09.02.15, 13:04
Macie już miejsce, z którym chcecie podzielić się tym 1%? Złożyłam już nasze PITy ,, nasze 1% poszło na ucznia z mojej szkoły, który leczy się na białaczkę i jest pod opieką fundacji.
Dzisiaj zobaczyłam taką prośbę o 1% na Twitterze, którą m.in. rozpowszechnia mąż zmarłej aktorki Anny Przybylskiej: Na ratunek hospicjum
Może któraś z Was nie ma jeszcze "pomysłu" na swoje 1%- to warto.
Obserwuj wątek
    • kota_marcowa Re: 1% 09.02.15, 13:05
      Ja co roku przeznaczam na fundację ratującą bezdomne koty.
      • marzeka1 Re: 1% 09.02.15, 13:07
        Uważam, że o tym 1% warto zawsze pamiętać, każdy wybiera na co , ale warto.
    • kamykwskarpecie Re: 1% 09.02.15, 13:09
      Zauważ, że na górze forum wisi przypięty wątek na ten temat.
      • marzeka1 Re: 1% 09.02.15, 13:10
        O nie zauważyłam, to proszę mnie tak doczepić :)
    • Gość: Roman Re: 1% IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.17, 13:43
      A ja i w tym roku miałem zwrot. Kwota zwrotu nieco ponad 2 tyś zł. na organizację US przekazał 38 zł. Niby kwota nie duża ale zawsze coś pomoże. W tym roku oddałem na Fundację Pociecha.poniżej info o ich działalności gdyby ktoś chciał.

"Fundacja Pociecha pomaga dzieciom z rodzin ubogich i niewydolnych wychowawczo. Obecnie ma podopiecznych w wieku od 6 do 18 lat. Wspiera świetlice środowiskowe, zapewnia dzieciom bezpieczne miejsce po szkole, opiekę, ciepły posiłek i pomoc w nauce. Zachęcam do przekazania 1% podatku na Fundacje Pomocy Dzieciom POCIECHA nr KRS tej fundacji: 0000 426 589"

Strona fundacji www.fundacjapociecha.pl/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka