Dodaj do ulubionych

Początek końca ks. Jankowskiego

• croca Re: Początek końca ks. Jankowskiego 23.09.04, 23:32
      oczywiście-nikt nie ma nic do powiedzenia.Najlepiej przecie komentuje się
      świństwa i brudy u innych.Wtedy wrzaski,potępienia.Co na to znawcy wszystkiego?-
      poseł Rokita,Giertych i dlaczego szanowni dziennikarze nie pytacie ich o zdanie?
      Przecie biegacie do nich z mikrofonami i kamerami za każdym g....
    • Gość: potworny kiepski wypas u brygidek IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 23:45
      a czy "u brigidek" jest basen i garaż na taką furę ???
      ....oczywiście, że nie ma, więc Jankowski tam nie chce, no i chłopcow tam nie
      za wielu.
    • Gość: Asik Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:46
      no chwila, ale jakie są dowody jego winy? to, że dawał pieniądze ministrantowi,
      aby pomóc jego rodzinie? no to jest bezsensowne...
      • Gość: sie asik Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.arcor-ip.net 23.09.04, 23:51
        przebudzil. Jankowski pomogl rodzinie ?
        dyn , dyn , pobudka .Posluchac albo poczytac trzba bylo to co mial do
        powiedzenia jankowski.
    • Gość: pogromca DEBILI DO ASI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:49
      ON DAL TEMU CHLOPAKOWI 8 TYS ZLOTYCH JAK TEN PRZYJECHAL DO NIEGO PO TYM JAK
      UCIEKL Z DOMU CPAC, TAK SIE CHYBA NIE POMAGA BIEDENJ RODZINIE??
      • Gość: meerkat SPOWIEDZ! WIERSZEM STRESZCZONA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:56

Ach moj chlopcze, to rozpusta
        calowales dziewcze w usta!

-Nizej, prosze ksiedza!

-Ach moj chlopcze, masz zly gust
        calowales dziewcze w biust!

-Nizej, prosze ksiedza!

- Ach moj chlopcze, zly postepek
        calowales dziewcze w pepek!

-Nizej, prosze ksiedza!

-Ach moj chlopcze, to obluda
        calowales dziewcze w uda!

-Wyzej, prosze ksiedza!

-Hooy ci w doope, do widzenia!
        nie ma na to rozgrzeszenia!

ERRATA: Rozgrzesznie jest co chwila
        lecz dla ksiedza-pedofila!

• Gość: tede Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: 5.5R* / *.lanl.gov 23.09.04, 23:59
      sprawa jest smutna, nie ma sie nad czym rozpisywac to i ludzie cicho siedza
      Jankowski juz dawno sobie zasluzyl na odejscie i mial wiele na to szans
      skoro woli "z hukiem" to trudno
      a rozdrapywanie tej sprawy przez wszystkie brukowe gazety, w tym GW, nie ma
      wiekszego sensu
      • Gość: a dlaczego ? Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.arcor-ip.net 24.09.04, 00:33
        myslisz ze nie ma sensu "rozdrapywanie tej sprawy "
        Ja tam widze pozytywne apekty tej historii.
        Po pierwsze dlatego ze zlamano pewne tabu. To wyjdzie na zdrowie
        temu spoleczenstwu. Po drugie jesli kosciol nie potrafi jak kazda
        inna formacja w Polsce oczyscic sie sam to trzeba takie sprawy wywlekac.
        Po trzecie jesli faktycznie "slabosc" ksiedza zostala wykorzstana
        przez kogos kto go nie lubi nie martwi mnie to. Moze to faktycznie
        jedyny sposob zeby przewietrzyc ta smierdzca obore jaka sa
        tzw elity.Mysle o tym ze kosciol bedzie wskazywal na zrodlo zla
        sld a sld zadba o to zeby szalbierstwa kosciola wyszly na swiatlo dzienne.
        A niech sie biora za lby . Niech wyciagaja brudy sobie nawzajem .
        I bardzo dobrze. Brakuje nam tylko jakiegos konkretnego "organu"
        utylizujacego tych pasozytow.A pozatym nie jest zle jesli sie okazac mialoby ze
        kosciol nauczyl liczyc sie jednak z opinia publiczna? Moze inni sie tez powoli
        zaczna uczyc ?
        Zal mi troche fanatycznych wielbicieli jankowskiego .
        To trzeba tez zrozumiec - stworzyl im "swiat" w ktorym wszystko jest
        proste. Zydzi sa winni i juz. I teraz okazalo sie ze wielki patriota
        wcale takim nie jest. Ci nigdy nie uwierza ze jankowski moglby byc pedofilem.
        Tak maja osobowosci autorytarne. Podporzadkowuja sie silniejszemu
        albo takiemu ktorego za takiego uwazaja.
        • Gość: Gazeta_Pomawiająca NIE OPUŚCIMY KSIĘDZA, GDY GO POMAWIAJĄ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:17
          • Gość: ty? Re: NIE OPUŚCIMY KSIĘDZA, GDY GO POMAWIAJĄ ! IP: *.arcor-ip.net 24.09.04, 16:26
            Neoplus.adsl.tp.net.pl
            Co to tobie sie porobilo ? Czy twoje posty to propozycja na transparenty
            majace wspierac jankowskiego przed kosciolem ?
            Mamy wybrac "najladniejszy" ?Dlaczego piszesz o sobie w liczbie mnogiej ?
            Chcesz zeby ciebie bylo wiecej ?
            Chcesz zeby wyborczaj nie bylo ? Tylko ND i rydzyk ? Czy jak czy Co ?
            Cos ty taki jakis nawiedzony , albo co ?
    • kozaczek3 Infamia-czyn haniebny, w hierarchii Krk to norma! 24.09.04, 00:24
      Infamia – czyn haniebny, ale żeby w Krk?
      Któż jej dokonał?
      Gremium rady kapłańskiej i dziekani diecezji Gdańskiej?
      Biskup Gocłowski?
      Czy może, o zgrozo, sam szlachetny i niezłomny wzór moralności, Henio geyowski?
      Heniu nie odchodź!!!!
      Ty tak elegancko robiłeś kupe na Kościół rzymskokatolicki.
      Bez ciebie Kościół, będzie tracił autorytet w o wiele mniejszym stopniu.
      Ty jesteś wielkim antyklerykałem!!
      Ci z Antyklerykalnej Partii Postępu RACJA, powinni wystawić pikietę w twojej
      obronie
      Amen.

• Gość: prorok Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 01:00
      Przekażmy sobie znak pokoju, a może złoto na wage...
    • Gość: DIAKON Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.newark-19-20rs.nj.dial-access.att.net 24.09.04, 01:05
      ZNAJAC TEGO SYBARYTE, EFEKCIARZA, ZAPRZECZENIE WARTOSCI PRAWDZIWIE +kich, A
      TERAZ JESZE I PEDOFILA, ORAZ "PRAWA" RZADZOCE W KOSCIELE POLSKIM MAM
      WARPLIWOSCI CO DO TAKIEGO ZAKONCZENIA SKANDALU. KS J JEST "NIEZATAPIALNY"
      NIESTETY, A KURJA BEZSILNA.
    • Gość: Poslanie Podkopywania podstaw panstwa IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 01:32
      coz zostalo w panstwie polskim jeszcze nieskalanego, czyz sa jeszcze jakies
      swietosci z tyulu powolania nas jako narod wybrany, prezentowany przez Jana
      Pawla, jakiz cel bedzie miala kolejna pielgrzymka swietgo czlowieka do ziemii
      polskiej, skazonej przez poslancow szatana, utapiajacych autorytet tego co
      najswietsze w naszym narodzie, nieprzemijajacej od 1000 lat wierze naszych
      dziadow i ojcow.
      Ktoz to jest winien za takie swietokradztwo? czyz ten jeden ziemski czlowiek,
      potrafiacy tak oczernic i skalowac, cala plebanie gdanska.
      wyjmij jedna cegle, a zmurszaly mur legnie w gruzach. Nie dopuscmy do tego.
      • Gość: poslanie ? Re: Podkopywania podstaw panstwa IP: *.arcor-ip.net 24.09.04, 01:49
        Masz na mysli wyrko ? albo tzw lozko ?
        Polska ma byc wygodnym wyrkiem dla "autorytetow"
        A po co ci autorytety ? Zwlaszcza takie ktore zadnymi autorytetami nie sa.
        To jest jakas choroba , jaks obsasja z tymi autorytetami.
        Sa ludzie ktorych nalezy szanowac za ich dorobek zyciowy a nie za
        przynaleznosc do organizacji . Jesli sa niemoralni to po co
        wyglupuiac sie w ochrone autorytetow. Jankowski autorytetem ?
        Nie zartuj.Polskim nieszczesciem jest ze sie z iluzjami Polacy rozsatac nie
        potrafia.
        • Gość: Sfinks Re: Podkopywania podstaw panstwa IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 01:57
          czy ty dobrze zrozumiales przeslanie? przeczytaj dokladnie ostatnie zdanie
          • Gość: sfinks Re: Podkopywania podstaw panstwa IP: *.arcor-ip.net 24.09.04, 02:22
            No ostatnie zdanie jest "nie dopuscmy do tego" .
            jaki stary mur , jaka cegla? Ja gwizdze na aluzje i przenosnie
            Jak sie stary mur zawali to czort z nim . Byl guzik warty.
            No chyba ze utrzmujesz ze kosciol to Polska ?
            • Gość: weź_się_za_Rabina! Michniku! ODWAL SIĘ OD NASZEGO KS.PRAŁATA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:13
    • Gość: Jagnieszka Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.04, 02:29
      Dobrze mu tak.
    • Gość: Jacek Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 02:47
      Czy komus odbilo?Dlaczego zaraz koniec Jankowskiego?On nyjwyzej bedzie co
      innego robil i moze lepiej mu bedzie.Pora odpoczasc.
      • Gość: nocny ptaszek cieżka pokuta te brygidki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 04:54
        Wielbiciel ponętnych chłopców w kwiecie wieku i możliwości odesłany do
        żeńskiego klasztoru! No ludzie, miejcie litość, może i nie jest gość święty,
        ale to zbyt okrutna pokuta ;)
    • Gość: Pan starszy Re: Początek końca narodu polskiego IP: *.se.client2.attbi.com 24.09.04, 03:41
    • Gość: H**KK Całowanie w usta [?] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.04, 05:45
      Kogo on będzie teraz mógł całować w usta ? Siostrzyczki? Obrzydlistwo! Kobiety są nieczyste.
    • Gość: kobra Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 24.09.04, 06:17
      Czy po tak długim okresie dopiero teraz zobaczono że to zboczek?Kto płaci
      gówniarzom po parę tysięcy złotych?Za co?A co ze Szczecinem?Gdzie materiały z
      hotelu?To jest dowód podstawowy.Gówniarz ma zniszczone życie, a prałacik tego
      nie rozumie?Teraz będzie miał Brigidki.Musi zmienić
      zainteresowania./dewiackie/Przejść z chłopców na stare babki.Jego,Petza i tym
      podobnym wywieżć na Sybir.Tam jest ich miejsce.Mają tyle kasy że starczy im
      nawet na samolot.Czarna mafia jest gorsza od ruskiej.Oni mordują bez bejzboli i
      pistoletów,po cichu.Wstydzicie się panowie/a może panie/w czarnych sukienkach.
    • Gość: Esmeralda Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.onlink.net 24.09.04, 06:23
      nie ma dymu bez ognia.Tylu jest ksiezy w Polsce, ktorych sie nikt nie
      czepia.Gdyby ten krnabrny lecz dzielny kaplan byl bez winy nikt by go nie
      szarpal i nie oskarzal.Osobiscie nie lubie tego faceta bo jest strrrraszszsznie
      zadufany w sobie i zarozumialy. Jak to sie ma w stosunku do grzechu pychy?
    • Gość: kontra Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 24.09.04, 06:58
      wreszcie ,już czas najwyższy zakończyć popisy tego pana bo on niegodny roli
      pasterza dusz ludzkich - tylko nienawiśc i antagobizmy szerzył narcyz jeden
      • Gość: precz_żydokomuno! ŻYDOKOMUNO!. ODCZEP SIĘ OD ks.Prałata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:05
    • Gość: kejow Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.chello.pl 24.09.04, 07:05
      Amen
    • Gość: dymalski Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.energa.pl 24.09.04, 07:19
      A i owszem oburza i to bardzo. Tylko jak ludzie widzą finał w postaci np.
      wyroku w zawieszeniu gdy w takim samym przypadku ktoś z innej"kasty" społecznej
      idzie siedzieć na lata to ręce wszystkim opadają. RÓWNOŚĆ WOBEC PRAWA! PAŃSTWO
      PRAWA! SPRAWIEDLIWOŚĆ! RÓWNE TRAKTOWANIE! Wszystko ładnie zapisane tylko w
      zestawieniu z rzeczywistością okazują się to być zwyczajne dyrdymały.
    • Gość: Marek z Krakowa Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.netcontrol.pl / *.netcontrol.pl 24.09.04, 07:43
      Pora teraz zabrać się za ks. Rydzyka
      • Gość: Bartek [...] IP: *.bredband.skanova.com 24.09.04, 09:29
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Były ministrant Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 07:46
      Cud natury, czy co? Patrząc na abpa Gocłowskiego oraz na Walędziaka, słuchając
      ich wypowiedzi i ... można zauważyć wiele podobieństw. Wtajemniczeni, i nie
      tylko wiedzą dlaczego. Czy nie warto nadać temu rozgłosu? Byłby wówczas wolny
      wakat metropolity gdańskiego. Do roboty dziennikarze ...
      • Gość: aj Racja! To dziennikarze kuoili mu tego Jaguara. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.09.04, 08:37
      • Gość: Bartek Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.bredband.skanova.com 24.09.04, 09:32
        Zaśmierdziały komuchu weź się za siebie i tę całą bandę szubrawców i
        złodzieji.Ogrody zoologiczne mają jeszcze wolne miejsca w swoich klatkach.
        • Gość: SZKALOWANIEM_wGW! STOIMY MUREM ZA ks.Jankowskim, OBRONIMY PRZED.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:07
    • Gość: ola Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: 217.153.221.* 24.09.04, 08:47
      tu nie chodzi o to czy coś kogoś oburza czy nie. poprostu niektórych już nie
      podniecają ciągle afery których źródłem często nie są nawet politycy czy księża
      ale same media które chcą mieć sensacje. sam/sama powiedz czy masz jakiś
      interes w tym czy jankowski zostanie czy nie bo mnie osobiście to zwisa i
      kompletnie nie obchodzi. mój sąsiad też jest pazerny na stanowiska i bez honoru
      ale jakoś nikt z tego powodu nie zamieszcza art. w prasie. póki co ubolewam
      tylko nad tym sama mam problemy z wiarą w boga i ideały i nie mam zamiaru
      martwić się problemami innych. jakies 2 dni temu mój pracodawca opierdolił mnie
      za to że jestem uczciwa i chce wykazać w dokumentach prawdę chociaż jest ona
      bardzo nie na rękę mojemy szefowi - i to mnie oburza i bylwersuje a nie jakis
      tam jankowski. pozdrawiam pa
    • Gość: Skorpion Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: 195.27.163.* 24.09.04, 09:13
      Wszystkie te afery finansowo/moralne ostatnich lat, w ktore zamieszani byli
      pracownicy struktur koscielnych, nie sa w histori kosciola niczym nowym. To
      wszystko juz bylo, jest i bedzie. Dla wszystkich myslacych polecam goraco
      ksiazki Uty Ranke-Heinemann: "Eunuchy do raju" i "Nie i amen". Jako lekture
      uzupelniajaca proponuje K.Deschnera "I znowu zapial kur".
      Pozdrawiam, Amen.
      • Gość: Bartek Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.bredband.skanova.com 24.09.04, 09:41
        Skorpionie - martwisz się domniemanymi korupcjami w Kościele.To jest niczym w
        porównaniu z korupcjami żydokomuny. To jest niczym w porównaniu z korupcją
        Joli, Millera, zdrajcy Ojczyzny i szpicla Oleksego.Dlaczego o tym milczysz.
        Nie pozwala ci na to Izaak Stolzman (A. Kwaśniewski), Aaron Szechter (A.
        Michnik i inni.
        • Gość: Skorpion Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: 195.27.163.* 24.09.04, 10:02
          Bartek, nie wciagaj mnie w dyskusje na temat zydokomuny.
          To jest zupelnie inny temat, aczkolwiek w obu przypadkach
          o forse i wladze. Pozdrawiam.
        • Gość: nie_bedzieOczernia CZAS ROZPRAWIĆ SIĘ z GW - początek jej końca ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:10
      • Gość: fałszywa_GazetaWyb NIE POZWOLIMY PLUĆ JADEM WYBORCZEJ NA KSIĘDZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:15
    • Gość: r.bil Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.hipernet.ras.pl 24.09.04, 12:03
      Czy nie należy rozliczyć arcybiskupa z jego złodziejskich spraw o czym to
      wjadomo
    • Gość: lucek uosobienie pychy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.04, 12:05
      Myślę, że w przypadku tego ksiedza akurat mało kto wierzy, że molestował tym
      bardziej że ponoć molestowany miał raczej złą opinię. Raczej ludzi w osobie
      tego duchownego razi pycha, pieniactwo, stroje a la Kadafi. Afiszowanie się z
      wielką kasą, przekonanie, że wszyscy winni mu jesteśmy dozgonną wdzięczność.
      Ja mieszkam w parafii, gdzie jest klasztor Franciszkanów. Nie opowiadają
      głupot, że oszczędnie jest jeździć mercem, pomagają ludziom, są na każde
      wezwanie. Gdyby Jankowski był proboszczem mojej parafii wierni bu go wygwizdali.
    • Gość: Nokata Re: Początek końca ks. Jankowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 15:39
      I Rydzyk mu na droge
      • Gość: koniec_żydokomuny! Re: Początek końca GW - czas żydokomuny dobiega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:08
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka