adamszem 05.06.15, 01:25 Jak sądzicie kto nim jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane-panzram Re: Naczelny Hejter RP 05.06.15, 02:31 Ostatnio Szejnfeld, który nazwał krytykujacych PO płatnymi sku...synami Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Naczelny Hejter RP 05.06.15, 08:57 jane-panzram napisała: > Ostatnio Szejnfeld, który nazwał krytykujacych PO płatnymi sku...synami > - smiesznie to wyglada,gdy sku...syn,wyzywa od sku...synow Odpowiedz Link Zgłoś
erka_46 może trochę przesadził,lecz... 07.06.15, 07:32 snajper55 napisał: > S. ...jak go ujrzę na ekranie to zaraz na inny program przełączam,nie da się słuchać takiego,no słów mi zabrakło celem jego określenia. Moja suka się oszczeniła,bardzo miłe ma szczenięta,jakoś mało podobne do niego,dlatego też nie mogę stosownego słowa dobrać,które pasowałoby do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Naczelny Hejter RP 05.06.15, 20:44 nie Stefan do którego piszą polszewiki z płaczem ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Naczelny Hejter RP 05.06.15, 05:49 adamszem napisał: > Jak sądzicie kto nim jest? Zdecydowanie Niesiołowski. Odpowiedz Link Zgłoś
dunka_anonimowa Re: Naczelny Hejter RP 05.06.15, 05:55 niesiołowski stopił się już z własnym góownem, prym wiedzie teraz sqrwysyn Szejnweld Odpowiedz Link Zgłoś
polska_nasza Re: Naczelny Hejter RP 05.06.15, 09:05 potwierdzam Niesioł jest No 1. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Naczelny Hejter RP 05.06.15, 06:02 Niesiołowski za całokształt. Niesiołowski opluł już chyba wszystkich : Michnika, Tuska, Kwaśniewskiego, Kalisza a jak mu ktoś dał pensję poselska to opluwał przeciwnika, którego wcześniej chwalił. Wyjątkowa kreatura. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Naczelny Hejter RP 05.06.15, 10:01 wiosnaludzikow napisał: > Niesiołowski za całokształt. Niesiołowski opluł już chyba wszystkich : Michnika > , Tuska, Kwaśniewskiego, Kalisza a jak mu ktoś dał pensję poselska to opluwał p > rzeciwnika, którego wcześniej chwalił. Wyjątkowa kreatura. Z tych najbardziej nienawidzących to pewnie Niesiołowski, były członek partii chorych z nienawiści. Prawdziwy katolik, podobnie jak "mąsz stanu i Isabel" Kazio Marcinkiewicz, Romcio Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Naczelny Hejter RP 06.06.15, 20:47 wiosnaludzikow 05.06.15, 06:02 Niesiołowski za całokształt. Niesiołowski opluł już chyba wszystkich : Michnika, Tuska, Kwaśniewskiego, Kalisza a jak mu ktoś dał pensję poselska to opluwał przeciwnika, którego wcześniej chwalił. Wyjątkowa kreatura. Jakieś konkrety a nie odczucia? Odczucia się nie liczą. Liczą się konkrety - np Duda, który nie wyjaśnił dotąd swojego udziału w aferach - Kaczyńskiej Firmy Ułaskawiającej i na swojej kradzieży funduszy z kasy sejmowej - kradł całą pensję poselską gdy dorabiał na boku w Nowym Tomyślu. To są fakty a domaganie się wyjaśnienia nie jest mową nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Naczelny Hejter RP 06.06.15, 21:04 To może ty daj WRESZCIE jakieś konkrety, czyli linki ma temat tego co piszrsz o Dudzie, któryś raz o to pytam. Bo na razie widzę, że uroilas coś sobie i te urojenia powtarzasz. To nie jest zdrowy objaw. Odpowiedz Link Zgłoś
edd.y Farbowanie wlosow 05.06.15, 09:01 Czy Szejnfeld farbuje wlosy? Blekitno wygladaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To zależy przeciw komu. 05.06.15, 09:20 Tylko PiSiory buczą na cmentarzach. Na przykład. M. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Naczelny Hejter RP 05.06.15, 10:10 Od przedwczoraj premier rządu PO, pani Kopacz. Bezapelacyjnie!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Naczelny Hejter RP 05.06.15, 10:11 Wiadomo, że prezes i nikt go w tym nie pobije. Następne miejsca siostry Karnowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Naczelny Hejter RP 05.06.15, 16:08 nie ma jednego , jest pełno małych kundelków na posługach prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
alka7777 Re: Naczelny Hejter RP 05.06.15, 21:24 masz rację, ci chrześcijanie jak by mogli to by utopili innych w rynsztoku bo myślą inaczej niż Prezes. Z drugiej strony można im wybaczyć bo sami nie potrafią myśleć. Najważniejszy jest imperatyw od guru Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Naczelny Hejter RP 05.06.15, 21:37 Kaczyński!! Wiedziałem!!! Od dziesięciu lat to wiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Naczelny Hejter RP 06.06.15, 07:24 Już ńie mogę się doczekać na tych nowych , płatnych hejterów . Ty i Ci inni starzy wyczerpaliscie już swoje pomysły. Nudni jesteście. Bez koncepcji i świeżych pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Naczelny Hejter RP 06.06.15, 15:43 wiosnaludzikow napisał: > Już ńie mogę się doczekać na tych nowych , płatnych hejterów . Nie zauważyłeś w czasie ostatniej kampanii tego stada nowych nicków plujących na Komorowskiego? To właśnie ci wypatrywani przez ciebie płatni hejterzy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc PO smierci Bartoszewskiego zostaje tylko 05.06.15, 22:22 nagroda zespolowa dla PO Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Naczelny Hejter RP 06.06.15, 15:26 PREZES , sam w klawiaturę nie wali , ale za pieniądze za stratę brata finansuje kundelki , które plują na PO Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem Wg mnie 06.06.15, 20:37 Według mnie ta zaszczytna funkcja powinna przypaść jednak Adasiowi. Całym swoim postępowaniem na nią zasłużył. Natomiast pana profesora od much zrobiłbym jego zastępcą Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wg mnie 06.06.15, 20:52 Platforma wychodzi więc z Jachranki jeszcze bardziej skonsolidowana, jeszcze bardziej zwarta i gotowa do walki ze śmiertelnym wrogiem. Zatem już od jutra do walki w Internecie przystąpią zawodowi hejterzy, których szeregi już wkrótce zostaną podwojone ! Jak piszą niektórzy – rozważana jest nawet koncepcja ułaskawienia Ryszarda Cyby, który chciał zamordować Kaczyńskiego, a w sytuacji gdy go nie znalazł w lokalu PIS – z zimną krwią zamordował innego członka PIS, drugiego zaś ciężko ranił. Taki, by się zapewne partii przydał na trudny okres ostatecznego dorzynania watah ! Nie trzeba przypominać, że partia obywatelska już dziesięć lat temu ogłosiła ustami Radka Sikorskiego program miłości, w ramach którego miały być dorżnięte pisowskie watahy. Zatem powrót do korzeni, powrót do źródła zwycięstw partii – a więc do polityki miłości - jest jak najbardziej naturalnym zabiegiem w 2015 roku. Dlatego potrzeba nam na co dzień coraz więcej miłości, więcej hejterów, więcej oddanych partii członków, którzy szczerze nienawidzą PIS… Odpowiedz Link Zgłoś
penire Re: Naczelny Hejter RP 07.06.15, 08:00 Jeszcze go nie namierzono, ale świadkowie pokazują pewne wspólne cechy portretu pamięciowego : konieczność poglądów prawicowych... Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem Jak wam płaci towarzyszka premier? 07.06.15, 14:33 Jak wam, szanowni hejterzy, wypłaca żołd ukochana premier Kopacz? Płaci za każdy wyraz? Pracujecie na etacie, czy na umowach śmieciowych? Odpowiedz Link Zgłoś
dziurlas6 Mam trzy prawomocne wyroki za hejt!!! 07.06.15, 18:15 Z trzema prawomocnymi wyrokami za hejt NAJWIĘKSZYM HEJTEREM III RP jestem teraz ja!! A żeby nie być gołosłownym, to w tym tygodniu wystąpię do sądu o odpisy tych wyroków i zamieszczę je w internecie. Dla mnie to wy jesteście cienkie fiutki a nie hejterzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Mam trzy prawomocne wyroki za hejt!!! 08.06.15, 00:06 Ciekawe kto będzie następny... Odpowiedz Link Zgłoś