Dodaj do ulubionych

WOŚP zakazany?

05.02.18, 08:06
MSWiA zarejestrowało zbiórkę neofaszystowskiej Dumy i Nowoczesności dla polskiego rasisty-mordercy Walusia. Minister Brudziński tłumaczy, że to... wina władzy PO-PSL, która pozbawiła ministra kontroli. To nieprawda, resort mógł odmówić rejestracji zbiórki. Z tej wpadki Brudziński wyciąga niebezpieczne wnioski Sądząc po wypowiedziach Patryka Jakiego – wiceministra sprawiedliwości, zasady »współżycia społecznego« narusza np. Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. Nowa ustawa da władzy kolejne instrumenty do ograniczania wolności obywatelskich”. znając faszystów to nie przepuszczą...
Obserwuj wątek
    • sverir Re: WOŚP zakazany? 05.02.18, 09:02
      Ech, ilekroć czytam wypowiedzi pisowców to mam wrażenie, że oni niebezpiecznie przypominają polityków systemów totalitarnych.
      • gelati Oglądalność TVP rośnie:) 05.02.18, 09:07
        sverir napisał:

"..., ilekroć czytam wypowiedzi pisowców ..."

TVP też oglądaj uważnie. Co wam, przegrane lemingi, zostało:)))))))))))))))))))))))))))).
        • sverir Re: Oglądalność TVP rośnie:) 05.02.18, 09:09
          "TVP też oglądaj uważnie. Co wam, przegrane lemingi, zostało"

Prawdziwą radość sprawia mi czytanie bolszewików:))))))))))))))))))))))) Rób dalej łaskę Trumpowi, pelikanie:)))))))))))))))))))
      • erka-4 Re: WOŚP zakazany? 05.02.18, 11:58
        sverir napisał:

> Ech, ilekroć czytam wypowiedzi pisowców to mam wrażenie, że oni niebezpiecznie
        > przypominają polityków systemów totalitarnych.
        >

Ech,to nie czytaj,ale ja musze to napisać.

cytat też stamtąd:

„Ludzie, którzy wpłacają na WOŚP, nie wiedzą, że te zasoby są wykorzystywane na przykład do organizacji Woodstocku, na którym promowane są wartości związane z cywilizacją śmierci, walczące z dziećmi z zespołem Downa”

- no właśnie,bo to jest prawda,babuleńka pod kościołem do puszki rzuca grosz wdowi,a WOŚP na swoje,także niegodne cele,ten grosz przeznacza.Zatem ten grosz musi być pod kontrolą bezwzględnie.

"Dzięki nowym przepisom ministerstwo może np. zakazać prowadzenia zbiórki publicznej Obywatelom RP czy KOD."

Już dawno powinno tak uczynić,bo szły dla Mateusza na alimenty,a ci pierwsi,którzy obywatelami się nazwali, to wrogami są Polski,moim zdaniem skromnym.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: WOŚP zakazany? 05.02.18, 12:54
          Przecież to nie jest prawda, katrina, że ludzie nie wiedzą że te zasoby są wykorzystywanie do organizacji Woodstocku. Jaki kolejny raz ordynarnie skłamał. To kolejne ordynarne kłamstwo tego antypolskiego Roma.
          Poza tym co jest złego w organizowaniu Woodstocku?
          • erka-4 Re: WOŚP zakazany? 06.02.18, 07:01
            religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Poza tym co jest złego w organizowaniu Woodstocku?

- generalnie nic,ale za dużo w nim występuje zboczonych idiotów.
            I zaznaczam,że nie mam na myśłi żadnych homoseksualistów,bo za takich ich nie uważam,uważam ich za pokrzywdzonych przez los.
            Oni są godni ludzkiego współczucia.
            • buldog2 Re: WOŚP zakazany? 06.02.18, 07:35
              Ty jestes tak glupia erka ze az trudno nie skomentowac twojego debilizmu bo wyglada na to ze nie uprawiasz propagandy a faktycznie w to wierzysz:
              1. Jak Polacy mogą nie wiedzieć, że pieniądze z WOŚP idą na Woodstock, skoro nawet ty o tym wiesz.
              2. Bywałaś na Woodstock, dużo było pisowców (tajniaków, z kamerami, księży pedefilów, pedofilów i in. udających dziennikarzy)? Przynajmniej samokrytyczna jesteś. Jeśli w tym roku nie przyjedziecie, idiotów będzie w sam raz, może nawet poniżej średniej.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: WOŚP zakazany? 06.02.18, 08:24
              Kogo z tam występujących, szmalcownicza katrino, zaliczyłabyś do zboczonych idiotów? Wymień nazwiska.
              • erka-4 Re: WOŚP zakazany? 06.02.18, 14:50
                religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Kogo z tam występujących, szmalcownicza katrino, zaliczyłabyś do zboczonych idi
                > otów? Wymień nazwiska.
                >

- tych normalnych o wypatrzonej psychice,a bywa ich tam setki,a może i tysiące.
                Bo jak pajaca nazwać,występującego paza cyrkiem.
                Jeden pajac to uciecha dla widza,ale setki,tysiące, to zgroza nie wyobrażalna.
                Syn mój kiedyś tam był pewnego razu i przywiózł mi zdjęcia.
                Nawet świnia do takich zdjęć by nie pozowała,a to ponoć są ludzie.
                • erka-4 errata 06.02.18, 14:52
                  - żebyś się nei czepiał to nie wyobrażalna poprawiam na razem - niewyobrażalna.
                  • leda16 Re: errata 06.02.18, 15:19
                    No to jeszcze tą "wypatrzoną psychikę" popraw.
                    • erka-4 Re: errata 06.02.18, 17:16
                      leda16 napisała:

> No to jeszcze tą "wypatrzoną psychikę" popraw.
                      >
                      - tego nie moge poprawić,bo bym potwierdził tym,że to co wypatrzyłem było nieprawdziwe.
                • religijnych.uczuc.obraza Re: WOŚP zakazany? 06.02.18, 14:55
                  Dlaczego twój syn pozował jako świnia? Jest zboczony?
                  Pajaca można nazwać uczestnikiem miesięcznicy.
                  No to kto, kto występ;uje na Woodstocku, jest zboczonym idiotą?
                  • erka-4 Re: WOŚP zakazany? 06.02.18, 17:17
                    On jedynie zdjęcia tym dzikusom pstrykał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka