Dodaj do ulubionych

Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zwycięż

18.12.14, 23:33
Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zwyciężała uczciwość, a nie cynizm i draństwo"

Myslicie, że pogoni tych drani pisowskich czy też będzie jak dotąd chronił i usprawiedliwiał?
Obserwuj wątek
    • fiu-bzdziu2010 Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 18.12.14, 23:43
      a co z "zaginionymi" dokumentami z Kancelarii Lecha Kaczyńskiego, jak Duduś był tam ministrem i znajomek zięcia prezydenta był ułaskawiony?????
      gdzie to zwycięstwo uczciwości????
    • wariant_b Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 18.12.14, 23:47
      > "Aby w Polsce zwyciężała uczciwość, a nie cynizm i draństwo"

Brzmi dobrze - czyżby Jacka Kurskiego wynajął?
    • porannakawa01 Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 19.12.14, 05:09
      Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zwyciężała uczciwość, a nie cynizm i draństwo"

Ale jaja.
      To już nawet Duda nie chce zwycięstwa PiS:))
      • wiosnaludzikow Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsc 19.12.14, 05:36
        >Ale jaja.
        >To już nawet Duda nie chce zwycięstwa PiS:))
        Świetne ! :)
        • smutas13 Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsc 19.12.14, 06:21
          Powinien zacząć od PiSu. Tam, ma co porządkować.
    • piq ten pajac cynicznie i drańsko... 19.12.14, 06:23
      ...przekazał swoje poparcie w wyborach prezydenckich w Krakowie w poprzedniej kadencji komunistycznemu bandziorowi w zamian za popieranie pochówku Lecha K. na Wawelu. Dzięki temu komuszy przekręciarz wygrał wybory z niewielką przewagą nad swom znacznie merytorycznie lepszym i z pewnością uczciwszym konkurentem (trzeba dodać, że Kracka sabotowała również macierzysta platfusia partia, robiąc mu kampanie taką, żeby przez przypadek partner niektórych platfusich radnych w interesach, prezio Majchrowski, nie przegrał wyborów).

Tak to towarzysze pisowcy zwalczają korupcję i komunizm - czego pisowscy hunwejbini nie przyjmują do wiadomości. Fakty mówią, że tow. Jarosław zrobił więcej dla ochrony agentury SB niż jakikolwiek inny polityk postkomuchów nie wyłączając.
    • remik.bz Mam nadzieję ,ze pogoni drani 19.12.14, 06:42
      porannakawa01 napisała:

> Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zwyciężała uczciwość, a nie cynizm i
      > draństwo"
      >
      > Myslicie, że pogoni tych drani pisowskich czy też będzie jak dotąd chronił i us
      > prawiedliwiał?

Mam nadzieje ,ze pogoni drani wszelakiej masci. A zacznie od tych , dla których ideologia "kręcenia lodów " jest jedyną "wartością". W pierwszej kolejności pogoni tych , którzy maja realna szansę na kręcenie lodów i ją wykorzystują - czyli ludzi władzy (nie mylić z opozycją - to wskazówka dla lemingów).
      • wiosnaludzikow Re: Mam nadzieję ,ze pogoni drani 19.12.14, 06:44
        remik.bz napisał:

> Mam nadzieje ,ze pogoni drani wszelakiej masci. A zacznie od tych , dla których
        > ideologia "kręcenia lodów " jest jedyną "wartością".
        Ma w tym jakieś realne osiągnięcia ?
      • pis_da_deby Re: Mam nadzieję ,ze pogoni drani 19.12.14, 09:39
        remik.bz napisał:

> Mam nadzieje ,ze pogoni drani wszelakiej masci. A zacznie od tych , dla których
        > ideologia "kręcenia lodów " jest jedyną "wartością". W pierwszej kolejności po
        > goni tych , którzy maja realna szansę na kręcenie lodów i ją wykorzystują - czy
        > li ludzi władzy (nie mylić z opozycją - to wskazówka dla lemingów).

Jak na razie to wlasnie glownie poslowie "opozycji" kreca lody gdzie sie da.

• yoma Re: Mam nadzieję ,ze pogoni drani 19.12.14, 09:46
        Remik, to on kandyduje na szeryfa?
    • dr.krisk Ach ta jego charyzma i wiarygoność! 19.12.14, 07:57
      Niezłomny człowiek. Widać, że z każdym pączkiem da sobie radę.
      Ubawiłem się.
    • mariner4 Pannę Krysie bronił jak mógł 19.12.14, 08:23
      u Rymanowskiego
      Wybierzmy go na prezydenta. Mamy zagwarantowaną prezydenturę kurdupla z tylnego rzędu.
      Doda to kacza kukła.
      M.
      • dr.krisk Żartujesz.... 19.12.14, 08:33
        mariner4 napisał:

> u Rymanowskiego
        Ciekawe, jak mógł to uzasadnić? Że głodna była? A jak Polak Patryjota głodny, to zły?
        • dystans4 Re: Żartujesz.... 19.12.14, 12:45
          Powinien opowiedzieć o tym naukowo, z powołaniem się na Maslowa
          www.zarzyccy.pl/piramida-potrzeb-maslowa-1.jpg

i na fakt, że ona na tym najbardziej podstawowym poziomie trwa.
          TRWA jak opoka, na której prezes buduje IV RP.
    • lionold Re: PiS_duny są jak matrioszki! 19.12.14, 09:36
      Wszyscy mieszczOM się w kurduplu. Duda wyciągnięty z czeluści, chyba z dna prezesapana. A swoją drogą jak to do nazwisk potrafi przylgnąć zła karma - vide: Kamiński, Duda, Kaczkodański.
    • judeosceptyk Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 19.12.14, 09:41
      A to PiS rzadzi w Polsce ?
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 19.12.14, 09:47
        Tak, wygrało sfałszowane wybory samorządowe.
        • dystans4 Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 19.12.14, 12:49
          Reżim Tuska i Kopacz sfałszował wybory, żeby PiS zwyciężył. Winni powinni być ukarani.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsc 19.12.14, 12:57
            Dokładnie, ukarani za jawnie antypolskie działanie.
      • porannakawa01 Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 19.12.14, 11:40
        judeosceptyk 19.12.14, 09:41
        A to PiS rzadzi w Polsce ?

Nie rządzi a popatrz jacy kombinatorzy.
        A co byłoby gdyby rzadzili?
    • cymber.gaj Re: Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zw 19.12.14, 14:16
      > Pierwszy spot Andrzeja Dudy. "Aby w Polsce zwyciężała uczciwość, a nie cynizm i
      > draństwo"

To zwykłe mydlenie oczu. Czego się można spodziewać po ruskiej agenturze?

forum.gazeta.pl/forum/w,28,148649500,148650205,To_kolejny_sukces_ruskiej_agentury.html

www.wiadomosci24.pl/artykul/macierewicz_ujawnil_naszych_agentow_i_zlamal_tajemnice_panstwowa_abw_chce_wznowienia_sledztwa_295859.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka