tw_wielgus 09.06.16, 09:45 Uwaga forumowa frakcja zwolenników pożeraczy ośmiorniczek! Pytanie będzie trudne, ale zasadne: Czy wiecie co to jest? 6.s.dziennik.pl/pliki/9137000/9137062-3-zestawy-playstation-4-konsola.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
religijnych.uczuc.obraza Re: Uwaga zwolennicy KOD! 09.06.16, 09:57 Co prawda pytanie nie było skierowane do mnie ale spróbuję podać prawidłową odpowiedź: jest to Bizancjum, względnie 340 miliardów. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Uwaga zwolennicy KOD! 09.06.16, 10:01 nie, to są bidety w łazience komendanta głównego MO Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Ależ skąd! Obraza,przyjacielu, ty chyba żartujesz. 09.06.16, 10:02 340 miliardów za ten zestaw na zdjęciu? No weź przestań... Ty "szutniku" niepoprawny... Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Ależ skąd! Obraza,przyjacielu, ty chyba żartu 09.06.16, 10:04 Ale Bizancjum pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ależ skąd! Obraza,przyjacielu, ty chyba żartu 09.06.16, 10:08 Ta,k jeżeli chodzi o historyczne spojrzenie na odkrycia archeologów zatrudnionych w prokuraturze (pewnie z uwagi na togi wybrano akurat przedstawicieli tej profesji) Będziesz próbował dalej, czy się poddajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Ależ skąd! Obraza,przyjacielu, ty chyba żartu 09.06.16, 10:19 Pewnie chodzi o te wczorajsze doniesienia o których mowlii w radiu. Dopiero dzis dostałeś cynk o czymś takim? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Nie są mi znane wczorajsze doniesienia radiowe 09.06.16, 10:38 Niemniej zanim rozwiążemy konkurs i rozdamy nagrody pozwólmy dajmy jeszcze szansę innym forumowiczom. Ps. Co wy tak z tym "przekazem"...?! Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie są mi znane wczorajsze doniesienia radiow 09.06.16, 10:55 A no to wczoraj było i już wczoraj miało oburzać a ty dopiero dzisiaj się tym zajmujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie są mi znane wczorajsze doniesienia radiow 09.06.16, 11:03 Ale co? Pytanie jest właśnie, o ten przedmiot! Jeżeli znasz odpowiedz to proszę. Masz szansę zdobyć nagrodę główna w naszym konkursie przeznaczonym dla zwolenników KOD, Miłośników Pożeraczy Ośmiorniczek (MPO) i dla Ciebie. Wypowiedz tylko to słowo a nagroda, która czeka w niebiesiech, już teraz stanie się Twoją własnością. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie są mi znane wczorajsze doniesienia radiow 09.06.16, 14:05 Jest to zbrodnia tylko wyszedł jakiś niewypał z odpowiednim medialnym jej nagłośnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie są mi znane wczorajsze doniesienia radiow 09.06.16, 14:36 To zupełnie inny aspekt wymagający szerszego omówienia. Dzięki Bogu w międzyczasie mediom udało się z PiSowców zrobić morderców koni krwi arabskiej, co w dużej mierze może służyć za przykrywkę do wyczynów poprzedniej ekipy, z którymi media mierzą się w tak niechętnie. A dodatkowo "konie arabskie" hmmm.... uchodźcy i te sprawy, skojarzenia nasuwają się same. Ps. Nie wiesz gdzie sobie poszedł upór z Luwru? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie są mi znane wczorajsze doniesienia radiow 09.06.16, 15:03 To kolejna medialna wtopa propagandowych przyczółków ekipy rządzacej. A wydawało się że sprawa Bizancjum czegoś tych propagandystów nauczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie są mi znane wczorajsze doniesienia radiow 09.06.16, 15:21 Raczej nie sądzę, gdyż wedle moich podejrzeń ( podkreślam) poprzednia ekipa pozostawiła po sobie tyle smacznych kąsków że wystarczy na wiele lat karmienia medialnych hien. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Nie są mi znane wczorajsze doniesienia radiow 09.06.16, 22:00 Podejrzewam, że cię STASI chciało zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Nie są mi znane wczorajsze doniesienia radiow 09.06.16, 23:00 Konkurs konkursowi nie równy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Nie spodziewałem się, że jest to aż tak trudne... 09.06.16, 11:24 pytanie. Hmmm.... no cóż na razie trzech wybitnych przedstawicieli forumowej mniejszości intelektualnej próbowało zmierzyć się z problemem i w dalszym ciągu nie mamy rozstrzygnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie spodziewałem się, że jest to aż tak trudne 09.06.16, 11:47 Ale cóż humaniści ( a takich jest większość na tym forum) mogą mieć problemy z super nowoczesną techniką. Zatem, Drodzy forumowicze, przyjmijcie, że jest to zestaw do testowania systemów łapania kierowców notorycznie przekraczających dozwoloną prędkość. Zintegrowane systemy wirtualnej kontroli ruchu . Główny Inspektor zakupił do biura aż 3 takie zestawy. I to rewelacja! Za śmieszne pieniądze! 20 tysięcy złotych, jak za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie spodziewałem się, że jest to aż tak trudn 09.06.16, 13:08 Później niestety było gorzej. Na skutek błędu urzędniczego przeoczono w umowie zapis o szkoleniach i przygotowanie urzędników do obsługi tego technologicznie zaawansowanego systemu pochłonęło znaczne kwoty. " Wyjazdy zagraniczne, na które wyprawiali się wtedy pracownicy GITD, kosztowały 1,1 mln zł. Z tego ponad 550 tys. zł wydano na podróże ścisłego kierownictwa tej służby. Sam były szef GITD generał Tomasz Połeć w tym czasie 47 razy opuszczał Polskę w sumie na 164 dni (57 dni tylko w 2014). Dyrektor generalny ma na koncie o jedną podróż więcej, a poza krajem przebywał 160 dni. Zaś dyrektor jednego z biur wyjechał 52 razy w sumie na 179 dni. Pół roku za granicą i nagrody Najdroższe wyjazdy za czasów byłego kierownictwa GITD? Pobyt we Francji w czerwcu 2015 roku kosztował ok. 27 tys. zł. Kilka miesięcy później w październiku na podróż do Wielkiej Brytanii wydano ok. 24 tys. zł. W listopadzie 21 tys. zł zapłacono za wyjazd do Hiszpanii. Turcja i Belgia z 2013 roku kosztowała odpowiednio po 22 tys. zł i 20 tys. zł." Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Nieco póżniej kosztowne okazały się konsultacje 09.06.16, 14:37 techniczne. "Nieco mniej" bo 113 500 zł przez trzy lata pobrał były Główny Inspektor. Tylko rachunki za telefon komórkowy byłego szefa GITD w latach 2012-2015 pochłonęły ponad 89 tys. zł (niemal połowa tej kwoty to połączenia z 2014 roku). Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Na koniec przyszła kolej na sztuczną inteligencję. 09.06.16, 15:40 "Zakupienie 17 sztuk inteligentnych zegarków miało kosztować 27 tys. zł. " Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Na koniec przyszła kolej na sztuczną intelige 09.06.16, 22:01 Dyskusja z samym sobą jest na Nowogrodzkiej podwójnie nagradzana. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Na koniec przyszła kolej na sztuczną intelige 09.06.16, 22:07 belphegor-pisu napisał: > Dyskusja z samym sobą jest na Nowogrodzkiej podwójnie nagradzana. A masz coś przeciw? To o wiele lepiej niż bzdurzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Na koniec przyszła kolej na sztuczną intelige 09.06.16, 22:10 Także jesteś członkiem watahy? Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Nie spodziewałem się, że jest to aż tak trudn 09.06.16, 22:36 Tfoje wPiSy to połezja. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Uwaga zwolennicy KOD! 09.06.16, 14:41 Teraz gdy większość KODowców skatalogizowana należy ich wyłapywać - wkrótce żniwa a po nich wykopki Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Uwaga zwolennicy KOD! 09.06.16, 14:53 Poprzez /nomen omen/ analogię można dojść do uprawnionego wniosku, że równie zaawansowany technologicznie sprzęt zakupiła Kancelacja Rady Ministrów, w ramach programu "Innowacyjna Gospodarka". Z tą drobną równicą, że konsola premiera była wyposażona w oprogramowanie FIFA-2007 z wykupionymi aktualizacjami do 2016. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Uwaga zwolennicy KOD! 09.06.16, 22:36 Ty bydgoski kablowniku. Więcej o tobie pisze na fejsbuku Beonard Lorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To symulator TU 154m w specpułku Błasika! 09.06.16, 15:42 PiSi twierdzili, ze lepszy od ruskich. Niestety miał kilka wad. Nie przewidywał: telefonów od brata mgły helowej Pancernej brzozy i...serwisu małpkowego! 6.s.dziennik.pl/pliki/9137000/9137062-3-zestawy-playstation-4-konsola.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Uwaga zwolennicy KOD! 09.06.16, 21:59 Po raz czwarty zostały moje wpisy wyczyszczone. Nie ma co, tw_wielgus ma chody nie tylko na Nowogrodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Uwaga zwolennicy KOD! 09.06.16, 22:42 Dla takiego nie ma miejsca na tym forum.Człowieczku ty atakujesz personalnie każdego co ma odmienne poglądy .Aż dziw bierze ,że i ktoś ci odpisuje.Patrolujesz te forum ,a później atak.I jeszcze posądzasz o kablowanie .To nie kablowanie to eliminacja chwasta .Za którego tu pracujesz.Lecz się ze swojej nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Uwaga zwolennicy KOD! 09.06.16, 22:58 Jezuniu, ty masz odmienne poglądy? Od kogo? Od Jarosława K.? Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 ich to nie interesuje 09.06.16, 22:21 maja inny problem: szefem tej instytucji zostal jej byly rzecznik, ktorego obrazali w swojej audycji i to w sposob rasistowski dowcipnisie w Radio Eska. Ten podstarzaly mocno, udajacy nastolatka, cham nadal moze pracowac. Drugi bedzie szczesliwy, jesli bedzie mogl samodzielnie chodzic. --- Europe must accept diversity or face war. No more Nation States. www.youtube.com/watch?v=N14U5ZE-N2w Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: ich to nie interesuje 09.06.16, 22:31 A ty czy już dzisiaj kogoś zakablowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: ich to nie interesuje 09.06.16, 22:56 Czy ty jesteś normalny .Ciebie trzeba kablować na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: ich to nie interesuje 09.06.16, 23:14 Synek jesteś tu 4 lata .Jak niemowlak we mgle atakujesz wszystkich.Parę twoich fajnych popisów na tym forum i będziesz się logował pod nowym nickiem ,jak reszta trolli .Jeśli dasz radę .Ja jestem od 2009 roku.I przeżyłem cały tabun takich belfegorów ,trollów i oszołomów tego forum .Pozdrawiam i spadaj .Byle daleko ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Serio pytasz 10.06.16, 10:49 Jolu, ale ja nie pytałem o pieniądze. Trzeba Ci wiedzieć, że dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach. Wątek na skutek dywersyjnych działań tego co straszy w Luwrze admin pociął do tego stopnia, że stracił swój pierwotny "urok". Dlatego nie chce mi się już do niego wracać, bo nie lubię dwa razy powtarzać tych samych dowcipów. Ale generalnie to chodziło o tych parę "inteligentnych zegarków", co je sobie pupile Nowaka nabyli. Czyli o znaleznienie odpowiedzi na pytanie, dlaczego Nowak wydał tyle pieniedzy na swój, i czy magia tkwiąca w zegarku wzmocniła potencjał intelektualny rządu Tuska... Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: O platformie nie gadam, już dawno 11.06.16, 15:25 się wypowiedziałam, że nikt tak mnie nie załatwi jak platforma. Oczywizda w białych rękawiczkach. Z PiSem tyż mi nie po drodze- nie lubię niedouczonych chamów. Jakby tu rzec? Bez Kaczyńskiego, i Tuska / z ichnimi przychówkami / zmienić ma szansę ma Polska. Odpowiedz Link Zgłoś