Dodaj do ulubionych

czy PiS i KuPiS zamrożą ponownie dzieci z in vitro

22.07.15, 13:39
czy jak przykościelni dojdą do władzy to dzieci urodzone metodą in vitro ponownie zamrożą ?

wyborcza.pl/magazyn/1,146875,18384282,cos-w-nich-peklo-dzieci-z-in-vitro-wychodza-z-szafy.html#TRrelSST
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: czy PiS i KuPiS zamrożą ponownie dzieci z in 22.07.15, 14:15
      to dzieci z podatków nie in-vitro :-)))
      • zapijaczony_ryj A to coś nowego, Przebiłeś krzesło-podest 22.07.15, 14:49
        13kisiel napisał:

> to dzieci z podatków nie in-vitro :-)))
        >

Urząd skarbowy zamiast in Vitro? TYlko gdzie te dzieci robią na korytarzach, czy w kiblach?
    • mariner4 Jeżeli zamrożą prezesa, to jestem za! 22.07.15, 14:21
      Przynajmniej się nie zepsuje.
      M.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Jeżeli zamrożą prezesa, to jestem za! 22.07.15, 14:26
        Prezes nie jest z in vitro, jego matka wspominała że po prostu sam z siebie urodził się taki jakiś niebieski.
        • piq brat? 22.07.15, 14:38
          Zwracam uwagę na elementy fizjonomiczne: oczy, kształt nosa, układ ust. Po utuczeniu i postarzeniu Prezes we własnej osobie:
          poszukiwani.policja.pl/pos/form/r16456,SWINTKOWSKI-WLODZIMIERZ.html
          To syn Wilhelma Świątkowskiego, wojskowego naczelnego prokuratora Polszy, zbrodniarza stalinowskiego.
          • volupte Re: brat? 26.07.15, 15:12
            Bardzo podobni. Sugerujesz że te komuch Świątkowski jest biologicznym ojcem braci od księzyca?
      • piq dla prezesa będzie Mauzoleum Prezesa i Brata... 22.07.15, 14:33
        ...przed pałacem na Krakowskim Przedmieściu, przy czym jeden Prezes będzie reprezentował obydwóch Wielkich Szwagrów Stanu, czyli Braci Świątkowskich. Jak złapią Władymira Swintkowskiego, syna Wilhelma Świątkowskiego, stalinowskiego zbrodniarza:
        poszukiwani.policja.pl/pos/form/r16456,SWINTKOWSKI-WLODZIMIERZ.html
        ...i trochę go podtuczą, to nawet będzie mógł robić za Całego Lecha. Swoją drogą: poza utuczeniem - uderzające podobieństwo do Prezesa i Brata, nieprawdaż? Byłbym strasznie ciekaw wyniku testu DNA JaraLecha oraz Władymira.
      • zapijaczony_ryj Re: Jeżeli zamrożą prezesa, to jestem za! 25.07.15, 16:33
        mariner4 napisał:

> Przynajmniej się nie zepsuje.
        > M.

A co z dzieć
    • az43 Re: czy PiS i KuPiS zamrożą ponownie dzieci z in 22.07.15, 14:52
      PiS to kwintesencja zła,głupoty,nienawisci i podłosci.Po nich należy się spodziewać wszystkiego najgorszego.
    • p.grochowski Re: czy PiS i KuPiS zamrożą ponownie dzieci z in 25.07.15, 16:24
      Pamiętam, że już w 1991 roku w polskich kościołach, wierni modlili się o każde życie poczęte. Piotrek.
    • mara571 znowu manipulujesz 25.07.15, 16:29
      ustawa ma tyle luk prawnych, ze pozwala na eugenike.
      Ja wiem, ze Hartman przyzwyczaja Polakow do przyszlych eksperymentow na ludzkim genomie, ale on jest albo wyznania hebrajskiego albo ateista.
      Chrzescijanie nie moga na to pozwolic.
      • mietowe_loczki Re: znowu manipulujesz 25.07.15, 16:32
        Tak? a konkretnie który zapis?
      • zapijaczony_ryj Chrześciię zajmą pedofilią księży! 25.07.15, 16:35
        mara571 napisała:

> ustawa ma tyle luk prawnych, ze pozwala na eugenike.
        > Ja wiem, ze Hartman przyzwyczaja Polakow do przyszlych eksperymentow na ludzkim
        > genomie, ale on jest albo wyznania hebrajskiego albo ateista.
        > Chrzescijanie nie moga na to pozwolic.
    • mariner4 Jak zamorożą prezesa, to jestem za 26.07.15, 06:12
      Całe życie być podobnym do embriona.
      To musi być przykre.
      M.
      • p.grochowski Re: Jak zamorożą prezesa, to jestem za 26.07.15, 14:50
        Przypadku in vitro problemy pozostają z pozostałymi zarodkami ludzkiego życia poddanymi selekcji. Należy dokładać starań nad dalszymi badaniami nad bezpłodnością. Przypominam, że Sejmik województwa mazowieckiego przyjął uchwałę zobowiązującą zarząd województwa do przygotowania programu wsparcia leczenia niepłodności metodą naprotechnologii.

Naprotechnologia to metoda leczenia niepłodności, opracowana przez amerykańskiego ginekologa i chirurga Thomasa Hilgersa, założyciela Instytutu Papieża Pawła VI w Omaha i członka Papieskiej Akademii „Pro Vita”. Swe ponad 30-letnie doświadczenia zebrał w obszernym podręczniku naprotechnologii, wydanym w języku angielskim w 2004 r. pt. „The Medical and Surgical Practice of NaProTECHNOLOGY”. Metoda opiera się na bardzo dokładnej obserwacji cyklu miesięcznego kobiety, pełnej i nowoczesnej diagnostyce oraz stosowaniu leczenia farmakologicznego i chirurgicznego. Nie pomija także delikatnych, acz bardzo ważnych dla prokreacji aspektów psychologicznych. Piotrek.
        • pkt4a Re: Jak zamorożą prezesa, to jestem za 26.07.15, 15:12
          cyt.
          "W homilii bp Szlachetka mówił o zagrożeniach, z jakimi musi zmierzyć się rodzina we współczesnym świecie. Wśród nich wymienił m.in. rządowy projekt ustawy o in vitro.

- By z in vitro mogło urodzić się jedno dziecko, musi zginąć czterdzieścioro innych. Ukazują to wyniki badań opublikowane przez brytyjski dziennik "Daily Telegraph". W Wielkiej Brytanii z blisko 3,8 miliona poczętych dzieci przy pomocy metody in vitro urodziło się zaledwie 122 tysiące. Z tego wynika, że ponad 3,5 miliona ludzi musiało zostać zamrożonych albo zginąć. A więc trzykrotnie więcej niż w niemieckim obozie koncentracyjnym w Oświęcimiu - kontynuował "
          • man_sapiens Re: Jak zamorożą prezesa, to jestem za 26.07.15, 20:37
            A ile ginie zygot i gamet pochodzących z naturalnego zapłodnienia?
            Jak należy według biskupa Szlachetki postępować z zakrwawionymi podpaskami a już zwłaszcza z tymi z opóźnionej miesiączki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka