Dodaj do ulubionych

Totalna klęska prostetu Michnika

03.10.16, 07:53
Przychodzę rano do mojego zakładu pracy i co widzę? Pracownicy na swoich stanowiskach. Razem to prawie 100 osób, zdecydowana większość to kobiety. Wielbicielki Gazety Wyborczej. Żadna nie strajkuje, nie szuka żadnej manify. Totalna klęska czarnego poniedziałku towarzysza Michnika.
Obserwuj wątek
    • adamszem Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 12:12
      Jest godzina 12.oo. Nikt na protest nie wychodzi. Towarzysza Michnika nikt nie słucha.
      • szwampuch58 Re: towarzyszu kartofel to nie Michnik 03.10.16, 13:05
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,162489576,162489576,ten_rzad_obala_kobiety.html
    • mara571 poczekamy, zobaczymy 03.10.16, 12:42
      sporo zgromadzen odbedzie sie dopiero po 16.
      Na poludniu leje, a to nie sprzyja frekwencji.
    • erte2 Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 13:57
      adamszem
      żuczku, Adam Michnik zaczynał już od roku '68. w gronie kilkunastu, może kilkudziesięciu ludzi których uważano za szaleńców a ich działanie za walkę z wiatrakami. W ciągu lat niewielu powstały struktury, powstała organizacja którą władze PRL-u atakowały na wszystkich frontach używając prowokacji, SB, nękania a także całej zmasowane ówcześnie propagandy z TV na czele (gdzie rządzili ówcześni kurscy i ich ziemce).
      Czy pamiętasz jak to się skończyło?
      • tw_wielgus Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 14:04
        Erte nie pieprz. No chyba, że ci płacą za te mowy pochwalne na cześć Michnika i członków jego "nawróconej" diaspory..
        Normalnie rzygać się chce jak się czyta te przesiąknięte wazeliną laudacje.
        • belphegor-pisu Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 17:05
          Fajnie, że się wPiSujesz na Michnikowym portalu.
      • adamszem Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 16:29
        Towarzyszu erte2! Obaj wiemy doskonale, że te "świetne" czasy towarzysza Adasia Szechtera należą do prehistorii.
        • romullos Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 17:22
          adamszem napisał:

> Towarzyszu erte2! Obaj wiemy doskonale, że te "świetne" czasy towarzysza Adasia
          > Szechtera należą do prehistorii.

A Ty Towarzyszu, adamszem, co zrobiłeś dla Polski? Jak się wpisałeś w historię Polski?
        • erte2 Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 18:16
          adamszem
          To co ty wiesz to jest mało interesujące, więc zachowaj to dla siebie.
      • adamszem Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 19:10
        Przede wszystkim w telewizji rządzili wówczas ideowi przyjaciele Michnika. Zresztą rządzili wszędzie. A komu zawdzięcza Michnik luksusy w więzieniu?
      • qqazz Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 21:09
        Nie przesadzaj, co do początków to sięgają one czerwonego harcerstwa a rok 68 w wykonaniu jego srodowiska to jak mi wiadomo protest z pozycji marksistowskich.

pozdrawiam
        • x2468 Re: Totalna klęska prostetu Michnika 04.10.16, 19:36
          "Kto za młodu nie był socjalistą ten na stare lata będzie sku...synem"
          Otto von Bismarck.
          To twój przypadek, nie Adama Michnika.
      • erka-4 to jedynie bunt syna był... 04.10.16, 06:25
        ...a potem się samo potoczyło.
        Gdyby ojciec wziął pasa a nie pchał syna za kraty nie byłoby żadnego Michnika dzisiaj i jego pajacowania.

erte2 napisał:

> adamszem
        > żuczku, Adam Michnik zaczynał już od roku '68.

- młodzieńcze wyskoki wszędzie były w modzie i są nadal,zwłaszcza w takich "prominentnych" rodzinach.
        Młodzi mają to we krwi,robaczku mój drogi.
        Przeciw ojcu się buntuje,ale do jego portfela chętnie sięga i robi z tego wielką ideologię.
        Zresztą wyszło szydło,otóż to Szydło !!!,z worka PO latach,że nie o Polskę mu chodziło wolną,suwerenną i niepodległą a o kasę i wpływ na tą kasę.
        • czekam.na.lewice co Ty opowiadasz 04.10.16, 06:34
          erka-4 napisał:

> ...a potem się samo potoczyło.
          > Gdyby ojciec wziął pasa a nie pchał syna za kraty nie byłoby żadnego Michnika d
          > zisiaj i jego pajacowania.
          >
          > erte2 napisał:
          >
          > > adamszem
          > > żuczku, Adam Michnik zaczynał już od roku '68.

>
          > - młodzieńcze wyskoki wszędzie były w modzie i są nadal,zwłaszcza w takich "pro
          > minentnych" rodzinach.
          > Młodzi mają to we krwi,robaczku mój drogi.
          > Przeciw ojcu się buntuje,ale do jego portfela chętnie sięga i robi z tego wielk
          > ą ideologię.
          > Zresztą wyszło szydło,otóż to Szydło !!!,z worka PO latach,że nie o Polskę mu c
          > hodziło wolną,suwerenną i niepodległą a o kasę i wpływ na tą kasę.
          O kasę ?
          CO Ty opowiadasz.
          Gdyby chodziło o kasę to inaczej poprowadziłby ten biznes i już dawno siedziałby na np. południowym wybrzeżu francuskim (Antib jest piękne) z legalnymi i opodatkowanymi minimum 50 mln euro, które bez problemu otrzymałby od funduszy inwestycyjnych.
          • erka-4 Re: co Ty opowiadasz 04.10.16, 07:02
            czekam.na.lewice napisał:

> O kasę ?
            > CO Ty opowiadasz.
            > Gdyby chodziło o kasę to inaczej poprowadziłby ten biznes i już dawno siedziałb
            > y na np. południowym wybrzeżu francuskim (Antib jest piękne) z legalnymi i opod
            > atkowanymi minimum 50 mln euro, które bez problemu otrzymałby od funduszy inwes
            > tycyjnych.

- o kasę chodziło,ale to mało,bo on miał swoją rolę w tym Kraju do spełnienia więc nie mógł wyjechać.
            Rolą jego było Polaków ogłupiać.
            Wystarczy,więcej już nie będzie.
            To jest koniec Michnika i michnikowszczyzny,pan Adaś musi to w końcu zrozumieć.
            • czekam.na.lewice Re: co Ty opowiadasz 04.10.16, 07:11
              erka-4 napisał:

> - o kasę chodziło,ale to mało,bo on miał swoją rolę w tym Kraju do spełnienia w
              > ięc nie mógł wyjechać.
              Cieszę się, że uznałeś moje "sprostowanie". Michnik jest aktywnym politycznie Władcą Dusz i pieniądze są dla niego mniej ważne. Podobnie jak Kaczyński :)
              • erka-4 twórca aury był to jedynie. 04.10.16, 08:44
                Cieszę się, że uznałeś moje "sprostowanie". Michnik jest aktywnym politycznie Władcą Dusz i pieniądze są dla niego mniej ważne. Podobnie jak Kaczyński :)

- władcy mają to do siebie,że biorą odpowiedzialność za władzę na siebie.
                Kaczyński jest szefem partii,obecnie rządzącej dziś odpowiedzialnie,a kim był Michnik przez lata całe ?
                Pyskaczem,nikim więcej i za pyskowanie brał pieniądze wraz ze swym towarzystwem a nie odpowiedzialność.
                • czekam.na.lewice Re: twórca aury był to jedynie. 04.10.16, 09:16
                  erka-4 napisał:
                  > Kaczyński jest szefem partii,obecnie rządzącej dziś odpowiedzialnie,a kim był M
                  > ichnik przez lata całe ?
                  > Pyskaczem,nikim więcej i za pyskowanie brał pieniądze wraz ze swym towarzystwem
                  > a nie odpowiedzialność.
                  Kaczyński poszedł do polityki bo jako redaktor naczelny tygodnika Solidarność nie dawał sobie rady . Z reguły tak jest, że ludzie nie dający sobie radę w życiu idą do polityki....jak np Kijowski.
                  Michnik dawał swoją twarz i nazwisko w kazdej istotnej sprawie dla Polski, pogląy w tej rozmowie nie mają znaczenia, a Kaczyński chowa się za Szydło i Dudę.
                  • erka-4 Kaczyński wie,że wzbudza kontrowersje... 04.10.16, 12:40

a Kaczyński chowa się za Szydło i Dudę.

- swoją osobowością,bo jest konkretny i prawdy w bawełnę nie owija,toteż wyciągnął najbardziej właściwy wniosek z tego i ja go podziwiam za to,że schował się umiejętnie,a zwłaszcza za to,że znalazł zastępców godnych siebie,walą PO oczach równo i chwała niech im będzie za to.
                    A Tusk odszedł i co ???
                    I doopa zimna,POpaprańcy dogorywają.
                    Nawet gdyby wrócił to już nic nie POradzi na to,na reanimację za późno.
                    Ale on nie głupi,przecież on Europejczyk wielki,tam mu chleba nie zabraknie,a w Kraju,hmmm,różnie bywa,mogą go na zupkę wysłać.

p.s.
                    niektórzy twierdzą,że prezydent Duda Polaków zdradził,bo twierdził,iż będzie Prezydentem Polaków wszystkich i on jest taki,no ale jedynie nie wspomniał,że dla złodziei i zdrajców nie będzie służył,ale czy musiał ?
                    Moim zdaniem nie musiał,bo ja ich nie uważam za Polaków.
        • x2468 Re: to jedynie bunt syna był... 04.10.16, 19:38
          Adam Michnik nie pochodzi z patologicznej rodziny.
          • adamszem Re: to jedynie bunt syna był... 05.10.16, 21:58
            A komunizm to nie patologia? Tylko co?
    • pies_na_czarnych Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 14:22
      W klasztorze pracujesz? www.tvn24.pl/zamkna-sklepy-i-restauracje-by-wspierac-kobiety-czarny-poniedzialek,680766,s.html
      • snajper55 Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 17:31
        Co, uwiera cię ten Michnik, uwiera. Jak wielu ówczesnych (i dzisiejszych) komuchów.

S.
        • czekam.na.lewice Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 19:13
          snajper55 napisał:

> Co, uwiera cię ten Michnik, uwiera. Jak wielu ówczesnych (i dzisiejszych) komuc
          > hów.
          >
          > S.
          Ciebie uwiera założyciel KOR, represjonowany, Antoni Macierewicz.
          • adam111115 Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 19:19
            A ciebie alimenciarz Kijowski
            • czekam.na.lewice Re: Totalna klęska prostetu Michnika 04.10.16, 04:43
              adam111115 napisał:

> A ciebie alimenciarz Kijowski
              Owszem. Każdego ktoś i coś uwiera.
              To właśnie chciałem przekazać koledze.
              Chciałbym Ci jednak podkreślić, że w moim przypadku nie jest to "fanatyczne uwieranie" bo znajdziesz na tym forum mój głos pozytywny o Kijowskim a to zasadnicza różnica.
          • pies_na_czarnych Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 20:48
            Prosze o wymienienie represji jakie doznal Macierewicz.
            • qqazz Daleko szukac nie trzeba 03.10.16, 21:04
              ale skoro sam nie potrafisz wyguglowac chetnie pomogę:
              - był uczestnikiem strajków studenckich w marcu 1968, za co był tymczasowo aresztowany od 28 marca do 3 sierpnia 1968, a w związku z tym został następnie zawieszony w prawach studenta[1].
              - W styczniu 1976 wszczęto na jego rzecz przewód doktorski pod kierunkiem profesora Tadeusza Łepkowskiego, który został przerwany w połowie października 1976 z powodu zaangażowania Antoniego Macierewicza w działalność Komitetu Obrony Robotników[1][8].
              - Od 16 maja do 23 lipca 1977 w Krakowie[10] oraz na kilka dni w grudniu 1979 był ponownie aresztowany.
              - W związku z działalnością opozycyjną w latach 70. był rozpracowywany i inwigilowany przez służby bezpieczeństwa PRL, m.in. sześć razy karany przez kolegia ds. wykroczeń, od 1976 do 1980 co najmniej 23 razy zatrzymywany na 48 godzin, stosowano wobec niego przeszukania mieszkania[1].
              - Po wprowadzeniu stanu wojennego z 13 grudnia 1981 wchodził w skład komitetu strajkowego w Stoczni Gdańskiej. Po pacyfikacji tego protestu z 16 grudnia 1981 został internowany 23 grudnia 1982, internowanie formalnie uchylono[16]

pozdrawiam
              • pies_na_czarnych Re: Daleko szukac nie trzeba 03.10.16, 21:14
                Cieniutko jak na tak wielkiego opozycjoniste. Na poczatku mieli go na oku za milosc do Che.
                W stanie wojennym niby byl internowany. Podobno uciekl ze szpitala i o dziwo nikt ta jego ucieczka sie nie interesowal.
              • czekam.na.lewice Re: Daleko szukac nie trzeba 04.10.16, 06:36
                qqazz napisał:

> ale skoro sam nie potrafisz wyguglowac chetnie pomogę:
                > - był uczestnikiem strajków studenckich w marcu 1968, za co był tymczasowo ares
                > ztowany od 28 marca do 3 sierpnia 1968, a w związku z tym został następnie zawi
                > eszony w prawach studenta[1].
                > - W styczniu 1976 wszczęto na jego rzecz przewód doktorski pod kierunkiem profe
                > sora Tadeusza Łepkowskiego, który został przerwany w połowie października 1976
                > z powodu zaangażowania Antoniego Macierewicza w działalność Komitetu Obrony Rob
                > otników[1][8].
                > - Od 16 maja do 23 lipca 1977 w Krakowie[10] oraz na kilka dni w grudniu 1979
                > był ponownie aresztowany.
                > - W związku z działalnością opozycyjną w latach 70. był rozpracowywany i inwigi
                > lowany przez służby bezpieczeństwa PRL, m.in. sześć razy karany przez kolegia d
                > s. wykroczeń, od 1976 do 1980 co najmniej 23 razy zatrzymywany na 48 godzin, st
                > osowano wobec niego przeszukania mieszkania[1].
                > - Po wprowadzeniu stanu wojennego z 13 grudnia 1981 wchodził w skład komitetu s
                > trajkowego w Stoczni Gdańskiej. Po pacyfikacji tego protestu z 16 grudnia 1981
                > został internowany 23 grudnia 1982, internowanie formalnie uchylono[16]
                > pozdrawiam
                Ślepy na jedno oko hejter. Takich tu wiele i ich POPiSy nie mają tu znaczenia.
        • x2468 Re: Totalna klęska prostetu Michnika 04.10.16, 19:45
          Pamiętam ja Gomułka zapluwał się wymieniając nazwiska Michnika, Kuronia, Modzelewskiego, Jasienicy i jeszcze paru, as dzisiaj swołocz jedynie Go powtarza i w ten sposób podtrzymuje tradycję PRL.
          • adamszem Re: Totalna klęska prostetu Michnika 06.10.16, 01:33
            Masz wyjątkowo wybiórczą pamięć. Tylko taki geniusz jak ty może porównywać patriotę Jasienicę z bolszewikiem Michnikiem czy Kuroniem.
            • kota_7 Re: Totalna klęska prostetu Michnika 06.10.16, 03:47
              dokształć się najpierw, poczytaj o czasach słusznie minionych, nie wypisuj pierd
              • adamszem Re: Totalna klęska prostetu Michnika 08.10.16, 12:01
                Bardzo wiele jeszcze nie przeczytałem, mam tego świadomość. Bzdury, którymi karmił nas towarzysz Wiesław doskonale pamiętam, nie musiałbym więc nawet o nich czytać. Tym się różnimy.
          • erka-4 Re: Totalna klęska prostetu Michnika 06.10.16, 06:37
            x2468 napisał:

> Pamiętam ja Gomułka zapluwał się wymieniając nazwiska Michnika, Kuronia, Modzel
            > ewskiego, Jasienicy i jeszcze paru, as dzisiaj swołocz jedynie Go powtarza i w
            > ten sposób podtrzymuje tradycję PRL.

- Michnik Jasienicy do pięt nie sięga i jedynie tacy jak Gomułka mogli ich wrzucić do jednego garnka.

• czuk1 Re: Totalna klęska prostetu Michnika 08.10.16, 13:58
          snajper55 napisał: Co, uwiera cię ten Michnik, uwiera. Jak wielu ówczesnych (i dzisiejszych) komuchów. S.

Umiejętnie/kulturalnie grasz (a nie strzelasz wprost i prymitywnie rosyjską propagandą ) na nastrojach i wpisach uczestników tego forum. Robiąc swoje....
          Przy okazji posłuchałem sobie pięknych wykonań Chóru Aleksandrowa.

Potem celnie strzeliłeś . Dodam, że najwiecej dzisiejszych komuchów ulokowało sie w PiS.... widać to po ich realizowanym lewicowym, bolszewickim programie. A atak na Michnika wynika z tego , ze - ciągle - ta GW ma dobrą renomę i dziennikarzy. A część jego krytykantów to ...
          oszołomi-anty syjoniści.
          • czuk1 Re: Totalna klęska prostetu Michnika 08.10.16, 14:01
            snajper55. Odwzajemniam - www.youtube.com/watch?v=luSnOiYD-oE
    • kolpik124 Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 20:44
      mamusia zrobiła ci kanapkę do pracy, ciapku?

adamszem napisał:

> Przychodzę rano do mojego zakładu pracy i co widzę? Pracownicy na swoich stanow
      > iskach. Razem to prawie 100 osób, zdecydowana większość to kobiety. Wielbicielk
      > i Gazety Wyborczej. Żadna nie strajkuje, nie szuka żadnej manify. Totalna
      > klęska czarnego poniedziałku towarzysza Michnika.
    • adamszem Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 20:46
      Wojciech Cejrowski: "Ubieranie się na czarno z powodu aborcji jest na miejscu, bo aborcja to morderstwo i wymaga żałoby".
      • pies_na_czarnych Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 20:50
        Ksieza codziennie ubieraja sie na czarno. Biorac pod uwage historie KK wszystko jest na miejscu.
    • dr.krisk Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 20:50
      Biedny misiu - jak widzę "twoja chata z kraja".
      Może mi odpowiesz na moje proste pytanie?
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,162490761,162490761,Proisba_uprzejma_do_zwolennikow_zakazu_aborcji_.html
    • stasi1 Re: Totalna klęska prostetu Michnika 03.10.16, 21:10
      Z tego co było słychać jednak tak źle nie było jak ty przedstawiasz
    • adamszem Później było identycznie 04.10.16, 03:25
      Nie zauważyłem, żeby ktokolwiek opuszczał pracę. Po 15-tej przez kilka godzin "włóczyłem" się po centrum miasta. Nigdzie żadnych manifestacji nie widziałem. Żadnych rozmów np. na przystankach tramwajowych czy autobusowych. Jakoś ta akcja namawiania do mordowania dzieci towarzyszowi Adasiowi nie wyszła. Polakożercza Gazeta Wyborcza wyraźnie się kończy!!!
      • snajper55 Re: Później było identycznie 04.10.16, 03:54
        adamszem napisał:

> Nie zauważyłem, żeby ktokolwiek opuszczał pracę. Po 15-tej przez kilka godzin "
        > włóczyłem" się po centrum miasta. Nigdzie żadnych manifestacji nie widziałem.

Tu masz na przykład centrum Warszawy:

