Dodaj do ulubionych

Nieodparte wrażenie

15.02.25, 12:32
Właśnie takie wrażenie odniosłem po wysłuchaniu przemówień Panów Pre i Vice Prezydentów wygłoszonych podczas trwającej w Monachium MSC, że Żeleński skończy jak Wałęsa-Bolek a Agora jak Rafaco.

Czy forumowicze odnoszą jakieś wrażenia ?
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Nieodparte wrażenie 20.02.25, 06:52
      mazala2 napisał:

> Właśnie takie wrażenie odniosłem po wysłuchaniu przemówień Panów Pre i Vice Pre
      > zydentów wygłoszonych podczas trwającej w Monachium MSC, że Żeleński skończy ja
      > k Wałęsa-Bolek a Agora jak Rafaco.
      > Czy forumowicze odnoszą jakieś wrażenia ?
      Odnoszę wrażenie, że nienawiść do przeciwnych nurtów politycznych jest u Ciebie taka sama jak Twoich braci ze strony przeciwnej....dajmy na to Ty i Czandra.
      Jak na razie to przewiduję, że szybciej skończy TV Republika nie posiadając reklam :(
      • mazala2 Re: Nieodparte wrażenie 20.02.25, 14:29
        no-popis napisała:

>
        > Odnoszę wrażenie, że nienawiść do przeciwnych nurtów politycznych jest u Ciebie
        > taka sama jak Twoich braci ze strony przeciwnej....dajmy na to Ty i Czandra.
        > Jak na razie to przewiduję, że szybciej skończy TV Republika nie posiadając rek
        > lam :(
        >
        Nienawiść to silne uczucie, nie odczuwam takiego uczucia do żadnego z forumowiczów.
        Nie podzielam Twego zdania na temat "końca TV Republika" w najbliższym czasie. Nie leży to w interesie ani sprawujących władzę , ani opozycji
    • m.c.hrabia Re: Nieodparte wrażenie 20.02.25, 15:16
      Ruble jednak robią swoje
      • szwampuch58 Re: Nieodparte wrażenie 20.02.25, 15:31
        Wlasnie poszly w gore
        • bobislaw.borboje Re: Nieodparte wrażenie 20.02.25, 19:48
          Już 20 stycznia skoczyły jak szalone.
    • hrasier_2 Re: Nieodparte wrażenie 20.02.25, 22:00
      Trump to przede wszystkim prezydent US i tylko interesy US są dla niego ważne, ale jestem spokojny, że jego interesy tak ogólnie są na pewno bliższe Polsce niż interesy szkopów. Których Trump już wziął na smycz, a będzie ona coraz krótsza.
      • m78wt3c Re: Nieodparte wrażenie 20.02.25, 22:18
        hrasier_2 napisał:

> Trump to przede wszystkim prezydent US i tylko interesy US są dla niego ważne,
        > ale jestem spokojny, że jego interesy tak ogólnie są na pewno bliższe Polsce ni
        > ż interesy szkopów. Których Trump już wziął na smycz, a będzie ona coraz krótsz
        > a.

taniarada / hrasier_2 mający niemieckie obywatelstwo to mówi ?

-
        www.facebook.com/rafal.betlej.betlejewski/?locale=pl_PL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka