czan-dra 25.02.25, 17:20 Duda powinien zostać zgłoszony do Przedpokojowej Nagrody Nobla, jakie to prawdziwe, o ile pamiętam, kiedyś też dorwał kogoś przy kiblu, w przedpokoju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Znalazłem w necie 25.02.25, 18:28 Ziewww cynglu kaszubski...teraz mozesz" rzucac miesem" nie zaluj sobie cyngiel umiesz Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Znalazłem w necie 28.02.25, 05:53 szwampuch58 napisał: > Ziewww cynglu kaszubski...teraz mozesz" rzucac miesem" nie zaluj sobie cyngiel > umiesz One, Ci od Tuska, tak moją :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Znalazłem w necie 25.02.25, 19:00 Kradnę 😆 Szwampuch idź się wyśpij, co? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Znalazłem w necie 27.02.25, 05:13 czan-dra napisał: > Duda powinien zostać zgłoszony do Przedpokojowej Nagrody Nobla, jakie to > prawdziwe, o ile pamiętam, kiedyś też dorwał kogoś przy kiblu, w przedpokoju. > Tusk, z uwagi na swoją nieodpowiedzialność a wręcz prostacką głupotę, nie dostąpi nawet przedpokoju. Wiedza o TFUrczości Tuska na temat "ruskiej onucy Trumpa", zdaniem Tuska, jest w White House pełna. W światowej polityce nie mogą funkcjonować nieodpowiedzialne trolle twitterowe jak Tusk a co najwyżej mogą dać się nie ograć grając w orkiestrze UE czyli na Titanicu. Odpowiedz Link Zgłoś