Dodaj do ulubionych

Słówko o Zawistnym Kurduplu

25.05.18, 21:06
Na tym zdjęciu fajnie wygląda.Pamiętam pogrzeb mojego dziadka,po trzech dniach leżenia w trumnie wyglądał znacznie lepiej.
natemat.pl/239089,jaroslaw-gowin-o-chorobie-jaroslawa-kaczynskiego-wie-ile-potrwa-leczenie
Obserwuj wątek
    • x2468 Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 25.05.18, 22:51
      Wyrażaj się z szacunkiem, w końcu piszesz o naczelnym złodzieju 4rp. Nawet "bajońskie sumy" to pikuś przy tym co ukradł ten jak piszesz, kurdupel z jego bandą.
      • alistair-p Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 25.05.18, 22:57
        Zajrzałem do oświadczenia majątkowego Zawistnego Kurdupla i w rejestrze korzyści nie ma nic.To że nie wpisał co ukradł to jedno,ale ta jego ochrona i inne brewerie to co?
        • x2468 Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 25.05.18, 23:21
          Słyszałeś kiedykolwiek o żlodzieju który dobrowolnie przyznał się do tego co ukradł? Alla Capone skazali za to czego nie wpisał.
          • alistair-p Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 25.05.18, 23:26
            Obyś miał rację :-)
    • titerlitury Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 25.05.18, 22:59
      Przypominam: Władysław Frasyniuk jest od niego młodszy o 6 lat:

• titerlitury Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 25.05.18, 23:00
        Richard Gere jest jego rówieśnikiem:
        i.ldonna.cdn-news30.it/blobs/full/e/c/7/0/ec70ec5b-35ea-4860-b04e-bd6f7a29e00e.jpg?_636392842152054443
        • alistair-p Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 25.05.18, 23:07
          Aż tak się nad nim znęcać nie miałem zamiaru :-)
          • titerlitury Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 25.05.18, 23:42
            Nie chodzi o znęcanie, tylko porównanie jak wyglądają zdrowi ròwnolatkowie posła Jarosława Kaczyńskiego, bo te bajki o kolanie już mnie lekko irytują.
            Albo poseł Jarosław Kaczyński jest osobą prywatną, szeregowym posłem, wówczas komunikat powinien brzmieć: stan zdrowia to kwestia intymna, proszę się interesować sprawami istotnymi z punktu widzenia państwa. Albo jest on tzw naczelnikiem, wówczas dyrektor szpitala powinien zwołać konferencję prasową i przedstawić rokowania.
            • alistair-p Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 26.05.18, 00:00
              Nie pisz do mnie takich rzeczy :-) Ja nie jestem Suski ani Pięta ha ha ha.
              • titerlitury Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 26.05.18, 09:08
                No to przyznaj chociaż, że Richard Gere ma fajną nową dziewczynę ;)
                • alistair-p Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 26.05.18, 11:17
                  Pełna zgoda :-)
            • wariant_b Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 26.05.18, 00:06
              > Albo jest on tzw naczelnikiem, wówczas dyrektor szpitala powinien zwołać konferencję prasową i przedstawić rokowania.

Z byle dyrektorem szpitala prezes pan rokował nie będzie.
        • taniarada Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 25.05.18, 23:08
          titerlitury napisała:

Moja droga .Szukasz chłopa.Kuźwa ale ja nie chłop.
          • alistair-p Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 25.05.18, 23:14
            Wiemy,wiemy.....
    • wariant_b Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 25.05.18, 23:13
      Ale on przecież cierpi za cały Naród.
      Za miliony.
      • alistair-p Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 25.05.18, 23:15
        A już myślałem że za darmo :-)
    • mariner4 Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 26.05.18, 06:58
      To nie kolano. Twarz mówi wszystko. Obstawiam, że to rak i to zaawansowany.
      M.
    • buldog2 Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 26.05.18, 09:39
      Że pod rządami prezesa i przełożonych z KGB/GRU (nie piszę pod rządami pis, bo pis nie ma tu prawie nic do powiedzenia, może klaskać i głosować zgodnie z rozkazem, "Parlament to nie miejsce do dyskusji") Polska degeneruje się i stacza w dyktaturę, to jedno.
      Ale zawsze dotąd w dyktaturze, bardziej czy mniej cywilizowanej, dyktator otwarcie brał na siebie pełną odpowiedzialność za sprawowanie władzy. Tak zrobili Pinochet i Chavez, Ceausescu, Honecker i Castro, i każdy z Kimów.

Dyktatury tak tchórzliwej, jak kaczystowsko-pisia - Centrala chyba nie miała. Być może dla panów na Hodynce/Łubiance tak najwygodniej, ale nawet w czasie rozbiorów czegoś takiego nie było. Nawet nikt o tym nie myślał!

Na marginesie, bo nie ten temat. Jakikolwiek stosunek mielibyśmy do strajku okupacyjnego w Sejmie, postulatów, żądań (!!), formy (!!) etc., zablokowanie dostępu do wind do toalet, pryszniców, to dowód nieopisanego zchamienia władz pis. Akurat to leży w ramach ich pełnomocnictw i kompetencji.
      • buldog2 Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 26.05.18, 10:13
        Akurat ta decyzja leży w ramach ich pełnomocnictw i kompetencji.
    • behemot17-13 Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 26.05.18, 10:23
      Tzw. zdrowy tryb życia można włożyć między bajki. Jaruś jest przykładem jak nie należy przesadnie dbać o zdrowie i co za tym idzie, o facjatę. Asceta z wyboru, dążący do doskonałości porozstawiał zasieki przed - alkoholem, petami, seksem, wysiłkiem fizycznym. Odrzucił stresujące zajęcia - codzienne zakupy, przemieszczanie się z miejsca a do b za pomocą kończyn swoich i ... I się zużył, asceta.
      • yoma Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 26.05.18, 18:17
        Organy nieużywane ulegają degeneracji.
      • titerlitury Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 26.05.18, 21:51
        Ascetą nie był: podobnie jak brat - za kołnierz nie wylewał, żart dużo i tłusto (sam się chwalił, że w weekendy smażył matce jajecznicę na kiełbasie) samochodem z szoferem porusza się od czasów szefowania kancelarii Wałęsy. Nigdy nie uprawiał żadnych sportów, nigdy nie był w dłuższym stałym związku. Całe życiec sfrustrowany, że inni mają lepiej, całe życie knucie i wyszukiwanie haków. To jest najmniej zdrowy styl życia jaki można sobie wyobrazić.
        • yoma Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 26.05.18, 22:18
          >smażył matce jajecznicę na kiełbasie

Po pierwsze nie wierzę, toż by sobie łamaga płetwę poparzył do łokcia :) po drugie gdyby nawet, to matka by żarła tłusto, nie on.
          • titerlitury Re: Słówko o Zawistnym Kurduplu 27.05.18, 08:19
            Wstaje o 9, herbatkę i śniadanie robi sobie sam - co autor tekstu łaskaw był podkreślić kilkakrotnie:
            www.tvp.info/35258004/rano-sniadanie-w-nocy-spotkanie-tak-wyglada-dzien-z-zycia-prezesa-pis
            www.google.pl/amp/s/www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/ujawnili-co-robi-jaroslaw-kaczynski-caly-dzien/rjhwm89.amp
    • weteran-czasu J.Kaczyński nie wróci do aktywności politycznej 26.05.18, 23:50
      w najbliższych dniach?
      Optymista z tego Gowina!
      JK w najbliższych miesiącach a może nawet latach,
      albo już nigdy nie wróci do aktywności politycznej,
      z czego doskonale zdaje sobie sprawę.
      Musi to być dla niego bardzo bolesne i z bólu truje się własnym jadem.

Biedny ten Pan Prezes.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka