Dodaj do ulubionych

Zawieszenie azylu

20.10.24, 04:30
duże poparcie u męskiego Suwerena. Jeżeli o mnie chodzi jestem przeciwnikiem zawieszania azylu.

Tekst linku
Obserwuj wątek
    • stefan4 Re: Zawieszenie azylu 20.10.24, 17:20
      superspec1:
      > Jeżeli o mnie chodzi jestem przeciwnikiem zawieszania azylu.

No to jest nas dwóch. Wydaje się, że towarzyszowi Tuskaczyńskiemu udało się w końcu wpoić Polakom bezrozumny strach przed muzułmanami.

Nie ma nic groźniejszego niż wystraszony tchórz. Taki jest skłonny domagać się strzelania bez ostrzeżenia, zakładania pól minowych, odbierania praw, itd. I taki bez wahania zagłosuje na polityka, który zaproponuje brutalną obronę przed strachem... wywołanym przez niego samego.

- Stefan
      • stasi1 Re: Zawieszenie azylu 20.10.24, 18:38
        Czemu Tusko? To nie jest odpowiedź na krytykę Kaczyńskiego że Tusk chce tych muzułmanów sprowadzać?
      • buldog2 Re: Zawieszenie azylu 20.10.24, 21:14
        I ja byłem podobnego zdania, nawet bardziej skrajny pogląd w kwestii wolności przemieszczania się, zmiany miejsca zamieszkania miałem. Urzeczony byłem ideą wolności i mieszania się kultur.
        Dopóki nie przekonałem się, jacy w swojej masie są to ludzie i co owo mieszanie się kultur oznacza.
    • hordol Re: Zawieszenie azylu 20.10.24, 17:46
      superspec1 napisał(a):

> duże poparcie u męskiego Suwerena. Jeżeli o mnie chodzi jestem przeciwnikiem za
      > wieszania azylu.
      nie martw się.pijarowa zagrywka, trochę zamieszania i tyle. bedzie po staremu. jak to u tuska.
    • buldog2 Re: Zawieszenie azylu 20.10.24, 21:10
      ty leszpenik gupi takie rzeczy pamiętać
      zrobił wam prezes śmietnik w miejscu po mózgu
    • j-k Samo Prawo do azylu jest wzgledne... 20.10.24, 22:53
      i od tego zacznijmy.

to, ze gdzies jest bieda, lub wojna - nie oznacza, ze inni automatycznie sie otworza.

to tylko gest Dobrej Woli i wlasnych MOZLIWOSCI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka