Dodaj do ulubionych

miły, miła, miłe GIWI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:34
bo płci nierozróżniam a chcę być elegancki.
zxadałęm małe pytanie w temacie zarobkó oszołowmów, bo chcę wiedzieć czy
bawiąc się na tym forumie, pracuję równocześnie, na pensję tych pacjentów,a
niechciałbym żeby moją krwawicę wydawaną na internet, wykorzystywali rycerze
niepokalanej. a ty mi wykasowałeś, wykasowałaś/niepotrzebne skreślić a fe.
niełdnie.
jeśli mogę najuprzejmiej prosić, odpowiedz dlaczego /zauważ i doceń to jaki
jezdym elegancki.
Obserwuj wątek
    • giwi Re: miły, miła, miłe GIWI 12.12.04, 11:49
      Nie sądzę, aby Oszołom chciał o wysokości swoich zarobków rozmawiac publicznie.
      Nikt nie lubi, gdy mu się zagląda do kieszeni. Pytaj go o to mailem. :-)

Jestem ona.
      • Gość: czyzunia Re: miły, miła, miłe GIWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:54
        dalej nie rozumiesz. to że nie sądzisz itd nie znaczy że oszol tez tak nie
        sądzi. pozwól jemu odpowiedziec.a ty mu tego zakazałaś/zakazałeś.
        a poza tym tu chodzi nie jego a o moją kasę którą ja wydaję na internet, i nie
        wiem czy oszoły z mojej krwawicy czerpią zyski. lubię raczej jasne sytuacje.
        • Gość: czur-czu-ra! Re: miły, miła, miłe GIWI IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 12.12.04, 11:57
          czerpią
          • Gość: czyzunia Re: miły, miła, miłe GIWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:01
            ja to wim a ty rozumiesz. ale jasne sytuacje maja to do siebie że wiesz co jest
            grane.
            oszol normalnie/choć nie oczekuję od niego normalności/ mogłby napisać;
            chlopaki dziewczyny, ja tu pracuję pomóżcie mi zarobic pare groszy.
            ale to on , a co ma do tego giwi, tak jakby był, była, było na ich żołdzie.
        • giwi Re: miły, miła, miłe GIWI 12.12.04, 11:59
          Tu rozmawiamy o Kraju a nie o Oszołomie. Do prywatnych zapytań słuzą maile.
          • Gość: Hihihi Re: miły, miła, miłe GIWI IP: *.marketscore.com / 216.148.246.* 12.12.04, 12:04
            Ale FK jest zdominowane przez oszoloma,mila nasza Giwi. Trudno wiec o nim nie
            mowic.
        • Gość: Ciekawy Re: miły, miła, miłe GIWI IP: 5.5.* / 80.58.50.* 12.12.04, 12:00
          Oszolom zarabia na forumowej propagandzie. Przyznal sie do tego. Przyznal,ze
          jest delegatem rydzykowego ND i RM.Pracuje pewnie na czarno, bo oprocz tego
          wykrada z panstwowej kieszeni rente zalatwiona pewnie przez rownie jak on
          uczciwego prawiczka.
          • Gość: czyzunia Re: miły, miła, miłe GIWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:08
            giwi dalej nie rozumie o co mi biega. bo ja swoje pieniądze internetowe wydaję
            na ichnim forum a nie na forum oszolka.
            było kilka liścików tych kościołowych w temacie pieniędzy.i jakoś nigdy nie
            zxalecała abym mailem pytał rydzyka, janowskiego czy innych kiecaków. o ich
            kasę.a tu taka obrona tych milusińskich oszołów.PANA ROJA.
            • Gość: czyzunia Re: miły, miła, miłe GIWI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:29
              nie rozumiesz czy nie chcesz zrozumieć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka