Dodaj do ulubionych

Bardzo dobra AnalIza

• no-popis Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 12:01
      Zrób analizę na podstawie tej publikacji i sondażu
      wyborcza.pl/7,75398,32085217,cbos-slabe-noty-premiera-tuska-i-jego-rzadu.html
      • don.kulawy Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 12:21
        Udowadniasz, że nie wysłuchałeś o czym jest mowa w wideo. Dodatkowo nie zrozumiałeś co mialem na myśli pisząc, że tam jest dużo miodu dla ciebie, ale to mnie akurat nie dziwi biorąc pod uwagę twoje możliwości rozumienia czegokolwiek.
        • no-popis Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 12:28
          don.kulawy napisał:

> Udowadniasz, że nie wysłuchałeś o czym jest mowa w wideo. Dodatkowo nie zrozumi
          > ałeś co mialem na myśli pisząc, że tam jest dużo miodu dla ciebie, ale t
          > o mnie akurat nie dziwi biorąc pod uwagę twoje możliwości rozumienia czegokolwi
          > ek.
          Czysty hejt. Zero treści. Idziesz na dno wraz z tym prosowieckim i proniemieckim lewactwem.
          • don.kulawy Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 12:58
            Wysłuchaj wreszcie o czym jest mowa w wideo. Zapewniam ci, że bardzo ci się spodoba krytyka i analiza działań rządu Tuska, czyli miód na twoje uszy :)
            • no-popis Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 14:47
              don.kulawy napisał:

> Wysłuchaj wreszcie o czym jest mowa w wideo. Zapewniam ci, że bardzo ci się spo
              > doba krytyka i analiza działań rządu Tuska, czyli miód na twoje uszy :)
              Rozmowa z trolle jest taka jak wyżej. Zwracasz się do mnie małą literą i chcesz rozmawiać.
              • don.kulawy Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 14:51
                Jak mam się zwracać do ciebie? Jaśnie Panie Trollu? Tak jest lepiej? 🤡
    • adam.eu Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 14:35
      Około w 8 minucie 30 tej sekundzie jest zamieszczony wpis na X Hołowni, gdzie między innymi pisze

...."W ostatnich miesiącach rozmawiałem i z Jarosławem Kaczyńskim, i z Mariuszem Błaszczakiem, i Markiem Suskim, i Adamem ., i Michałem Wójcikiem. oraz z wieloma innymi politykami PIS"....

youtu.be/4KT-rfGhKgM?t=515

Jak więc rozumieć, że Hołownia rozmawiał z PISem tylko 2 razy i to dopiero w lipcu br.?
      • don.kulawy Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 14:44
        Wcześnie nie zaciągał się i dlatego to się nie liczy.
        • no-popis Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 14:48
          don.kulawy napisał:

> Wcześnie nie zaciągał się i dlatego to się nie liczy.

Usuńcie go z kloakolicji i po bólu ...pardon w Waszym języku po bUlu.
          • don.kulawy Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 14:53
            Stałeś się bardzo dowcipny. Jakieś nowe kursy przeszedłeś.
            • j-k trzepiesz nuszkami z nudow i ZERO przakazu. 08.07.25, 15:03
              pies.kulawy napisał:

> Stałeś się bardzo dowcipny. Jakieś nowe kursy przeszedłeś.

trzepiesz nuszkami z nudow i ZERO przakazu.
              nawet nie ma poczeby komentowac.
              • don.kulawy Re: trzepiesz nuszkami z nudow i ZERO przakazu. 08.07.25, 16:25