Dodaj do ulubionych

To jak maseczki mamy nosić, czy nie?

20.04.20, 15:53
A i odległość uległa jakiejś zmianie? Czy Duda prawie na Szydłowej stojący, ma w dudzie prawo, i czy to hasło Obronimy Polskę plus to z głupoty czy z niewiedzy, śmieszny człowieczku, wytłumacz się z poprzednich obietnic które złożyłeś, ty się nadajesz na prezydenta jak ja na Miss mokrego podkoszulka, lepiej walnij dowcip, niech zażenometr skoczy do końca skali.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,25883518,andrzej-duda-jesli-wygram-wybory-program-500-plus-i-wiek-emerytalny.html
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: To jak maseczki mamy nosić, czy nie? 20.04.20, 15:58
      w pisim szambie panuje chaos zajebisty,raz tak:
      bi.im-g.pl/im/aa/af/18/z25884074IH,Andrzej-Duda-i-Beata-Szydlo.jpg
      raz tak:
      bi.im-g.pl/im/8d/ad/18/z25875853IH,Minister-nauki-i-szkolnictwa-wyzszego-Wojciech-Mur.jpg
      Pisowski suweryn nie ma letko!
    • hordol po rozmowie z prezesem udało mi się 20.04.20, 16:18
      uzyskać dla ciebie, po starej forumowej znajomości, specjalny glejt zwalniający z noszenia maseczki
      więc możesz ale nie musisz, jakbys miał problemy powałaj sie na mój post,a każdy policjant stanie na baczność kochany czandro
      masz jeszcze jakieś pytania?
      • czandra3 Re: po rozmowie z prezesem udało mi się 20.04.20, 16:23
        Wiesz, jakoś ci nie wierzę, właśnie dlatego że znamy się zbyt długo, pokaż ten glejt, a co do milicji niech nie stoi na baczność, pewnie nawet nie wiedzą co to znaczy, prędzej klęczą na mój widok, to zrozumieją i to ochoczo uczynią.
        Dobra, pośmialiśmy się, teraz odpowiedz jaki toto daje przykład? Mamy nosić czy nie nosić, skoro najwyższy urzędnik ma to w dudzie.
        • hordol Re: po rozmowie z prezesem udało mi się 20.04.20, 16:58
          a co mnie obchodzi najwyższy urzędnik? to nie jest żadna dla mnie wyrocznia jesli zachoruje to też się może przekręcic jak każdy zwykły śmiertelnik
          ja noszę tam gdzie to ma sens. jeśli to poprawia sytuację chocby tylko o kilka % (a tak chyba w praktyce jest)to w globalnej skali może w dłuzszym okresie zdecydowanie wplywać na sytuacje epidemiologiczną
          prawdę mówiąc to już w styczniu wyglądało mi to wszystko na mocno śmierdzącą sprawę
          a pod koniec lutego to osoby mocno i to medycznie sic!!! wykształcone bardzo się poobrażały na moją sugestię poddania sie dobrowolnej jeszcze wówczas j kwarantannie po powrocie z dolomitów
    • eiran Re: To jak maseczki mamy nosić, czy nie? 20.04.20, 17:32
      Moim zdaniem, to co stoi pomiędzy Szydłem a dudyniem, to tarcza antywirusowa. Są bezpieczni.
    • pies.na.czarnych Re: To jak maseczki mamy nosić, czy nie? 20.04.20, 17:35
    • peace2u Re: To jak maseczki mamy nosić, czy nie? 20.04.20, 17:36
      robta co chceta :D

wiadomosci.wp.pl/koronawirus-w-polsce-lech-walesa-przylapany-w-kosciele-na-zlamaniu-zakazu-6501897228970113a
      • szwampuch58 Re: To jak maseczki mamy nosić, czy nie? 20.04.20, 17:45
        kartofel co proponujesz na staruszka,strzal w potylice?
        • peace2u Re: To jak maseczki mamy nosić, czy nie? 20.04.20, 17:48
          ziemniaczku nie denerwuj sie, nie jestem czandra

osobiscie uwazam ze ten covid to jedna globalna sciema i nie balbym sie chodzic bez maski gazowej ze wzgledu na wirusa gdyby nie ten idiotyczny zakaz
          • szwampuch58 Re: To jak maseczki mamy nosić, czy nie? 20.04.20, 18:44
            populisci tak maja ze zaklinaja rzeczywistosc, szukaja spiskow,oglaszaja doskonale przygotowanie
            (Boris,Donald,Jair ;Mateusz)......a potem jak zwykle dooooopa blada,lufa w krzokach....wtedy przychodzi czas u tych debili na szukaniu winnych bo wszyscy sa winni tylko nie te "geniusze" populizmu
            • no-popis Re: To jak maseczki mamy nosić, czy nie? 20.04.20, 19:07
              szwampuch58 napisał:

> populisci tak maja ze zaklinaja rzeczywistosc, szukaja spiskow,oglaszaja doskon
              > ale przygotowanie
              Trochę zbyt krytyczny jesteś wobec Tuska bo właśnie Donald POwiedział : "Ja w populizmie nie widzę grzechu, tylko cnotę polityczną. Nie ma na świecie partii, która działałaby wbrew temu, czego chcą ludzie, wbrew własnej popularności.".
              Zresztą teorie spisku (cyrylica!) itp również u Donalda Bąka mają miejsce.
              Zgadza się.
            • kod_matrixa Re: To jak maseczki mamy nosić, czy nie? 21.04.20, 19:58
              Do tych populistów dołącz wierzących spisek gdański ws zabójstwa Adamowicza.
    • no-popis Re: To jak maseczki mamy nosić, czy nie? 20.04.20, 17:38
      czandra3 napisał:

> A i odległość uległa jakiejś zmianie? Czy Duda prawie na Szydłowej stojący, ma
      > w dudzie prawo, i czy to hasło Obronimy Polskę plus to z głupoty czy z n
      > iewiedzy, śmieszny człowieczku, wytłumacz się z poprzednich obietnic które złoż
      > yłeś, ty się nadajesz na prezydenta jak ja na Miss mokrego podkoszulka, lepiej
      > walnij dowcip, niech zażenometr skoczy do końca skali.
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,25883518,andrzej-duda-jesli-wygram-wybory-program-500-plus-i-wiek-emerytalny.html

Zapewne wszystkie aktualne fotografie i wystąpienia Twojej faworytki Kidawy będą w maseczce i konferencje też :) Będę obserwował.
      • szwampuch58 Re: To jak maseczki mamy nosić, czy nie? 20.04.20, 17:46
        o Polanskim i Tusku zapomniales,przyglupie
    • no-popis No właśnie ! Jesteś żenujący. 20.04.20, 18:17
      czandra3 napisał:

> A i odległość uległa jakiejś zmianie?
      Tego zapewne nie zauważyłeś .
      To z dzisiaj Budka i kandydatka do prostytury Kidawa. Gdzie odległość 2 metry a gdzie maseczki ?
      wyborcza.pl/7,82983,25882257,budka-przed-spotkaniem-z-gowinem.html
      • no-popis no i celowo dałem foto z GW 20.04.20, 18:37
        no-popis napisała:

> czandra3 napisał:
        >
        > > A i odległość uległa jakiejś zmianie?
        > Tego zapewne nie zauważyłeś .
        > To z dzisiaj Budka i kandydatka do prostytury Kidawa. Gdzie odległość 2 metry a
        > gdzie maseczki ?
        > wyborcza.pl/7,82983,25882257,budka-przed-spotkaniem-z-gowinem.html
        ....bo to jedyne żródło prawdy :)
    • kod_matrixa Re: To jak maseczki mamy nosić, czy nie? 21.04.20, 19:54
      Nikt cię nie ukarze za brak odległości. Ludzie są dorośli i powinni kierować się zdrowym rozsądkiem.
    • na_deszczu Re: To jak maseczki mamy nosić, czy nie? 22.04.20, 21:01
      Mam nadzieje, że za tydzień, dwa złagodzą nakaz i poza zamkniętymi obiektami publicznymi będzie można oddychać normalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka