Dodaj do ulubionych

Cymański-sejmowy klaun

26.03.20, 20:29
polityczek.pl/images/EUDMpoqWoAALQRM.jpg
Banda kretynów. Z 1000 albo więcej porządnych masek jak psu w dupę. Szlag mnie trafia jak na to patrzę.
Obserwuj wątek
    • ta Re: Cymański-sejmowy klaun 26.03.20, 20:32
      A personel zajmujący się chorymi na OIOMach może o takich maskach pomarzyć.

Cymański zawsze durniem był i pajacem.
      • taniarada Czy jest tu jeszcze na forum jakiś inny pies? 26.03.20, 20:44
        ta napisała:

> A personel zajmujący się chorymi na OIOMach może o takich maskach pomarzyć.
        >
        > Cymański zawsze durniem był i pajacem.
        Bo chciałem zgłosić naczelnemu rakarzowi.Czyli hyclowi.Ogólnie stwierdzenie o durniach .Odnosi się to każdego.Gdyby dureń zrozumiał, że jest durniem, automatycznie przestałby być durniem. Z tego wniosek, że durnie rekrutują się jedynie spośród ludzi pewnych, że nie są durniami.
        Autor: Stefan Kisielewski, Rzeczy najmniejsze .Oceniasz gościa,który jest bardziej bystry od ciebie.Wszystko negujesz .Taki twój świat .
    • qinto Re: Cymański-sejmowy klaun 26.03.20, 20:46
      Tu, masz innego durnia:
      twitter.com/i/status/1243163511980797952
      • qinto Re: Cymański-sejmowy klaun 26.03.20, 20:47
        qinto napisał:

> Tu, masz innego durnia:
        > twitter.com/i/status/1243163511980797952

Oooo !!!!!! - strona już nie istnieje?
        Spróbuje jeszcze raz ....twitter.com/i/status/1243163511980797952
        • qinto Re: Cymański-sejmowy klaun 26.03.20, 20:49
          No, pięknie dureń zembaczyński usunął "swój występ" a masce budowlanej na twarzy i w okularach googlach.
          twitter.com/WZembaczynski/status/1243163511980797952
          • cogito50 Re: Cymański-sejmowy klaun 26.03.20, 21:02
            cymański już chyba ze dwa lata nie trzeżwieje. moja opinia.
            • taniarada Re: Cymański-sejmowy klaun 26.03.20, 21:39
              cogito50 napisał:

> cymański już chyba ze dwa lata nie trzeżwieje. moja opinia.
              Twoje to nie znaczy że mojsze.Twoje chamskie wpisy i ogólne chamstwo cię dyskredytują .Amen człowieku.
              • cogito50 Re: Cymański-sejmowy klaun 26.03.20, 21:45
                to też tylko taniutka opinia.
          • ta Re: Cymański-sejmowy klaun 26.03.20, 21:21
            Cokolwiek inny dureń by nie nałożył z wiadrem włącznie robi z siebie durnia na własny rachunek i g... mnie to obchodzi.

Cymański zmarnował maseczkę na wagę zdrowia i życia ludzi i w obliczu tragedii robi sobie jakieś prymitywnej próby „żarciki” I robi to w godzinach swojej pracy poselskiej w miejscu pracy, w polskim parlamencie. DUREŃ NA DNIE.

• ukos Re: Cymański-sejmowy klaun 26.03.20, 21:30
      Błazen to błazen, ale jako jeden z nielicznych PiSiorów opowiedział się za zmianą terminu wyborów prezydenta. To może być taka zawoalowana groźba Zbysia Zerr00, że może się zdystansować od PrezesPana. Gowin też kiedyś coś takiego przebąkiwał, chociaż bardzo nieśmiało. Ostateczna decyzja należy do rządu, więc te popiskiwania są na razie cichutkie, bo PrezesPan może kazać Pinokiu siedzieć cicho i grymaszący mogą się okazać jeszcze mniejsi niż są.
      • cogito50 Re: Cymański-sejmowy klaun 26.03.20, 21:54
        czyli intryga jak w"Trzech Muszkieterach" Mam wypieki jak taniarada, i ten wice rzecznik pomocnik piekarski.. Swoją drogą co sie dzieje z rzeczniczka PiS ? Stoi na wadze i widzi przyrost ?Kilo co tydzień? Gratulowac roboty.
    • pies.na.czarnych Re: Cymański-sejmowy klaun 26.03.20, 21:42
      Maska typu FFP2 przeznaczona w dzisiejszych czasach jedynie dla personelu medycznego kontaktującego sie bezpośrednio z chorymi na korona wirus. Gdzie ten buc ją ukradł?
    • pies.na.czarnych Re: Cymański-sejmowy klaun 26.03.20, 22:13
      Sami proza sie o nieszczęście.
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25823801,poslowie-otrzymali-maseczki-i-rekawiczki-nie-wszyscy-jednak.html#s=BoxMMtImg4
      • pies.na.czarnych Re: Cymański-sejmowy klaun 26.03.20, 22:14
        proszą
        • yoma Re: Cymański-sejmowy klaun 27.03.20, 09:42
          Aż im życzę. Co ten pisizm robi z ludzi...
          • pies.na.czarnych Re: Cymański-sejmowy klaun 27.03.20, 09:49
            Niby tak się boją obradować w Sejmie.
            Przyglądając się Terleckiemu nie można niezauważyć, że on już ledwo przędnie. (Ikonki tym razem nie będzie).
    • no-popis Re: Cymański-sejmowy klaun 27.03.20, 07:40
      pies_w_studni napisał:

> polityczek.pl/images/EUDMpoqWoAALQRM.jpg
      > Banda kretynów. Z 1000 albo więcej porządnych masek jak psu w dupę. Szlag mnie
      > trafia jak na to patrzę.
      Zgoda. POdobnie jak Butka, Nitras, Kidawa i inni POPiSowcy.
      • eiran Re: Cymański-sejmowy klaun 27.03.20, 10:15
        no-popis napisała:

|> Zgoda. POdobnie jak Butka, Nitras, Kidawa i inni POPiSowcy.

... napisało ludzikow, brzydzące się zniekształcaniem nazwisk polityków.
    • stanpan Re: Cymański-sejmowy klaun 27.03.20, 10:41
      On raczej chleje, bo co wywiad to bardziej jest nawalony! No chyba, że już tak ma na stałe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka