porannakawa01 18.12.14, 23:33 Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zwyciężała uczciwość, a nie cynizm i draństwo" Myslicie, że pogoni tych drani pisowskich czy też będzie jak dotąd chronił i usprawiedliwiał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiu-bzdziu2010 Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 18.12.14, 23:43 a co z "zaginionymi" dokumentami z Kancelarii Lecha Kaczyńskiego, jak Duduś był tam ministrem i znajomek zięcia prezydenta był ułaskawiony????? gdzie to zwycięstwo uczciwości???? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 18.12.14, 23:47 > "Aby w Polsce zwyciężała uczciwość, a nie cynizm i draństwo" Brzmi dobrze - czyżby Jacka Kurskiego wynajął? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 19.12.14, 05:09 Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zwyciężała uczciwość, a nie cynizm i draństwo" Ale jaja. To już nawet Duda nie chce zwycięstwa PiS:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsc 19.12.14, 05:36 >Ale jaja. >To już nawet Duda nie chce zwycięstwa PiS:)) Świetne ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsc 19.12.14, 06:21 Powinien zacząć od PiSu. Tam, ma co porządkować. Odpowiedz Link Zgłoś
piq ten pajac cynicznie i drańsko... 19.12.14, 06:23 ...przekazał swoje poparcie w wyborach prezydenckich w Krakowie w poprzedniej kadencji komunistycznemu bandziorowi w zamian za popieranie pochówku Lecha K. na Wawelu. Dzięki temu komuszy przekręciarz wygrał wybory z niewielką przewagą nad swom znacznie merytorycznie lepszym i z pewnością uczciwszym konkurentem (trzeba dodać, że Kracka sabotowała również macierzysta platfusia partia, robiąc mu kampanie taką, żeby przez przypadek partner niektórych platfusich radnych w interesach, prezio Majchrowski, nie przegrał wyborów). Tak to towarzysze pisowcy zwalczają korupcję i komunizm - czego pisowscy hunwejbini nie przyjmują do wiadomości. Fakty mówią, że tow. Jarosław zrobił więcej dla ochrony agentury SB niż jakikolwiek inny polityk postkomuchów nie wyłączając. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Mam nadzieję ,ze pogoni drani 19.12.14, 06:42 porannakawa01 napisała: > Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zwyciężała uczciwość, a nie cynizm i > draństwo" > > Myslicie, że pogoni tych drani pisowskich czy też będzie jak dotąd chronił i us > prawiedliwiał? Mam nadzieje ,ze pogoni drani wszelakiej masci. A zacznie od tych , dla których ideologia "kręcenia lodów " jest jedyną "wartością". W pierwszej kolejności pogoni tych , którzy maja realna szansę na kręcenie lodów i ją wykorzystują - czyli ludzi władzy (nie mylić z opozycją - to wskazówka dla lemingów). Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Mam nadzieję ,ze pogoni drani 19.12.14, 06:44 remik.bz napisał: > Mam nadzieje ,ze pogoni drani wszelakiej masci. A zacznie od tych , dla których > ideologia "kręcenia lodów " jest jedyną "wartością". Ma w tym jakieś realne osiągnięcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Mam nadzieję ,ze pogoni drani 19.12.14, 09:39 remik.bz napisał: > Mam nadzieje ,ze pogoni drani wszelakiej masci. A zacznie od tych , dla których > ideologia "kręcenia lodów " jest jedyną "wartością". W pierwszej kolejności po > goni tych , którzy maja realna szansę na kręcenie lodów i ją wykorzystują - czy > li ludzi władzy (nie mylić z opozycją - to wskazówka dla lemingów). Jak na razie to wlasnie glownie poslowie "opozycji" kreca lody gdzie sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mam nadzieję ,ze pogoni drani 19.12.14, 09:46 Remik, to on kandyduje na szeryfa? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ach ta jego charyzma i wiarygoność! 19.12.14, 07:57 Niezłomny człowiek. Widać, że z każdym pączkiem da sobie radę. Ubawiłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Pannę Krysie bronił jak mógł 19.12.14, 08:23 u Rymanowskiego Wybierzmy go na prezydenta. Mamy zagwarantowaną prezydenturę kurdupla z tylnego rzędu. Doda to kacza kukła. M. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Żartujesz.... 19.12.14, 08:33 mariner4 napisał: > u Rymanowskiego Ciekawe, jak mógł to uzasadnić? Że głodna była? A jak Polak Patryjota głodny, to zły? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Żartujesz.... 19.12.14, 12:45 Powinien opowiedzieć o tym naukowo, z powołaniem się na Maslowa www.zarzyccy.pl/piramida-potrzeb-maslowa-1.jpg i na fakt, że ona na tym najbardziej podstawowym poziomie trwa. TRWA jak opoka, na której prezes buduje IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: PiS_duny są jak matrioszki! 19.12.14, 09:36 Wszyscy mieszczOM się w kurduplu. Duda wyciągnięty z czeluści, chyba z dna prezesapana. A swoją drogą jak to do nazwisk potrafi przylgnąć zła karma - vide: Kamiński, Duda, Kaczkodański. Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 19.12.14, 09:41 A to PiS rzadzi w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 19.12.14, 09:47 Tak, wygrało sfałszowane wybory samorządowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 19.12.14, 12:49 Reżim Tuska i Kopacz sfałszował wybory, żeby PiS zwyciężył. Winni powinni być ukarani. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsc 19.12.14, 12:57 Dokładnie, ukarani za jawnie antypolskie działanie. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 19.12.14, 11:40 judeosceptyk 19.12.14, 09:41 A to PiS rzadzi w Polsce ? Nie rządzi a popatrz jacy kombinatorzy. A co byłoby gdyby rzadzili? Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 19.12.14, 14:16 > Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zwyciężała uczciwość, a nie cynizm i > draństwo" To zwykłe mydlenie oczu. Czego się można spodziewać po ruskiej agenturze? forum.gazeta.pl/forum/w,28,148649500,148650205,To_kolejny_sukces_ruskiej_agentury.html www.wiadomosci24.pl/artykul/macierewicz_ujawnil_naszych_agentow_i_zlamal_tajemnice_panstwowa_abw_chce_wznowienia_sledztwa_295859.html Odpowiedz Link Zgłoś