negativum Re: Warszawa padła :( 18.11.25, 14:41 geekweek.interia.pl/internet/news-wielka-awaria-cloudflare-padla-usluga-na-ktorej-opiera-sie-i,nId,22455421 Serwerki sobie hulają, tylko dostęp do nich znikomy. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 chyba Tobie padło... 18.11.25, 15:25 negativum: > Serwerki sobie hulają, tylko dostęp do nich znikomy. Skoro internet w Warszawie nie działa, to w jaki sposób umieszczasz swoje wiekopomne dzieła na tym Forum? Jakaś chmurna flara (czy jak jej tam), o której normalni ludzie i tak nigdy nie słyszeli, ma przejściowe trudności, których normalni ludzie nawet nie zauważają. W dużym systemie małe bzdurki czasem wysiadają i to jest niezauważalne dla jego użytkowników. Więc nie wybuchaj już publicznie szlochem, nie drzyj sobie włosów z głowy, wszystko jest (w miarę) dobrze; a kiedy nie będzie, to Ty tego i tak osobiście nie naprawisz. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: chyba Tobie padło... 18.11.25, 17:42 "Jakaś chmurna flara (czy jak jej tam), o której normalni ludzie i tak nigdy nie słyszeli, ma przejściowe trudności, których normalni ludzie nawet nie zauważają. W dużym systemie małe bzdurki czasem wysiadają i to jest niezauważalne dla jego użytkowników." Sporo usług padło, nie tylko internet Inocoma:) Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick zmarnowałeś okazję aby milczeć 18.11.25, 22:15 www.wirtualnemedia.pl/cludflare-awaria-nie-dziala-problem-canal-plus-x-twitter-sweet-tv-republika-polsat-box-dlaczego,7223188499880448a Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Trump padł 18.11.25, 15:15 bobislaw.borboje napisała: > i Melon Mózg. > > U mnie wszystko hula. Poszło łącze w świat. Chyba wyjaśniłem o co chodzi. Swoją drogą centralizacja wiele nie pomaga. Internet powstawał jako twór zdecentralizowany. Ponoć netu nie ma 20% świata. Tak tylko pstryk. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum pb też nie działa 18.11.25, 15:17 www.pb.pl/wyprzedaz-energetyki-na-gpw-pge-tauron-i-enea-mocno-tanieja-1252205 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Trump padł 18.11.25, 15:32 bobislaw.borboje napisała: > Portal Mózga to jest "świat"? Mózg działa. Padł cloudflare.com. "Przywracanie praworządności musi samo pozostawać w zgodzie z zasadą praworządności". Komisja Wenecka za tiny.pl/vs-cns2s Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Warszawa nie padla w 1920 18.11.25, 23:09 i nie padnie i w roku 2025 mnie bardziej ciekawi zaciekla i bezsensowna obrona Wroclawia przez Niemcow w 1945 to byla bardziej durna walka . niz powstanie Warszawskie 1944 (tez durne) walczyli nadal , gdy juz Berlin sie poddal.... a pytam dlatego, ze b. lubie piekny Wroclaw, a mam zreszta SLUBNA wroclawianke urodzona na ulicy PODWALE - tylko ojciec jej nie powiedzialal pod ktorym numerem (ulicy Podwale) - ja zrobil :) J.K. warszawiak Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Warszawa nie padla w 1920 18.11.25, 23:28 Wszystkie wielkie miasta w PL są teraz w ręku pedałów. Mój Posen padł w lutym 1945, ale bronił się dzielnie przed wschodnimi dzikusami.. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Warszawa nie padla w 1920 18.11.25, 23:39 qwardian napisał: > Wszystkie wielkie miasta w PL są teraz w ręku pedałów. Mój Posen padł w lutym 1 > 945, ale bronił się dzielnie przed wschodnimi dzikusami.. Nie wiadomo czy nie lepiej było walczyć. Stolp, czy obecny Słupsk poddał się bez wystrzału, to przyszli dzikusy i go spalili. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Warszawa nie padla w 1920 18.11.25, 23:42 j-k napisał: > i nie padnie i w roku 2025 > > mnie bardziej ciekawi zaciekla i bezsensowna obrona Wroclawia przez Niemcow w 1 > 945 > > to byla bardziej durna walka . niz powstanie Warszawskie 1944 (tez durne) > > walczyli nadal , gdy juz Berlin sie poddal.... > > a pytam dlatego, ze b. lubie piekny Wroclaw, a mam zreszta SLUBNA wroclawianke > urodzona na ulicy PODWALE > - tylko ojciec jej nie powiedzialal pod ktorym numerem (ulicy Podwale) - ja zro > bil :) > > J.K. > warszawiak Ma pewno na lewem brzegu fosy. Może nawet tu :) Odpowiedz Link Zgłoś