Dodaj do ulubionych

park górczewska

17.03.07, 18:03
Witam czy ktoś nie wie co będzie pod górką w parku? Obok wiem, że będzie
muszla koncertowa ale pod górką wyrównali teren jakby pod boisko albo coś w
tym stylu. Dzięki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: yj Re: park górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 14:09
      Na tym drugim terenie będzie parking :(
      • Gość: reg Re: park górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:43
        a gdzie będzie palarnia trawy dla dorastającej młodzieży? ;-)
      • Gość: gosc Re: park górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 09:43
        no i co z tego ze parking? gdzies te samochody musza stac, ciagle ich przybywa,
        nie ubywa, ja sie ciesze ze bedzie taki park, mieszkam tu od 1980 roku i na
        wszelkie majowki i weekendowe imprezy trzeba bylo zawsze gdzies jezdzic,
        wszyscy robia z tego taka katastrofe jakby koncerty mialy byc co 2 dzien,
        ciekawa jestem tylko jak wladze zdolaja uchowac to wszystko przed zniszczeniem
    • Gość: xyz Re: park górczewska IP: *.crowley.pl 19.03.07, 15:43
      a tutaj tak na marginesie:
      www.bemowo.waw.pl/web/document.web?documentId=587
      • potosia Re: park górczewska 20.03.07, 15:19
        Wielkie dzięki za link
        • Gość: xyz Re: park górczewska IP: *.crowley.pl 21.03.07, 08:53
          Proszę bardzo :D
          Szkoda tylko, że z budową parku taki zastój (vide harmonogram prac). Cóż, nowe
          władze Bemowa zapewne przesunęły projekt na inne czasy, a szkoda bo takiego
          parku właśnie brakuje na tym blokowisku.
          • Gość: 07zgłoś się Re: park górczewska IP: *.aster.pl 21.03.07, 23:16
            Nowe władze muszą postępowac zgodnie z umową która została pospisana jeszcze
            przez dawnego burmistrza Całkę. Nadmienię że była to jedna z jego ostatnich
            decyzji. Zgodnie z planem inwestycja zakończy sie juz w 2011 r. i nic nie mozna
            z tym zrobić. Swoja drogą to ciekawe kto na tym skorzystał
    • Gość: gość Re: park górczewska IP: 217.116.98.* 24.04.07, 16:37
      A gdzie dokładnie ma znajdować się ten park?
      • potosia Re: park górczewska 26.04.07, 15:21
        ten park już się znajduje!!! przy zespole szkół na Irzykowskiego, mają go tylko
        przebudować a nie budować od nowa
    • Gość: gezyl Re: park górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 13:15
      tam bedzie parking
    • dennis_lance Re: park górczewska 02.05.07, 14:48
      Nie bądź naiwna droga potosiu. Bo niby dlaczego w dzisiejszych czasach
      dzielnica miałaby robić dobrze okolicznym mieszkańcom boiskiem, kortami, czy
      kawałkiem ładnie zagospodarowanego i zadbanego parku (a takim Park Górczewska
      niestety nie jest). Szedłem ostatnio tamtym fragmentem parku i skonstatowałem z
      przerażeniem, że w tym miejscu nie będzie już parku. Będzie PARKING. I jakoś
      wcale mnie to nie zdziwiło...

potosia napisała:

> Witam czy ktoś nie wie co będzie pod górką w parku? Obok wiem, że będzie
      > muszla koncertowa ale pod górką wyrównali teren jakby pod boisko albo coś w
      > tym stylu. Dzięki za odpowiedzi.
      • Gość: Lusia Re: park górczewska IP: *.attu.pl 02.05.07, 21:21
        Dennis,masz rację, w dodatku ten parking ma byc na 200 samochodów! Ma przylegać
        do amfiteatru. Masakra :((((((((((((((((((((((((((((((((((
      • potosia Re: park górczewska 10.05.07, 14:52
        Owszem tam będzie parking ale jest on wkomponowany w cały park. W kilku postach
        powyżej jest link który przedstawia cały zmodernizowany park, są tam boiska,
        place no i parking
        • Gość: Łania Re: park górczewska IP: *.agora.pl 14.05.07, 08:56
          Współczuję mieszkającym w okolicy... Ja przez 30 lat mieszkałam w okolicy Pola
          Mokotowskiego i latem słychać było imprezy, a mimo sporej jednak odległości.
          Słychać było, ale to nie przeszkadzało, natomiast bezpośrednio wokół parku
          Górczewska (praktycznie na jego terenie) jest sporo bloków. Mieszkańcy będą
          musieli uzbroić się w cierpliwość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka