potosia 17.03.07, 18:03 Witam czy ktoś nie wie co będzie pod górką w parku? Obok wiem, że będzie muszla koncertowa ale pod górką wyrównali teren jakby pod boisko albo coś w tym stylu. Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yj Re: park górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 14:09 Na tym drugim terenie będzie parking :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reg Re: park górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:43 a gdzie będzie palarnia trawy dla dorastającej młodzieży? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: park górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 09:43 no i co z tego ze parking? gdzies te samochody musza stac, ciagle ich przybywa, nie ubywa, ja sie ciesze ze bedzie taki park, mieszkam tu od 1980 roku i na wszelkie majowki i weekendowe imprezy trzeba bylo zawsze gdzies jezdzic, wszyscy robia z tego taka katastrofe jakby koncerty mialy byc co 2 dzien, ciekawa jestem tylko jak wladze zdolaja uchowac to wszystko przed zniszczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: park górczewska IP: *.crowley.pl 19.03.07, 15:43 a tutaj tak na marginesie: www.bemowo.waw.pl/web/document.web?documentId=587 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: park górczewska IP: *.crowley.pl 21.03.07, 08:53 Proszę bardzo :D Szkoda tylko, że z budową parku taki zastój (vide harmonogram prac). Cóż, nowe władze Bemowa zapewne przesunęły projekt na inne czasy, a szkoda bo takiego parku właśnie brakuje na tym blokowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07zgłoś się Re: park górczewska IP: *.aster.pl 21.03.07, 23:16 Nowe władze muszą postępowac zgodnie z umową która została pospisana jeszcze przez dawnego burmistrza Całkę. Nadmienię że była to jedna z jego ostatnich decyzji. Zgodnie z planem inwestycja zakończy sie juz w 2011 r. i nic nie mozna z tym zrobić. Swoja drogą to ciekawe kto na tym skorzystał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: park górczewska IP: 217.116.98.* 24.04.07, 16:37 A gdzie dokładnie ma znajdować się ten park? Odpowiedz Link Zgłoś
potosia Re: park górczewska 26.04.07, 15:21 ten park już się znajduje!!! przy zespole szkół na Irzykowskiego, mają go tylko przebudować a nie budować od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gezyl Re: park górczewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 13:15 tam bedzie parking Odpowiedz Link Zgłoś
dennis_lance Re: park górczewska 02.05.07, 14:48 Nie bądź naiwna droga potosiu. Bo niby dlaczego w dzisiejszych czasach dzielnica miałaby robić dobrze okolicznym mieszkańcom boiskiem, kortami, czy kawałkiem ładnie zagospodarowanego i zadbanego parku (a takim Park Górczewska niestety nie jest). Szedłem ostatnio tamtym fragmentem parku i skonstatowałem z przerażeniem, że w tym miejscu nie będzie już parku. Będzie PARKING. I jakoś wcale mnie to nie zdziwiło... potosia napisała: > Witam czy ktoś nie wie co będzie pod górką w parku? Obok wiem, że będzie > muszla koncertowa ale pod górką wyrównali teren jakby pod boisko albo coś w > tym stylu. Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: park górczewska IP: *.attu.pl 02.05.07, 21:21 Dennis,masz rację, w dodatku ten parking ma byc na 200 samochodów! Ma przylegać do amfiteatru. Masakra :(((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
potosia Re: park górczewska 10.05.07, 14:52 Owszem tam będzie parking ale jest on wkomponowany w cały park. W kilku postach powyżej jest link który przedstawia cały zmodernizowany park, są tam boiska, place no i parking Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łania Re: park górczewska IP: *.agora.pl 14.05.07, 08:56 Współczuję mieszkającym w okolicy... Ja przez 30 lat mieszkałam w okolicy Pola Mokotowskiego i latem słychać było imprezy, a mimo sporej jednak odległości. Słychać było, ale to nie przeszkadzało, natomiast bezpośrednio wokół parku Górczewska (praktycznie na jego terenie) jest sporo bloków. Mieszkańcy będą musieli uzbroić się w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś