Dodaj do ulubionych

Beger i Gilowska przeciw minister Środzie

• Gość: LichtTrager Jaka piękna manipulacja tytułem IP: *.it-net.pl 19.12.04, 01:12
      GW wydaje się czerpać wzory ze swego ideału czyli gazety Prawda. A może by
      podać inny tytuł. Np. taki: "40 posłanek potępia skandaliczną wypowiedź Środy".
      Też drobna manipulacja ale już bliższa prawdy. Wstyd okropny panie redaktorze
      Michnik. I to Pan taki niby zasłużony człowiek firmuje takie badziewie.
    • Gość: xjozef Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 01:32
      ranking inteligencji wg. oczu
    • Gość: normalny jeśli chodzi o Beger... IP: *.rcb.vectranet.pl / *.rcb.vectranet.pl 19.12.04, 01:42
      to powinna już dawno siedzieć , więc śmiało można uważać, ż ejej zdanie się
      zupełnie nie liczy, a co do Środy, to myślę, że sztuką jest wiedzieć , kiedy
      mozna coś powiedzieć a kiedy nie...
    • Gość: Tommy z Monachium Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.04, 01:54
      Nie oszukujmy się - pani Środa ma niestety rację - kościół katolicki jest
      fucking antydamski
      • Gość: MMM Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.proxy.aol.com 19.12.04, 04:12
        WEZ SOBIE DO HAREMU MINISTER SRODE ALE NAJPIERW ZAOPATRZ SIE W VIAGRE.HEHEHEHE
    • Gość: rozczarowany Rozczarowuję się do PO, kolejna partia władzy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 05:41
      a żeby je.. się razem z Kaczorami w koalicji pierwsi nastawiają dupy
    • Gość: kibic Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 07:46
      Okazuje się, że te panie więcej łączy niż dzieli. Brawo Pani Profesor. Na takiej
      bazie można będzie nawet zbudować koalicję rząszącą po nastepnych wyborach.
    • Gość: knipser Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 07:51
      Kiedyś, kiedy te dwie widoczne na zdjęciach damy chodziły do bezpłatnej szkoły
      to miały jako dziewczynki okazję czytać na transparentach takie piękne hasła:
      -czytam Lenin - myśle socjalizm
      -czytam socjalizm - myśle Lenin
      Czy to nie było piękne?
      Dziś kiedy patrze na te dwa poważne katolickie oblicza to czyatm
      -widzisz te gęby - myślę uczucia religijne
      -słyszę uczucia religijne - widzę te i podobne gęby.
      Dziewczyny będące wybrankami narodu, bez względu jakimi szwindlami tam sie
      dostałyście, bądźcie najpierw kobietami, matkami, posłankami, a potem
      zostawcie dużą przerwę i udawajcie Waszą bigoterię, wasze katolickie
      posłannictwo, a najlepiej to wycofajcie się z polityki i do kruchty.
      Tam wasze miejsce -
      I pomyśleć, że są w Polsce kobiety-elektorat które w niedalekiej przyszłości
      oddadzą to co maja nacenniejsze- swój głos na te dwie damule. Fe....
    • Gość: Z Ciemnogrodu Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 08:15
      No prosze, zdaje sie w ten sposob walczysz o rownosc plci? Juz taka jedna z SLD
      popisala sie kiedys, co naprawde mysli o homoseksualistach. Ty zdaje sie
      chciales wyrazic z kolei szacunek dla kobiety o odmiennych pogladach, nazywajac
      ja starym pudlem. Brawo, brawo demokrato od siedmiu bolesci! A wlasciwie, to
      kiedy miales sie tej demokracji nauczyc, za komuny, ktora wielbisz?
    • Gość: knipser Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 08:23
      Już wiem, jak zdobyła swoje wykształcenie osoba na górnym zdjęciu, ona przed
      każdą komisją egzaminacyjną tak szybko bełkotała swimi niezrozumiałymi słowami,
      że dla świętego spokoju, kazali jej wyść gdyż dalsze słuchanie nie miało sensu,
      bo nikt z komisji egzamnacyjnej nie wiedział co ona wie, co umie? i co chce
      powiedzieć.
      Nowe propozycję tej osoby z górnego zdjęcia dotyczące nowych ustaw ( czytaj
      katolickich) będą przez sejm przyjmowane jednomyśnie, gdyż i tak nikt nie
      będzie wiedział co ona gada.
      Jest tylko dwoje ludzi(szkoda, że nie ma ich na zdjęciach obok tych
      szarmanckich damul)są to niejaki Tusk który dał się wypchnąć do dalszych
      szeregów przez niejakiego Maria itd którzy rozumieją każde słóweczko pani
      profesor.
      Jak to jest możliwe, że dwie wykształcone osóbki(ta z dolnego zdjęcia już
      niedługo bedzie przed swoim nazwiskiem pisała parę liter)potrafią się dogadać
      na tak trudne tematy, jak rodzina, dzieci, radość i przemoc, bogactwo i bieda,
      zdrada, i miłość,kiedy dla nich jest posłannictwo jednokierunkowe, bezwględna
      kariera polityczna raz pod płaszczem purpury, innym razem pod inną flagą nawet
      czerwoną.
      I pomyśleć, że znajdą się w MOIM KRAJU ludzie którzy w najbliższych wyborach
      wybiorą te dwie i im podobne damule do sejmu.Ciekawe która z nich będzie mogła
      się pochwalic, że na jej listach popierających są osoby żywe, świadome swego
      podpisu.
      Oby ich było jan NAJMNIEJ!!
      Po co ja to piszę, skoro te dwie patronki polskiego kościoła stoją jak te dwie
      gęsi po których wszystko spływa!
      Że też przyszło mi żyć w czasch i słuchać takich wrednych skrótów jak
      PO,LPR,PiS,RM(radio mar..) samo....!!!

• Gość: Wujek Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.an1.chi30.da.uu.net 19.12.04, 08:36
      SUPER, Brawo brawo brawo i jeszcze przywalic starym kocem zeby wygladu strychu
      nie psulo
    • Gość: Obcy44 Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.ists.pl / *.ists.pl 19.12.04, 08:43
      Szkoda, ze polscy niekatolicy nie maja jaj.
      Na narzucanie im katolickiego szariatu powinni w odpowiedzi rozdzielic
      porzadnie panstwo.
      Niech se katolicy chronia rodzine, uzywaja kalendarzyka, wychowuja swoje dzieci
      seksualnie wg nakazow Wojtyly.
      A niekatolicy - z ktorych wiekszosc i tak juz "wypisala sie" z tego
      zidiocialego narodu, zyja po swojemu.
      • Gość: mag manipulacja tytułem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.04, 09:06
        Tusk i Rokita też to coś podpisali to po pierwsze.Po drugie pod tekstem w
        gazecie nikt się nie podpisał , a sprawdziłam w serwisie PAP i nie znalazłam
        tam takiego tendencyjnego artykułu.Szanuję i Pania Środę i Panią Gilowską i
        dlategouważam że w dzienniku internetowym Gazety pracują zadymiarze którzy
        celowo zamieszczają różne prowokacyjne teksty by pobudzać agresywność ludzi.Nie
        jest dobrze w GW
    • Gość: Dominika Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:01
      Popieram P. Środę. Prawda zawsze boli a szczególnie fałszywych katolików.
    • ajkg Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie 19.12.04, 09:01
      Udeż w stół, a nożyce się odezwą.
    • Gość: cezar Kiedy ta czarownica zniknie z publikatorów?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:06
      Przecież to obraża pojęcie estetyki nawet średnio rozgarniętych jak np. posłanka
      Beger! Patrzeć na tak wredną gębę? No chyba, że w połączeniu z miotłą jako logo
      Klubu Czarownic z Łysej Góry...
      • Gość: mag Przyjemnie Ci redaktorze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.04, 09:08
        jest dobrze w GW
    • Gość: Zbych Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.crowley.pl 19.12.04, 09:07
      Jestem Policjantem i znam przemoc w rodzinie. Niestety muszę przyznać racje
      Pani Minister, pomimo że jak podały posłanki 80 % Polaków to katolicy to
      właśnie w domach gdzie na każdej ścianie wisi krzyż czy obraz matki boskiej lub
      innego świętego policja najczęściej prowadzi interwencje , a pobita nie zgłasza
      pobicia bo " co ludzie powiedzą" . Panie Poasłanki proponuję przyjąć do
      wiadomości stwierdzenie P.Środy, że oprócz całego dobra z kościoła przyniósł on
      i zło takie jak pedofilja u księży, bicie żon i dzieci oarz wiele innych
      negatywnych zjawisk. TEGO NIE MOŻNA NIE WIEDZIEĆ>
    • Gość: Joanna Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:07
      Uważam ,że Srodzie lepiej wyszłały na zdrowie jakieś roboty fizyczne . Może do
      tego by się lepiej nadawała .Przynajmniej by schudła i może wtedy nie gadałaby
      takich głupot jak sfrustrowana , stara baba .Dobrze ci radzę ,Środa ...
    • Gość: mag Przyjemnie ci redaktorze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.04, 09:10
      jest dobrze w GW
    • Gość: rogi Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:17
      kościół katolicki od od dwóch tysięcy lat nic dobrego nie zrobił,domy samotnych
      matek zajmują się terrorem psychicznym i handlem dziećmi mam panad 30
      lat ,mnóstwo znajomych i gdzie te 80 proc katolików - bo nie znam ani jednego z
      wyjątkiem paru hipokrytów którzy 10 lat temu wzięli ślub kościelny ku uciesze
      ich rodziców i tyle z ich katolicyzmu
      • Gość: katol Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.local.pl / 195.117.123.* 19.12.04, 10:02
        jest adwent, pada snieg, czekamy na przyjscie Pana. Masz szanse jeszcze się
        nawrócić. A to duża łaska i mądrość .Idź do spowiedzi, stań w prawdzie o swojej
        durnocie i grzeszności obrażającej Boga - wtedy przestaniesz pleśc głupoty ty
        ponad 30-letnia
        idiotko.
        • Gość: taak Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.arcor-ip.net 19.12.04, 10:27
          Gość portalu: katol napisał(a):

> jest adwent, pada snieg, czekamy na przyjscie Pana.

A co jeszcze nie przyszedl ? Tak przychodzi co roku i przyjsc nie moze?

Masz szanse jeszcze się
          > nawrócić.

tja .... co to niby ma znaczyc "masz sznse " bo jak nie to co ?

A to duża łaska i mądrość .

Rozumiem ze ciebie laska i madrosc juz dotknela ?
          Czego dowodem pewnie jest twoj sposob wyrazania .

Idź do spowiedzi, stań w prawdzie o swojej
          >
          > durnocie i grzeszności obrażającej Boga - wtedy przestaniesz pleśc głupoty ty
          > ponad 30-letnia
          > idiotko.

Twoje ostatnie zdanie jest znamienne - idz do spowiedzi to ciebie ksiazulek
          upokorzy , wmowi zwracajac sie do ciebie w formie bezosobowej lub
          trzeciej osobie liczby pojedynczej tzn bedzie mowil "ona" ze jestes brudna ,
          grzeszna i nieszczescia swiata tego sa przez ciebie...
          Bedzie staral sie zastraszac odwolujac sie takze do nieswiadomosci...
          Stare wygi....
          Wreszcie katol dal wyraz milosci blizniego tytulujac "idiotko" ponad 30-letnia.

Katolu - rzeczywiscie jestes katol , a raczej polska odmiana katolika-faszysty
          • Gość: bis "Taak" daje dalszy popis kultury słowa. Brawo! IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 19.12.04, 10:57
            • Gość: Karol D a r w i n Re: "Taak" daje dalszy popis kultury słowa. Brawo IP: *.local.pl / 195.117.123.* 19.12.04, 23:12
              Ten -"Taak "- to jakiś psychol, gó..arz - takie forumowe - zero.
              A wymądrza się to - ach ! je je , je je !
              Słuchaj kretynie (-ko) , poczytaj tffoje wypociny,
              - to się kupy nie trzyma.
              Niepotrzebnie marnujesz tu miejsce. Tego czytać nie sposób.
              Złośc i nienawiść do normalnych ludzi, ci odbiera rozum i cię oślepia.
              Nie wiem, co ci radzić, na prawdę - nie wiem ?
              Hmmm?
              Może puś sobie bąka !
              co ...? ;-))))

• Gość: taak Re: "Taak" daje dalszy popis kultury słowa. Brawo IP: *.arcor-ip.net 19.12.04, 23:38
                Gość portalu: Karol D a r w i n napisał(a):

> Ten -"Taak "- to jakiś psychol, gó..arz - takie forumowe - zero.

Kiedys to bylo sporo takich co z roznych wzgledow ....nazywali
                siebie Napoleonami , co do tej pory odbija sie w dowcipach roznych.
                Teraz okazuje sie mozna spotkac ciagle jeszcze Darwina Karola:-)

> A wymądrza się to - ach ! je je , je je !

Nie lubisz jak sie ktos wymadrza ?

> Słuchaj kretynie (-ko) , poczytaj tffoje wypociny,
                > - to się kupy nie trzyma.

Ale przeciez nikt ciebie nie zmusza zebyc cztal a tym bardziej odpowiadal.

> Niepotrzebnie marnujesz tu miejsce. Tego czytać nie sposób.

Jak wyzej , to po co czytasz . Nie trudz sie .Co do miejsca
                ......nie skomentuje , bo musialabym sie znowu wymadrzac :-)

> Złośc i nienawiść do normalnych ludzi, ci odbiera rozum i cię oślepia.

Ani zlosc ani nienawisc . Polacy nie zdaja sobie sprawy ze
                slyna z tego ze nie lubia innych za wlasne "zalety".
                Inaczej to czym sami sie charakteryzuja przypisuja innym.
                Tego mozesz nie zrozumiec odrazu.

> Nie wiem, co ci radzić, na prawdę - nie wiem ?

Nie przypominam sobie zebym sie zwracala do ciebie po rade.
                Mysle ze nie ma powodu zeby sie o mnie martwic.

> Hmmm?
                > Może puś sobie bąka !
                > co ...? ;-))))
                >
                Rozumiem ze to zyczliwa rada normalnego , zyczliwego ,z olbrzymia kultura slowa.
                • Gość: Karol D a r w i n Re: "Taak" daje dalszy popis kultury słowa. Brawo IP: *.local.pl / 195.117.123.* 20.12.04, 00:07
                  - nie, idiotko.
                  Chciałem cię obrazić !!!!
                  • Gość: taak Re: "Taak" daje dalszy popis kultury słowa. Brawo IP: *.arcor-ip.net 20.12.04, 00:21
                    Gość portalu: Karol D a r w i n napisał(a):

> - nie, idiotko.
                    > Chciałem cię obrazić !!!!

Alez dlaczego zalezy ci zebym poczula sie obrazona ?
                    Denerwujesz sie ze nie udaje ci sie mnie obrazic ?
                    I dlatego nazywasz mnie idiotka ?
                    Dlaczego , jeszcze raz starasz sie mnie obrazic ?

• Gość: Karol D a r w i n Re: "Taak" daje dalszy popis kultury słowa. Brawo IP: *.local.pl / 195.117.123.* 20.12.04, 00:27
                      Wreszcie do tego "ynteligentnego" łba
                      - cuś dotarło !!!
    • Gość: Ryszard B+ Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.pomorzany.v.pl 19.12.04, 09:37
      Pomimo różnic w formalnym wykształceniu Gilowska i Beger to niestety ten sam
      poziom intelektualny !!!!!!!
    • Gość: wrrr Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.aster.pl 19.12.04, 09:47
      Gilowską? Czas najwyższy
    • Gość: wojtek Gilowska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.04, 10:04
      Pani Gilowska wystepujac wystepując w dyskusjach telewizyjnych i radiowych
      zachowuje sie jak przekupa.Okazuje się ,że jej świadomość jest również na
      pozimiomie jarmarkowej handlary.
      • Gość: Jarek Re: Gilowska IP: *.elisa-laajakaista.fi 19.12.04, 11:08
        :-))) no ale wiesz, wojtek, to katoliczka..:-))...poziom intelektualny nie ma tu
        znaczenia
    • Gość: janslu PO pa, pa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 10:24
      No to tyle z mojej strony poparcia dla PO. Czy naprawdę nie może być miejsca na
      pragamtyczną, obojętną światopoglądowo partię centrum? Gdzie jest UW???
      • Gość: jurek Re: PO pa, pa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 10:36
        to ogolnie jakas porazka, jakas Sroda, niedos ze z tytulami otrzymanymi od
        komuchow to jeszcze wyglada jak kupa..Boze kto ja tam dal.Druga zyta z kluskami
        w gebie i mentalnoscia przekupy.No a Renata..ech ta to chociaz ma czym odychac..
    • Gość: jb Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: 62.233.190.* 19.12.04, 10:37
      Popieram sygnotariuszki listu p. sroda powinna bezzwlocznie ustapic lub byc
      odwolana przez premiera.
      • Gość: ttak Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.arcor-ip.net 19.12.04, 10:42
        Gość portalu: jb napisał(a):

> Popieram sygnotariuszki listu p. sroda powinna bezzwlocznie ustapic lub byc
        > odwolana przez premiera.

Zdanko jak z "Rejsu" - popieraj , najwazniejsze ze popierasz,
        co wiele wniesie - twoje poczucie ze cos znaczysz - a nie znaczysz nic

• Gość: bis Re: Nic nie znaczysz to Ty "taak" IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 19.12.04, 11:01
          Szczekasz tak jak piesek pod płotem i nikt nie zwraca nawet na Ciebie uwagi.
          Czy też swoją drogę naznaczasz tak jak piesek?
          • Gość: Taak Re: Nic nie znaczysz to Ty "taak" IP: *.arcor-ip.net 19.12.04, 11:06
            Gość portalu: bis napisał(a):

> Szczekasz tak jak piesek pod płotem i nikt nie zwraca nawet na Ciebie uwagi.
            > Czy też swoją drogę naznaczasz tak jak piesek?

Biseczko ty personifikacjo katolickiej kultury , czyzbys byla nikim ?
            Sklonna jestem przyznac ci racje.
            • Gość: bis Re: Mania prześladowcza na którą cierpisz "taaku" IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 19.12.04, 11:11
              chyba Ci za mocno uwiera.
            • Gość: Niepostępowy Re: Nic nie znaczysz to Ty "taak" IP: *.1.Core.net.pl 19.12.04, 11:25
              Droga Taak. Czyżbyś o czymś zapomniała?
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=18680799&a=18708970
              Ustosunkuj się do całości - bo masz śmieszny zwyczaj odpowiadania tylko na to co jest zgodne z Twoim widzimisię. Wiele rzeczy przemilczasz.
    • jb15 Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie 19.12.04, 10:45
      Popieram sygnotariuszki listu p. sroda powinna natychmiast zlozyc rezygnacje
      lub byc bezzwlocznie odwolana przez premiera.
      • Gość: Jarek Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.elisa-laajakaista.fi 19.12.04, 11:25
        ... a jak sie wyspowiada to nie wystarczy ??:-)))
    • Gość: Joanna Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 10:48
      Nie godzę się na fakt ,żeby ktoś taki jak jakaś Środa za moje pieniądze
      szargała mi w świecie opinię .Niech to robi za swoje pieniądze i pieniądze jej
      podobnych ( Jaruga , Nowicka, Biedroń , Niemiec). Nikt mnie nie pytał o
      zdanie , czy chcę specjalnego urzędu ,gdzie ktoś reprezentował by moje
      interesy .Jeśli już , to nie ktoś taki , jak super poprawna politycznie
      Środa.Wolę kogoś reprezentującego wysokie zasady moralne i poziom wiedzy .
      • Gość: Jarek Re: Beger i Gilowska przeciw minister Środzie IP: *.elisa-laajakaista.fi 19.12.04, 11:30
        ... no to szef Samoobrny bedzie wymarzonym przedstawicielem nalezytego poziomu
        intelektualnego i wlasciwych postaw moranych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka