Dodaj do ulubionych

Marsz przeciwko Kaczynskiemu

09.12.14, 23:26
A może by tak zorganizować taki protest, marsz? Mam 300 km do W-wy, ale nawet gdyby przyszło mi nocować na dworcu - przyjadę i to z dużym towarzystwem.
Obserwuj wątek
    • inocom Kup pączki i wręcz je zmarzniętym 09.12.14, 23:31
      areyoubetter napisała:

> A może by tak zorganizować taki protest, marsz? Mam 300 km do W-wy, ale nawet g
      > dyby przyszło mi nocować na dworcu - przyjadę i to z dużym towarzystwem.

To wystarczy. Tak jak Jarkowi wręczyła pączki SB.
      • morg.an Re: Kup pączki i wręcz je zmarzniętym 09.12.14, 23:34
        Za dużo ryzyko mordobicia.Ja bym nie poszedł.
    • bew-is Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 00:19
      Nie zapomnij zabrac puszek od piwa, byscie mieli w co sikac.

areyoubetter napisała:
      > A może by tak zorganizować taki protest, marsz? Mam 300 km do W-wy, ale nawet g
      > dyby przyszło mi nocować na dworcu - przyjadę i to z dużym towarzystwem.
      • romullos Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 00:27
        bew-is napisał(a):

> Nie zapomnij zabrac puszek od piwa, byscie mieli w co sikac.

A co będziecie coś podpalać w stolicy?

> areyoubetter napisała:
        > > A może by tak zorganizować taki protest, marsz? Mam 300 km do W-wy, ale n
        > awet g
        > > dyby przyszło mi nocować na dworcu - przyjadę i to z dużym towarzystwem.

• alistair-p Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 00:36
        W tym sikaniu to największe doświadczenie mają oszołomy koczujące pod ministerstwem kultury.Zdaje się,że to coś nazywa się Solidarni 2010.Coraz mniej ich,ale obsrywają park obok Bristolu i wszystko wokoło.
        • bew-is Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 00:55
          Z tego, co pamietam, to walka z krzyzem i sikanie do zniczy to specjalnosc Pojebancow. Oszolomy pod przewodnictwem swiatlych politykow zjednoczonych partii PO i Rucha Palikota osiagnely w tym mistrzostwo. Nacpani tryglodyci niszczyli wszystko, co napotkali, zarowno ludzi, zwierzeta, jak i przedmioty, ktore znalazly sie na ich drodze.

alistair-p napisał:
          > W tym sikaniu to największe doświadczenie mają oszołomy koczujące pod ministers
          > twem kultury.Zdaje się,że to coś nazywa się Solidarni 2010.Coraz mniej ich,ale
          > obsrywają park obok Bristolu i wszystko wokoło.
          • alistair-p Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 01:26
            Bardzo trafnie opisałeś PiSuarową dzicz walącą na ślepo,oczywiście z pieśnią religijną na ustach swoich urojonych przeciwników,oczywiście krzyżami :-)Każdy na ich drodze to wróg !!
            W każdą niedzielę ich resztki zbierają się pod namiotem na Krakowskim Przedmieściu i urządzają sobie sabat.
    • volupte Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 00:37
      Olej to . Warszawiacy powinni kupić pączki ( sa w Auchan po 0.90 zł ) i czestować maszerujacych fanów Zbawcy:-)
      • cronny 13 grudnia poczęstuj kaczystę pączkiem 10.12.14, 02:53
        niech każdy wyznawca Jarozbawa doświadczy tej martyrologii dotkliwszej niż internowanie.
    • purchawkapuknieta Re: Marsz przeciwko Kaczynskiemu 10.12.14, 07:15
      Super! Sądząc po sondażach, pójdą za toba milijony.
    • wykress Może stopem dojedziesz na marszowanie?! :-) 10.12.14, 14:56
      W całym cywilizowanym świecie ... społeczeństwo i media, kontrolują aktualny rząd!

... natomiast w Polsce rząd, poprzez media .... wykorzystując niedowartościowanych pożytecznych idiotów, kontroluje opozycję ... i tłamsi społeczeństwo!

Wszystko w tym teoretycznym państwie stoi na głowie!
    • rccc Marsz przeciwko Kaczynskiemu trwa od dawna 10.12.14, 14:58
      w mendiach typu TVN

Ludziom sie to juz znudzilo po 7 latach dzialalnosci nieudacznikow z PO
    • bogucjusz Nie karmić kaczego narcyza! 10.12.14, 15:03
      Jeszcze by się ważny poczuł - "Ach, zobaczcie, sprzysięgają się wszyscy przeciwko mnie!". Żadnych marszy! Ignorować, olewać, wyśmiewać - to każdego, podskakującego kurdupla boli najbardziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka