zapijaczony_ryj 14.12.17, 17:42 Poparcia dla PiS! ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.marle Re: 50% 14.12.17, 18:10 Nie wiem le osób postępuje podobnie - ale ja, gdy się mnie pytają - zawsze odpowiadam, że będę głosowac na PiS. Poco babcię denerwować? Niech się babcia cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_demokrata Re: 50% 14.12.17, 19:54 Nawet król Europy ostatnio wtóruje PiSowi ws "uchodźców". To znaczy próbował bo dostał oprld z Berlina i już prawilnie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: 50% 15.12.17, 08:23 ja już dawno postanowiłem, że jak mnie zapytają, to też powiem, że będę głosował na PiS. Oby to była prawda, bo nie sądzę, by a 50% Polaków postradało rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: 50% 16.12.17, 09:23 m.marle napisał: > Nie wiem le osób postępuje podobnie - ale ja, gdy się mnie pytają - zawsze odpo > wiadam, że będę głosowac na PiS. > > Poco babcię denerwować? Ni > ech się babcia cieszy. > Wlasnie tak trzeba robic. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: 50% 14.12.17, 23:54 Poczekajmy na następne sondaże. Całkiem realne jest, że: 1. Morawiecki reklamowany ostatnio jako "człowiek Tuska" odebrał poparcie PO (% przeszły z PO do PIS) 2. Efekt nowości (gorsza Lubnauer pokonała lepszego Petru, ale efekt nowości dał duży wzrost poparcia i zainteresowania). Pytanie na ile to trwałe (czy tak jak wybór Tuska na listonosza Merkel zwanego prezydentem Europy, wtedy PO bardzo zyskało, a PIS stracił, tak samo przy pierwszym wyborze Tuska). Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Dziwnym jest poparcie dla PiS w wyborach 16.12.17, 13:00 uzupełniających. Kolejne wpierdy za wpierdami z zerowym poparciem dla PiS. No to jak to się ma do tych 50%? Może chodzi o zaparcie, a nie poparcie? Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: 50% 14.12.17, 19:47 zleceniodawca płaci i żąda , jeżeli chcecie to firma powie wam że macie 99,9 % poparcia -- z dyskusji pod artykułem o tym pisowskim radnym Piaseckim z Bydgoszczy cyt. romantyczny.jak.cegla07.05.2017, 11:20 @romantyczny.jak.cegla Jeszcze dopiszę jedno przemyślenie. Ten gość ma mocno zaniżoną samoocenę skoro musiał sobie podnieść ją poprzez przemoc. Typowy polski katolik, bezmyślny, cwany i agresywny. Nawet dziś widziałem ludzi idących do komunii, a w domu palących śmieciami, puszczających szambo, lejących dzieci, poniżających żony. Ale co tydzień to ja siedzę w ławce, a to oni z dziećmi i żoną (1m za mężem jak w Talibanie) pędzą na wyścigi do ołtarza. Jeżeli KK uważa takich ludzi za wzór katolika to powiedzmy wprost. KK już popełnił samobójstwo. Zasłanianie oczu przez proboszczów na zło w ich parafiach, brak reakcji kiedy są proszeni o pomoc to koniec Kościoła. Być może kościół (celowo z małej litery) jeszcze kilkadziesiąt lat przetrwa utrwalony władzą ludową ale już jest po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: 50% 14.12.17, 19:58 Od ilu procent wódka zaczyna się palić? Może to i dobrze, gdyby nawet naprawdę procentu rosły. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_demokrata Re: 50% 14.12.17, 20:01 Grzesiek do końca kadencji będzie miał tyle członków co Kukiz... właśnie kolejnych dwóch w Senacie przeszło do PiS. PO niedługo zacznie się witać z .N i KUKIZEM'15 w ilości procentowego poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu51 Re: 50% 15.12.17, 09:32 Brutalne, ale prawdziwe. Skoro tak bardzo przeciwników przyjmowania uchodźców nazywają zwolennikami PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: 50% 15.12.17, 10:39 Tak, to jest realne poparcie. Hitlerowi tez tak rosło w podobnych okolicznościach. Przewiduję, że w chwili upadku PiS poparcie sięgnie 90%. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: 50% 17.12.17, 10:23 W 1990r. Tymiński dostał wyraźnie więcej głosów niż Mazowiecki. Od tego czasu Polactwo niczym mnie już nie zaskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: 50% 17.12.17, 10:27 U mnie w pracy wskaźnik jest powyżej tej wartości. Ale większość to z poza Warszawy i wyższe wykształecenie mają nieliczni. Śmieszne bo jeden pisuar znalazł pracę w Siedlcach(miasto gdzie mieszka), po kilku latach wrócił do nas z powrotem. Sam wtedy o pisuarych z pogardą prawił ale po roku znowu został pisuarem Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p A w Warszawie... 17.12.17, 10:44 Panią Gronkiewicz-Waltz popiera 74% mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś