Warszawiacy powinni kupić pączki ( sa w Auchan po 0.90 zł ) i czestować maszerujacych fanów Zbawcy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cronny 13 grudnia poczęstuj kaczystę pączkiem 10.12.14, 02:53 niech każdy wyznawca Jarozbawa doświadczy tej martyrologii dotkliwszej niż internowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 07:15 Super! Sądząc po sondażach, pójdą za toba milijony. Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Może stopem dojedziesz na marszowanie?! :-) 10.12.14, 14:56 W całym cywilizowanym świecie ... społeczeństwo i media, kontrolują aktualny rząd! ... natomiast w Polsce rząd, poprzez media .... wykorzystując niedowartościowanych pożytecznych idiotów, kontroluje opozycję ... i tłamsi społeczeństwo! Wszystko w tym teoretycznym państwie stoi na głowie! Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Marsz przeciwko Kaczynskiemu trwa od dawna 10.12.14, 14:58 w mendiach typu TVN Ludziom sie to juz znudzilo po 7 latach dzialalnosci nieudacznikow z PO Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Nie karmić kaczego narcyza! 10.12.14, 15:03 Jeszcze by się ważny poczuł - "Ach, zobaczcie, sprzysięgają się wszyscy przeciwko mnie!". Żadnych marszy! Ignorować, olewać, wyśmiewać - to każdego, podskakującego kurdupla boli najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś