Dodaj do ulubionych

Polska biało-czerwoni

29.03.15, 21:10
To nie ja jestem winny temu artykułowi,do napisania tego tematu zmusili mnie Polscy pseudokibice.Wczoraj wracałem do Irlandii,lot zapowiadał sie spokojny ,pogoda jako taka ,wiedziałem ze polecą Polacy na mecz do Irlandii.Usiadłem gdzieś z przodu,i ....sie zaczęło.Najpierw pani obok mnie miała nie zaklejony pysk i bez przerwy gadała jak nakręcona.Zawsze podaja alkohol w samolotach(jestem za zakazem podawania alkoholu w samolocie)wiec zanim dolecieli ci pseudokibice,non stop tankowali i darli sie wniebogłosy Polska biało-czerwoni.Non stop darły sie te małpy,dzieci płakały ,obsługa była tak zdenerwowana że aż kipiało.Pilot głośnym tonem uspokajał polskich nawalonych od alkoholu kibiców,małpy darły sie non stop.Kiedy samolot zaczął podchodzić do lądowania atmosfera zrobiła sie bardziej nerwowa,obsługa groziła Polskim pseudokibicom ze wezwie policje lotniska jak sie nie uspokoją.Samolot wykonywał nerwowe ruchy przy ladowaniu,nie było słychać pilota tylko wrzaski Polskich małp i płacz dzieci.Pani obok mnie namawiała mnie i innych abym do nich poszedł i ich uspokoił,myślałem ze jej zakleje pysk,jako że jeszcze mi sie nie zdarzyło by dało sie uspokoić małpy nawalone od alkoholu.Za oknem padał deszcz wiał silny wiatr.Jak latam samolotem od nastu lat pierwszy raz przeżyłem chwile grozy,pani obok mnie dodała jakby było mało,że w Anglii wpadli po wylądowaniu antyterroryści i wyrzucili tam pijanych ludzi z samolotu.Miałem dość tej natrętnej spanikowanej baby.Darła sie prawie jak oni ludzie ludzie uspokujcie ich bo sie pilot wkurzy i nie wylądujemy...popaprało ją całkowicie.Siedziałem prosto zapiety pasami ,reszta ludzi nerwówka jak fiks.Samolot wyladował ze zrywami na pasie ,jak dotknął kołami pasa,serce mi opadło w swoje miejsce.Normalnie po chwili pasażerowie powinni wstać i brać sie do wyjścia z bagażami podręcznymi.Ale małpy narobiły takiego szumu,że pilot zakazał wstawania bo przyjdzie po pijanych pasażerów policja lotniska i ich zabierze.I tak sie stało.JAKI WSTYD DLA POLAKÓW W SAMOLOCIE.Możecie sobie wyobrazić ,w obcym kraju nasi grają a małpy leciały tam na mecz i nażarły sie alkoholu jak świnie.Ten koleś który też był nawalony ale jakimś cudem policja go nie zabrała,łokciami sie rozpychał i miał pretensje że nikt sie za nimi nie wstawił.Ten kretyn i jego koledzy mało nie spowodowali wypadku na lotnisku przy podejściu do lądowania,a jeszcze chcieli by ich pogłaskać po łepetynie.Nigdy w życiu nie polece samolotem jak nasi lub inni piłkarze będą w tym dniu lub następnym grali.Polscy kibice ,małpy, o mało nie zabili 280 osób na lotnisku w Dublinie.I jeszcze mieli pretensje ze im było zimno ,jakbym był wiekszy i silniejszy to na miejscu pilota wyrzuciłbym ich z samolotu.Bo pilot podobno nie słyszał nawet siebie a co dopiero wieży kontrolnej.Kiedy wróciłem do domu,to przysiagłem sobie że nie obejrze meczu Polska Irlandia,bo wczoraj mało mnie szlag nie trafił.Ludzie jaki wstyd dla Polski że tu takie małpy przyleciały na mecz,nawet nie poszedłem do miasta ,a już broń Boże pod stadion w Dublinie.Dokładnie trza dziękować Bogu bo żyje.AAA pani sąsiadka?Boże chroń mnie od takich kobiet.
Obserwuj wątek
    • 3kaczyjar Re: Polska biało-czerwoni 29.03.15, 21:31
      A jako prawdziwy polak - nie widziałeś boga który by zjebał na miejscu tych jego- na pewno gorliwych wyznawców?
    • alistair-p Re: Polska biało-czerwoni 29.03.15, 21:33
      To prawdziwi patrioci.Elektorat Jarosława K.
      • 3kaczyjar Re: Polska biało-czerwoni 29.03.15, 21:38
        No i ukochani JPII - i Franciszka tyż.
    • lackzadek Re: Polska biało-czerwoni 30.03.15, 01:26
      Polskich kopaczy piłki i kiboli na księżyc!
      Nie oglądam, nie promuję i wstydzę się za to dziadostwo!
    • 13kisiel Re: Polska biało-czerwoni 30.03.15, 14:49
      cza było też się napić :-)))
      • szwampuch58 Re: "cza było też się napić" 30.03.15, 15:03
        intiligentna odpowiedz Wolaka,sooooowo daje 3 lata bez zawiasow dla wszystkich Wolakow i jusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka