Dodaj do ulubionych

Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1"

18.04.15, 11:01
Taki wniosek można wyciągnąć oglądając antypolską gadzinówkę co zwie się jak na ironię TV Republika.
Takiej ilości pomyj jeszcze nikt nigdy nie wylał na polskiego polityka.
Nawet za komuny rządowa telewizja nie odważyłaby się wylać tyle gOwna na któregokolwiek z polityków opozycyjnych, bo pracowali tam ludzie kulturalni, a nie chamy i rozumieli , ze Polacy tego nie kupią.
Ci z gadzinówki się niczym nie przejmują, przeinaczają fakty, kłamią, wymyślają jakieś krzesła, choroby filipińskie, zmieniają Komorowskiemu barwę głosu przycinając niskie tony, co czyni ciepły głos Komorowskiego skrzeczącym jak prezespana. itd itp.
Każde gOwno jest dla nich dobre, jeśli tylko może się przykleić do urzędującego prezydenta RP.
Mam propozycję dla tej gadzinówki. Zmieńcie sobie nazwę na TV AntyKomor.

A po 10 maja na TV AntyKopacz, bo idę o zakład, ze po wyborach prezydenckich wrogiem publicznym nr 1 stanie się dla nich PO i Kopacz.
Obserwuj wątek
    • w_v_w Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 18.04.15, 11:03
      kombatant_fk.zapijaczony.ryj napisał(a):

[...]
      > A po 10 maja na TV AntyKopacz, bo idę o zakład, ze po wyborach prezydenckich wr
      > ogiem publicznym nr 1 stanie się dla nich PO i Kopacz.

ryju, nie bredz, nie zastepuj Braka!
      • zapijaczony_ryj "Braka"-mozesz przetłumaczyć z wolskiego? 18.04.15, 11:07
        w_v_w napisał:

> kombatant_fk.zapijaczony.ryj napisał(a):
        >
        > [...]
        > > A po 10 maja na TV AntyKopacz, bo idę o zakład, ze po wyborach prezydenck
        > ich wr
        > > ogiem publicznym nr 1 stanie się dla nich PO i Kopacz.

A co do bredzenia, to moze się założysz?
        Że to ja jak zwykle się nie mylę
        >
        > ryju, nie bredz, nie zastepuj Braka!
        • w_v_w : "Braka"-doskonale wiesz ;) 18.04.15, 11:12
          Kochan: Wejście w konfrontację z tłumem pokazało, że Komorowski nie różni się od tych „specjalistów od kur”

Nie zakladam sie, takie mam zasady, a jak ci sie nie podobaja , to mam tez inne :)
          ---
          Wawerka
          --
          Nie chodzi o to, żeby zmieniać świnie przy korycie, tylko żeby im zabrać koryto. JKM
          • zapijaczony_ryj Re: : "Braka"-doskonale wiesz ;) 18.04.15, 15:37
            w_v_w napisał:
            Nie wiem!
    • volupte Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 18.04.15, 11:11
      Ciemny lud kupi.
    • dobry-termin [...] 18.04.15, 11:14
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • az43 Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1& 18.04.15, 13:50
        Nigdy.Nie ma za co.Ale rozliczenie za Wołomin i inne przekrety SKOKÓW jest niezbędne więc kilku pisuarów z pewnym senatorem na czele w końcu w pierdlu wylądują.
        W końcu ukraść 3,5 mld zł(według stanu na dzisiaj) nawet pisuarom bezkarnie się nie uda.
          • zapijaczony_ryj Re: speca od kur przyjmę 18.04.15, 15:48
            A ja od słuchawki:

tiny.pl/htd75
            • 13kisiel Re: speca od kur przyjmę 18.04.15, 15:54

To stare jest lepsze
            • 141288bs Re: speca od kur przyjmę 18.04.15, 15:56
              zapijaczony_ryj napisał:

> A ja od słuchawki:
              >
              > tiny.pl/htd75

- to na co czekasz,dzwon do Bronka,a przy okazji to i trzoda chlewna zaopiekuje sie,cielaczkowi da polizac...dzwon, bo jeszcze ktos cie uprzedzi
    • 13kisiel Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 18.04.15, 11:32
      sam się potyka o krzesła ...ostatnio w Lublinie :)))
      w takim tempie kompromitacja i swojego wrodzonego buractwa...wątpię czy wejdzie do II Rundy :-)))
      • zapijaczony_ryj Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1& 18.04.15, 22:24
        13kisiel napisał:

> sam się potyka o krzesła ...ostatnio w Lublinie :)))
        > w takim tempie kompromitacja i swojego wrodzonego buractwa...wątpię czy wejdzie
        > do II Rundy :-)))
        >

Jeszcze tylko brakuje by sobie gabel złamał jak Naczelny Idiota pod pałacem, kiedy dobie przydepnął włosy wystające z nosa
    • grek.grek Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 18.04.15, 11:52
      sztabowcy medialni KOmorowskiego poniewierają panią Ogórek, to ci nie przeszkadza ?

rózncia polega na tym, ze pani Ogórek nikomu krzywdy nie uczyniła.

poza tym, Komorowski przez 5 lat przejadał tylko naasze pieniądze, nie robiąc nic, ale za to produkują
      absurdalne koszta swojej prezydentury i całego tego bizancjum, w którym czy się stoi czy się lezy, 20 tysiaków się należy.

prezydencka kancelaria stała się przytuliskiem dla emerytów z Unii Wolności dorabiających sobie ekstra kasę.

co Polska z tego ma ?

NIC.

"wróg publiczny" ?

raczej Pierwszy Pasożyt Najjaśniejszej, które osobiście opłacam z własnej kieszeni, a jego medialni i partyjni kolesie obrażają moją kandydatkę na prezydenta.

• 13kisiel Teraz przesłuchają i spałują zraszacze!!! 18.04.15, 12:32
        wpolityce.pl/polityka/241334-symboliczne-bronislaw-komorowski-chcial-pokazac-sie-wsrod-przedsiebiorcow-wlaczyly-sie-jednak-zraszacze-polowa-uczestnikow-oblana-czarna-ciecza
        • w_v_w Re: Teraz przesłuchają i spałują zraszacze!!! 18.04.15, 12:39
          ...biedny Bredzislaw, klody pod nogi, a to tramwaj sie wykolei, a to zraszacze go zaatakuja, a to krzeslo. Wrzaskiem tego nie zalatwi, osmieszyl sie juz dawno, teraz, to zenujacy widok.
          • 13kisiel TOP 2 po występie w Japoni,,,Lublin 18.04.15, 13:16
            niewygodne.info.pl/artykul5/02209-Komorowski-bredzi-na-wiecu-w-Lublinie--Zobacz-VIDEO.htm
            • w_v_w Re: TOP 2 po występie w Japoni,,,Lublin 18.04.15, 13:18
              ...moze lyknal dla kurazu? :)
                • w_v_w Re: wsi tańczy i śpiewa :-))) 18.04.15, 13:39
                  mdli mnie na sama mysl, ze "lon" moze wygrac. Jak to sie mowi "pozyteczny idiota" ?
                  • zapijaczony_ryj Pożyteczny Idiota jest jeden, to Naczelny Idiota! 19.04.15, 09:16
                    w_v_w napisał:

> mdli mnie na sama mysl, ze "lon" moze wygrac. Jak to sie mowi "pozyteczny idiot
                    > a" ?

To tylko dzięki niemu PO wygrywa raz po raz. Ja mu zyczę 130 lat zycia. Niech nam zyje jak najdłużej i suży PO
                    • w_v_w Re: Pożyteczny Idiota jest jeden, to Naczelny Idi 19.04.15, 09:27
                      jestem tego samego zdania platfonsy bez pisiorow znikna w czarnej dziurze:)
              • alistair-p Jedno zdanie 5 błędów n/t 18.04.15, 15:12

• 13kisiel Bronek na dalekim miejscu cywilizacji bez 18.04.15, 15:19
                  opiniak.pl/internetowy-sondaz-prezydencki-kwiecien-glosuj/?fb_comment_id=377458412378929_377647375693366&comment_id=377647375693366&offset=0&total_comments=22#f305ad751c
                  cenzury :-)))
                • zapijaczony_ryj Re: Jedno zdanie 5 błędów n/t 21.04.15, 13:18
                  alistair-p napisał:

>
                  E, tam, po prostu wolskiej ortografii nie znasz
              • zapijaczony_ryj Re: TOP 2 po występie w Japoni,,,Lublin 21.04.15, 17:24
                w_v_w napisał:

> ...moze lyknal dla kurazu? :)

A moze sraczki tygodniowej dostał jak poprzednik i zorganizował tearde ladowanie>
                • w_v_w Re: TOP 2 po występie w Japoni,,,Lublin 21.04.15, 17:47
                  ...ten twoj faworyt ryju, ma chyba obstrukcje dla odmiany , bo goowno przez niego przemawia ;)
                  • zapijaczony_ryj Re: TOP 2 po występie w Japoni,,,Lublin 21.04.15, 18:01
                    w_v_w napisał:

> ...ten twoj faworyt ryju, ma chyba obstrukcje dla odmiany , bo goowno przez nie
                    > go przemawia ;)

Twój faworyt zaczłą staczką tygodniową, apotem piS-dnął o glebę za radą brata
            • zapijaczony_ryj Re: TOP 2 po występie w Japoni,,,Lublin 20.04.15, 18:46
              13kisiel napisał:

> niewygodne.info.pl/artykul5/02209-Komorowski-bredzi-na-wiecu-w-Lublinie--Zobacz-VIDEO.htm

Jak zwykle masz kłopoty ze słuchem, to była fantastyczna riposta Komorowskiego w stosunku do chamskiego bydła.
              Zmień telewizor, albo idź do laryngologa!!
          • zapijaczony_ryj A to Irasiad, A to s-raczka Tygodnuiowa, a to 19.04.15, 14:11
            w_v_w napisał:

> ...biedny Bredzislaw, klody pod nogi, a to tramwaj sie wykolei, a to zraszacze
            > go zaatakuja, a to krzeslo. Wrzaskiem tego nie zalatwi, osmieszyl sie juz dawno
            > , teraz, to zenujacy widok.

twarde lądowanie!
            • w_v_w Broneck, specjalnej troski, 20.04.15, 19:03
              nie mozna z niego zartowac, trzeba sie pochylic nad jego ulomnoscia :)
              • kombatant_fk.zapijaczony.ryj Re: Broneck, specjalnej troski, 20.04.15, 19:07
                w_v_w napisał:

> nie mozna z niego zartowac, trzeba sie pochylic nad jego ulomnoscia :)

NIe stać cię , zeby cos samemy wymyślić, tylko musisz mnie papugować?
                PST, czyli Prezes specjalnej Troski i PiS , czyli Partia inaczej Sprawnych to znak towarowy, który opatentowałem kilka lat temu.
                MAm ci wkleić? Czy sam sobie znajdziesz?
                Naprawdę nie stać cię na własne myślenie zamiast kopiowania mnie?
                • w_v_w Re: Broneck, specjalnej troski, 20.04.15, 19:12
                  ryju, ciebie papugowac gdziezbym smiala, ale nie mozna pominac faktu, ze Brak jest ulomny i nie napisac o tym. Dziwie sie, ze tego nie dostrzegasz, ty specjalista "specjalnej troski", sorry, "od specjalnej troski" ;D
                  • zapijaczony_ryj Re: Broneck, specjalnej troski,To tu masz sprzed 21.04.15, 07:51
                    w_v_w napisał:

> ryju, ciebie papugowac gdziezbym smiala, ale nie mozna pominac faktu, ze Brak
                    > jest ulomny i nie napisac o tym. Dziwie sie, ze tego nie dostrzegasz, ty specj
                    > alista "specjalnej troski", sorry, "od specjalnej troski" ;D
                    trzech lat
                    forum.gazeta.pl/forum/w,28,119573476,119573476,No_teraz_to_dopiero_PiSiaczki_zaczna_opluwac_Wajde.html
        • zapijaczony_ryj Re: Teraz przesłuchają i spałują zraszacze!!! 19.04.15, 11:46
          13kisiel napisał:

> wpolityce.pl/polityka/241334-symboliczne-bronislaw-komorowski-chcial-pokazac-sie-wsrod-przedsiebiorcow-wlaczyly-sie-jednak-zraszacze-polowa-uczestnikow-oblana-czarna-ciecza
          >
          E tam, przybą PiSowscy i je zakrzyczą, będą się tak drzeć, że nawet woda z podłogi ucieknie
          • w_v_w Re: Teraz przesłuchają i spałują zraszacze!!! 19.04.15, 11:51
            ...jakas czarna mazia, to znak dla Braka :)
            • kombatant_fk.zapijaczony.ryj Re: Teraz przesłuchają i spałują zraszacze!!! 21.04.15, 17:17
              w_v_w napisał:

> ...jakas czarna mazia, to znak dla Braka :)

Kaczy fiut Jarozbawa to lizak Dudy
        • zapijaczony_ryj A Duda i tak wygr a, tryle, że w cxymbergaja 27.04.15, 19:41
          13kisiel napisał: Tyle, ze z Naczelnym Idiota

> wpolityce.pl/polityka/241334-symboliczne-bronislaw-komorowski-chcial-pokazac-sie-wsrod-przedsiebiorcow-wlaczyly-sie-jednak-zraszacze-polowa-uczestnikow-oblana-czarna-ciecza
          >
      • yoma Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1& 18.04.15, 14:44
        Grek.grek, jak pani Ogórek wygra, to do kosztów prezydentury będziesz musiał dorzucić operacje plastyczne, a to drogie.
        • grek.grek Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1& 18.04.15, 14:49
          sugerujesz, że ona musi sobie coś poprawiać ?

zaryzykowałbym że obecna Pierwsza Daam powinna o tym pomysleć.
          obawiam sie tylko, czy budżet państwa polskiego stać na tak kolosalne wydatki...
          • axyzaa Odezwał się obrońca kobiet-hejter-hipokryta 18.04.15, 17:07
            Nie bój się nie ty pierwszy broniąc Ogórek hejtujesz inne kobiety. Antyprawak zrobił to z Grodzką, i ze Środą i z prof. Płatek. I oczywiście chodziło o ich urodę. Jesteście żałośni.
            • zapijaczony_ryj Re: Odezwał się obrońca kobiet-hejter-hipokryta 21.04.15, 18:29
              axyzaa napisała:

> Nie bój się nie ty pierwszy broniąc Ogórek hejtujesz inne kobiety. Antyprawak z
              > robił to z Grodzką, i ze Środą i z prof. Płatek. I oczywiście chodziło o ich ur
              > odę. Jesteście żałośni.
              >

Do kogo pijesz kochanie?
          • yoma Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1& 18.04.15, 20:49
            Nie sugeruję, tylko wiem. Nie ma takich cudów, żeby kobieta w wieku 36, w dodatku chuda, nie miała ani jednej kurzej łapki.

A na dodatek, aż przykro mi to mówić, brak kurzych łapek sugeruje, że delikwentka nie wie, co to orgazm. Tak, tak.
          • zapijaczony_ryj Wybieramy pierwszą dame, oszustkę jak Kaczyńska 21.04.15, 18:27
            grek.grek napisał:

> sugerujesz, że ona musi sobie coś poprawiać ?
            >
            > zaryzykowałbym że obecna Pierwsza Daam powinna o tym pomysleć.
            > obawiam sie tylko, czy budżet państwa polskiego stać na tak kolosalne wydatki..
            > .
            Która oszukała naród i podawałą sie za 8 lat młodszą, czy prezy=denta RP?
            • w_v_w Re: Wybieramy pierwszą dame, oszustkę jak Kaczyńs 21.04.15, 18:32
              ...nie byla pierwsza kobieta, ktora nie przyznala sie do wieku. Nina Andrycz tez miala rozne metryki ;) Moze "oszustki" ale z klasa!!!
              • zapijaczony_ryj Re: Wybieramy pierwszą dame, oszustkę jak Kaczyńs 22.04.15, 08:58
                w_v_w napisał:

> ...nie byla pierwsza kobieta, ktora nie przyznala sie do wieku. Nina Andrycz t
                > ez miala rozne metryki ;) Moze "oszustki" ale z klasa!!!

A kiedy to NIna Andrycz była pierwszą damą?
                Poza tym nie ma takiego pojęcia jak oszustwo z klasą. Tak jak i złodziejstwo z klasą, czy bandyta z klasą
                • w_v_w Re: Wybieramy pierwszą dame, oszustkę jak Kaczyńs 22.04.15, 13:56
                  fakt, ryju, teraz platfonsy uprawiaja "rozboj w bialy dzien", chamska zagrywka, fakt.

BTW nazywanie Komorowskiej "pierwsza dama", to spore naduzycie, dosyc groteskowe :D
                  • zapijaczony_ryj A nazwanie piastunki przygłupa dama jak nazwiesz? 22.04.15, 17:10
                    w_v_w napisał:

> fakt, ryju, teraz platfonsy uprawiaja "rozboj w bialy dzien", chamska zagrywka,
                    > fakt.
                    >
                    > BTW nazywanie Komorowskiej "pierwsza dama", to spore naduzycie, dosyc groteskow
                    > e :D

Tej piastunki:www.google.pl/search?q=Lech+kaczy%C5%84ski+z+%C5%BCon%C4%85&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=tLk3VfOyNaT4ywP81IHICA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1414&bih=898#imgrc=XfG-GRFLXMqvaM%253A%3BjOlSASV907spLM%3Bhttps%253A%252F%252Fmedia.allyou.net%252F2%252F20424%252Fimages%252F2084122%252FOBCHODY-KT260.jpg.800x5000_q90.jpg%3Bhttps%253A%252F%252Fkaminski.allyou.net%252F2058689%252Ffotografie-reportazowe%3B720%3B480
        • zapijaczony_ryj Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1& 20.04.15, 07:10
          yoma napisała:

> Grek.grek, jak pani Ogórek wygra, to do kosztów prezydentury będziesz musiał do
          > rzucić operacje plastyczne, a to drogie.
          chyba pomyliłaś Ogórek z Grodzką
      • zapijaczony_ryj Poprzednik więcej przepił, przejadł i przelatał 18.04.15, 22:49
        grek.grek napisał:

> sztabowcy medialni KOmorowskiego poniewierają panią Ogórek, to ci nie przeszkad
        > za ?
        >
        > rózncia polega na tym, ze pani Ogórek nikomu krzywdy nie uczyniła.
        >
        > poza tym, Komorowski przez 5 lat przejadał tylko naasze pieniądze, nie robiąc n
        > ic, ale za to produkują
        > absurdalne koszta swojej prezydentury i całego tego bizancjum, w którym czy się
        > stoi czy się lezy, 20 tysiaków się należy.
        >
        > prezydencka kancelaria stała się przytuliskiem dla emerytów z Unii Wolności dor
        > abiających sobie ekstra kasę.
        >
        > co Polska z tego ma ?
        >
        > NIC.
        >
        > "wróg publiczny" ?
        >
        > raczej Pierwszy Pasożyt Najjaśniejszej, które osobiście opłacam z własnej kiesz
        > eni, a jego medialni i partyjni kolesie obrażają moją kandydatkę na prezydenta.
        >

A na koniec zabił ponad 90 niewinnych osób!
        Za rada brata zresztą
    • grek.grek Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 18.04.15, 14:55
      "wróg publiczny" ?

raczej pajac międzynarodowej renomy.

jedzie do Kijowa, kładzie z przyklękiem 100 mln euro myta, a oni uchwalają ustawę wedle której bandyci mordujący Polakow, z UPA i OUNu, to są bohaterowie i wszelka krytyka sensu i celów ich działania ma być karana.

a on milczy.

po co mi taki prezydent ? po co mi taka niemota ?

niech daje na zmywak do Anglii, tam się milczy i robi co pan każe. To dla niego fucha adekwatna do kompetencji i osobowości.
      • zapijaczony_ryj Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 21.04.15, 18:31
        grek.grek napisał:

> "wróg publiczny" ?
        >
        > raczej pajac międzynarodowej renomy.
        >
        > jedzie do Kijowa, kładzie z przyklękiem 100 mln euro myta, a oni uchwalają usta
        > wę wedle której bandyci mordujący Polakow, z UPA i OUNu, to są bohaterowie i ws
        > zelka krytyka sensu i celów ich działania ma być karana.
        >
        > a on milczy.
        >
        > po co mi taki prezydent ? po co mi taka niemota ?
        >
        > niech daje na zmywak do Anglii, tam się milczy i robi co pan każe. To dla niego
        > fucha adekwatna do kompetencji i osobowości.

Ten , którego wybrałes popełnił sekuku
    • az43 Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 18.04.15, 15:55
      Ta kampania pokazuje jedno:są 2 Polski i tego już nikt i nic nie zmieni.
      Jedna-cywilizowana,europejska i kulturalna i druga Polska-hołoty,menelstwa i bydła.
      Zamiana dyskusji wyborczej na zadymy prawicowego bydła ilustrują ten podział.Ja rozumiem,że oponenci Komorowskiego nie dyskutują ponieważ albo nie potrafią albo wiedzą,że ich nędzne kłamstwa są natychmiast ujawniane.To co ta hołota narodowo-prawicowa wyprawia pokazuje jednoznacznie jaka będzie Polska jeżeli żulia zacznie rządzić.
      • volupte Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 18.04.15, 16:05
        Bedziesz żył w ciekawych czasach:-)
        • az43 Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1& 18.04.15, 18:38
          Tak się dziwnie składa,że od urodzenia żyję w ciekawych czasach.Obawiam się,że rzeczywiście będzie tak do końca.
          • w_v_w Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1& 18.04.15, 18:44
            a ja chce zyc w normalnych czasach, obys zyl w ciekawych czasach, to klatwa starozytna
            Wawerka
            --
            Nie chodzi o to, żeby zmieniać świnie przy korycie, tylko żeby im zabrać koryto. JKM
            • alistair-p W tym wpisie tylko 7 błędów 18.04.15, 18:47
              Popraw się,przynajmniej się postaraj.
              • w_v_w Re: W tym wpisie tylko 7 błędów 18.04.15, 19:04
                ...to do mnie?
                • alistair-p Re: W tym wpisie tylko 7 błędów 18.04.15, 19:08
                  owszem
                  • w_v_w Re: W tym wpisie tylko 7 błędów 19.04.15, 05:54
                    to sa jedyne argumenty? tak tez myslalam. powinienes skupic sie na bredniach Komorowskiego, tam bedziesz mial wieksze pole do popisu.
                  • zapijaczony_ryj Re: W tym wpisie tylko 7 błędów 29.04.15, 17:55
                    alistair-p napisał:

> owszem

Palant Duda i tak przegra, bo jest pacynką Kaczyńskieg0
                    • 141288bs Re: W tym wpisie tylko 7 błędów 30.04.15, 08:37
                      zapijaczony_ryj napisał:

> alistair-p napisał:
                      >
                      > > owszem
                      >
                      > Palant Duda i tak przegra, bo jest pacynką Kaczyńskieg0

- - pytanie bylo z kim Komorowski spotkal sie w Kielcach? - - a ty niczym baran,albo rzeczywiscie jestes baranem,udajesz,ze nie bylo pytania
                      • w_v_w Re: W tym wpisie tylko 7 błędów 30.04.15, 08:38
                        ryj, to zwykly plonker, podobnie jak jego pan :P
                      • zapijaczony_ryj To, ze Duda przegra to pewnik 02.05.15, 18:25
                        141288bs napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
                        >
                        > > alistair-p napisał:
                        > >
                        > > > owszem
                        > >
                        > > Palant Duda i tak przegra, bo jest pacynką Kaczyńskieg0
                        >
                        > - - pytanie bylo z kim Komorowski spotkal sie w Kielcach? - - a ty niczym baran
                        > ,albo rzeczywiscie jestes baranem,udajesz,ze nie bylo pytania
                        • 141288bs Re: To, ze Duda przegra to pewnik 02.05.15, 18:36
                          zapijaczony_ryj napisał:

> 141288bs napisał:
                          >
                          > > zapijaczony_ryj napisał:
                          > >
                          > > > alistair-p napisał:
                          > > >
                          > > > > owszem
                          > > >
                          > > > Palant Duda i tak przegra, bo jest pacynką Kaczyńskieg0
                          > >
                          > > - - pytanie bylo z kim Komorowski spotkal sie w Kielcach? - - a ty niczym
                          > baran
                          > > ,albo rzeczywiscie jestes baranem,udajesz,ze nie bylo pytania
                          >
                          > -
                • zapijaczony_ryj Chyba nie 24.04.15, 18:33
                  w_v_w napisał:

> ...to do mnie?
                  Bo błędy Wolaków nie sa błędami
            • fryzjer_lysych Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1& 18.04.15, 18:56
              IV RP i PRL tam byłeś w raju
              • zapijaczony_ryj Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1& 05.05.15, 10:42
                fryzjer_lysych napisał:

> IV RP i PRL tam byłeś w raju

Niestety to były raczej wariatkowa
            • zapijaczony_ryj Za życia Jarozbawa normalnie nie będzie 23.04.15, 10:15
              w_v_w napisał:

> a ja chce zyc w normalnych czasach, obys zyl w ciekawych czasach, to
              > klatwa starozytna

> Wawerka
              > --
              > Nie chodzi o to, żeby zmieniać świnie przy korycie, tylko żeby im zabrać ko
              > ryto. JKM
          • zapijaczony_ryj To racvzej zwyczjne chamstwo PiSu 23.04.15, 08:28
            az43 napisał:

> Tak się dziwnie składa,że od urodzenia żyję w ciekawych czasach.Obawiam się,że
            > rzeczywiście będzie tak do końca.

www.se.pl/wiadomosci/polityka/bronislaw-komorowski-i-andrzej-duda-dzis-wieczorem-w-tvn-24_587633.html
            • 141288bs Re: To racvzej zwyczjne chamstwo PiSu 23.04.15, 08:35
              Uciekasz od mego pytania o ocene blekitnego marszu z 2006 roku?
              • zapijaczony_ryj Jak można porównać błękitny marsz z 2006 roku 24.04.15, 09:11
                141288bs napisał:

> Uciekasz od mego pytania o ocene blekitnego marszu z 2006 roku?

Do dzisiejszego chamstwa i awanturnictwa PiSowskich spędów?
                Wtedy ludzie się radowali, a teraz PiS_dactwo zionie nienawiścią, a sam Naczelny idiota tylko tą swołocz podjudza.
                Tu masz jak to wtedy wygladało:
                www.youtube.com/watch?v=oThSResHpJI
                A jak to wglada teraz to ogladaj w telewizji!!
                • 141288bs Re: Jak można porównać błękitny marsz z 2006 roku 24.04.15, 19:12
                  zapijaczony_ryj napisał:

> 141288bs napisał:
                  >
                  > > Uciekasz od mego pytania o ocene blekitnego marszu z 2006 roku?
                  >
                  > Do dzisiejszego chamstwa i awanturnictwa PiSowskich spędów?
                  > Wtedy ludzie się radowali, a teraz PiS_dactwo zionie nienawiścią, a sam Naczeln
                  > y idiota tylko tą swołocz podjudza.
                  > Tu masz jak to wtedy wygladało:
                  > www.youtube.com/watch?v=oThSResHpJI
                  > A jak to wglada teraz to ogladaj w telewizji!!
                  - a wtedy to byla zlosliwa radosc PO przegranych przez Tuska wyborach prezydenckich - to wiem,Donek mocno w organizacje marszu angazowal sie i nakazal uzyc najPOdlejszej symboliki.
                  • zapijaczony_ryj to ty uciekaszod faktów 24.04.15, 21:21
                    141288bs napisał:

>
                    > > 141288bs napisał:
                    > >
                    > > > Uciekasz od mego pytania o ocene blekitnego marszu z 2006 roku?
                    > >
                    > > Do dzisiejszego chamstwa i awanturnictwa PiSowskich spędów?
                    > > Wtedy ludzie się radowali, a teraz PiS_dactwo zionie nienawiścią, a sam N
                    > aczeln
                    > > y idiota tylko tą swołocz podjudza.
                    > > Tu masz jak to wtedy wygladało:
                    > > www.youtube.com/watch?v=oThSResHpJI
                    > > A jak to wglada teraz to ogladaj w telewizji!!
                    > - a wtedy to byla zlosliwa radosc PO przegranych przez Tuska wyborach prezydenc
                    > kich - to wiem,Donek mocno w organizacje marszu angazowal sie i nakazal uzyc na
                    > jPOdlejszej symboliki.
                    • 141288bs Re: to ty uciekaszod faktów 24.04.15, 21:41
                      Nie bede przekomazal sie z toba,bo i tak nie zrozumiesz.Twoj program POd kopulka jest sztywny.
            • 141288bs Re: To racvzej zwyczjne chamstwo PiSu 23.04.15, 09:35
              To co zademonstrowano na blekitnym marszu PO w 2006 roku, jakbys skomentowal?
              - wrzuc na wyszukiwarke haslo;blekitny marsz PO w 2006 roku,znajdziesz wiele relacji z tego marszu,zdjec i wyPOwiedzi ludzi z pierwszych krzesel PO.
        • zapijaczony_ryj Ciekawe to będą jak wygra NAczelny Idiota z Dudą 22.04.15, 18:37
          volupte napisał:

> Bedziesz żył w ciekawych czasach:-)

i zaczna elsperyment od nowa
          No niesprawiedliwe, żeby odwalić taki numer:
          tiny.pl/htd75
          I nie dostać co najmniej tytułu idioty roku?
      • zapijaczony_ryj A ja rozumiem to zupełnnie inacze jako Polak, a 22.04.15, 16:57
        az43 napisał:

> Ta kampania pokazuje jedno:są 2 Polski i tego już nikt i nic nie zmieni.
        > Jedna-cywilizowana,europejska i kulturalna i druga Polska-hołoty,menelstwa i by
        > dła.
        > Zamiana dyskusji wyborczej na zadymy prawicowego bydła ilustrują ten podział.Ja
        > rozumiem,że oponenci Komorowskiego nie dyskutują ponieważ albo nie potrafią al
        > bo wiedzą,że ich nędzne kłamstwa są natychmiast ujawniane.To co ta hołota narod
        > owo-prawicowa wyprawia pokazuje jednoznacznie jaka będzie Polska jeżeli żulia z
        > acznie rządzić.

Nie Wolak!
        Żulia z PiS juz nigdy nied będzie rzadzić , bo przegrywa od ośmiu lat raz za razem i w tym roku znów drugi i trzeci raz przegra.
        Przegra z kretesem!!
        • 141288bs Re: A ja rozumiem to zupełnnie inacze jako Polak, 22.04.15, 21:18
          Ryju,jak nazwiesz Blekitny Marsz PO w 2006 roku? - Z cala swiadomoscia tego jaka tam byla "symbolika",na pewno zulia nazwac bylo by to bardzo delikatne.
          - Przypomne ci,ze niesiono transparenty z podobizna Prezydenta Lecha Kaczynskiego z namalowana tarcza strzelnicza. - Bylo to wymowne w zestawieniu z wypowiedzia,obecnie starajacego sie o ponowna prezydenture B.Komorowskiego,ktory powstrzymal sie strzelania do kaczek z uwagi na okres ochronny.
          Podobizna Prezydenta Lecha Kaczynskiego z namalowana tarcza strzelnicza i strzelanie do kaczek
          - w wydaniu PO,czy to pomysl Komorowskiego na taka symbolike?
      • zapijaczony_ryj Sam bym tego lepiej nie ujął 22.04.15, 18:22
        az43 napisał:

> Jedna-cywilizowana,europejska i kulturalna i druga Polska-hołoty,menelstwa i by
        > dła.
        > Zamiana dyskusji wyborczej na zadymy prawicowego bydła ilustrują ten podział.Ja
        > rozumiem,że oponenci Komorowskiego nie dyskutują ponieważ albo nie potrafią al
        > bo wiedzą,że ich nędzne kłamstwa są natychmiast ujawniane.To co ta hołota narod
        > owo-prawicowa wyprawia pokazuje jednoznacznie jaka będzie Polska jeżeli żulia z
        > acznie rządzić.
      • pat158 Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 22.04.15, 19:51
        Narodowcy mają niski budżet, a chcą żeby ktoś ich zauważył to robią zadymy ;). Aczkolwiek patent jest sprawdzony - konkretnie 5 lat temu przez PiS ;).
        • zapijaczony_ryj Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1& 25.04.15, 08:57
          pat158 napisał(a):

> Narodowcy mają niski budżet, a chcą żeby ktoś ich zauważył to robią zadymy ;).
          > Aczkolwiek patent jest sprawdzony - konkretnie 5 lat temu przez PiS ;).
          >

A PiS ich jeszcze podjudza i aktywnie wspomaga
      • zapijaczony_ryj żulia juz raz rzadziła, na szczęście tylko 2 lata 23.04.15, 08:05
        az43 napisał:

> dła.
        > acznie rządzić.
    • w_v_w Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 18.04.15, 19:40
      ryju, jestes ekspertem, powiedz Komorowski w Lublinie byl nawalony?
      • zapijaczony_ryj A skad mam niby wiedzieć? 22.04.15, 18:41
        w_v_w napisał:

> ryju, jestes ekspertem, powiedz Komorowski w Lublinie byl nawalony?

Wiem, ze Wypitny miał sra_czkę tygodniową, bo to oznajmił jego minister. Wiem tez ze na pokładzie Tupolew3a walili małpki!!
        Ale zeby buli nawaleni , tez nie wiem
        • w_v_w Re: A skad mam niby wiedzieć? 22.04.15, 18:48
          ryju, to Brąx byl nawalony, czy nie, fachowiec jestes :D
          • zapijaczony_ryj Re: A skad mam niby wiedzieć? 23.04.15, 16:19
            w_v_w napisał:

> ryju, to Brąx byl nawalony, czy nie, fachowiec jestes :D

Taki ze mnie fachowiec w tej materii jak koziej dOpy trąba
            • w_v_w Re: A skad mam niby wiedzieć? 23.04.15, 16:21
              ...rozumiem, ze twoj nick, to kamuflaz?
              • zapijaczony_ryj Re: A skad mam niby wiedzieć? 30.04.15, 08:31
                w_v_w napisał:

> ...rozumiem, ze twoj nick, to kamuflaz?

rozum jak chcesz
        • 141288bs Re: A skad mam niby wiedzieć? 22.04.15, 21:57
          zapijaczony_ryj napisał:

> w_v_w napisał:
          >
          > > ryju, jestes ekspertem, powiedz Komorowski w Lublinie byl nawalony?
          >
          > Wiem, ze Wypitny miał sra_czkę tygodniową, bo to oznajmił jego minister. Wiem t
          > ez ze na pokładzie Tupolew3a walili małpki!!
          > Ale zeby buli nawaleni , tez nie wiem
          - nie musisz udawac glupa,ty jestes glupem
          • zapijaczony_ryj Re: A skad mam niby wiedzieć? 01.05.15, 13:52
            141288bs napisał:

>
            > > w_v_w napisał:
            > >
            > > > ryju, jestes ekspertem, powiedz Komorowski w Lublinie byl nawalony?
            >
            > > Łoj widzę, ze z lustrem gadasz
            > > Wiem, ze Wypitny miał sra_czkę tygodniową, bo to oznajmił jego minister.
            > Wiem t
            > > ez ze na pokładzie Tupolew3a walili małpki!!
            > > Ale zeby buli nawaleni , tez nie wiem
            > - nie musisz udawac glupa,ty jestes glupem
    • boblebowsky Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 18.04.15, 23:37

Nie tylko republika. Kiedyś były słynne wina Tuska, a teraz są wina Komorowskiego. I dokładnie jak mówisz, za chwilę będą wina Kopacz.
      Co od TV Republika, jak zwykle pełna zgoda:)
      • zapijaczony_ryj Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 01.05.15, 15:49
        boblebowsky napisał:

> kombatant_fk.zapijaczony.ryj napisał(a):
        >
        > Nie tylko republika. Kiedyś były słynne wina Tuska, a teraz są wina Komorowskie
        > go. I dokładnie jak mówisz, za chwilę będą wina Kopacz.
        > Co od TV Republika, jak zwykle pełna zgoda:)

zawsze staram się pisać prawdę i za to PiS_dactwo mnie zwalcza, donoszą na mnie, kapują na moderacji i próbują zrobić ze mnie UBeka , Milicjanta, czy ormowca,a nawet TW.
        Przygłupy nie widzą, ze te funkcje nawzajem się wykluczają, a już na pewno nigdy się nie łączyły.
    • rrdm Re: to tylko bałwan nr 1 20.04.15, 08:16
      wróg to ktoś inteligentny a chyba nikt na trzeźwo bronka o inteligencję by nie posądził
      • w_v_w Re: to tylko bałwan nr 1 20.04.15, 08:28
        ...jest inteligentny...inaczej ;)

Ar­mia ba­ranów, której prze­wodzi lew, jest sil­niej­sza od ar­mii lwów pro­wadzo­nej przez ba­rana.zwykl mawiac Napoleon.

Ciekawe co by powiedzial o baranach, ktorym przewodzi baran?
      • zapijaczony_ryj Re: to tylko bałwan nr 1 25.04.15, 15:25
        rrdm napisał:

> wróg to ktoś inteligentny a chyba nikt na trzeźwo bronka o inteligencję by nie
        > posądził

to jak byś określił IQ tego, który z Tymże Bronkiem sromotnie przegrał debatę telewizyjną? Jarosław Kaczyński się nazywał, taki kurduplasty!
        • 141288bs Re: to tylko bałwan nr 1 27.04.15, 22:08
          zapijaczony_ryj napisał:

> rrdm napisał:
          >
          > > wróg to ktoś inteligentny a chyba nikt na trzeźwo bronka o inteligencję b
          > y nie
          > > posądził
          >
          > to jak byś określił IQ tego, który z Tymże Bronkiem sromotnie przegrał debatę
          > telewizyjną? Jarosław Kaczyński się nazywał, taki kurduplasty!
          - PO co piszesz takie bzdety nie ogladajac debaty?
      • zapijaczony_ryj Re: to tylko bałwan nr 1 26.04.15, 18:42
        rrdm napisał:

> wróg to ktoś inteligentny a chyba nikt na trzeźwo bronka o inteligencję by nie
        > posądził

KTO BY POSĄDZIŁ O INTLIGRENCJĘ TAKIEGO IDIOTĘ:

tiny.pl/htd75
      • zapijaczony_ryj Masz rację, tylko głupol mógł wygrać z NI 03.05.15, 17:32
        rrdm napisał:

> posądził

PRzed milionami telewidzów
    • szmul.bender Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 20.04.15, 19:34
      pisząc, że jest p. Komorowski jest wrogiem publicznym nobilitujesz jego wrogów (ale nie przeciwników) czyniąc z nich publikę, podczas gdy są po prostu prymitywną katolską hołotą
      • zapijaczony_ryj Zważ kontekst tego tytułu wątku 26.04.15, 10:02
        szmul.bender napisał:

> pisząc, że jest p. Komorowski jest wrogiem publicznym nobilitujesz jego wrogów
        > (ale nie przeciwników) czyniąc z nich publikę, podczas gdy są po prostu prymit
        > ywną katolską hołotą

przeczytaj dalej, to zrozumiesz, że drwię z antypolskiej gadzinówki tV REpublika, a twoja ocena jest błędna
    • rrdm Re: Wysłać Bronka na emeryturę! 21.04.15, 08:46
      BO SIARA STRASZNA
      • 141288bs Re: Wysłać Bronka na emeryturę! 21.04.15, 16:56
        rrdm napisał:

> BO SIARA STRASZNA
        - straszna i rubaszna
        • zapijaczony_ryj Re: Wysłać Bronka na emeryturę! 01.05.15, 18:30
          141288bs napisał:

> rrdm napisał:
          >
          > > BO SIARA STRASZNA
          > - straszna i rubaszna

Rzeczywiście "Siara" czyt Rewiński dał strasznie dOpy popierając Partię Inaczej Sprawnych i jej niestabilnie umysłowego szefa zwanego NAczelnym Idiotom
      • zapijaczony_ryj Re: Wysłać Bronka na emeryturę! 27.04.15, 11:07
        rrdm napisał:

> BO SIARA STRASZNA

za młody, ale Naczelny Idiota osiagnął wiek emerytalny w ubiegłym roku
    • piotr7777 Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 21.04.15, 19:23

> Taki wniosek można wyciągnąć oglądając antypolską gadzinówkę co zwie się jak na
      > ironię TV Republika.
      > Takiej ilości pomyj jeszcze nikt nigdy nie wylał na polskiego polityka.
      > Nawet za komuny rządowa telewizja nie odważyłaby się wylać tyle gOwna na któreg
      > okolwiek z polityków opozycyjnych, bo pracowali tam ludzie kulturalni, a nie ch
      > amy i rozumieli , ze Polacy tego nie kupią.
      Za komuny nie było czegoś takiego jak "opozycyjny polityk", bo politykami oficjalnie byli tylko działacze PZPR i partii satelickich. Opozycyjni to byli działacze i o nich albo nie mówiono w ogóle (bo przynajmniej do 1976 r. oficjalnie nie było żadnej opozycji), albo jeśli mówiono to najczęściej wyłącznie po nazwisku (typu "Michnik", czy "Kuroń") i zwykle w formie paszkwilowej. Mniej więcej tak jak teraz tzw. dziennikarz Kajdanowicz w Faktach o PiS.
      • zapijaczony_ryj Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 28.04.15, 09:21
        piotr7777 napisał:
        > Za komuny nie było czegoś takiego jak "opozycyjny polityk", bo politykami oficj
        > alnie byli tylko działacze PZPR i partii satelickich. Opozycyjni to byli działa
        > cze i o nich albo nie mówiono w ogóle (bo przynajmniej do 1976 r. oficjalnie ni
        > e było żadnej opozycji), albo jeśli mówiono to najczęściej wyłącznie po nazwisk
        > u (typu "Michnik", czy "Kuroń") i zwykle w formie paszkwilowej. Mniej więcej ta
        > k jak teraz tzw. dziennikarz Kajdanowicz w Faktach o PiS.

W Gadzinówce w takiej paszkwilowej formie mówię o wszystkich z PO w tym o prezydencie i premierze
    • wykress Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 22.04.15, 17:39
      ... podobno w jednym mieście na wieść o zbliżających się bronkobusach włączył się system ostrzegania o kataklizmach, a dzieci ewakuowano ze szkół ... na ulice. :)
      • zapijaczony_ryj Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 02.05.15, 13:37
        wykress napisał:

> ... podobno w jednym mieście na wieść o zbliżających się bronkobusach włączył s
        > ię system ostrzegania o kataklizmach, a dzieci ewakuowano ze szkół ... na ulice
        > . :)

To się włączyło po oswiadczeniu, ze posłowie PiS modlili się o deszcz. Straż pożarna i worki z piaskiem już są w pogotowiu
    • pat158 Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 22.04.15, 19:53
      I dlatego TV Republikę zaliczyć należy do stacji z permanentną kontrolą rodzicielską, najlepiej dla dzieci i dla rodziców. ;)
      • zapijaczony_ryj RAczej pokazywać jako podręcznikowy przykład 04.05.15, 10:51
        pat158 napisał(a):

> I dlatego TV Republikę zaliczyć należy do stacji z permanentną kontrolą rodzici
        > elską, najlepiej dla dzieci i dla rodziców. ;)
        >

manipulacji manipulacji
    • w_v_w znalezione w necie... 22.04.15, 22:07
      Jestem sobie Komorowski Bronek, prosty jak od szpadla trzonek

Zapewne jakis fan :)
      • edd.y Kontrukcja cepa 24.04.15, 12:41
        Konstrukcje cepa tez moze byc analogia.
        • zapijaczony_ryj Re: Kontrukcja cepa 29.04.15, 11:33
          edd.y napisał(a):

> Konstrukcje cepa tez moze byc analogia.

Jarkacz pewnie cepem tez by sobie nie dał "rade"
          • 13kisiel Re: Kontrukcja cepa 29.04.15, 11:36
            Bronek obraża wyborców jak w Lublinie
          • zapijaczony_ryj Re: Kontrukcja cepa 01.05.15, 18:33
            zapijaczony_ryj napisał:

> edd.y napisał(a):
            >
            > > Konstrukcje cepa tez moze byc analogia.
            >
            > Jarkacz pewnie cepem tez by sobie nie dał "rade"

Ten przygłup nawet z zakupami, ani ze słuchawkOM sobie nie dał rade, i nigdy nie da-można powiedzić PATALOGIA
      • zapijaczony_ryj Oj, przykrędzie z kimś takim przegrać w I rundzie! 27.04.15, 14:18
        w_v_w napisał:

> Jestem sobie Komorowski Bronek, prosty jak od szpadla trzonek
        >
        >
        > Zapewne jakis fan :)
        • w_v_w Marzyciel! 27.04.15, 14:25
          ryju, poraza twoj optymizm :D:D:D
          • zapijaczony_ryj Re: Marzyciel! 02.05.15, 07:37
            w_v_w napisał:

> ryju, poraza twoj optymizm :D:D:D
            >

Najbardziej mnie poraził, jak pisałem, ze Sasin z HGW nie maszans.
            I się sprawdziło.
            Tak samo teraz Duda nie ma szans i to tez się sprawdzi!!!
            • 141288bs Re: Marzyciel! 02.05.15, 08:30
              Jestes po prostu durniem. - Durniem,ktory POwiela klamstwa Bronka od switu do switu.
              Ciekawi mnie,czy robisz to spolecznie ,czy za jakas kase?
              • zapijaczony_ryj Re: Marzyciel! 03.05.15, 08:52
                141288bs napisał:

> Jestes po prostu durniem. - Durniem,ktory POwiela klamstwa Bronka od switu do s
                > witu.
                > Ciekawi mnie,czy robisz to spolecznie ,czy za jakas kase?

Robię to, bo jestem patriotą i nie chcę powtórki z rozrywki jakim była tzw IVRP w której to niestabilny umysłowo psychol był jednoczesnie premierem i prezydentem. Na szczęście nie dał rade i w połowie kadencji sam się obalił.
                A syf jaki po sobie zostawił sprzątamy do dziś!
    • w_v_w Znowu "gorace" przyjecie Braka w Kielcach 26.04.15, 15:37
      Bronek w Kielcach

Mnostwo zwolennikow Bronislawa M. K, nie wiem dlaczego maja takie biale sprezynki w uszach, to taki "nowy kotylion"?
      • 141288bs Re: Znowu "gorace" przyjecie Braka w Kielcach 26.04.15, 17:41
        w_v_w napisał:

> Bronek w Kielcach
        >
        > Mnostwo zwolennikow Bronislawa M. K, nie wiem dlaczego maja takie biale sprezyn
        > ki w uszach, to taki "nowy kotylion"?
        - rzeczywiscie b.gorace przyjecie...ale honoru on nigdy nie mal
        • w_v_w Re: Znowu "gorace" przyjecie Braka w Kielcach 26.04.15, 17:47
          a z kim tam sie spotkal?
          • 141288bs Re: Znowu "gorace" przyjecie Braka w Kielcach 29.04.15, 17:21
            w_v_w napisał:

> a z kim tam sie spotkal?

- dobre pytanie...moze ktos to wie?
            • w_v_w Re: Znowu "gorace" przyjecie Braka w Kielcach 29.04.15, 17:39
              scisle tanje/poufne jedno jest pewne mury solidne i nie slychac bylo buczenia :D
      • zapijaczony_ryj Re: Znowu "gorace" przyjecie Braka w Kielcach 30.04.15, 17:02
        w_v_w napisał:

> Bronek w Kielcach
        >
        > Mnostwo zwolennikow Bronislawa M. K, nie wiem dlaczego maja takie biale sprezyn
        > ki w uszach, to taki "nowy kotylion"?

Pisie bydło wie, ze Duda nie ma szans, chyba, ze oni zdenerwuja Pana Prezydenta Komorowskiego gwizdaniem, buczeniem, tupaniem i pierdzeniem, ti tez tak go swołocz atakuje.
        Nie przewidziała, ze społeczeństwo to chamstwo PiSu oceni przy urnach i będzie tylko jedna runda.
        My zwolennicy PO nie wyzywamy Dudy, nie gwizdzemy na niego, nie tupiemy i nie pierdzimy!
        No , ale my jesteśmy z podwórkowej hołoty, a nie z wyzszej półki kulturowei=j (czytaj chamskiej) Naczelnego Idioty
        • w_v_w Re: Znowu "gorace" przyjecie Braka w Kielcach 30.04.15, 20:35
          ...zapisuje twoj post w "ulubionych"

Na pohybel Bromkowi!!!
          • zapijaczony_ryj Re: Znowu "gorace" przyjecie Braka w Kielcach 06.05.15, 08:22
            w_v_w napisał:

> ...zapisuje twoj post w "ulubionych"
            >
            > Na pohybel Bromkowi!!!

Dudzie bydło wszędzie dotrze by wygwizdać przewciwnika
        • 141288bs Re: Znowu "gorace" przyjecie Braka w Kielcach 01.05.15, 11:35
          zapijaczony_ryj napisał:

> w_v_w napisał:
          >
          > > Bronek w Kielcach
          > >
          > > Mnostwo zwolennikow Bronislawa M. K, nie wiem dlaczego maja takie biale s
          > prezyn
          > > ki w uszach, to taki "nowy kotylion"?
          >
          > Pisie bydło wie, ze Duda nie ma szans, chyba, ze oni zdenerwuja Pana Prezydenta
          > Komorowskiego gwizdaniem, buczeniem, tupaniem i pierdzeniem, ti tez tak go swo
          > łocz atakuje.
          > Nie przewidziała, ze społeczeństwo to chamstwo PiSu oceni przy urnach i będzie
          > tylko jedna runda.
          > My zwolennicy PO nie wyzywamy Dudy, nie gwizdzemy na niego, nie tupiemy i nie
          > pierdzimy!
          > No , ale my jesteśmy z podwórkowej hołoty, a nie z wyzszej półki kulturowei=j (
          > czytaj chamskiej) Naczelnego Idioty

- POtrafisz przypomniec sobie,jak bylo piec lat wstecz? - Czy hiPOkryzja przyslonila ci oczy i uszy?
    • jola.iza1 Re: Ryju 29.04.15, 11:40
      Czy ja się chwalę, na FK, co oglądam ? Ty namiętnie, oszczędź forumowiczom tego, co ci szkodzi.
      • 141288bs Re: Ryju 29.04.15, 17:20
        - to masochista,uwielbia obrywanie po ryju
        • w_v_w Re: Ryju, chamski bucu:) 30.04.15, 20:41
          skoro jestem bydlem, nie mam mozliwosci wybuczec, strasznie mnie to buli :D

Gratuluje ci slusznego wyboru, bo kazdy gamon, bedzie szukal drugiego gamonia, bo to swojskie towarzystwo. Pa!

Nie zapomnij przywdziac na poniedzialek czystych gaci!!! Bo od pierdzenia na FK, na pewno ci zardzewialy, jeszcze zapach rzeczonych poderwal by nieboszczyka z grobu a to byla by katastrofa :D:D:D
          • zapijaczony_ryj Re: Ryju, chamski bucu:) 04.05.15, 08:13
            w_v_w napisał:

> skoro jestem bydlem, nie mam mozliwosci wybuczec, strasznie mnie to buli :D
            >
            > Gratuluje ci slusznego wyboru, bo kazdy gamon, bedzie szukal drugiego gamonia,
            > bo to swojskie towarzystwo. Pa!
            >
            > Nie zapomnij przywdziac na poniedzialek czystych gaci!!! Bo od pierdzenia na FK
            > , na pewno ci zardzewialy, jeszcze zapach rzeczonych poderwal by nieboszczyka z
            > grobu a to byla by katastrofa :D:D:D

Nawet nie wiesz jak strasznie zabuli...przegrana Ukraińca
        • zapijaczony_ryj Re: Ryju 04.05.15, 13:40
          141288bs napisał:

> - to masochista,uwielbia obrywanie po ryju

Nigdy nie zaznałem takiej przyjemności,. ale myśłę, ze mi napiszesz jakie to uczucie dostać w ryja
      • zapijaczony_ryj Re: Ryju 04.05.15, 08:11
        jola.iza1 napisała:

> Czy ja się chwalę, na FK, co oglądam ? Ty namiętnie, oszczędź forumowiczom
        > tego, co ci szkodzi.

Nie chcesz , nie czytaj, pisz co ci się podoba. To wolny kraj wbrew temu co twierdzi twój guru zwany Naczelnym Idiotą !
    • 10x10 Re: Bronisław Komorowski-"Wróg publiczny nr1" 30.04.15, 22:54
      Przaśne żarty,"górnolotne sentencje" tej małpy i obciach jaki robi na zewnątrz są nie do obrony.
      • zapijaczony_ryj Tego w gadzinówce nie podają 04.05.15, 10:05
        CO UKRYWA ANDRZEJ DUDA ?
        Duda nas wydudał i dalej chce dudać.

I. Banderowiec chce zostać prezydentem Polski

„Dziadek kandydata Andrzeja Dudy to ” bohaterski ” oficer UPA Mychajło Duda. (21.11.1921-7.07.1950). Sylwetka Mychajło Dudy. ps. „Hromenko” zdumiewa:

– członek OUN od 1937;
        – w 1939 skierowany na szkolenie dywersyjne do Niemiec, gdzie w 1941 wstąpił do batalionu Roland;
        – w UPA od 1943, najpierw jako instruktor w szkole podoficerskiej;
        – od czerwca 1944 organizator UPA na Pogórzu Przemyskim i w Bieszczadach;
        – od sierpnia 1945 Mychajło D. dowodzi sotnią „Udarnyky 3” należącą do 2 kurenia „Udarnyky”;
        – 14.06-10.09.1947 sotnia Mychajło D. przebiła się z Polski przez Czechosłowację i Austrię do amerykańskiej strefy okupacyjnej w Niemczech;
        – w latach 1948-1949 członek Misji UPA;
        – 31.05.1950 dowódca 4-osobowej grupy zrzuconej na spadochronach na terytorium USRR;
        – kawaler nadanego pośmiertnie Złotego Krzyża Zasługi Bojowej I klasy;
        – według znawcy spraw ukraińskich prof. Grzegorza Motyki Mychajło Duda „był uważany za jednego z najzdolniejszych dowódców UPA”.

No i dlaczego kandydat dr Andrzej Duda. w swoim oficjalnym życiorysie chlubi się polskojęzycznym teściem, a zrezygnował z przedstawienia znacznych zasług rodziców biologicznych ? Oboje profesorowie: tata w Senacie AGH, mama dziekan AGH.
        Co się kampanii prezydenckiej przytrafiło na starcie, że tak mocne atuty nie zostały ujawnione?
        Skoro dziadek był zbrodniarzem i nienawidził nas Polaków, to czy mógł wychować ojca pana kandydata w duchu patriotyzmu i miłości do Polski? Nie, na pewno ojcu wpajał do nas nienawiść.

II. Pan Duda w swoim życiorysie zataił przynależność do UW, lukratywnej partii żydowskiej w Polsce, a Andrzej Duda znalazł gniazdo w PIS.

Odnalezione zostały podpisy Dudy na listach obecności zebrań i pokwitowania składek na UW. Za to oszustwo Polaków Andrzej Duda winien być skazany na wyrok powieszenia podczas publicznej egzekucji przed Sejmem w W-wie. Powiadom o tym znajomych i Radio Maryja, które promuje tego banderowca i cały żydo-masoński PIS.

Andrzej Duda, dnia 24 stycznia 2014r. (głosowanie nr. 15, posiedzenie 24) dopuścił się zdrady narodowej (podobnie jak cały PIS), głosując przeciwko interesom Polski i Narodowi Polskiemu za nałożeniem na polskiego podatnika kosztów wypłaty emerytur dla 55 tyś. żydów, których rodziny rzekomo zostały poszkodowane w wyniku II- wojny światowej.

Czy pan Duda nie wie, że na Polskę w czasie II-wojny światowej napadli Niemcy i żydzi niemieccy, zrównali Polskę z ziemią i wymordowali ponad 6 mil. Polaków? Zadaniem posła Dudy było dopominanie się o odszkodowania dla Polaków od Niemiec i od żydów a nie odwrotnie. Za tę zdradę Andrzej Duda winien gnić w więzieniu w torturach lub być publicznie powieszony, majątek zlikwidowany a rodzina rozstrzelana lub odesłana pod opiekę braci banderowców na Ukrainę.

Jak głosowali posłowie PIS i inni w sprawie odszkodowań za holocaust:
        www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/agent.xsp?symbol=klubglos&IdGlosowania=40491&KodKlubu=PiS
        A. Duda ukrywa, że w styczniu 2014 r brał udział w posiedzeniu Parlamentu Izraelskiego w okupowanej Polsce, gdzie m.in. siedząc z braćmi bił im brawo. Zapytany w Londynie o tę hańbę, Duda powiedział, że reprezentował Polaków i uciekł.

W parlamencie UE, pełniąc rolę Polaka, A.Duda głosował przeciw wolnej Palestynie i za tą zdradę Polaków powinien być powieszony.

Jeżeli jesteś Polakiem to masz obowiązek zrobić 1000-ksero i rozprowadzić wśród Polaków by wiedzieli kim jest Duda, kandydat na prezydenta Polski. [Polacy się dowiedzą… i g… ich to wzruszy – admin]

--------------------------------------------------------------------------------

2 kwietnia w Instytucie Żydowskim w Warszawie podjęto następującą uchwałę:

Uchwała nr.4 Instytutu Żydowskiego w Warszawie z dnia 2 kwietnia

Duda na prezydenta

Zgromadzeni zdecydowanie popierają pana Andrzeja Dudę jako kandydata na Prezydenta RP (…) dr Andrzej Duda reprezentuje wartości, które są bliskie całej społeczności żydowskiej w Polsce. Mamy nadzieję, że jako Prezydent będzie realizował politykę, mającą na celu zapewnienie Żydom mieszkającym w Polsce, odpowiednich warunków funkcjonowania i rozwoju we wszystkich dziedzinach życia politycznego, społecznego, gospodarczego oraz wspierania kultury i wielowiekowej tradycji żydowskiej.(…) Jest to najlepszy kandydat na Prezydenta dla Polaków i dlatego apelujemy o głosowanie na Andrzeja Dudę w najbliższych wyborach. Ze swej strony podejmiemy wszelkie możliwe działania, by wynik wyborów był zgodny z naszymi oczekiwaniami (…)

www.monitor-polski.pl
    • el.commendante Raczej błazen numer 1... 04.05.15, 10:10
      • zapijaczony_ryj Re: Raczej błazen numer 1... 04.05.15, 18:05
        Ten przygłup na szczescie nie zyje, bo brat mu kazał się rozbić pod Smoleńskiem.
        I teraz zasmradza Wawel. Myślę, że już nie długo
        • zapijaczony_ryj Dziś antypolska Gadzinówka przegryzła sama siebie 06.05.15, 17:41
          w nienawiści, chamstwie, manipulacji i zakłamaniu.
          Jeszcze nikt nigdy w historii swiata nie pokazał takiego chamstwa jak ta antypolska gadzinówka!
          • edd.y Re: Dziś antypolska Gadzinówka... 06.05.15, 17:46
            Piszesz o GW? Przeciez to wszyscy wiedza z wyjatkiem ciebie.
            • edd.y Ciekawe co dziś antypolska Ggdzinówka... 07.05.15, 08:34
              ..GW wygniecie? Redakcja bedzie miala przepukline dzwigajac tego slupa.
              • zapijaczony_ryj MAnipulacja manipulacji nie zna granic manipuilacj 07.05.15, 18:31
                edd.y napisał(a):

> ..GW wygniecie? Redakcja bedzie miala przepukline dzwigajac tego slupa.
            • zapijaczony_ryj Pioszę o antypolskiej gadzinówce TV Republika 07.05.15, 17:54
              edd.y napisał(a):

> Piszesz o GW? Przeciez to wszyscy wiedza z wyjatkiem ciebie.

I nie porównuj gnojku Michnika do gnojka Terlikowskiego!
              BO MIchnik to bohater narodowy, a Terlikowski to zakłamany kaczystowski gnojek!
              • chrabya Pioszę o... 07.05.15, 18:07
                O co ty pioszysz? I kto to jest Michnik?
                • zapijaczony_ryj Michnik, to jeden z najwybitniejszych Polaków 08.05.15, 16:51
                  chrabya napisał(a):

> O co ty pioszysz? I kto to jest Michnik?
                  >
                  >
                  I swoim zyciorysem by mógł obdzielić setki takich jak ty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka