don.kichote5 30.12.16, 12:57 „Jeśli poleje się krew, będzie to krew na rękach Grzegorza Schetyny i Mateusza Kijowskiego” Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 13:00 Typowe kaczystowskie załgane asekuranctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 13:19 ave.duce napisała: > Typowe kaczystowskie załgane asekuranctwo. To, to na pewno! Mnie jednak nurtuje pytanie o scenariusz tej "krwi, lejącej się na ręce" liderów opozycji. Znaczy(?) - jak to rozumieć? Czy to oni będą strzelać... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 13:21 don.kichote napisał: > Mnie jednak nurtuje pytanie o scenariusz tej "krwi, lejącej się na ręce" lideró > w opozycji. > Znaczy(?) - jak to rozumieć? Czy to oni będą strzelać... > > nie, im będą zrywać paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 13:28 m.c.hrabia napisał: > don.kichote napisał: > > Znaczy(?) - jak to rozumieć? Czy to oni będą strzelać... > > > > > nie, im będą zrywać paznokcie. Nooo. Byłoby to jakieś wyjaśnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 13:29 Bardzo ciekawy post Cronny'ego w innym wątku: cronny 30.12.16, 00:29. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote 2 + 2 = 4 30.12.16, 13:39 Pięknie się to uzupełnia. Wniosek stąd taki, że tytuł wątku powinien brzmieć: Grożą, straszą i przygotowują!!! ave.duce napisała: > Bardzo ciekawy post Cronny'ego w innym wątku: > > cronny 30.12.16, 00:29 > . Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: 2 + 2 = 4 30.12.16, 13:53 don.kichote napisał: > Pięknie się to uzupełnia. Wniosek stąd taki, że tytuł wątku powinien brzmieć: > Grożą, straszą i przygotowują!!! > > ave.duce napisała: > > > Bardzo ciekawy post Cronny'ego w innym wątku: > > > > cronny 30.12.16, 00:29 > > > . > > Powiem kutko, gdyby to, co się działo i dzieje było w czasie rządów PZPR- czyli PO, to krew by się polała, bo policja by szczelała do demonstrantów atakujących posłów i ministrów. Jak robiła to w czasie swoich rządów, szczelając do manifestujących górników. Weź zimny okład na głowę walczący z wiatrakami. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: 2 + 2 = 4 30.12.16, 13:57 Zwyczajnie kłamiesz. Ilu tych ,,górników" zginęło? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: 2 + 2 = 4 30.12.16, 13:59 I kiedy szczelano do górników, czyli rysia kolegów po fachu? Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: 2 + 2 = 4 30.12.16, 14:08 volupte napisał: > Zwyczajnie kłamiesz. Ilu tych ,,górników" zginęło? > Czy ja napisałem, że ktoś zginął? Napisałem, że krew się polała, bo policja wtedy szczelała do górników. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: 2 + 2 = 4 30.12.16, 16:12 moralny_karzel napisał: > volupte napisał: > > > Zwyczajnie kłamiesz. Ilu tych ,,górników" zginęło? > Czy ja napisałem, że ktoś zginął? > Napisałem, że krew się polała, bo policja wtedy szczelała do górników. Nawiedzony i POdniecony volupte ma problem z rozumieniem prostych zdań. Lubi rozmawiać z własnymi rojeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: 2 + 2 = 4 30.12.16, 16:27 czekam.na.lewice napisał: > moralny_karzel napisał: > > > volupte napisał: > > > > > Zwyczajnie kłamiesz. Ilu tych ,,górników" zginęło? > > Czy ja napisałem, że ktoś zginął? > > Napisałem, że krew się polała, bo policja wtedy szczelała do górni > ków. > Nawiedzony i POdniecony volupte ma problem z rozumieniem prostych zdań. Lubi ro > zmawiać z własnymi rojeniami. Rozmowa z tymi półgłówkami to ciężki chleb.Dlaczego Gazownia zatrudnia takich ćwierćinteligentów? Zachowują się kryptopisowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: 2 + 2 = 4 30.12.16, 17:14 No to głupiutki rysiu kiedy policja szczelała do górników? Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 14:38 don.kichote napisał: > ...jak to rozumieć? Czy to oni będą strzelać... sporo ostatnio zdjęć zakwawionych ludzi, i są to wyłącznie ci do których strzelano A w filmach o dyktatorach zawsze przewija się motyw skatowanych, zakrwawionych opozycjonistów, zbombardowanych przez władze szkół i szpitali oraz ofiar, którym jakaś reżimowa szuja wpiera, że to ich wina. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 21:25 Kasprzak,ten od obywatele RP,publicznie powiedzial,ze sb-cy odchodzacy ze sluzby,nie zdali broni palnej. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 21:43 I co, zdążyłeś zakapować, tak jak ostatnio do ABW, i znowu w życiu ci nie wyszło? -- TOK FM - optymistyczny akcent - do posłuchania : ) Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1 Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 21:41 Niekoniecznie tak. Kijowski i Schetyna zabiją się, następnie w odruchu wyrzutu sumienia wyczyszczą broń, z której się zabili, ale okażą się niechlujni aż tak, że zostawią krew na swoich rękach. To można z góry powiedzieć i tak się stanie. I karząca ręka sprawiedliwości ludowej, obecnie PiSowska, Mariusza Ułaskawionego, dosięgnie wspólników i beneficjentów zbrodni. -- fotowrzut.pl/HLJTMPLBW2 Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1 Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 13:06 Skoro kobieta w spódnicy zachęca do gwałtu to opozycja z samego faktu, ze jest opozycją, aż się prosi, żeby ją zamordować. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 22:00 Tu wszystko jasne i nie potrzeba żadnych uzasadnień: opozycja aż się prosi, żeby ją zamordować. -- Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1 Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - Magdolot Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 13:23 To samo mówili komuniści w 71 i 80 r. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 22:02 To byli patrioci, którzy należeli do PiS, tak jak Gierek i Jaruzelski. -- TOK FM - optymistyczny akcent - do posłuchania : ) Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 13:28 Nie straszy, nie grozi lecz antycypuje. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 13:29 Podobnie jak Kijowski. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 14:03 Ajak już po emancypuje, to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 13:39 Wypowiedź prof.Zybertowicza należy przytoczyć w szerszym kontekście a nie za pomocą wyrwanych z tego kontekstu słów. Jak zakończy się kryzys? W rozmowie z dziennikiem profesor sugeruje, że „jeśli zabraknie ciała zdolnego do wydania wiążącego rozstrzygnięcia”, Polacy mogą wyjść na ulicę, by fizycznie przeciwstawić się rządowi PiS. Co wtedy? – Jeśli poleje się krew, będzie to krew na rękach Grzegorza Schetyny i Mateusza Kijowskiego – oświadczył prof. Zybertowicz. Prof. Zybertowicz przypomniał też słowa Grzegorza Schetyny, które padły kilka miesięcy temu podczas Rady Krajowej PO. Lider Platformy mówił wtedy, że jego partia będzie „opozycją totalną i najtwardszą z możliwych”. A przecież, jak tłumaczy naukowiec, „opozycja totalna to taka, która nie liczy się z zadami prawa i interesem państwa, ani z normami kulturalnego zachowania”. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 13:45 Och, należy podać szerszy kontekst, bo przecież trzeba bronić twego ukochanego PiSu, no nie, rysiu? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 14:58 Jakby ten "szerszy" kontekst cokolwiek zmieniał... Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 22:03 Zawsze trzeba przedstawić wew całokształcie. -- TOK FM - optymistyczny akcent - do posłuchania : ) Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 22:04 Zawsze trzeba przedstawiać wew całokształcie. -- TOK FM - optymistyczny akcent - do posłuchania : ) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Straszą, grożą czy przygotowują? 30.12.16, 16:24 Zybertowicz to ten dupek który parę lat temu chciał "rozedrgać" Polskę tak aby nastąpiła pisia rewolucja? Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny Reasumując jesteś pisdacką gnidą, 30.12.16, 14:10 więc z takimi tematami spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: Reasumując jesteś pisdacką gnidą, 30.12.16, 14:13 znak-[ > więc z takimi tematami spadaj! Synku....ja w odróżnieniu od ciebie, pamiętam 1968,70,71,74 i 1980 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Reasumując jesteś pisdacką gnidą, 30.12.16, 14:22 moralny_karzel napisał: > znak-[ > > więc z takimi tematami spadaj! > > > Synku....ja w odróżnieniu od ciebie, pamiętam 1968,70,71,74 i 1980 rok. > > I co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: Reasumując jesteś pisdacką gnidą, 30.12.16, 14:28 pies_na_czarnych napisała: > moralny_karzel napisał: > > > znak-[ > > > więc z takimi tematami spadaj! > > > > > > Synku....ja w odróżnieniu od ciebie, pamiętam 1968,70,71,74 i 1980 rok. > > > > > > I co z tego wynika? Tyle piesku, że wiem na czym polega rozlew krwi. Tyle piesku, że byłem w centrum tych wydarzeń w 1968 roku jako student a w 1971 roku jako żołnierz. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Reasumując jesteś pisdacką gnidą, 30.12.16, 14:31 Jako student szkoły przy KC PZPR? Jak Janek Pietrzak? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Reasumując jesteś pisdacką gnidą, 30.12.16, 14:23 Czyli ten czas, kiedy Zybertowicz był w partii? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Reasumując jesteś pisdacką gnidą, 30.12.16, 14:52 Może pamietasz , wniosków z tamtych wydarzeń nie wyciągnąłeś . Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote '71?; '74??? 30.12.16, 15:14 moralny_karzel napisał: > znak-[ > > więc z takimi tematami spadaj! > > > Synku....ja w odróżnieniu od ciebie, pamiętam 1968,70,71,74 i 1980 rok. > > Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: '71?; '74??? 30.12.16, 15:16 Wtedy walczył w Wietnamie. Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: '71?; '74??? 30.12.16, 15:38 don.kichote napisał: > moralny_karzel napisał: > > > znak-[ > > > więc z takimi tematami spadaj! > > > > > > Synku....ja w odróżnieniu od ciebie, pamiętam 1968,70,71,74 i 1980 rok. Masz problem ze zrozumieniem? 1968,1970,1971,1980 rok - jeszcze jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: '71?; '74??? 30.12.16, 15:44 Zapomniałeś o powstaniu wielkopolskim, skleroza? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: '71?; '74??? 30.12.16, 16:02 Nie, ale tam udzielał się po stronie przegranych. Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: '71?; '74??? 30.12.16, 16:07 ave.duce napisała: > Nie, ale tam udzielał się po stronie przegranych. > Ci ty blondynko masz do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Ja pamiętam ciut więcej 30.12.16, 19:01 Słabo, ale pamiętam '56; dobrze - 63; jeszcze lepiej '68 - o następnych datach, chyba pisać nie muszę, ale..."za Chiny" nie kojarzę co tak doniosłego było w '71 i '74. Oświeć mnie, jeśli potrafisz. Ps - to nie zaczepka... moralny_karzel napisał: > don.kichote napisał: > > > moralny_karzel napisał: > > > > > znak-[ > > > > więc z takimi tematami spadaj! > > > > > > > > > Synku....ja w odróżnieniu od ciebie, pamiętam 1968,70,71,74 i 1980 > rok. > > Masz problem ze zrozumieniem? > 1968,1970,1971,1980 rok - jeszcze jakieś pytania? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: Ja pamiętam ciut więcej 30.12.16, 19:10 Słabo, ale pamiętam '56; dobrze - 63; jeszcze lepiej '68 - o następnych datach, chyba pisać nie muszę, ale..."za Chiny" nie kojarzę co tak doniosłego było w '71 i '74. Oświeć mnie, jeśli potrafisz. W 1971 roku w styczniu (dziki pobór) zostałem wcielony do wojska. W 1974 wyszedłem do cywila. Dlaczego pisałem o tych datach?.....bo wtedy oglądałem jak lała się krew. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Ja pamiętam ciut więcej 30.12.16, 19:58 moralny_karzel napisał: > W 1971 roku w styczniu (dziki pobór) zostałem wcielony do wojska. > W 1974 wyszedłem do cywila. > Dlaczego pisałem o tych datach?.....bo wtedy oglądałem jak lała się krew. A mógłbyś zdradzić, gdzie i - ewentualnie - w jakich okolicznościach ta krew się lała? W styczniu '71 jako kot, sprzątałeś rejon aż do przysięgi i nosa poza bramę koszar nie wyścibiłeś! Twierdzisz ponadto, że służyłeś od '71 do '74 - a to jest co najmniej 3 lata. Z tego co pamiętam, służba z poboru trwała 2 lata a ochotnicza - tzw. "bombowcy" - 5 lat. SOR-y - chyba 10 m-cy, lub rok. Trzy letniej służby - nie kojarzę Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: Ja pamiętam ciut więcej 30.12.16, 20:04 W styczniu '71 jako kot, sprzątałeś rejon aż do przysięgi i nosa poza bramę koszar nie wyścibiłeś! Twierdzisz ponadto, że służyłeś od '71 do '74 - a to jest co najmniej 3 lata. Z tego co pamiętam, służba z poboru trwała 2 lata a ochotnicza - tzw. "bombowcy" - 5 lat. SOR-y - chyba 10 m-cy, lub rok. Trzy letniej służby - nie kojarzę O marynarce wojennej słyszałeś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Ja pamiętam ciut więcej 30.12.16, 20:26 A gdzie w marynarce polała się krew? Cholera z ryśka to kolejny, po romku i tym fałszywym doktorku, mitoman. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Ja pamiętam ciut więcej 30.12.16, 20:33 moralny_karzel napisał: > O marynarce wojennej słyszałeś coś? No fakt. Całkiem mi to wyleciało... co w niczym nie zmienia faktu, że początek '71 spędziłeś w koszarach, a jedyna krew którą wtedy mogłeś wtedy widzieć, to krew z zaciętej przy pośpiesznym goleniu brody (lub policzka), by jako ostatni, nie sprzątać całej umywalni. Gdzie w '74 przelewano krew naprawdę nie wiem. Obiecuję, że jeśli mi to zdradzisz - dam ci spokój. -- Na ignorancje lekarstwem są książki, na głupotę - strzelba i szpadel Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: Ja pamiętam ciut więcej 30.12.16, 20:45 don.kichote napisał: > moralny_karzel napisał: > > > O marynarce wojennej słyszałeś coś? > > No fakt. > Całkiem mi to wyleciało... co w niczym nie zmienia faktu, że początek '71 spędz > iłeś w koszarach, a jedyna krew którą wtedy mogłeś wtedy widzieć, to krew z zac > iętej przy pośpiesznym goleniu brody (lub policzka), by jako ostatni, nie sprz > ątać całej umywalni. > Gdzie w '74 przelewano krew naprawdę nie wiem. > Obiecuję, że jeśli mi to zdradzisz - dam ci spokój. > Pieprzysz głupoty, na wybrzeżu zamieszki nie skończyły się w grudniu 1970 roku, media wtedy nie informowały o zadymach, które trwały na ulicach. Dlatego był dodatkowy pobór do wojska. Wróć jeszcze raz do mojego postu gdzie wyjaśniałem daty 1971 i 1974 i zdradź mi w jaki sposób doszedłeś do wniosku, że w 1974 roku przelewano krew. Nie obiecuj mi, że dasz mi spokój, bo ja to mam .......wiesz gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Ja pamiętam ciut więcej 30.12.16, 20:50 moralny_karzel napisał: > w jaki sposób doszedłeś do wniosku, że w 1974 roku przelewano krew. Proszę. To twoje słowa(?): W 1971 roku w styczniu (dziki pobór) zostałem wcielony do wojska. W 1974 wyszedłem do cywila. Dlaczego pisałem o tych datach?.....bo wtedy oglądałem jak lała się krew. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ja pamiętam ciut więcej 30.12.16, 20:54 W mordę dostał w '74 i tyle tej krwi było. Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: Ja pamiętam ciut więcej 30.12.16, 20:57 don.kichote napisał: > moralny_karzel napisał: > > > w jaki sposób doszedłeś do wniosku, że w 1974 roku przelewano krew. > > Proszę. To twoje słowa(?): > > W 1971 roku w styczniu (dziki pobór) zostałem wcielony do wojska. > W 1974 wyszedłem do cywila. > Dlaczego pisałem o tych datach?.....[b]bo wtedy oglądałem jak lała się krew[ > /b]. Tak to zrozumiałeś? No...cóż. Jeszcze jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Ja pamiętam ciut więcej 30.12.16, 21:44 moralny_karzel napisał: > Tak to zrozumiałeś? No...cóż. A jak miałem zrozumieć? Wstawiasz daty ważnych historycznych wydarzeń, podczas których rzeczywiście lała się krew a do tego dodajesz nic nikomu nie mówiąca daty wydarzeń z twojego życia osobistego. (Szkoda, że daty imienin cioci nie wstawiłeś) Każdy, z IQ ciut powyżej IQ nogi od krzesła, powiązałby te daty w sposób, w który powiązałem je ja. Ty z kolei, zamiast przyznać się, że pomyliłeś 1974 z 1976 - wijesz się jak piskorz i wymyślasz jakieś dziwne historie, pogrążając się coraz bardziej. > Jeszcze jakieś pytania? Nie. Już wystarczy. Miałeś szansę... Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: '71?; '74??? 30.12.16, 17:22 W siedemdziesiątym czwartym obronił dwa karne. Jeden ze Szwecją, drugi z RFN. Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: '71?; '74??? 30.12.16, 17:25 eiran napisał: > W siedemdziesiątym czwartym obronił dwa karne. Jeden ze Szwecją, drugi z RFN. > Facio....czujesz się niedoceniony? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Reasumując jesteś pisdacką gnidą, 30.12.16, 16:27 Typowe przy starczej demencji. Pamięta 1968,70,71,74 i 1980 lecz zupełnie nie pamięta co było wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Piaskownica :-))) 30.12.16, 21:08 Nie podniecajcie się tak, żadnej krwi nie będzie - senatorowie opozycji wniosą w senacie (zgłoszone wcześniej przez posłów) poprawki i projekt wróci do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Piaskownica :-))) 30.12.16, 21:35 Co, indyk? PiS chciał, ale skrewił? To by się zgadzało. Bez braterskiej pomocy ani rusz. -- TOK FM - optymistyczny akcent - do posłuchania : ) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Piaskownica :-))) 30.12.16, 21:49 > Nie podniecajcie się tak, żadnej krwi nie będzie Nie doceniasz Kaczyńskich. Jednemu udało się wymusić katastrofę, a drugi nie gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Piaskownica :-))) 30.12.16, 22:12 > Jednemu udało się wymusić katastrofę, Widzę, że kremlowska sekta MAK nadal w świetnej formie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Putin na ostatniej konferencji mówił o Kaczyńskim? 30.12.16, 22:18 Wydawało mi się, że muzykolog (synalek esbeka, jeden z biegłych prokuratury) w swojej ekspertyzie pisał o Kazanie. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114871,17713748,Katastrofa_smolenska__Stenogramy___Probowac_do_skutku__.html Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Piaskownica :-))) 30.12.16, 22:26 > Widzę, że kremlowska sekta MAK nadal w świetnej formie? :-) Niestety nie - to, że ten dureń w końcu doprowadzi do nieszczęścia widać było dużo wcześniej. A Kreml tylko zbierał profity. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Piaskownica :-))) 30.12.16, 22:26 Tak jak i teraz - gdyby ktoś pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Nie umiesz czytać? 30.12.16, 22:37 forum.gazeta.pl/forum/w,28,163068919,163068919,Strasza_groza_czy_przygotowuja_.html?p=163072730 Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Tylko straszą 31.12.16, 13:06 -owszem moga posunąc ise do blokowania przejazdu Pani Premier rzucania sie pod koła ale sami widza że sie osmieszyli i teraz szukają chocby przysłowiowej brzytwy aby się jakos wycofać - przeciez wiecznie nie będą siedzieć i pierdzieć w stołłki Odpowiedz Link Zgłoś