Dodaj do ulubionych

Notable nie mają czasu dla pani Kulczyk

• Gość: Darren Re: Notable nie mają czasu dla pani Kulczyk IP: *.chello.pl 06.11.04, 15:00
      myślę, że póki pani Grażyna jest na topie, może warto zdecydować się na jakąś
      sesję do Playboya albo co ?
    • Gość: jack Czarna polewka IP: *.icpnet.pl 06.11.04, 15:03
      Jak niewiele trzeba by okazało sie kto ile jest wart, na ile trwałe są nasze
      relacje z innymi. Jeżeli znajomości p. K. były typowo towarzysko-biznesowe to w
      zasadzie teraz, kiedy biznes ma złe rokowania (prognozy) towarzystwo się
      rozpierzchło. Życzę Państwu K. szcześliwości na łonie rodziny. A towarzystwo
      niech sobie nie wychodzi z domu. Przyjdzie czas że będzie jeszcze chciało.
      Żałosna menażeria bez wyrazu. Swoją drogą świadczy też to o tym że p.K. nie
      zdobyli serc wielu ludzi tylko przyciągali blichtrem swojej mamony.
    • Gość: joj Szczury i przydupasy pouciekaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:20
      A tak bylo milo, i tak milo sie szampanik pilo, usmieszki i ukloniki... i nikt
      nic nie chcial wiedziec... SZCZURY!
      • Gość: ex Re: notable nie mają czasu IP: 217.98.64.* 06.11.04, 15:40
        ta milionowa klientka Alicja powinna za te tzw. "negocjacje" z France Telecom
        siedzieć w kryminale
    • Gość: kosoń Re: chciałbym aby Kulczyk z opresji wyszedł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:31
      "obronną ręką" - utarłby nosa Giertychowi, Kaczyńskim i reszcie hołoty z -
      prawa i lewa. Ale coś mi się widzi, że w sprawę, po uszy, umoczony
      jest "prawdziwy mężczyzna" i - nie daj boże - prezydent Najaśniejszej III RP.
      Wiedziałem, że w Polsce się kradnie, ale jeśli kradnie (udział w aferze to
      bardziej elegancka, ale też kradzież) premier i prezydent ? Mógłbym
      przypuszczać, że zdolny byłby to zrobić Kwaśniewski, ale Prezydent RP A.
      Kwaśniewski ? to przerasta moją wyobraźnię.
      B. premier nie pamięta, aby dwa lata temu, tuż przed wybuchem afery Orlenu,
      spotykał się z Kulczykiem - dziwne ? Kulczyk bądź, co bądź, postać
      nietuzinkowa !?
      Jeśli Giertych i Kaczyński udowodnią (a o to im przecież chodzi), że
      Kwaśniewski i Muller, są zamieszani w aferę, to w wyborach prezydenckich obaj
      mają szansę. Wtedy zagłosuję na.....p. R. Beger, bo to byłoby to samo, tylko
      Beger - ma więcej wdzięku.
      • Gość: Enola Gay.co.uk Kulczyk jest juz skonczony,teraz czas na EKIPE IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 06.11.04, 15:40
        Kulczyk jest juz w Polsce skonczony,teraz czas na ekipe,z ktora rozkradl
        Polske.Dziwicie sie,ze miliony ludzi ucieklo z Polski do innych krajow.Tu nie
        kradna,a jak ktos zacznie,to od razu siedzi.No i nie ma lapowek.Normalnosc na
        kazdym kroku...
      • Gość: aj-waj Re: chciałbym aby Kulczyk z opresji wyszedł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 15:02
        Kosoń. Im więcej bazgolisz tym więcej świadczysz o swej ...głupocie.
    • annika.h NA MIEJSCU KULCZYKÓW OLAŁABYM TYCH 06.11.04, 15:40
      POŻAL SIĘ BOŻE POLITYKÓW.JAK KULCZYK ZNÓW WYPŁYNIE ( A CHYBA NIE WĄTPIMY ,ŻE
      FACET Z TAKIMI KONEKSJAMI I O TAKIEJ POZYCJI PORADZI SOBIE ?) PRZYPEŁZNĄ DO
      NIEGO Z OBLEŚNYMI ,PRZYMILNYMI UŚMIESZKAMI I BĘDĄ MU WŁAZIĆ W D..Ę BEZ WAZELINY.
      CHORĄGIEWY PIEPRZONE !
      • Gość: Jarek Re: NA MIEJSCU KULCZYKÓW OLAŁABYM TYCH IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.11.04, 16:41
        Chcaiałabyś być pierwsz przy tej d...?
    • Gość: jako Tchorze i smierdziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:52
      Jak trzeba bylo w d... wlazic to wszyscy byli w komplecie a dzisiaj " kim jest
      ta Pani aby jej kwiatki..." - smierdziele bez klasy.
    • Gość: Krzysztof Czyżby była jakaś sprawiedliwość na tym świecie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.04, 15:52
      O Rywinie tak nie zapomniano. PIERWSZY Magister zaprosił go na swoje imieniny,
      tylko ten oszalały z nienawiści redaktor Michnik popsuł stosunki w Towarzystwie
      i mamy teraz taką czarna niewdzięczność Towarzystwa w stosunku do doktorowej
      Kulczykowej. Ale to dobrzy że ta solidarność jest taka marna, może się czegoś
      ciekawego dowiemy. Choć co może przebić informację o tym kto zatrudnia byłego
      szefa wywiadu Polskiego(!?) ?
    • senny Sic transit gloria mundi. 06.11.04, 15:57
      Kaczmarka na wierzchu.
    • Gość: Zenobia Walbrzych Dramat Grazynki IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.04, 15:58
      spadniesz do polskiego piekla szybciej niz myslisz, Polska to nie Stany i nie
      Rosja, poki masz czas pakuj Browar i co tam jeszcze masz i wioo, nie dopadnie
      cie rokita zrobi to lepper albo kaczor, albo inny z czerni.
      Grazynko pakuj poki czas.
      Happy, happy i sto lat byle nie za kratami w Rawiczu.
      • Gość: do zenobii Re: Dramat Grazynki IP: *.crowley.pl 06.11.04, 16:52
        Za co kochana garowałaś że masz tak jasny obraz rzeczywistości?
    • Gość: Josef Re: Notable nie mają czasu dla pani Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:34
      A jeszcze wczoraj mieli czas,były uśmiechy , usciski,przyjęcia, plany co dalej
      achy i ochy i co? Pomroczność jasna ?
      • Gość: felka Re: Notable nie mają czasu dla pani Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:45
        Zadna pomrocznosc.. po prostu mentalnosc maluczkich ludzikow
    • Gość: pi z poznania (choc obecnie z zagranicy) IP: 61.165.222.* 06.11.04, 16:58
      wstyd czytac takie artykuly i cala te nagonke.
      mieszkam na stale w poznaniu i inwestycje kulczykow to rzeczy z taka klasa, ze
      nadaja styl miastu. kolesie na gorze wietrza lup dla siebie.
      ciesze sie ze mieszkam w w miescie gdzie kiedys wyszlo jedyne powstanie
      (wielkopolskie), a teraz autostrada, inwestycja motoryzacyjna (VW), polskie
      domy towarowe (kupiec - to nie kulczykow) i stary browar - kapitalne! mam
      nadieje ze to nie ostatnie.
      nie tylko inwestycje, styl robienia interesow, rozmach i kompetencje, mamy
      przynajmniej od kogo sie uczyc. przyklad idzie z gory i dobrze ze znalazl sie
      taki, bo ktoz byl wczeniej?
      wyrazy szacunku
      ps.
      oczywiscie nie znam pana kulczyka zatem nie mam intersu by pisac dobrze, jestem
      wrecz obecnie daleko od polski i staram sie spojrzec z boku.
      • Gość: Lilia Re: z poznania (choc obecnie z zagranicy) IP: *.adsl.pi.be 06.11.04, 18:05
        Kulczyk tez jest obecnie z daleka od Polski i tez zapewne nie ma interesu w tym,
        aby wyrazac sie o sobie dobrze...
      • Gość: Toni Re: z poznania (choc obecnie z zagranicy) IP: *.telia.com 06.11.04, 18:55
        Stary Browar

"Tylko w ciągu miesiąca po otwarciu odwiedziło go milion klientów - a
        milionowym klientem okazała się Alicja Kornasiewicz,
        była wiceminister skarbu za rządów premiera Jerzego Buzka, która prowadziła
        m.in. negocjacje z France Telecom i Kulczyk
        Holding w sprawie sprzedaży akcji TP SA."

Browar kupiony za pol darmo, a tutaj masz przyklad ich "klasy". Dla mnie w tym
        momencie sprawa stala sie prosta, omijac szerokim lukiem.

To nie jest bisnesmen, to jest kluczyk do fortuny innych, tyle, ze sie zacina i
        pewnie bedzie wymienony.
    • Gość: Ania Nie mówiąc już o Ałganowie, starym kumplu... IP: *.chello.pl 06.11.04, 16:59
      • p.smerf Re: Nie mówiąc już o Ałganowie, starym kumplu... 06.11.04, 17:02
        Zapomniałaś jeszcze o Babie Jadze. Też świetnie się nadaje do straszenia.
      • Gość: IrMa Re: Nie mówiąc już o Ałganowie, starym kumplu... IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 06.11.04, 18:28
        Ałganow wyskakuje jak diabeł z pudełka, kiedy trzeba dokopać LEWICY. No więc
        jeżeli kumpel to chyba tzw. OPOZYCJI. Zawsze stawia się na weżwanie do boju.
        Niech tylko lewica coś po rządach prawicowych naprawi, to Ałganow to
        natychmiast zagłuszy.
    • Gość: gaga Re: Notable nie mają czasu dla pani Kulczyk IP: *.crowley.pl 06.11.04, 17:01
      Tak felku - to sa ludziki.Malutkie ludziki ,które wezwane na Komisje ( to
      przecie nie Sąd Ostateczny) gmatwaja,kłamia,wzajemnie na siebie pluja,niczego
      nie pamiętają,sa wystraszeni,prosza o ochronę,uciekaja z kraju ITD.To
      oni !! "Wielcy" III RP.W sumie majprawdziwiej, budzac ogólna sympatie,zachował
      sie niejaki Żagiel- który własciwie wykpił cały ten kram z Orlenem. Ale jak
      zawieją silne wiatry to syndykatowi mafijnemu SLD - zagle nie pomogą.Łajba
      tonie szczury uciekają a horyzont pusty i ladu nie widać!!! Sternik tez ma
      kłopoty !!
    • Gość: ego Re: Notable nie mają czasu dla pani Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 17:02
      No coś takiego grunt się pali pod bucikami, a do tego jescze ta horda żydowska
      pod nazwą Unia Wolności zaczyna krytykować praiwcę .Oni to porostu powinni się
      nazywać gruba krecha i won z Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Śmiechacz Bardzo bzdurny tytul IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.04, 17:04
      Ci niby notable nie chca pokazac sie tam, gdzie zlecialy sie wszystkie
      dziennkarskie hieny!
      • Gość: fix Re: Bardzo bzdurny tytul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 17:06
        "Notable" nagle boja sie wdepnac w g... ktore sami nawalili pod wlasne nogi.
    • Gość: Ego Re: Notable nie mają czasu dla pani Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 17:06
      Hyba się już dzisiaj wypowiadałem ale jestem tak wstrząśnięty tragedią w klanie
      Kulczyków że chyba się im grunt pali pod nogami.Do tego jescze te brednie które
      wygłasza horda żydowska w Polsce pod komandem św. Trójcy zwanej Unia
      Wolności.Jeżeli ktoś może mi to wytłumaczyć co oni jeszcze robią na Polskiej
      scenie politycznej,powinnisie nazywać gruba krecha i won z Polski.
    • Gość: basia no i slusznie ze nie maja czasu IP: 81.219.* / *.lodz.dialog.net.pl 06.11.04, 17:13
      podobno to calkiem nijaka kobieta :)
    • Gość: s2596s Re: Notable nie mają czasu dla pani Kulczyk IP: *.chello.pl 06.11.04, 17:15
      To jest tak jak "Państwo_Chamstwo " wiesza się u klamki "Państwa Państwa". To
      nie byli przyjciele tylko psy po kości z "Pańskiego" stołu.
    • b.gawlinski DR. Kulczyk 06.11.04, 17:20
      Słuchajcie człowiekowi pali się grunt pod nogami.
      Widziałbym go na publicznej egzekucji.
    • Gość: I maja swoj powod Re: Notable nie mają czasu dla pani Kulczyk IP: *.acn.waw.pl 06.11.04, 17:21
      Boja sie ze ich kluczyk przymknie:)))Zalosne
      • Gość: Michalina Zabrze Zawisc polska IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.04, 01:10
        to normalka, pieklo poslkie znane na calym swiecie.
        Atakujac Kulczyka podcinaja galaz na ktorej siedza, odejdzie Kulczyk, znikna
        pieniadze Kulczyka, miejsca pracy, jego podatki. Kulczyk ma taka kase, ze cala
        czern ulicy calego ukladu warszawskiego lacznie z trzema kontynentami, moga mu
        skoczyc na plecy. Jest nietykalny i to sobie zapamnientajcie.

Jak wam nie wstyd atakowac ciezko chorego czlowieka??
    • Gość: kosoń Re: do wszystkich uczestników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 17:22
      Przeczytałem wszystkie PT Panów wypowiedzi i mam takie spostrzeżenia (do ew.
      dyskusji):
      znakomita wiekszość broni p. Kulczyka. To budujące, bo świadczy, że Polacy nie
      są zawistni i nie zazdroszczą innym bogactwa. Z drugiej strony - tylko paru ma
      wątpliwości czy p. Kulczyk nie jest przypadkiem złodziejem (aferzystą) na
      wielka skalę, a już nikt, że:
      - mógłby.....iść na współpracę z Ruskimi,
      - w sprawę umoczeni są b. premier i aktualny prezydent.
      Myślę, że takiej możliwości nie można wykluczyć, nawet jeśli byłoby to, z
      punktu widzenia prestiżu naszej Ojczyzny, bardzo bolesne.
      • Gość: Josef Re: do wszystkich uczestników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 17:30
        Jeżeli Kulczyk jest złodziejem to pierwszy ,drugi oraz cała polityczna świta RP
        kim są?
      • p.smerf Re: do wszystkich uczestników 06.11.04, 17:37
        > - mógłby.....iść na współpracę z Ruskimi,

Coś mi tu nie gra. K. poszedł na współpracę z Ruskimi, którzy wysłali go w misji
        do Ałganowa??! Wywiad który sam siebie śledzi?
        Czy gdyby K. chciał się spotkać z Ałganowem, to nie mógłby zrobić tego dyskretniej?
      • Gość: qba Re: do wszystkich uczestników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 19:35
        Wiesz, wydaje mi sie, ze srednio inteligentny czlowiek dokladnie juz wie, ze
        polaczenie calej historii rodu Kulczykow i SLD to niezla skladanka. Ale nie o
        to tutaj na tym forum chodzi - chodzi o mentalnosc notabli (pardon za slowo) i
        urzedasow, ktorzy tez dokladnie przeciez wszystko wiedzieli ale dup..mi
        krecili, przylazili, wdzieczyli sie, usmiechali i... pewnie brali.. a teraz jak
        brudne szczury wijac sie i odwracajac od kamer ( Pan Prezydent Miasta...
        widzialem ,hehehe) zmykaja do kanalow. To jest sedno sprawy.
    • Gość: wbeusa Re: Notable nie mają czasu dla pani Kulczyk IP: *.cable.mindspring.com 06.11.04, 17:42
      Szczury uciekają?
      • p.smerf Re: Notable nie mają czasu dla pani Kulczyk 06.11.04, 17:51
        > Szczury uciekają?

Mówisz o sobie?
      • Gość: Esmeralda wsrod serdecznych przyjaciol psy zajaca zjadly IP: *.onlink.net 06.11.04, 20:26
        na lukrowanym bagienku zataczaja sie coraz wieksze kregi. Ciekawe kto padnie
        nastepny?
    • Gość: jan I KTO PRZEKRECIL TEN KLUCZYK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 18:14
    • Gość: okradziony Re: Notable nie mają czasu dla pani Kulczyk IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 18:22
      KULCZE coś się KULCZYKOM KULCZY !!!!!!!!!!
    • Gość: Ja, Polak Bajka o rybaku i zlotej rybce IP: *.73.156.14.ip.tele2adsl.dk 06.11.04, 18:27
      ... i chcial Kulczyk wiecej i wiecej i dusil "zlota rybke", az mu pokazala
      palca... ;-)

... teraz siedzi w Ameryce i narzeka na "zawistnych Polaków" - bo ruscy tacy
      nie byli... wrecz przeciwnie - oni nie chcieli po cichu, przeciw Polsce - on
      chcial razem z ruskimi, taki duzy i jeszcze wiekszy interes... tylko "idioci"
      go nie zrozumieli...

Nie napisze na koniec, ze i ja tam bylem, miod i wino pilem - bo by mnie tez
      zamkneli... :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka