pispisia 30.05.15, 13:00 podział jest wyraźny na Polskę i Wolskę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wami41 Re: Duda prezydentem Wolski 30.05.15, 13:16 pispisia napisała: > podział jest wyraźny na Polskę i Wolskę Podzial na Polakow i plewy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja to nazywam inaczej 30.05.15, 13:21 Podział jest pomiędzy Polską i Polaczkowem. Ale niech Polaczki popatrzą na mapę Polaki z podziałem preferencji. Na zachodzie Budyń i PiS przegrali. A gdzie są pieniądze, kmiotki? Kto wam papu da i tableciki? M. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Ja to nazywam inaczej 30.05.15, 13:31 PO od 8 lat pompuje kasę centralną w zachodnie rejony, ale to się zmieni po wyborach. U nas nie mogą skończyć jedynej autostrady o drodze S19 nie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
sjs2011 Re: Duda prezydentem Wolski 30.05.15, 13:30 Do admina - proszę o usunięcie wszystkich wpisów obrażających Polskę przez przekręcanie nazwy na Wolska Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Tak jak kasowanie 30.05.15, 13:34 "Komoruski"? Sami tego chcieliście Polaczki. M. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Duda prezydentem Wolski 30.05.15, 14:38 Sugerujesz cenzurowanie pana prezesa? https://youtube.com/devicesupport Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Duda prezydentem Wolski 30.05.15, 20:05 Nie gorączkuj się. Psipsia niechybnie miała na myśli kumpli sowieckiego generała w polskim mundurze, towarzysza Jaruzelskiego, który w Informacji Wojskowej (późniejszych Wojskowych Służbach Informacyjnych) posługiwał się pseudonimem Wolski. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Duda prezydentem Wolski 30.05.15, 20:01 pispisia napisała: > podział jest wyraźny na Polskę i Wolskę Ależ psipsio najsłodsza, jestem gotów ów POdział zasypać. Spotkajmy się. Może być na Wolskiej :O) Odpowiedz Link Zgłoś