Dodaj do ulubionych

Dzisiaj marsz, czy PiSięta przygotowane?

07.05.16, 06:57
Już po kursach? Jak ze stu tysięcy zrobić tysiąc? Jak opluć każdego który bierze udział w marszu, ze szczególnym uwzględnieniem KOD-u, już nie mogę się doczekać na wasze pełne wiary epistoły, na te obliczenia ileż to ludzi zmieści się na moście i na podstawie tychże obliczeń udowadniać że nie było tylu ile było, więc czuję, że czeka mnie ciekawy dzień.
PiSieta, zacznijcie już teraz opluwać, bo jak się spóźnicie, to wam obetną dniówkę.
Obserwuj wątek
    • czekam.na.lewice Apeluję do kurskiej TV 07.05.16, 06:58
      Róbcie bezpośrednią transmisję z tego marszu. Obszerną !
    • buldog2 Re: Dzisiaj marsz, czy PiSięta przygotowane? 07.05.16, 07:29
      Pamiętasz "Folwark"? Prezes nie zajmuje się już jakimi tam demonstracjami, to dobre dla Trockiego i innych KODów. Mariusz Ułaskawiony szkoli "szczenki". Kiedy je pokaże światu, będą miały kły i pazury i żaden KOD im nie podskoczy.

Oczywiście, KOD też przeewoluuje. I będziemy mieli, zamiast liści... Norymbergę.
    • rccc Re: Dzisiaj marsz, czy PiSięta przygotowane? 07.05.16, 07:30
      Nie wiem jak pisieta czandrusiu ale ja co lepsze wystepy cyrkowcow z KODu chetnie obejrze :D
      Skoki Konia albo Rubikonia na przyklad :)
      • czekam.na.lewice dzisiaj maszeruje Hamas :) n/t 07.05.16, 09:24
    • adam.eu Re: Dzisiaj marsz, czy PiSięta przygotowane? 07.05.16, 08:08
      Uważam, że jest to ważna demonstracja.
      Utwierdzają mnie w tym wypowiedzi przedstawicieli PIS, wypowiedzi forumowych zwolenników PIS (ze szczególnym uwzględnieniem tzw forumowej czekającej Lewicy oraz tych, co udają, że nie widzą zamachu na trójpodział władzy w Polsce, tych, co akceptują zmiany w systemie rządzenia zbliżające nas do PRL.

Żałuję, że dzisiaj nie mogę być tam osobiście.
      • alistair-p Re: Dzisiaj marsz, czy PiSięta przygotowane? 07.05.16, 09:10
        Pewnie przyjdzie jakieś 200 osób,a reszta to przechodziła w drodze do Łazienek,potem zrezygnowali i poszli Traktem Królewskim na majowy spacerek.
    • danillko Bardzo ważne pytanie do Czan-dra 07.05.16, 09:07
      Czy Wesoły Roman z LPR będzie dzisiaj stepował na murku?

Jeśli nie, to kicham taką imprezę...

PS.
      Dlaczego KOD nie zaprasza na swoje zloty Człowieka-Motyla z Łodzi? Człowiek-Motyli i Wesoły Romek to byłby prawdziwy hicior...
      czan-dra napisał:
    • qwardian Tak, na kolejne drzewka w Jerozolimie... 07.05.16, 09:12

Przygotowane na zielone ludziki. Bo na Hamas to moja piwnica jeszcze niegotowa...
      • gorszy_sort Re: Tak, na kolejne drzewka w Jerozolimie... 07.05.16, 09:18
        moze mi sie wydaje ale pisięta alby jakby mniej aktywne na forumie..
        zawsze twierdziłam ze musze wrócić na łono gó... polskiej, tam ich miejsce
        • gorszy_sort Re: Tak, na kolejne drzewka w Jerozolimie... 07.05.16, 09:19
          że muszą, nie że muszę :/
    • bogucjusz All hands on deck :-) 07.05.16, 09:20
      Nicki pozmieniane, SMSy z Nowogrodzkiej odebrane.
      Taka pogoda, weekend, a tu trzeba siedzieć za kompem...

PiSbeckim cynglom gratulujemy ciekawej i rozwijającej pracy w dynamicznym, młodym zespole :-))))
    • czan-dra Re: Dzisiaj marsz, czy PiSięta przygotowane? 07.05.16, 14:41
      A nie pisałem, już pojawił się przypał który z dwustu tysięcy zrobił trzydzieści, ciekawym ile mu płacą za pisanie tych farmazonów,
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,161517715,161517715,30_tys_KOD_w_marszu.html
      a tu jest zupełnie inna rzeczywistość, nie ta dla upośledzonych,
      tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,trwa-marsz-kod-i-opozycji-br-prezydent-stolicy-jest-200-tys-osob,201816.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka