c.eastwood 16.08.07, 23:37 jestem z nim u kociego doktora albo i u dwóch naraz jest słabo a ma 2 latka p.s. widok ten co pisze to jakas podróba? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.eastwood Re: klintul jest chory - grozi mu operacja, codzi 16.08.07, 23:50 ma kryształy w moczu i nie może się wysikać. U kocura to groźne bo atakuje nerki. Pomijając, że serce mi pęka jak widzę go wchodzącego do kuwety i wychodzącego bez efektu. On jest super spokojny i jak miałczy, zresztą cicho to musi bardzo cierpieć Odpowiedz Link
grogreg Re: klintul jest chory - grozi mu operacja, codzi 17.08.07, 00:33 U 2 letniego kocura? Troche wczesnie. To czesto sie zdarze, ale u starych kotow. Mozna, dzilac prewencyjnie. Dawac kotu tylko raz dziennie jest. Po kazdym posilku mocz kota przez trzy-cztery godziny robi sie zasadowy. Jesli dostanie jesc tylko raz to bedzie to tylko trzy godziny na dobe. Mozna tez podawac karme dla kastratow (ponoc sa badrdziej narazone ja kamice). Zawiera wiecej soli, przez co kot wiecej pije i "przeplukuje nerki i drogi moczowe. Ale to tylko profilaktyka. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: klintul jest chory - grozi mu operacja, codzi 17.08.07, 09:00 Dlaczego taki młody kot ma tego rodzaju problemy? To jakiś rasowiec? Odpowiedz Link
c.eastwood Re: klintul jest chory - grozi mu operacja, codzi 17.08.07, 19:24 syjam to jest Odpowiedz Link
widokzmarsa sam jesteś podróba:) 17.08.07, 09:11 a tego kota to sobie kupiłeś by zostać premierem? Odpowiedz Link
mmagi Re: klintul jest chory - grozi mu operacja, codzi 17.08.07, 10:46 niee noooooooo Bałwan wczoraj było,buuuu ale mnie omineło Odpowiedz Link
mmagi a cio mu jest?włąswnie wczoraj mmiałam na @ miłego 17.08.07, 10:48 maila ale Ci nie powiem od kogoPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
c.eastwood Re: a cio mu jest?włąswnie wczoraj mmiałam na @ m 17.08.07, 19:25 to po co gadasz? Odpowiedz Link
mmagi Re: a cio mu jest?włąswnie wczoraj mmiałam na @ m 18.08.07, 16:19 bo jest fajaa kobita,na ktora Ty Bałwanie nie zasługujsz Odpowiedz Link