Dodaj do ulubionych

PO i PSL do likwidacji

13.05.16, 10:29
Po uprzednim uznaniu za organizacje przestępcze. A potem to już wystarczy do unieważnienia mandatów wszystkich posłów i stentorów i radnych z tych partii i zastąpienia ich posłami senatorami i radnymi z PiS. I już nie będzie problemów ze zmianą konstytucji.
Obserwuj wątek
    • ukos Sam się zlikwiduj, kacapski poputczyku 13.05.16, 10:46
      Krzywdę sobie robisz pędząc swój nędzny żywot.
      • lech1966 Re: Sam się zlikwiduj, kacapski poputczyku 13.05.16, 10:54
        Ale co pozostaje faktem to pozostaje..Co prawda jeszcze za wcześnie aby przesądzać sprawę, ale większość tego co usłyszałem pokrywa się z moimi obserwacjami. Jeśli tylko połowa z tego co słyszeliśmy jest prawdą, ( a Polska to h,,,,...du...a i kamieni kupa),,,,,to te partie powinny zostać zdelegalizowane a stan osobowy tych partii powinien dostać zakaz piastowania funkcji publicznych na powiedzmy 10 lat..
    • 141288bs Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 10:52
      Wkrotce po prokuratorskich przesluchaniach i wyrokach Trybunalu Stanu,te obie przestepcze organizacje
      przestana istniec.
      Mala uwaga do PiS-u; przyspieszcie swoje dzialania, bo narod zaczyna niecierpliwic sie.
      • xyz_xyz1 Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 14:24
        PiS albo dokładnie POsprzata w Polsce albo Polska się zawali. Trzeba radykalnych działań bo z dnia na dzień nowotwór coraz bardziej się rozprzestrzenia. Jedną z metod działania - leczenia jest zmiana konstytucji z postkomunistycznej na narodowo patriotyczną. kolejną równie pilną POdziekowanie eurokołchozwi za współpracę. Metody prowadzące to tego celu są nie istotne liczy się skutek.
        • lech1966 Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 18:05
          xyz_xyz1 napisał:

> PiS albo dokładnie POsprzata w Polsce albo Polska się zawali. Trzeba radykalnyc
          > h działań bo z dnia na dzień nowotwór coraz bardziej się rozprzestrzenia. Jedną
          > z metod działania - leczenia jest zmiana konstytucji z postkomunistycznej na n
          > arodowo patriotyczną. kolejną równie pilną POdziekowanie eurokołchozwi za współ
          > pracę. Metody prowadzące to tego celu są nie istotne liczy się skutek.

Nie przesadzaj stary. Jestem za zrobieniem porządku na naszym Polskim podwórku, ale jestem przeciw wychodzeniu z UE i narodowemu socjalizmowi w Polsce. To także mój kraj, moja ojczyzna i ja się nie godzę na takie zmiany które nie przyniosą wiele,,,lub nic dobrego.
          Kto ci dziś broni chodzić codzienne do kościoła?? kto zabrania ci modlić się nawet na ulicy,,,Kto zakazuje ci chodzić od domu do domu i nauczać choćby tak jak ŚJ ?? Ja oczekuję świeckiego państwa,,,a wiarę każdy niech sobie wybierze...Zastanów się jaką trzeba mieć wiarę w to co się wyznaje aby w taki sposób głosić "swoją prawdę wiary"....zawsze ceniłem za to Świadków Jehowy, za tę ich autentyczną wiarę w Boga- mimo tego,,,,, że sam w niego nie wierze....
          Nigdy nie byłem dobrym katolikiem dlatego odszedłem od kościoła całkowicie, ale nie zrzekłem się,,,ani nie mam zamiaru zrzekać się obywatelstwa Polskiego..
    • adam111115 Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 10:52
      Dlaczego w Korei Północnej jest bieda?
      • lech1966 Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 10:56
        adam111115 napisał:

> Dlaczego w Korei Północnej jest bieda?

U nas też nie ma szału,,,nie porównuj nas z Koreą,,
        • adam111115 Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 11:06
          Lechu, piłeś coś z rana? Przy pytaniu o biedę w Korei Północnej robisz wstawke że u nas TEŻ nie ma szału? Czy ty się dobrze czujesz?

A pytałem bo troll xyz od dłuższego czasu prezentuje poglądy jakich kim dzong un by się nie powstydzil więc ciekawi mnie czy wie że KP to jedno z najbiedniejszych państw na świecie
          • lech1966 Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 11:42
            adam111115 napisał:

> Lechu, piłeś coś z rana? Przy pytaniu o biedę w Korei Północnej robisz wstawke
            > że u nas TEŻ nie ma szału? Czy ty się dobrze czujesz?
            >
            > A pytałem bo troll xyz od dłuższego czasu prezentuje poglądy jakich kim dzong u
            > n by się nie powstydzil więc ciekawi mnie czy wie że KP to jedno z najbiedniejs
            > zych państw na świecie

Adamie, nawet w czasach kiedy na półkach był jedynie ocet nie dorastaliśmy do pięt Korei ( w negatywnym tego słowa znaczeniu) dlatego napisałem to co wyżej. Mam swoje obawy co do obecnej władzy, nie chce żyć w państwie katolickim !!!. ale to co się działo do tej pory wymaga przynajmniej osądzenia. Nie może być tak że jedyną karą za złodziejstwo, nepotyzm, malwersacje, zaniechania,, na szczytach władzy być to że się przechodzi do opozycji. Uważam że kto miał ukraść jakąś kasę to już ukradł. Ktoś kiedyś musi przeciąć tego wrzoda który rósł przez te lata "wolności". PO+ PSL miało na to 8 lat i zamiast poprawić w tym względzie cokolwiek,,,samo dorwało się do władzy,,kasy i konfitur. Nie jestem zadowolony że to akurat PIS musi robić te porządki,,ale jeśli nie oni,,,,,TO KTO???
            • adam111115 Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 12:14
              Co ma piernik do wiatraka czyli potencjalne przekręty do porównania PL i KP? Nie o tym mowa
              • lech1966 Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 18:50
                adam111115 napisał:

> Co ma piernik do wiatraka czyli potencjalne przekręty do porównania PL i KP? Ni
                > e o tym mowa

Pisz w takim razie konkretnie i bez owijania. Moja odpowiedz brzmi...JEŚLI NIE ONI TO ,,,KTO??
    • mariner4 Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 11:03
      Jedna partia już w Polsce rządziła prawie pół wieku, głupku.
      M.
      • cudowne_uczucie Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 11:14
        inna partia, jej przybudówka koalicyjna po zmianie nazwy ZSL/PSLnie zmieniła bandyckich zasad
        • mariner4 Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 11:25
          Są rzeczy ponadpartyjne.
          "Każda władza deprawuje, a władza absolutna deprawuje absolutnie"
          PiS się tego też nie ustrzeże, jak mu opozycja nie będzie patrzeć na ręce.
          Ja to przeżyłem. A ty?
          Myślenie ma kolosalną przyszłość.
          M.
          • cudowne_uczucie Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 19:25
            opozycja to jak stara teściowa której zdaje się władza absolutna nie kończy się na zamąż pójściu córki
    • czekam.na.lewice Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 11:12
      Po co ? Z własnej i nieprzymuszonej głupoty same się likwidują. To można zaobserwować tu na forum a przybiera to czasami już kliniczną postać. Ty jeden trzymasz się w dobrej formie :)
    • yoma Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 11:22
      A któż ach któż miałby to zrobić, towarzyszu Koniec Alfabetu?
    • taniarada Re: PO i PSL do likwidacji 13.05.16, 18:11
      Teraz PO i PSL rządzi na ulicach i pobliskich śmietnikach.Marzę by się kiedyś spotkali z kibicami Legii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka