Dodaj do ulubionych

-----------------------POLSKA--------------------------

IP: *.TAMP.splitrock.net 24.07.01, 01:44
Panstwo sie rozpier..la a Wy w kolko dupczycie jak w malignie o tych Zydach.
Ludzie jak chcecie byc za pare lat w SWOIM KRAJU to skupcie sie na jakosci
ludzi ktorzy Wami rzadza i na Was SAMYCH ! Czas zaczac walke z korupcja na
kazdym poziomie. Czas przestac DAWAC W LAPE ( TAK O WAS MOWIE ! ) Czas zaczac
wymagac od innych i OD SIEBIE. Czas przestac wybierac IDIOTOW ktorzy opowiadaja
Wam DUPERELE a wy jak te TLUKI rozmarzone wierzycie ze Wam przyniosa MANNE z
nieba ! Zalosne Wasze narzekania NIKOGO NIE OBCHODZA tylko ZLOSZCZA - tworza
Wam opinie kompletnych NIEDORAJDOW ! SKUPCIE SIE !!

--------------------------------------------------------------------------------

Obserwuj wątek
    • Gość: yos Re: -----------------------POLSKA-------------------------- IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 24.07.01, 10:07
      Gość portalu: Z. napisał(a):

> Czas zaczac wymagac od innych i OD SIEBIE.

Święte słowa !!!!!!!
      Proponuję zacząć od drugiej części powyższego zdania , wtedy łatwiej przyjdzie
      piewrwsza jego część.

yos
      • Gość: ? Re: -----------------------POLSKA-------------------------- IP: *.TAMP.splitrock.net 24.07.01, 23:27
        ?
    • Gość: BEREK Re: ---------POLSKA-----? o czym synu piszesz? IP: *.opnxr1.ras.tele.dk 24.07.01, 23:51
      chodzi Ci o sprzedajnych polityków? gdzie znajdziesz lepszych, jak nie pod
      Maryjana skrzydłami? Chodzi Ci o kompetentych technokratów? szukaj ich w
      Millerusa ekipie? W czym masz problem? Jak nie jedni to drudzy, jak nie
      drudzy... to ostatni??? Życie kolego rózami usłane jest na pierwszej randce,
      potem już tylko trupy, dziwki, jasyr, niewolnicy, robotnicy, związki
      zawodowe, ... o takie Polskie my walczyli.. i taką mamy... zdarza się!
      • Gość: v Ojciec nie pierdol tylko skup sie. Jak bedziesz tak plakal to sie IP: *.TAMP.splitrock.net 24.07.01, 23:56
        rozplyniesz. To ze jest do dupy to juz ustalilismy. Czas skonczyc w kolko
        ustalac ze jest do dupy i zastanowic sie jak z tego ciemnego kata wylezc.
        • Gość: BEREK to wiem... IP: *.opnxr1.ras.tele.dk 25.07.01, 00:09
          jeszcze się nasłuchasz że lepiej będzie... od Millerussa... A lepiej będzie
          kiedy tacy jak ja nie będą zamykać firm w Polsce i spierdalać na zachód... tak
          zrobiłem... a chyba nie musiałem... bo czuję się Polakiem, i jest ważne co sie
          w tym kraju dzieje... ja jednak wybrałem, bo nie widziałem perspektyw, w
          Polsce... szkoda! Teraz mam kupę roboty z językiem, ale wiem czego się
          spodziewać, po moim pracodawcy, firmie ubezpieczeniowej, opiece lekarskiej, ...
          żałuję że tak nie jest w Polsce... zostawię 3 kropki, bo wiem, że po wyborach
          niewiele się zmieni, oprócz retoryki... pozdrawiam BER
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka