superspec2 17.07.25, 14:22 to moim zdaniem przesada. A Waszym? www.wirtualnemedia.pl/m/artykul/ksiazka-o-andrzeju-dudzie-pt-debil-wycofana-z-empiku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazala2 Re: Debil 17.07.25, 14:30 Każdy niedebil nie rozumie Twoich wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Debil 17.07.25, 16:46 no-popis napisała: > don.kulawy napisał: > > > Cenzura. > Idiota! > > > Można tak powiedzieć bo dzięki tej cenzurze książka sprzedaje się jak świeże bułeczki. Wydawca nie nadąża z drukowaniem 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Debil 17.07.25, 17:45 don.kulawy napisał: > Można tak powiedzieć bo dzięki tej cenzurze książka sprzedaje się jak świeże bu > łeczki. Wydawca nie nadąża z drukowaniem 😅 Bez wątpienia na tym zarobią. - Z sondaży, stała tendencja, wynika, że max za 2 lata zobaczymy Tuska, Bodnara i Giertycha w kajdankach zespolonych za zamach stanu i przestępstwa przeciwko RP. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Debil 17.07.25, 19:16 Duda do swojej książki "To Ja" powinien dodawać egzemplarz "Debil. Studium przypadku" - jako uzupełnienie 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Debil 17.07.25, 21:20 don.kulawy napisał: > Duda do swojej książki "To Ja" powinien dodawać egzemplarz "Debil. Studium przy > padku" - jako uzupełnienie 😅 Żałosny z ciebie człowieczek. I pomyśleć, że kiedyś cię lubiłem. Znowu się nie zdrowo podniecasz. W każdym wątku cię pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Debil 18.07.25, 10:35 Ja tu z dobrego serca podsuwam Dudzie sposób na sprzedawanie jego książki, a ty na mnie naskakujesz. Może nawet jedyny sposób aby ktokolwiek chciał kupić jego "To Ja". :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Debil 18.07.25, 10:45 don.kulawy napisał: > Duda do swojej książki "To Ja" powinien dodawać egzemplarz "Debil. Studium przy > padku" - jako uzupełnienie 😅 Zhejtujesz każdego kto nie akceptuje Putina i Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Debil 17.07.25, 20:52 Dodrukowano. Czy tak w dużych ilościach? Kiedyś to były by znikome ilości. A czy cenzura? Na pewno z empika nie korzysta typowy wyborca Dudy. Gdyby nie ta akcja większość tych wyborców nie wiedziała by że taka książka jest. Oczywiście zimnym Lechem byli zniesmaczeni Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Debil 17.07.25, 21:07 Tak ogólnie to była niszowa książka, dzięki reklamie Empiku zrobiło się o niej głośno. Empik sprzedawał ją jako audiobook Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Debil 17.07.25, 16:10 superspec2 napisał: > to moim zdaniem przesada. A Waszym? > > www.wirtualnemedia.pl/m/artykul/ksiazka-o-andrzeju-dudzie-pt-debil-wycofana-z-empiku Masz wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec2 Re: Debil 18.07.25, 13:54 Debilami nazywano osoby z niepełnosprawnością intelektualną. A Duda nie wygląda na upośledzonego umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Debil 17.07.25, 17:56 oczywiscie że przesada- debile napisali i wydali ksiazke z debilnym tytułem dla debili czego sie nie robi dla kasy Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Debil 17.07.25, 19:17 wydali ksiazke z debilnym tytułem dla debili o debilu :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Debil 18.07.25, 10:47 niegracz napisał: > oczywiscie że przesada- debile napisali i wydali ksiazke z debilnym tytułem dl > a debili > czego sie nie robi dla kasy Murański, autorytet dla Tuska, na pewno kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Debil 17.07.25, 19:08 Art. 135 par. 2 kodeksu karnego mówi o tym, że “kto publicznie znieważa Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej podlega karze pozbawienia wolności do lat 3”. Ten dupek Jan Piński też powinien beknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Sram na Ążeja 17.07.25, 23:12 i Art. 135 par. 2 kodeksu karnego Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Debil 17.07.25, 19:54 Rodzi się "następny półkownik" do ocenzurowania! Bertold Kittel @Bertold_K · 2h Składałem dziś na policji zeznania w sprawie gróźb, które są związane z moją pracą nad działalnością zorganizowanych grup przestępczych w Trójmieście. Trudno o lepszą motywację do pracy. Przedsprzedaż trwa, premiera wkrótce sutenerzytrojmiasta.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Kupiłem na allegro 18.07.25, 10:06 warto było wydać tą stówę. Teraz do książki ustawiaja się w kolejce znajomi i rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec2 Re: Debil 24.07.25, 11:11 www.wirtualnemedia.pl/m/artykul/ksiazka-o-dudzie-zniknela-z-kolejnych-sklepow-z-audiobookami Odpowiedz Link Zgłoś