Dodaj do ulubionych

Pan zabrał go do siebie

20.01.20, 11:52
Pan zabrał go do siebie. Już kiedyś o podobnej wypowiedzi dyskutowaliśmy. Pamiętacie o co chodziło? ;)

www.tokfm.pl/Tokfm/7,103087,25614903,czy-anna-maria-zukowska-bedzie-dalej-rzeczniczka-sld-rozenek.html#s=BoxOpImg9
"To wygląda na Klątwę Dublera" - napisała Anna Maria Żukowska na Twitterze, w niedzielę po ogłoszeniu informacji o śmierci 46-letniego sędziego Trybunału Konstytucyjnego Grzegorza Jędrejka.
Obserwuj wątek
    • 141288bs Re: Pan zabrał go do siebie 20.01.20, 16:22
      Po tym pospolitym wycieruchu, mozna tego bylo spodziewac sie. - Ona kazda podloscia popisze sie, by uszczesliwic Czarzastego.
      • yoma Re: Pan zabrał go do siebie 20.01.20, 16:46
        Ludzie, wy też słyszycie ten zaśpiew? Aż w uszach dzwoni :)
    • borrka Bez takich nagłówków, proszę ! 20.01.20, 16:27
      Jestem potem cholernie rozczarowany!

Jarek, myśmy ran twych całować niegodni !
    • pies.na.czarnych Re: Pan zabrał go do siebie 20.01.20, 17:01
      Szczerze mówiąc wczoraj po przeczytaniu info o śmierci tego faceta również sobie pomyślałem, że w tych opowieściach o bogu coś jednak musi być.

BTW pisi już zapomnieli jak życzyli komuś, aby go Pan zabrał.
      • yoma Re: Pan zabrał go do siebie 20.01.20, 17:54
        To ja jestem jednak do cna zepsuta, bo sobie pomyślałam, czy temu bogu ktoś nie pomógł.
        • zdybex Re: Pan zabrał go do siebie 20.01.20, 18:45
          tak uświęcony świętą więdzą marnował sie tu na Ziemi. Teraz w raju będzie wiódł dysputy o płaskiej Ziemi. ten człowiek miał więcej wiedzy o Panu niż o lizaniu prezesowi. trafił gdzie chciał tylko dlaczego nie kilka lat wczesniej,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka