Dodaj do ulubionych

Pseł Hayn ma dość speckomisji

IP: *.net.flashnet.pl 05.11.04, 21:18
PSEŁ????
Obserwuj wątek
    • Gość: SLD-UPek Tylko towarzyszka Anita! IP: *.czajen.pl / 195.205.230.* 05.11.04, 21:25
      • Gość: m I złóżcie mandaty poselskie złodziejska hołoto SLD IP: *.crowley.pl 05.11.04, 22:39
        Wycofajcie się na Kubę albo Białoruś!
      • Gość: Trzmiel Ogłosić bankructwo finansowe i prawne państwa-!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:32
        Szanowny Panie Prezydencie

Moja aktywność w walce ze zdemoralizowanymi urzędnikami i lekarzami
        trwa już od 1989 roku.
        W latach PRL-u wszystkie sprawy kończyły się na poziomie interwencji
        partyjnej lub raczej braku tej interwencji.
        Po roku 1989 zwiększyły się (teoretycznie) możliwości dostępu
        poszkodowanych do sądów, z czego nagminnie korzystałem. Niestety prowadzono
        wieloletnie procesy, które okazały się fikcją państwa prawa w całym znaczeniu
        tego słowa.
        Obojętnie, jaka frakcja polityczna znajdowała się u władzy, lub akurat
        do niej doszła, to natychmiast zmieniała swój stosunek do źle funkcjonujących
        nadal bolszewickich sądów, zapominając, że państwo, a przede wszystkim naród,
        zginie bez sprawnego aparatu sprawiedliwości. Prawo może być nie doskonałe i
        trzeba je zmieniać i naprawiać, nic to jednak nie da, gdy każdy sędzia będzie
        je interpretował według własnego widzimisię.
        Pęd do bogactwa i władzy zrobił z sędziego boga. Zasada była i jest
        prosta, ja tobie to, a ty mi tamto, czyli korupcja w najlepszym wydaniu. Tym
        sposobem Polska stała się krajem podziałów na tych, którzy mają coś do
        zaoferowania i tych, którzy mają na to pracować i się nie wychylać. Takiego
        porządku bardzo dokładnie pilnuje zdemoralizowana III władza. Zaczynając od
        pilnowania swoich stanowisk i nie dopuszczania do przyjmowania na studia, a
        następnie do zdobycia uprawnień i całkowicie blokując podjęcie pracy, III
        władza utworzyła rodzinne korporacje wiecznych sędziów, wspomagane
        zdemoralizowaną prokuraturą i policją. Pospolite przestępstwa popełniane przez
        członków tej przestępczej organizacji dopiero teraz zostają wyciągane na
        światło dzienne, jednak znajomość historii i własne doświadczenia, prowadzą do
        wniosku, że przestępcy ci nigdy nie zostaną osądzeni.
        Do współudziału w tym przestępstwie III władza wciągnęła lekarzy, a tym
        szybko spodobało się bycie bogami i przekazywanie boskości swoim dzieciom.
        Przyglądając się tym grupom każdej z osobna widać identyczny styl działania, te
        same rodzinne korporacje, te same aspiracje do bezkarności i ten sam stopień
        wywyższenia.
        Walka z lekarzami czy z byle, jakim innym urzędnikiem nie ma żadnych
        szans powodzenia, gdy zdemoralizowana III władza chroni tych przestępców.
        Oczywiście nie odnosi się to do wszystkich sędziów, urzędników czy lekarzy,
        jednak biorąc pod uwagę odpowiednie artykuły kodeksu karnego, to wielu z tych
        czujących się za niewinnych i porządnych należałoby również uznać współwinnymi
        popełnienia przestępstw.
        Pan i pańska ekipa wielokrotnie zawiadamiana o przestępstwach nigdy nie
        wykonała żadnego ruchu, by sprawdzić wiarygodność zawiadomień lub spowodować
        poprawną drogę prawa.
        To Pan jest główna przyczyna nieszczęść III RP i oskarżam Pana o
        lekkomyślność i beztroskę. Oskarżam również o nędzę i wyniszczenie narodu.
        Czas zakończyć tę farsę.
    • Gość: Jagnieszka Pseł? PSIEŁ Hayn! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 21:48
    • camille_pissarro Re: Pseł Hayn ma dość speckomisji 05.11.04, 21:51
      A kto to jest poseł Hayn ???Pierwszy raz o nim słyszę , a ten parlament
      funkcjonuje juz 3 lata ( i niestety zanosi sie, że bedzie jeszcze działał cały
      rok) i jakoś o tym gosciu nie słyszałem a troche interesuję się wydarzeniami w
      kraju...
      Czyzby poseł Hayn, Różański nagle dostali jakiegoś przyspieszenia, bo po
      partyjnym koledze Dyduchu tego nie widać.
      Ale faktem jest, że wszyscy zaczynaja rozumiec swoje najbliższe położenie a
      tu znikąd pomocy.
      Nawet Gudzowaty ma niepochlebne o nich zadnie i na pewno nie moga liczyc u
      niego na synekury, i o to chodzi, te palanty zafundowali sobie sami proces
      dekomunizacyjny, nareszcie , szkoda , że to tyle trwało i kosztowało.
      Wierze , że ta hydra juz sie nie podniesie....
      • p.smerf Re: Pseł Hayn ma dość speckomisji 05.11.04, 21:56
        > A kto to jest poseł Hayn ???Pierwszy raz o nim słyszę ,

A czy dużo słyszałeś o panu pośle Gruszce, zanim nie został przewodniczącym
        komisji śledczej?
        • Gość: jasiu22 Re: Pseł Hayn ma dość speckomisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 22:06
          Co chcecie od tego biednego tow..Dostał polecenie-idz do komisji to
          poszedł,teraz przyszło nowe polecenie -wychodzić to wychodzi.
    • Gość: norbert Re: Pseł Hayn-na to nastepny oszust z mafi sld!!! IP: *.proxy.aol.com 05.11.04, 23:12
      widac ze komuchy tona w swoich gownach,a teraz chce uciec ze statku.towarzyszu
      hay-ena przyjdzie czas rozliczen waszej parti,moze juz niedlugo!!!zrabowaliscie
      kraj a teraz gracie wariatow,bo wam to nie odpowiada, kiedy was scigaja za
      wasze oszustwa!!!!!!
    • Gość: towarzysz Kolejne SLD-eckie łajno. Wooon komuchy przebrzydłe IP: 206.54.158.* 05.11.04, 23:41
    • szczurbiurowy Re: Pseł Hayn ma dość speckomisji 05.11.04, 23:58
      W regulaminie Sejmu i ustawie o wykonywaniu mandatu posła jest mowa o obowiązku
      uczestnictwa w pracach Sejmu i ciał przez sejm powołanych. Poseł hayn wychodząc
      z komisji łamie obie regulacje. Kiedy marszałek Oleksy ukarze posła hayna
      zapraniem połowy diety na okres nie dłuższy niz jeden miesiąc ?
    • Gość: XY Zszedł na ps(ł)y! IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.11.04, 10:16
      .
    • Gość: były Re: Pseł Hayn ma dość speckomisji IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.11.04, 10:24
      Czy to jest ,,ten,, Hayn,który był w Tarnowie w końcu lat 80-tych?
    • Gość: koza pseł czy pies co za różnica dla dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 14:09
      byle pisać......
    • Gość: won Re: Pseł Hayn ma dość speckomisji IP: *.ne.client2.attbi.com 08.11.04, 00:19
      "Jestem zdegustowany sposobem funkcjonowania tej komisji." Niewyobrazalne
      rozmiary zlodziejstwa wszystkich bez wyjatku towarzyszy z SLD i pochodnych
      jakos pana posla nie bulwersuja i nie jest nimi "zdegustowany"! Co za esteta!
    • Gość: ad Pseł psłu psłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 00:36
      No wreszcie jakaś ciekawa informacja. Znudzony jestem tymi niekończącymi się
      igrzyskami klasy rządzącej. Za moje pieniądzę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka