don.kulawy 08.07.25, 11:14 Bardzo dobra AnalIza. Na początku Hołownia od podszewki, ale później jest dużo miodu dla no-popisa 🤡. Polecam! "PRZEGRAŁ WSZYSTKO"! Tajne spotkanie Hołowni i Kaczyńskiego. Prof. Plecka nie ma złudzeń | FAKT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 12:01 Zrób analizę na podstawie tej publikacji i sondażu wyborcza.pl/7,75398,32085217,cbos-slabe-noty-premiera-tuska-i-jego-rzadu.html Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 12:21 Udowadniasz, że nie wysłuchałeś o czym jest mowa w wideo. Dodatkowo nie zrozumiałeś co mialem na myśli pisząc, że tam jest dużo miodu dla ciebie, ale to mnie akurat nie dziwi biorąc pod uwagę twoje możliwości rozumienia czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 12:28 don.kulawy napisał: > Udowadniasz, że nie wysłuchałeś o czym jest mowa w wideo. Dodatkowo nie zrozumi > ałeś co mialem na myśli pisząc, że tam jest dużo miodu dla ciebie, ale t > o mnie akurat nie dziwi biorąc pod uwagę twoje możliwości rozumienia czegokolwi > ek. Czysty hejt. Zero treści. Idziesz na dno wraz z tym prosowieckim i proniemieckim lewactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 12:58 Wysłuchaj wreszcie o czym jest mowa w wideo. Zapewniam ci, że bardzo ci się spodoba krytyka i analiza działań rządu Tuska, czyli miód na twoje uszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 14:47 don.kulawy napisał: > Wysłuchaj wreszcie o czym jest mowa w wideo. Zapewniam ci, że bardzo ci się spo > doba krytyka i analiza działań rządu Tuska, czyli miód na twoje uszy :) Rozmowa z trolle jest taka jak wyżej. Zwracasz się do mnie małą literą i chcesz rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 14:51 Jak mam się zwracać do ciebie? Jaśnie Panie Trollu? Tak jest lepiej? 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 14:35 Około w 8 minucie 30 tej sekundzie jest zamieszczony wpis na X Hołowni, gdzie między innymi pisze ...."W ostatnich miesiącach rozmawiałem i z Jarosławem Kaczyńskim, i z Mariuszem Błaszczakiem, i Markiem Suskim, i Adamem ., i Michałem Wójcikiem. oraz z wieloma innymi politykami PIS".... youtu.be/4KT-rfGhKgM?t=515 Jak więc rozumieć, że Hołownia rozmawiał z PISem tylko 2 razy i to dopiero w lipcu br.? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 14:44 Wcześnie nie zaciągał się i dlatego to się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 14:48 don.kulawy napisał: > Wcześnie nie zaciągał się i dlatego to się nie liczy. Usuńcie go z kloakolicji i po bólu ...pardon w Waszym języku po bUlu. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Bardzo dobra AnalIza 08.07.25, 14:53 Stałeś się bardzo dowcipny. Jakieś nowe kursy przeszedłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k trzepiesz nuszkami z nudow i ZERO przakazu. 08.07.25, 15:03 pies.kulawy napisał: > Stałeś się bardzo dowcipny. Jakieś nowe kursy przeszedłeś. trzepiesz nuszkami z nudow i ZERO przakazu. nawet nie ma poczeby komentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: trzepiesz nuszkami z nudow i ZERO przakazu. 08.07.25, 16:25 Nie możesz komentować czegoś czego nie rozumiesz. Sorry, ale ja na to nic nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal trzepiesz nuszkami z nudow i ZERO przekazu. 08.07.25, 16:44 pies.kulawy napisał: > Sorry, ale ja na to nic nie poradzę. poradzisz. zamilknij i zacznij hodowac golebie bedziesz mial z tego wiecej pozytku. po naoliwieniu tfojego wozka inwalidzkiego - naturalnie - jego skrzypienie ci nie przeszkadza ? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: nadal trzepiesz nuszkami z nudow i ZERO przek 08.07.25, 16:57 Zajmij się lepiej swoimi sprawami. Nie masz nic do powiedzenia w temacie wątku to lepiej zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: nadal trzepiesz nuszkami z nudow i ZERO przek 08.07.25, 22:17 pis.kulawy napisał: > Zajmij się lepiej swoimi sprawami. Nie masz nic do powiedzenia w temacie wątku > to lepiej zamilcz. nie masz nic do powiedzenia w ZADNYM tewnacie na tym foro. moze jednak hodowla golebi ? Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś