klimacin 08.01.18, 14:10 Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwować TO jak najbardziej. Wszyscy najbardziej znienawidzeni przez TO pozostaną w Rządzie!!!!! I tylko skowyt TO będziemy słyszeć!!!!!! :D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkt4a Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 08.01.18, 14:12 Jankesi zrobili się ostrożni i nie chcą się już spotykać z płk GRU Anatolijem Kremlowiczem Odpowiedz Link Zgłoś
klimacin Chcą, Chcą. 08.01.18, 14:24 Tylko ty o tym nic nie wiesz. Gdyby Macierewicz był pułkownikiem GRU Anatolijem Kremlowiczem to byś była w nim zakochana. Ja cię już znam a twoje bolszewickie ciągotki to najbardziej znam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Chcą, Chcą. 08.01.18, 17:48 Gdy Macierewicz był pułkownikiem GRU Anatolijem Kremlowiczem to byłeś w nim zakochany. Ale Tillerson powiedział, że chce rozmawiać z Putinem bezpośrednio i choć Antoni starał się jak umiał, Putin go wycofał, a Agent JAR spryskał czymś: media.giphy.com/media/12ACPv0tVAZUI/giphy.gif Czy jako perfum używasz azotoksu? Dobrze wiem, że tak w PISie robicie. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 08.01.18, 14:15 No przecież to jasne leszab, że PiSowi nie chodzi w tym wszystkim o dobro Polski i Polaków. Ameryki nie odkryłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
klimacin Chodzi ,chodzi. 08.01.18, 14:26 Dlatego to Macierewicz zostaje. Co było do udowodnienia. CBDU. :D Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Chodzi ,chodzi. 08.01.18, 14:31 No właśnie udowodniłeś że nie chodzi. Co zresztą jest jasne od 17 lat istnienia tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
klimacin Udowodniłem. Udowodniłem 08.01.18, 14:39 Oczywiście ty byś wolał aby Siemoniakowość w Armii była a tzn. Aby Minister Obrony Narodowej na pasku generałów biegał. Tak to już nie będzie. Tych TW TO w Armii Macierewicz z Armii powypie...ł i jest OK.. :) Wypłakują się oni teraz w TVNach i niech tak już zostanie. Frajerzy myśleli, że rządy PISu to tylko krótki epizodzik a tu ni ch.ja jak się okazało i teraz to coraz mniej ich w TVNach widać. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Udowodniłem. Udowodniłem 08.01.18, 14:55 Jak nie będzie skoro MON biega na pasku niepolskich generałów. Ale to wiadomo że musi tak być skoro PiSowi nigdy nie chodziło o dobro Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Udowodniłem. Udowodniłem 08.01.18, 18:33 klimacin napisał: > Frajerzy myśleli, że rządy PISu to tylko krótki epizodzik a tu ni ch.ja jak się > okazało i teraz to coraz mniej ich w TVNach widać. Podobnie jak ty myślała większość w tysiącletniej III Rzeszy. A padła po kilku latach. Potem była Norymberga. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Chodzi ,chodzi. 09.01.18, 12:40 Ufff, Macierewicz zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 08.01.18, 14:25 " Rekonstrukcja Rządu " ...... a kogo to obchodzi , z goooooowna bicza nie ukrecOm ,tak czy tak Odpowiedz Link Zgłoś
klimacin Tak. Tak. 08.01.18, 14:27 Nie ukręcicie. Chociaż Petru od dzisiaj próbuje. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 08.01.18, 14:30 Koleś, kogo obchodzi, które prosię się tym razem dorwie do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
klimacin No to dlaczego to w TVN tak nóżkami przebieracie?? 08.01.18, 14:40 :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: No to dlaczego to w TVN tak nóżkami przebiera 08.01.18, 15:15 A to TVN ten wątek założył? :D Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny A jak można zrekonstruować załgany PiSmoher? 08.01.18, 14:35 A jak można zrekonstruować kupę g[oo]wna? Można jedynie pogrzebać i narobić jeszcze większego fetoru. Odpowiedz Link Zgłoś
klimacin Tak. Tak. 08.01.18, 14:43 Wy to w rekonstrukcjach to bardzo wielkie doświadczenia macie. Ale oczywiście jak widać goowno wam z tego tylko wychodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Tak. Tak. 08.01.18, 15:11 I bardzo dobrze, Polki i Polacy nie powinni się łudzić, to co jest to najlepsze na co stać pis. Nastepcami mogą być jedyni ci sami których zna Naród lub (w co trudno uwierzyć) jeszcze głupsi, bardziej skorumpowani i umoczeni w wszelkiego rodzaju przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 08.01.18, 15:36 Jak siEm wpadnie w towarzystwo wolskich głupków, nie ma co grać "intilegenta ",teraz wiesz pani Streżyńska? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 08.01.18, 15:48 Sprawa siem rypła, lojalka wypłynęła, wuc nie musi się bać że wycieknie. pikio.pl/wp-content/uploads/2017/12/lojalka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 08.01.18, 16:21 x2468 To nie jest lojalka; to jest zobowiązanie do współpracy. Lojalka tak naprawdę to nie jest żaden przyczynek do hańby czy wstydu; to było po prostu zobowiązanie do przestrzegania prawa stanu wojennego lub po prostu PRL-u i nie znaczyło nic poza pewnym upokorzeniem delikwenta. Co prawda niepodpisanie jej w pierwszych dniach stanu wojennego często skutkowało usunięciem z pracy, ale tylko w instytucjach państwowych typu Urząd Miejski czy Wojewódzki, sądy, prokuratury itd. Wielu ludzi miało wtedy dylemat - nie podpisać i dać się wyrzucić co pociągało za sobą utratę pracy, ale też i kontaktów, rozbicie tajnych struktur itd., lub podpisać, zostać, ale i tak robić swoje. Znam takich którzy podpisali, a potem i tak trafiali do pudła. A reprodukowany dokument to jest - powtarzam - zobowiązanie do współpracy, a nie lojalka bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 08.01.18, 18:19 To widzę po raz pierwszy, ale to niczym nie dziwi. Ciekawe tylko jaka będzie reakcja PISu i innych partii. W PIS nie jest dla mnie jasne, będą próbowali przemilczeć czy urządzą jaką szopkę. I jeszcze, jaka wielka jest nijakość opozycji. Oczywiście, po sprawdzeniu autentyczności dokumentu, opozycja powinna organizować demonstracje w całej Polsce, nawet gdyby nie były liczne. Ale odnoszę wrażenie, że to ma jakiś związek z decyzjami Centrali, może samego Kremla. Gorąco robi się wokół JARa i Antona. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 08.01.18, 18:43 Ale źródło tych rewelacji jest również podejrzane. Jeśli Wałęsa trzymał zobowiązanie przez dziesięciolecia (wykluczone to nie jest), co miałoby spowodować ujawnienie go właśnie teraz? Poza tym, Wałęsa bystrością nie grzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 08.01.18, 20:15 buldog2 napisał: ....Poza tym, Wałęsa bystrością nie grzeszy. I tu się mylisz. Bo brak wykształcenia, kindersztuby czy niezbyt wielki zasób słów to są cechy wynikające z braku możliwości czy tradycji rodzinnych, natomiast w żadnym wypadku nie świadczy o braku bystrości. Bo czy tępak czy matoł byłby zdolny do przeprowadzenia Polski przez Morze Czerwone, do skupienia wokół siebie (przez lata!) wielu intelektualistów i dawnych a także nowych opozycjonistów, często z tytułami profesorskimi lub dorobkiem artystycznym Wajda, wielu aktorów). Wiele decyzji Lecha Wałęsy w pierwszej chwili na pozór bezsensownych czy wręcz denerwujących po latach okazało się być nader trafnymi czy wręcz w pewnym sensie wizjonerskimi (jak choćby odebranie Gazecie Wyborczej znaczka Solidarności co pozwoliło jej na pełną niezależność i "wyzwolenie się" ze związkowego gorsetu). Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 08.01.18, 22:13 ...odebranie Gazecie Wyborczej znaczka Solidarności co pozwoliło jej na pełną niezależność i "wyzwolenie się" ze związkowego gorsetu. Czy o to właśnie Wałęsie chodziło? Jeśli nie, strzelił do własnej bramki. Jeśli tak, to się zgadzam. -- Predateli i Swołoczi Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 08.01.18, 16:37 klimacin Ja rozumiem że jesteście matołami i wrogami Polski praworządnej i obywatelskiej, ale żeby tak otwarcie do tego się przyznawać? W praworządnym kraju ew. rekonstrukcję rządu przeprowadza się po to żeby państwo lepiej działało, obywatele byli zadowoleni, a gorsi ministrowie zastępowali lepszymi. Ale najwyraźniej nie dotyczy to państwa rządzącego przez PiS, bo wam chodzi tylko o to żeby zdenerwować innych, zrobić im na złość itd., a dobro Polski nie ma w tym wszystkim żadnego znaczenia. Co zresztą nie jest żadnym odkryciem, gdyż wszyscy myślący Polacy doskonale o tym wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 08.01.18, 23:13 Pisowski idioto Po co rekonstrukcja jak jestes kazdego dnia informowany przez Pislam jak wspaniale rzadza pislamisci? Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 09.01.18, 12:43 No i co frajerze? Czas na zmianę nicka bo ten się spalił Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 09.01.18, 14:34 smuta w Moskwie płk GRU Anatolij Kremlowicz wyautowany Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Rekonstrukcja Rządu będzie taka aby zdenerwow 09.01.18, 15:08 Masz rację. Rząd nie jest po to aby dobrze rządzić, tylko po to aby wk... przeciwników. Aleś ty debil! M. Odpowiedz Link Zgłoś