14.12.17, 17:42
Poparcia dla PiS!
?
Obserwuj wątek
    • m.marle Re: 50% 14.12.17, 18:10
      Nie wiem le osób postępuje podobnie - ale ja, gdy się mnie pytają - zawsze odpowiadam, że będę głosowac na PiS.

Poco babcię denerwować? Niech się babcia cieszy.
      • polski_demokrata Re: 50% 14.12.17, 19:54
        Nawet król Europy ostatnio wtóruje PiSowi ws "uchodźców". To znaczy próbował bo dostał oprld z Berlina i już prawilnie śpiewa.
      • zapijaczony_ryj Re: 50% 15.12.17, 08:23
        ja już dawno postanowiłem, że jak mnie zapytają, to też powiem, że będę głosował na PiS.
        Oby to była prawda, bo nie sądzę, by a 50% Polaków postradało rozum.
      • pies_na_czarnych Re: 50% 16.12.17, 09:23
        m.marle napisał:

> Nie wiem le osób postępuje podobnie - ale ja, gdy się mnie pytają - zawsze odpo
        > wiadam, że będę głosowac na PiS.
        >
        > Poco babcię denerwować? Ni
        > ech się babcia cieszy.

>

Wlasnie tak trzeba robic.
    • wsk175 Re: 50% 14.12.17, 19:04
      pisia ściema
      • manhu Re: 50% 14.12.17, 23:54
        Poczekajmy na następne sondaże.

Całkiem realne jest, że:
        1. Morawiecki reklamowany ostatnio jako "człowiek Tuska" odebrał poparcie PO (% przeszły z PO do PIS)
        2. Efekt nowości (gorsza Lubnauer pokonała lepszego Petru, ale efekt nowości dał duży wzrost poparcia i zainteresowania).

Pytanie na ile to trwałe (czy tak jak wybór Tuska na listonosza Merkel zwanego prezydentem Europy, wtedy PO bardzo zyskało, a PIS stracił, tak samo przy pierwszym wyborze Tuska).
      • zapijaczony_ryj Dziwnym jest poparcie dla PiS w wyborach 16.12.17, 13:00
        uzupełniających. Kolejne wpierdy za wpierdami z zerowym poparciem dla PiS.
        No to jak to się ma do tych 50%?
        Może chodzi o zaparcie, a nie poparcie?
    • rzewuski1 Re: 50% 14.12.17, 19:44
      sciema
    • pkt4a Re: 50% 14.12.17, 19:47
      zleceniodawca płaci i żąda , jeżeli chcecie to firma powie wam że macie 99,9 % poparcia

--
      z dyskusji pod artykułem o tym pisowskim radnym Piaseckim z Bydgoszczy
      cyt.
      romantyczny.jak.cegla07.05.2017, 11:20
      @romantyczny.jak.cegla Jeszcze dopiszę jedno przemyślenie. Ten gość ma mocno zaniżoną samoocenę skoro musiał sobie podnieść ją poprzez przemoc. Typowy polski katolik, bezmyślny, cwany i agresywny. Nawet dziś widziałem ludzi idących do komunii, a w domu palących śmieciami, puszczających szambo, lejących dzieci, poniżających żony. Ale co tydzień to ja siedzę w ławce, a to oni z dziećmi i żoną (1m za mężem jak w Talibanie) pędzą na wyścigi do ołtarza. Jeżeli KK uważa takich ludzi za wzór katolika to powiedzmy wprost. KK już popełnił samobójstwo. Zasłanianie oczu przez proboszczów na zło w ich parafiach, brak reakcji kiedy są proszeni o pomoc to koniec Kościoła. Być może kościół (celowo z małej litery) jeszcze kilkadziesiąt lat przetrwa utrwalony władzą ludową ale już jest po nim.
    • adam.eu Re: 50% 14.12.17, 19:58
      Od ilu procent wódka zaczyna się palić? Może to i dobrze, gdyby nawet naprawdę procentu rosły.
      • alistair-p Re: 50% 17.12.17, 10:40
        Powyżej 40% :-)
    • polski_demokrata Re: 50% 14.12.17, 20:01
      Grzesiek do końca kadencji będzie miał tyle członków co Kukiz... właśnie kolejnych dwóch w Senacie przeszło do PiS. PO niedługo zacznie się witać z .N i KUKIZEM'15 w ilości procentowego poparcia.
      • zbychu51 Re: 50% 15.12.17, 09:32
        Brutalne, ale prawdziwe. Skoro tak bardzo przeciwników przyjmowania uchodźców nazywają zwolennikami PIS-u.
    • wkkr Re: 50% 15.12.17, 10:39
      Tak, to jest realne poparcie.
      Hitlerowi tez tak rosło w podobnych okolicznościach.
      Przewiduję, że w chwili upadku PiS poparcie sięgnie 90%.
    • kosel_maruvi Re: 50% 15.12.17, 11:23
      A kiedyś denerwowały mnie polish jokes
    • man_sapiens Re: 50% 17.12.17, 10:23
      W 1990r. Tymiński dostał wyraźnie więcej głosów niż Mazowiecki. Od tego czasu Polactwo niczym mnie już nie zaskoczy.
    • stasi1 Re: 50% 17.12.17, 10:27
      U mnie w pracy wskaźnik jest powyżej tej wartości. Ale większość to z poza Warszawy i wyższe wykształecenie mają nieliczni. Śmieszne bo jeden pisuar znalazł pracę w Siedlcach(miasto gdzie mieszka), po kilku latach wrócił do nas z powrotem. Sam wtedy o pisuarych z pogardą prawił ale po roku znowu został pisuarem
    • alistair-p A w Warszawie... 17.12.17, 10:44
      Panią Gronkiewicz-Waltz popiera 74% mieszkańców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka