Dodaj do ulubionych

Marta Lempart

12.12.25, 11:27
Marta Lempart zapowiedziała, że wyjeżdża z Polski i zamyka swój etap działalności publicznej w kraju. Jak podkreśla, obawia się działań służb i wykorzystania zgromadzonych materiałów, a swoją dotychczasową aktywność ocenia dziś jako pracę na korzyść innych, nie własnych ideałów. W rozmowie z portalem Goniec.pl Lempart podkreśliła, że w Polsce czułaby się narażona na działania służb, które mają dysponować materiałami z podsłuchów. Jej zdaniem każdy nieostrożny ruch mógłby zostać wykorzystany przeciwko niej. Jak mówi, atmosfera niepewności i presji doprowadziła ją do decyzji o opuszczeniu kraju.

-Pozostawanie tu jest dla mnie niebezpieczne. Ja nie chcę tu być, dziękuję bardzo. Ja się boję - powiedziała Lempart. Tak krytycznie o Tusku. wpolsce24.tv/polska/lempart-ucieka-z-polski-zaluje-swoich-decyzji-z-przeszlosci,58396
Obserwuj wątek
    • strzal_w_punkt Re: Marta Lempart 12.12.25, 11:59
      boggi_dan napisał:

> -Pozostawanie tu jest dla mnie niebezpieczne. Ja nie chcę tu być, dziękuję bardzo. Ja się boję - powiedziała >Lempart. Tak krytycznie o Tusku.

A gdzie tu słowa krytyki o Tusku? Obawia się raczej swojej działalności z okresu rządów PiS.
      • stasi1 Re: Marta Lempart 12.12.25, 12:49
        Pewnie tak, dochodzą pewnie ją obawy że jednak PiS w najbliższym czasie przejmie władzę. Za Tuska nawet o niej nikt nie słyszał
        • strzal_w_punkt Re: Marta Lempart 12.12.25, 12:53
          Mocno się udzielała w opozycji za rządów PiS, nie dziwi mnie, że się obawia. Pegasus prawdę ci powie ;)
        • boggi_dan Re: Marta Lempart 12.12.25, 12:56
          stasi1 napisał:

> Pewnie tak, dochodzą pewnie ją obawy że jednak PiS w najbliższym czasie przejmi
          > e władzę. Za Tuska nawet o niej nikt nie słyszał
          Ta ucieka bo PIS przejmie władzę za dwa lata, choć nie musi. Naiwniak🤪

• stasi1 Re: Marta Lempart 18.12.25, 07:45
            Widzisz Mazala od stu dni twierdzi że Tusk juz w zasadzie nie rządzi
            • sisi25 Re: Marta Lempart 18.12.25, 10:31
              stasi1 napisał:

> Widzisz Mazala od stu dni twierdzi że Tusk juz w zasadzie nie rządzi

Macała ma wzmożenie jesienno-zimowe i nie zauważa faktów, żyje w świecie urojeń ,bajań i chciejstwa. Wiadomo zakonnik, darmozjad którego utrzymujemy.
              www.youtube.com/@okiemwiejskiego/videos
    • boggi_dan Re: Marta Lempart 12.12.25, 12:44
      Dali jej jakąś robotę w Brukselce? Pozytywna wiadomość. Jak i Gizela Jagielska straciła pracę. W Bielsku-Białej byli pierwsi i wywalili ją z miasta ))

www.youtube.com/shorts/FzdFqOH6qg0

pzdr.
      • strzal_w_punkt Re: Marta Lempart 12.12.25, 12:50
        Wywalili? Wypie*dolili, ale to podobno jakiś ruch katolicki.
        • x2468 Re: Marta Lempart 12.12.25, 23:39
          Wyp... ją kołtun polski.
    • j-k Konkurs na Miss Polski specjalnie na tym nie strac 12.12.25, 23:52
      boggi_dan napisał:
      > Marta Lempart zapowiedziała, że wyjeżdża z Polski

Konkurs na Miss Polski specjalnie na tym nie straci

i to jest ten pozytywny element sprawy:)
      • boggi_dan Re: Konkurs na Miss Polski specjalnie na tym nie 13.12.25, 00:31
        j-k napisał:

> boggi_dan napisał:
        > > Marta Lempart zapowiedziała, że wyjeżdża z Polski
        >
        >
        > Konkurs na Miss Polski specjalnie na tym nie straci
        >
        > i to jest ten pozytywny element sprawy:)
        Preferencje Lempart są znane lubi kobiety. Złagodziła ostatnio język, ale i tak się boi Pegasusa ABW. Co tam takiego mają na nią, no i jeszcze na Suchanow?
        .
        • strzal_w_punkt Re: Konkurs na Miss Polski specjalnie na tym nie 18.12.25, 08:09
          boggi_dan napisał:

>Preferencje Lempart są znane lubi kobiety. Złagodziła ostatnio język, ale i tak
          > się boi Pegasusa ABW. Co tam takiego mają na nią, no i jeszcze na Suchanow?
          > .

Kto cię pytał o preferencje? Taki pudelkowy babski misz masz uprawiasz. Zazdrościsz, bo chciałbyś pociumkać? ;)
    • qwardian Re: Marta Lempart 18.12.25, 10:48
      Have o good day and see You never again. Good riddance..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka