superspec1 20.10.24, 04:30 duże poparcie u męskiego Suwerena. Jeżeli o mnie chodzi jestem przeciwnikiem zawieszania azylu. Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan4 Re: Zawieszenie azylu 20.10.24, 17:20 superspec1: > Jeżeli o mnie chodzi jestem przeciwnikiem zawieszania azylu. No to jest nas dwóch. Wydaje się, że towarzyszowi Tuskaczyńskiemu udało się w końcu wpoić Polakom bezrozumny strach przed muzułmanami. Nie ma nic groźniejszego niż wystraszony tchórz. Taki jest skłonny domagać się strzelania bez ostrzeżenia, zakładania pól minowych, odbierania praw, itd. I taki bez wahania zagłosuje na polityka, który zaproponuje brutalną obronę przed strachem... wywołanym przez niego samego. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Zawieszenie azylu 20.10.24, 18:38 Czemu Tusko? To nie jest odpowiedź na krytykę Kaczyńskiego że Tusk chce tych muzułmanów sprowadzać? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Zawieszenie azylu 20.10.24, 21:14 I ja byłem podobnego zdania, nawet bardziej skrajny pogląd w kwestii wolności przemieszczania się, zmiany miejsca zamieszkania miałem. Urzeczony byłem ideą wolności i mieszania się kultur. Dopóki nie przekonałem się, jacy w swojej masie są to ludzie i co owo mieszanie się kultur oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Zawieszenie azylu 20.10.24, 17:46 superspec1 napisał(a): > duże poparcie u męskiego Suwerena. Jeżeli o mnie chodzi jestem przeciwnikiem za > wieszania azylu. nie martw się.pijarowa zagrywka, trochę zamieszania i tyle. bedzie po staremu. jak to u tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Zawieszenie azylu 20.10.24, 21:10 ty leszpenik gupi takie rzeczy pamiętać zrobił wam prezes śmietnik w miejscu po mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Samo Prawo do azylu jest wzgledne... 20.10.24, 22:53 i od tego zacznijmy. to, ze gdzies jest bieda, lub wojna - nie oznacza, ze inni automatycznie sie otworza. to tylko gest Dobrej Woli i wlasnych MOZLIWOSCI Odpowiedz Link Zgłoś