pbs.twimg.com/media/Ct2XctiW8AAcdra.jpg

S.
        • czekam.na.lewice Re: Później było identycznie 04.10.16, 04:45
          snajper55 napisał:

> adamszem napisał:
          >
          > > Nie zauważyłem, żeby ktokolwiek opuszczał pracę. Po 15-tej przez kilka go
          > dzin "
          > > włóczyłem" się po centrum miasta. Nigdzie żadnych manifestacji nie widzia
          > łem.
          >
          > Tu masz na przykład centrum Warszawy:
          >
          > pbs.twimg.com/media/Ct2XctiW8AAcdra.jpg
          >
          > S.
          Rzeczywiście duża manifestacja. Udany protest.
        • czekam.na.lewice Przedstawiona przez Ciebie fotka jest fałszywa 04.10.16, 05:27
          snajper55 napisał:
          > Tu masz na przykład centrum Warszawy:
          >
          > pbs.twimg.com/media/Ct2XctiW8AAcdra.jpg
          >
          > S.
          To nie jest wczorajszy protest ale kolejka do kas biletowych podczas premiery filmu Smoleńsk.
          pbs.twimg.com/media/Ct2XctiW8AAcdra.jpg
    • czekam.na.lewice Re: Totalny sukces prostetu Michnika 04.10.16, 05:03
      Idąc Twoim tokiem (tytuł) oceny należy uznać, że Michnik odniósł sukces. Obrazki i filmy przekonują. Kobiety poparły protest Michnika :)
    • dr.krisk Re: Totalna klęska prostetu Michnika 04.10.16, 05:56
      Masz rację! Dziś na przystanku pekaesu w mojej wsi spotkałem babcię Burakowską. Nie popiera protestu. Michnik - przegrałeś!!
    • taniarada Re: Totalna klęska prostetu Michnika 04.10.16, 06:29
      Zaraz w GW napiszą ,że to nie deszcz padał. Tylko ZOMO lało.
    • zapijaczony_ryj Zapomniałeś dodać, że twój zakład pracy 04.10.16, 07:26
      to PiS_dzielnia katolicka, a te twoje kobiety to nawiedzone zakonnice, a sam zakład usytuowany jest w Toruniu!
      • czekam.na.lewice Re: Zapomniałeś dodać, że twój zakład pracy 04.10.16, 07:47
        zapijaczony_ryj napisał:

> to PiS_dzielnia katolicka, a te twoje kobiety to nawiedzone zakonnice, a sam za
        > kład usytuowany jest w Toruniu!
        Po co psujesz kobietom ich sukces ?
      • adamszem Re: Zapomniałeś dodać, że twój zakład pracy 10.10.16, 12:21
        Dziękuję za przypomnienie Torunia. Ostatni raz byłem tam jakieś dwadzieścia kilka lat temu. Bardzo ładne miasto, dużo cennych zabytków. Chętnie skorzystam z twojej propozycji i postaram się jeszcze w tym roku je odwiedzić.
    • rccc Re: Totalna klęska prostetu Michnika 04.10.16, 07:53
      Rosz ha-Szana nie zaczęła się po myśli redaktora :)
    • xystos Re: Totalna klęska prostetu Michnika 04.10.16, 08:50
      Michniki&Co. stara gwardia probujaca zlapac nowa duza
      fale by jeszcze posurfowac
      ..ale gnaty juz nie te,nie na takie
      wygibusy ..ale dusze mlode sa.
    • witek.bis Telegram z więziennej szwalni 04.10.16, 08:58
      Wszyscy w pracy... stop... Nikt nie poszedł na demonstrację... stop... Znowu sukces!...stop...
    • m.c.hrabia Re: Totalna klęska prostetu Michnika 04.10.16, 09:01
      posiadasz lodówkę?
      ciekawe na której półce Michnik siedzi?
    • derff Re: Totalna klęska prostetu Michnika 04.10.16, 13:06
      Rzeczywiście klęska dziesiatki tysięcy kobiet w miastach i miasteczkach oraz rozgłos światowy.
      Każdy tak potrafi
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Totalna klęska prostetu Michnika 04.10.16, 13:09
        Nie to co stutysięczne manify lobbystów biznesu Ambergold Rydzyka.
    • romullos Taaak, przyszło kilka osób z kilkoma naraz parasol 04.10.16, 14:54
      kami w rękach.

www.fakt.pl/wydarzenia/polska/czarny-protest-memy-najlepsze-memy-z-czarnego-protestu/wyk1kvs
    • taniarada Re: Totalna klęska prostetu Michnika 04.10.16, 19:25
      Mam pytanie brat Michnika też by w KODach latał?
    • ferdynand_007 Re: Totalna klęska prostetu Michnika 08.10.16, 13:45
      totalna klęska?

:)))))))))))))))
      • gelati Zawał Michnika 08.10.16, 15:22

Jego plan się zawalił:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
        • czuk1 Re: Zawał Michnika 08.10.16, 15:26
          Jaki to plan Michnika się zawalił ?
          • czuk1 Re: Zawał Michnika 08.10.16, 15:26
            On miał jakiś plan ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka