negativum 14.02.25, 21:13 Biorąc po uwagę inflację, tyle jest warta inwestycja Google :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eriko Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 21:26 Oj, Negativum :-) Wiedza, umiejętności nie tracą na wartości z powodu inflacji. W razie czego, mogą nawet zyskać na wartości, tak jak obligacje Morawieckiego indeksowane wskaźnikiem inflacji. Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 21:40 albo emerytury phemiehra www.money.pl/emerytury/donald-tusk-pobiera-trzy-emerytury-niedlugo-premier-dostanie-wyrazna-podwyzke-7124715839986464a.html Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 21:44 prze.nick napisał: > albo emerytury phemiehra > www.money.pl/emerytury/donald-tusk-pobiera-trzy-emerytury-niedlugo-premier-dostanie-wyrazna-podwyzke-7124715839986464a.html Gdybyś chciał się uczyć, ciężko pracować, robić karierę, to dzisiaj nie miałbyś powodów zazdrośnie wytykać bliźniemu, że ma więcej od Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 21:54 Nie mierz mnie swoją miarą Tylko ubogaciłem twoją wypowiedź o Morawieckim równie zacnym spostrzeżeniem Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 22:00 prze.nick napisał: > Nie mierz mnie swoją miarą > Tylko ubogaciłem twoją wypowiedź o Morawieckim równie zacnym spostrzeżeniem Napisałam o obligacjach Morawieckiego a nie o Morawieckim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 22:02 Dlatego ja nie napisałem o tusku tylko o jego emeryturach A to w sumie świeży news :D Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 22:12 prze.nick napisał: > Dlatego ja nie napisałem o tusku tylko o jego emeryturach > A to w sumie świeży news :D Napisałeś, że napisałam o Morawieckim, co jest oczywistą nieprawdą. Również nie napisałam o Tusku a o wypominkach bogactwa bogatym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 22:23 Tylko zazdrośnie wytknęłaś Morawieckiemu obligacje?! :D Trzeba się było uczyć i ciężko pracować eriko :D Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 22:29 Nie. Trzeba było mieć rządową wiedzę o tym, co nastąpi. Tą rządową wiedzę wykorzystał długonosy oszust Morawitzer. Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 22:38 Malarz kominów dzięki znajomości z niemiecką Stasią też się dorobił niezłych emerytur. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 22:48 prze.nick napisał: > Malarz kominów dzięki znajomości z niemiecką Stasią też się dorobił niezłych emerytur. I tu wyszło szydło z worka. Postanowiłeś zdeprecjonować kogoś, kto potrafi pracować i zarabiać, choćby jako malarz kominów. Wielkoduszny jest ten Donald Tusk, że o obrzydliwe pomówienia nie ciąga po sądach. Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 22:55 Twój idol mógł zabić np pana Sumlińskiego ale tego w ramach seryjnego samobójcy nie zrobił Dlaczego Protasiewicz został uciszony?! Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 23:35 prze.nick napisał: > Twój idol mógł zabić np pana Sumlińskiego ale tego w ramach seryjnego samobójcy > nie zrobił > Dlaczego Protasiewicz został uciszony?! > Ja z tego rodzaju propagandowymi newsami korespondować nie będę. Niech przejmują się tym ci, którzy wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 22:39 prze.nick napisał: > Tylko zazdrośnie wytknęłaś Morawieckiemu obligacje?! :D > Trzeba się było uczyć i ciężko pracować eriko :D Nawiązując do mojej pierwszej wypowiedzi z 21:26 - obligacje Morawieckiego indeksowane wskaźnikiem inflacji podałam jako przykład, iż w czasie inflacji nie wszystko traci na wartości. Chyba się nie dogadamy, skoro muszę tłumaczyć Ci moje wypowiedzi i to wcale mnie nie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 22:45 Nick nowy ale wpisy akordowe jak swojego czasu pewnego belga w walonkach Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 22:51 prze.nick napisał: > Nick nowy ale wpisy akordowe jak swojego czasu pewnego belga w walonkach. Nie lubisz jak dotrzymują Ci kroku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Coś cicho o bananie 14.02.25, 23:30 prze.nick napisał: > Nie lubię kacapów To jest Twój ostatni argument? Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś