matylda1001 12.12.15, 15:00 Czy gdyby teraz Duda pogonił Kaczyńskiego, to miałby jeszcze szansę na odzyskanie szacunku Społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ketepud Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 15:04 Chodzi ci o tego Dudę, przez niektórych nazywanego prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 15:10 ketepud napisał(a): > Chodzi ci o tego Dudę, przez niektórych nazywanego prezydentem?< Tak. Co musiałby zrobić, żeby Naród zaczął go szanować, i czy to jeszcze możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 15:16 Już to nie jest możliwe, bo wielokrotnie przekroczył Rubikon. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 15:06 nie , kundel zawsze pozostanie kundlem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Po tym co do tej pory pokazał, wątpię! 12.12.15, 15:07 Poza tym PAskud musi mieć na niego jakieś haki. I to nie byle jakie, inaczej by mu nie zaufał Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Po tym co do tej pory pokazał, wątpię! 12.12.15, 15:14 Kto mówi, że mu ufa? Wziął go, bo już nie mógł słuchać, że najgorszym prezydentwm w historii był Lech. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Po tym co do tej pory pokazał, wątpię! 12.12.15, 15:26 yoma napisała: > Kto mówi, że mu ufa? Wziął go, bo już nie mógł słuchać, że najgorszym prezydent > wm w historii był Lech. I tym razem się z nim zgadzam, Lech przy Dudzie to był mąż stanu Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Po tym co do tej pory pokazał, wątpię! 12.12.15, 15:49 Kaczor NIKOMU nie ufa, dlatego wybrał człowieka bez kręgosłupa, marionetkę, która bez animatora nie pofika. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Po tym co do tej pory pokazał, wątpię! 12.12.15, 15:52 Budyń przyjmuje kształt naczynia, w którym się znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Rewelacja! 12.12.15, 22:02 yoma napisała: > Budyń przyjmuje kształt naczynia, w którym się znajduje. :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: Po tym co do tej pory pokazał, wątpię! 12.12.15, 18:41 Znalazł papiery z ułaskawień. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 15:10 matylda1001 napisała: > Czy gdyby teraz Duda pogonił Kaczyńskiego, to miałby jeszcze szansę na odzyskan > ie szacunku Społeczeństwa? Popychadło bez mistrza zginie. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 18:05 Czyim popychadłem był Bronisław Komorowski, największy truteń wśród prezydentów po 1989 ( nie wliczając Jaruzelskiego ) , mam ci wyjaśnić ? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Zwyczajnym chamem? 12.12.15, 18:14 camille_pissarro napisał: > Czyim popychadłem był Bronisław Komorowski, największy truteń wśród prezydentów > po 1989 ( nie wliczając Jaruzelskiego ) , mam ci wyjaśnić ? Wyzywał kobiety od małp w czerwonym, czy Merkel od naćpanych jakichś !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 15:12 Pytanie retoryczne! ... nie ma rzeczy bardziej niemożliwej do zrobienia niż ta, o której piszesz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 15:13 Szacunku społeczeństwa to nie, ale może przynajmniej mógłby się golić spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 15:18 matylda1001 napisała: > Czy gdyby teraz Duda pogonił Kaczyńskiego, to miałby jeszcze szansę na odzyskan > ie szacunku Społeczeństwa? > Szacunku juz nie odzyska ale moglby ograniczyc pogarde gdyby ze wzglledu na "stan zdrowia "odjechal. Pojazd jestem sklonny dostarczyc bezplatnie syke.pl/public/images/sprzet/taczka_.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 15:23 ale moglby ograniczyc pogarde gdyby mówiąc szczerze,to ciężko czuć pogardę do kundla którego wytresował psychopata, do pana to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc odzyskania? 12.12.15, 15:18 Bronkowi wyborcy tylko mu nie ufaja od momentu jak ich pupil dostal w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: odzyskania? 12.12.15, 15:20 Uwielbiam patrzeć, jak głupio się miotacie. Napisz jeszcze "Kopacz musi odejść". Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: odzyskania? 12.12.15, 15:28 sama sie miotasz :D Do dzisiaj pobronkowcy nie przeboleli porazki i placza :D Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: odzyskania? 12.12.15, 15:22 rccc napisał: > Bronkowi wyborcy tylko mu nie ufaja od momentu jak ich pupil dostal w wyborach PiSdudzie ufa aż 38%. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: odzyskania? 12.12.15, 15:52 Ariadna, bo co??? *** Którakolwiek sondażownia by to nie była, zawsze byłoby niewiarygodne... - jedynie po głosowaniu w tivirepublika było dużo więcej... dużo, dużo więcej... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 15:23 A kwity ze SKOKów, ułaskawień, przekazania Rosji kodów NATO itp. - Duda ani PiŚnie. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 15:29 Jak ktoś się urodził Maliniakiem to zawsze będzie Maliniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 mojego szacunku nie stracil 12.12.15, 15:55 a ty lepiej nie klam. Nigdy nie mialas szacunku dla prezydenta Dudy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: mojego szacunku nie stracil 12.12.15, 15:59 A ktoś gdzieś pisał, że stracił? [zdziwienie] Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: mojego szacunku nie stracil 12.12.15, 16:02 proponuje zajrzec do pierwszego wpisu tego watku I zastanowic sie nad znaczeniem slowa odzyskac Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: mojego szacunku nie stracil 12.12.15, 16:09 Wiem, że jestem ślepa, ale o szacunku Mary ni chuchu nic nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: mojego szacunku nie stracil 12.12.15, 16:20 we wpisie poczatkowym mowa jest o odzyskaniu szacunku spolecznstwa u mnie prezydent Duda szacunku nie stracil. Jestem zadowolony z jego dzialan. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: mojego szacunku nie stracil 12.12.15, 16:26 Czyli nie jesteś społeczeństwo. C.b.d.o. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: mojego szacunku nie stracil 12.12.15, 16:28 ty to na powaznie z tym cbdo? :D Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: mojego szacunku nie stracil 12.12.15, 17:57 rccc napisał: > we wpisie poczatkowym mowa jest o odzyskaniu szacunku spolecznstwa< Tak, bo każdy prezydent zasiada na tronie z pakietem szacunku, jaki obywatel ma dla urzędu prezydenta. Jeden swoją postawą umacnia ten szacunek, a drugi wręcz przeciwnie. Ten, kto przyjdzie po Dudzie nie będzie miał łatwego zadania, będzie musiał nie tylko zapracować na swój osobisty szacunek, ale jeszcze odbudować szacunek do urzędu, bo jak widać bardzo łatwo go zeszmacić. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: mojego szacunku nie stracil 12.12.15, 18:39 Nie wiem, czy ten urząd, w takiej postaci, z takim przepychem i za takie pieniądze, jest nam potrzebny. Albo symboliczny, bez władzy ale z autorytetem. Albo zmiana systemu na prezydencki = władza+odpowiedzialność. Albo wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: mojego szacunku nie stracil 12.12.15, 19:53 Pakiet - w 4 miesiące roztrwoniony. ps. jako margines ( forum.gazeta.pl/forum/w,28,110136168,,Zostalam_marginesem.html?s=0 ) - przyznaję, że u mnie żadnego pakietu p/rezydent Du... cośtam, cośtam nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 optymistka 12.12.15, 20:10 jeszcze Duda nie byl zaprzysiezony, a juz tu na tym forum uzywano w stosunku do niego okreslen typu Budyn, Maliniak. Na glownej webbrygada pod wodza fakiby po chamsku atakowala kazdy informacje: o jego tygodniowym urlopie, o jego pierwszych gosciach, atakowano ludzi, ktorych zgromadzil jako pierwszych wspolpracownikow. I tak jest caly czas. Byla premier tez sie w kampanii wyborczej koncentrowala na atakach i tych wezwaniach, zeby zwolal Rade Gabinetowa. To trwa do dzisiaj: ataki i ignorowanie istotnych rzeczy. Wizyta w Chinach to dla glownych mediow zaczela sie i skonczyla na zdjeciu z samolotu w koszulce polo firmy Red is bed i slizganiu sie po oblodzonym chinskim murze. Co sie dzialo naprawde w Chinach dowiedzalam sie z relacji, ktora podeslano mi dzisiaj z rodzinnego miasta. Radoslaw Pyffel opowiada w Sosnowcu o Chinach i chinskich rozmowach od 30 min. youtu.be/s_VVR4-xNCM Nie ma mowy o szacunku. Teraz i w przyszlosci. POlska jest tak podzielona, ze dopoki nie zasypie sie przynajmniej czesciowo roznic w sytuacji materialnej Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ten pajac? 12.12.15, 16:16 Przyjdzie czas na niego. Wywleczemy go z tego pałacu.... M. Odpowiedz Link Zgłoś
glowka-sodowka Re: Ten pajac? 12.12.15, 16:38 przenosiny do pałacu już się odbyły, Borowcy kartony wnosili, może niech ich nie rozpakowuje Odpowiedz Link Zgłoś
wolo Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 18:25 A czy po tym wszystkim, po orędziu, nocnych przysięgach, po tym jak szedł w zaparte na całego ktoś by mu jeszcze uwierzył? Miał swoją szansę. Został najgorszym prezydentem. Będzie oceniany gorzej niż Jaruzelski. ------ Pozdr., wolo Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 18:36 Jaruzelski działał pod presją, nawet jeśli sam się interwencji domagał. Ale może i Duda jest w podobnej sytuacji. Jar wyciąga papiery, udział w ułaskawieniach, "kodach NATO", deklarację współpracy. To okoliczności w tej kwestii łagodzące. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 19:21 Nie. Jedyna okoliczność łagodząca byłaby, gdyby Przeprosił i Sp... I odczepcie się od Jaruzelskiego. Na stanowisku prezydenta zachowywał się przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a tak 12.12.15, 18:41 matylda1001 napisała: > Czy gdyby teraz Duda pogonił Kaczyńskiego, to miałby jeszcze szansę na odzyskan > ie szacunku Społeczeństwa? > tak -- www.facebook.com/photo.php?fbid=1085607281472881&set=gm.498401466994538&type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Duda - jak myślicie? 12.12.15, 22:01 matylda1001 napisała: > Czy gdyby teraz Duda pogonił Kaczyńskiego, to miałby jeszcze szansę na odzyskan > ie szacunku Społeczeństwa? Musiałby się bardzo postarać. Najpierw złożyć samokrytykę, następnie błagać o wybaczenie. Nie wiem czy by to pomogło ale "ciemny lud wszystko kupi". > Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Ale po co ma gonić jak szacunek stracił TK? 12.12.15, 22:53 matylda1001 napisała: > Czy gdyby teraz Duda pogonił Kaczyńskiego, to miałby jeszcze szansę na odzyskan > ie szacunku Społeczeństwa? > Odpowiedz Link Zgłoś