to.ja.pies.na.czarnych Re: No to wiemy dlaczego Nawrocky broni Zondacryp 19.04.26, 12:57 Baczny_obserwator @baczny_swiadek · 1h Sylwester Suszek były prezes giełdy, który nagle rozpłynął się w powietrzu/ miał swój samolot/ był związany z półświatkiem kibolskim ze Śląska. Kogoś jeszcze dziwi reakcja rezydenta- kibola? x.com/baczny_swiadek/status/2045796231125803069?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: No to wiemy dlaczego Nawrocky broni Zondacryp 20.04.26, 09:07 W podsumowaniu oświadczenia rezygnujący członkowie Rady Nadzorczej stwierdzili, że zdają sobie sprawę z niepewności i stresu, który sytuacja może powodować u klientów, partnerów, pracowników i innych osób zaangażowanych w sprawę. Wyrazili nadzieję, że zostanie ona szybko i sprawiedliwie zakończona. tvn24.pl/biznes/z-kraju/czlonkowie-rady-nadzorczej-wlasciciela-zondacrypto-rezygnuja-st9006265 Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: No to wiemy dlaczego Nawrocky broni Zondacryp 20.04.26, 09:43 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis kompromitacja Tuska 20.04.26, 19:42 Odnoszę wrażenie, że w tym temacie wypowiadają się na forum albo dyletanci, albo trolle propagandowe jadące tutaj zgodnie z Przekazami Dnia. Wystarczy bardzo prosty research. Donald Tusk, w płomiennej wypowiedzi do posłów PiS a szczególnie do autora poprawki do projektu ustawy o kryptowalutach rządu Tuska, posła Wójcika, swierdził chcieli obniżyć opresyjność wobec przestępców kryptowalutowych. czyli w zamian za pieniądze lobbowali za niższymi karami dla oszustów kryptowalutowych. Ten wyznawca intelektu Jacka Murańskiego i harcownik z iXa ale również premier rządu powołanego 13 grudnia nawet nie wiedział, że to jego rząd taki zapis zaproponował w projekcie ustawy a CI posłowie złożyli wniosek o poprawkę dokładnie taką samą co do treści jaka była w pierwotnym projekcie rządu T uska w trakcie prac w komisjach była skorygowana minimum dwukrotnie i nawet senat RP większością PO zgłosił taką samą poprawkę jak posłowie Wójcik i Kamiński (też biorą pieniądze od Zonda?). Wójcin chciał zniesienia zapisu w kk "od 5 miesięcy" a pozostawiam zapis "...do 5 lat więzienia". a więc Wójcik chciał taki zapis jaki proponował rząd Tuska ale skąd ten przygłup może wiedzieć :) , że to On sam to proponował wcześniej...jako rząd. Chodzi tu o banał tzn Posłowie Wójcik i Kamiński proponowali aby zamiast zapisu w kk o widełkach dla kryptoprzestępcy " od 6 miesięcy do 5 lat pozostało "do 5 lat". Głupota Tuska i jego ekipy występuje w tym temacie szczególnie jaskrawo gdy mówi, że jak ustawa nie będzie podpisana przez Prezydenta Nawrockiego to Prezydent RP będzie odpowiedzialny za kłopoty klientów Zondacrypto. Zonda jest zarejestrowana w Estonii. Walnij się Tusku w tę, wypełnioną unijnymi komunałami, pustą iXową łepetynę i odpowiedz : jaki wpływ na działanie firmy estońskiej może mieć miejsce w Polsce.,? Demagogia i walka medialna zasłaniają od wielu lat jakiekolwiek istotne zmiany merytoryczne i systemowe zarówno w jednej jak i drugiej bandzie. Ale aby być tak wielkim dyletantem jak Tusk, który nie wie co proponowął w ustawie....masakra. Nie dziwne, że Tusk powoływał się na autorytety takie jak Jacek Murański bo to ten sam poziom. Ponadto warto tutaj przypomnieć, że projekt ustawy o krypto jest sprzeczny z poglądem kandydata na prezydenta RP i jenej z najważniejszych postaci PO a mianowicie Rafała Trzaskowskiego: businessinsider.com.pl/wiadomosci/rafal-trzaskowski-przeciwny-regulacji-kryptowalut/qcntngr Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: kompromitacja Tuska 21.04.26, 00:08 > Ponadto warto tutaj przypomnieć, że projekt ustawy o krypto jest sprzeczny z poglądem kandydata na prezydenta RP i jenej z najważniejszych postaci PO a mianowicie Rafała Trzaskowskiego Q... cię mać! Tego jeszcze nie grali. Czaskowsy autorytetem pisiego trolla. 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: kompromitacja Tuska 21.04.26, 06:13 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > > Ponadto warto tutaj przypomnieć, że projekt ustawy o krypto jest sprzeczn > y z poglądem kandydata na prezydenta RP i jenej z najważniejszych postaci PO a > mianowicie Rafała Trzaskowskiego > > Q... cię mać! Tego jeszcze nie grali. Czaskowsy autorytetem pisiego trolla. 😅 Nie jest moim autorytetem. To wskazanie dotyczyło wykazania sprzeczności jak i cały post. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: No to wiemy dlaczego Nawrocky broni Zondacryp 20.04.26, 21:54 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > No to wiemy dlaczego Nawrocky broni Zondacrypto. Zondacrypto jest finansowana p > rzez rosyjską mafię. Grubo, grubo panie Karolu. Aleś się w tym wątku podniecił. Czym się różni Zondacrypto od AmberGold? Tam zamieszani byli:Adamowicz, Wałęsa, Neumann Józef Bąk i sama caryca, a tu jakieś pionki. Dlatego tam było tylko dwoje skazanych a tu wielu pójdzie w pasiaki. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: No to wiemy dlaczego Nawrocky broni Zondacryp 20.04.26, 23:32 Nawrocki jest pionkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: No to wiemy dlaczego Nawrocky broni Zondacryp 21.04.26, 00:11 > Czym się różni Zondacrypto od AmberGold? Pisowska afera AmberGold nie była kontrolowana przez ruską mafię i przez ruskie służby. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: No to wiemy dlaczego Nawrocky broni Zondacryp 21.04.26, 06:15 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > > Czym się różni Zondacrypto od AmberGold? > > Pisowska afera AmberGold nie była kontrolowana przez ruską mafię i przez ruskie > służby. Błazen, po prostu błazen. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: No to wiemy dlaczego Nawrocky broni Zondacryp 20.04.26, 23:14 Caly Film! 🍿 CRYPTO (2019) | Full Movie HD | Crime Thriller Film 🔥 Odpowiedz Link Zgłoś