Dodaj do ulubionych

Czy poddani epidiaskopu z PiS

19.04.16, 14:41
nie maja elementarnego poczucia honoru?
www.tvn24.pl/przebuduja-linie-wysokiego-napiecia-by-postawic-oltarz-pozwolen-brak,636825,s.html
Bezprzykładne lizusostwo. Dóda Andżej pełza przed czarną sotnią.
Co się porobiło. Czy brudne Polaczkowo ma pokonać Polskę??????
M.
Obserwuj wątek
    • czekam.na.lewice Re: Czy poddani epidiaskopu z PiS 19.04.16, 15:03
      PiS przeznacza podobne kwoty na kościół co PO z PSL.
      Nie ma istotnej różnicy. Polityka jest podobna.
    • ta Re: Czy poddani epidiaskopu z PiS 19.04.16, 15:10
      Dla mnie granicą będzie matura z chodzenia po wodzie. A to już pewnie niebawem.
      • der-chef Re: Czy poddani epidiaskopu z PiS 19.04.16, 15:24
        Doktoranci i profesorowie już teraz bronią prac na temat cudownych rozmnożeń.
        • czekam.na.lewice Re: Czy poddani epidiaskopu z PiS 19.04.16, 16:02
          der-chef napisała:

> Doktoranci i profesorowie już teraz bronią prac na temat cudownych rozmnożeń.
          Spróbuj to skonsultować z wierną i kompetentną osobą, Hanną Gronkiewicz Waltz, która od 192 roku działa w tej Loży katolickiej w tym była jej przewodniczącą.
          www.odnowa.org/
          • mariner4 Re: Czy poddani epidiaskopu z PiS 19.04.16, 16:07
            Ale nawet dewocja polityka je usprawiedliwia rozp.... linii energetycznej na polecenie KK.
            To fakt, że HGW jest głęboko wierząca, ale do głowy by jej nie przyszło przesuwanie linii energetycznej.
            Szkoda, że nie widzisz różnic. Ale to sprawa twoich szarych komórek, nie moich.
            M.
            • czekam.na.lewice Re: Czy poddani epidiaskopu z PiS 19.04.16, 17:36
              mariner4 napisał:

> Ale nawet dewocja polityka je usprawiedliwia rozp.... linii energetycznej na po
              > lecenie KK.
              > To fakt, że HGW jest głęboko wierząca, ale do głowy by jej nie przyszło przesuw
              > anie linii energetycznej.
              > Szkoda, że nie widzisz różnic. Ale to sprawa twoich szarych komórek, nie moich.
              > M.
              Widzę różnicę ale po co mnie niezasadnie obrażasz. To jest rzecz ocenna. Gdyby miał przyczepić się do Twoich szarych komórek to wskazałbym ostro, a napiszę delikatnie jak Ty, że nie chodziło mi o to , że HGW jest wierząca, nie obśmiewam osób wierzących ale, że jest działaczką sekty religijnej (Loży napisałem) i finansuje i ułatwia przejmowanie majątków przez kościół w ramach PO.
    • gorszysort Re: Czy poddani epidiaskopu z PiS 19.04.16, 17:10
      modły dadzą prąd, tylko muszą być żarliwe
    • xystos Re: Czy poddani epidiaskopu z PiS 19.04.16, 17:18
      w kazdym narodzie znajdzesz masochistow,
      porownaj z cyklistami ..tyle nieszczes
      a oni w dalszym ciagu Zydzi
      a mogliby zmienic nazwiska na greckobrzmiace ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka