aga_ata 23.05.05, 21:26 to nic dzisiaj? o przyjaźni Hani z Alicze, o Pavulonie chcącym sie edukować, o Steffenie, który wyrzuca własną matkę z domu, o Marysi uciekającej w popłochu przed Santaną to naprawdę nic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaginger Re: a o MjM....? 23.05.05, 21:33 Cienkie ja przetarte gacie:) A Stefena,Kamasutrę i mamuśkę pokazali w kulisach w tamtym tygodniu-czyli dziś była powtórka z rozrywki;) -------- Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: a o MjM....? 23.05.05, 21:36 o Wiejskim Zaczesie spoglądającym krzywo na rozmowę, o Gazeli Biznesu snującym plany zmiany projektu domu (który jeszcze nie istnieje), o pościeli w kratkę, o sypialni w "salonie" (a przecież mają już wolny pokój, do którego mogliby alkowę swoją przenieść), o Teodorze i jego "niech się samo rozwija", o Janeczce skonfudowanej zaproszeniem i wzbraniającej się przed kawałkiem ciasta, o Kamilu i jego czarnym worku pełnym literatury i o tylu, tylu jeszcze _momętach_ Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: a o MjM....? 23.05.05, 21:49 robi sie to już takie nudne i nadęte, że nawet gadac się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: a o MjM....? 23.05.05, 21:55 Czy Kamil przyniósł te książki w worku na smieci? mogłam niedowidzieć, przyznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: a o MjM....? 24.05.05, 10:00 control napisał: > robi sie to już takie nudne i nadęte, że nawet gadac się nie chce. A poza tym to już raczej nie jest forum telewizyjne więc czego się spodziewać :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: a o MjM....? 24.05.05, 10:06 zgredek_ojejku napisał: > a poza tym to już raczej nie jest forum telewizyjne więc czego się spodziewać > :(((((((( nie marudz Zgredek, bo pomysle, ze imie Twoja wizytowka.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a o MjM....? 24.05.05, 10:09 zgredek_ojejku napisał: > control napisał: > > robi sie to już takie nudne i nadęte, że nawet gadac się nie chce. > A poza tym to już raczej nie jest forum telewizyjne więc czego się spodziewać > :(((((((( A CZEMU TO??????????????????? i z JAKIEJ PRZYCZYNY????????? NIE CHCIAŁBYM WYTYKAC PANCYMA, ale................... Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: a o MjM....? 24.05.05, 00:46 Skoro serial już piaty rok nadają to sie nie ma co dziwić, że Wam uszami już wychodzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a o MjM....? 24.05.05, 09:52 nic nie wychodzi, nic nie wychodzi..poczekajta niech się rozzzkręcę.... wstałem dopiero.. Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: a o MjM....? 24.05.05, 12:05 drzejms-buond napisał: > nic nie wychodzi, nic nie wychodzi..poczekajta niech się rozzzkręcę.... > wstałem dopiero.. Witam w klubie śpiochów, no chyba, że jesteś po jakimś nocnym dyżurze to zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a o MjM....? 24.05.05, 13:45 nie, ja długo...dochodze....po wstaniu.....!!!!!!!!!!!!!! 8-D )))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a o MjM....? 24.05.05, 15:59 piękno, w istocie swej, reklamowac się nie musi.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: a o MjM....? 24.05.05, 16:22 Banda Kotowicza wygladala tragicznie w nowych szarych mundurkach. Oto co mi sie rzucilo na oczy. Wygladaly na prane bez wykorzystania dobrych rad Chajzera. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: a o MjM....? 24.05.05, 16:35 Przegapiłam końcówke rozmowy Hanki z Alicze, czy one się w końcu pogodziły ? Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_maruda Re: a o MjM....? 25.05.05, 23:24 A nade wszystko o awansie Pavulona na kerownika sali. W spelunie, której progu oprócz Owada i p. Dzieduszko(?) ludzka stopa nie przestąpiła od niepamiętnych czasów. A kto piastuje tę zaszczytną funkcję w najlepszej knajpie w Grabinie, obleganej zresztą od rana do nocy. Że tam jeszcze rezerwacji stolików nie worowadzili - to cud. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: a o MjM....? 27.05.05, 11:24 Ja chciałem tylko napisać, że ponowne pojawienie się koleżanki Małgosi, Izy to błąd - ta postać powinna definitywnie zniknąć razem z Michałem Łagoda i Teresą, we trójkę psuli ten serial. Ale wróci też Jaroszy, więc wyjdzie na zero. Odpowiedz Link Zgłoś