Dodaj do ulubionych

Cena za UE

IP: 12.31.53.* 08.05.02, 03:44
Po spotkaniu Kwasniewskiego z Glepem, ten ostatni wreczyl prezydentowi srebrna
kielnie, ktora wmurowano kamien wegielny pod przyszla swiatynie Swietej
Opatznosci Bozej.Zabierajac glos pan prezydent powiedzial ;"Teraz bede musial
zadbac o to, zeby konstrukcja tej swiatyni stanela".
No i mamy odpowiedz za jaka cene Kwasniewski i Miller kupili poparcie kleru dla
UE.

pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Z Re: Cena za UE IP: *.152.165.58.Dial1.NewYork1.Level3.net 08.05.02, 04:21
      Nasz Dziennik sroda 8 maj 2002 nr 106 dzial Polska tytul:Architekci oVATowani.
      Pisza ze architekci budowlani juz musza zaplacic 22% VAT za swoje
      uslugi,oczywiscie tylko Polscy bo zagranicznych to juz nie dotyczy.Ciekawe co
      ustala jesli chodzi o projekt Swiatyni ,dadza robote Polakom(coraz czasciej
      dyskryminowanym) czy zagranicznym projektantom?.Popieram ta budowe ale jesli
      nie po mojej mysli to nie dam ani centa .Za glowe sie chwytam to juz jawne
      lajdactwo i arogancja.I liczcie ze po wejsciu do uni bedzie lepiej,jestem za
      podatkiem liniowym.
      • Gość: Ania Re: Cena za UE IP: *.upc.chello.be 08.05.02, 11:38
        A jak ladnie Olek na zdjeciu z kielnia wyszedl!!!!A Oleksy i Glemp jak sie
        raduja.Cos pieknego i nie drogo ...Chociaz nie jestem pewna czy to nie drogo
        wyjdzie.
        • bimi Re: Cena za UE 08.05.02, 11:44
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> A jak ladnie Olek na zdjeciu z kielnia wyszedl!!!!A Oleksy i Glemp jak sie
          > raduja.Cos pieknego i nie drogo ...Chociaz nie jestem pewna czy to nie drogo
          > wyjdzie.

Co tam drogo! Najważniejsze, żeby potencjalny elektorat był zadowolony.
    • Gość: Giles nie lam sie stary..to przyzwoita cena!!!!. IP: 62.154.238.* 08.05.02, 11:54
      wybudownie tej w gruncie rzeczy nikomu niepotrzebnej swiatyni to pewnie jakies
      50 - 60 Mio EUR. za te pieniadze mozna np wybudowac np sredniej wielkosci most.

ergo - to naprawde niska cena :-)))
      • Gość: Ania Re: nie lam sie stary..to przyzwoita cena!!!!. IP: *.upc.chello.be 08.05.02, 12:07
        Gość portalu: Giles napisał(a):

> wybudownie tej w gruncie rzeczy nikomu niepotrzebnej swiatyni to pewnie jakies
        > 50 - 60 Mio EUR. za te pieniadze mozna np wybudowac np sredniej wielkosci most.
        >
        > ergo - to naprawde niska cena :-)))

No to mnie pocieszyles ,Olek ma juz kielnie to i te pare euro wysupla.
    • Gość: S.p Judasz sie powiesil, bp. Michal Poniatowski tez... IP: *.cambridge-05-10rs.ma.dial-access.att.net 08.05.02, 19:57
      A jak samopoczucie w Episkopacie?
    • Gość: Brzydula Re: Cena za UE..Hola! seniora(ores) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 21:29
      Por que ci mucho vostoro(a)s a la Unido Europa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka