Dodaj do ulubionych

Ks. Jankowski przeciwko umorzeniu śledztwa

IP: *.crowley.pl 22.12.04, 16:32
Serial "Kanonik" w GW trwa nadal!Który to juz odcinek?? Ponawiam swój apel
aby GW w imie tolerancji i głoszonej europejskości - dokończyła bursztynowe
dzieło w kosciele sw Brygidy!!
Byłby to piekny finał Waszego serialu!!
Obserwuj wątek
    • feliks-50 Ale menda ! 22.12.04, 16:43
      • Gość: aj-waj Re: Ale menda ! Normalne : jak felek, to menda !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:53
        • Gość: ERE CZAS WZIAC SIE ZA GAZETE I ODSLONIC KUNDLI IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 22.12.04, 18:00
          Dosc dlugo i bezkarnie te Obszczajmurki opluwaly kogo im kazano.
          Niech chociaz dowiemy sie kto to wypisywal i na czyje zadanie.
          MICHNIK DO RAPORTU.
          • Gość: Samoobrona Re: CZAS WZIAC SIE ZA GAZETE I ODSLONIC KUNDLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:33
            Michnik musi oddać gazetę zawłaszczoną Solidarności. Zaboru dokonał przy pomocy
            Wałęsy - nie zapomnimy.
    • Gość: uhahaha Re: Ks. Jankowski przeciwko umorzeniu śledztwa IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.12.04, 16:48
      A to dobre. Film z tego mozna zrobic. Wpierw caluje w usta przy wszystkich, i
      to publicznei, a potem sie dziwi ze ... Przecieki sa do prasy! Mogl sobie w
      domu calowac, to by nic nie bylo.
    • Gość: kur Re: Ks. Jankowski przeciwko umorzeniu śledztwa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.04, 17:13
      Myślę że dokończy może lekko przymuszona i to mimo wypierdzielenia głównego
      sprawcy afert Gadasia.
      • Gość: Czarny ;-) Re: Ks. Jankowski przeciwko umorzeniu śledztwa IP: *.kabel.telenet.be 22.12.04, 17:26
        Igra z ogniem. Mam nadzieje, ze mu dziennikarze "dokopia".
    • Gość: jolita Re: Ks. Jankowski przeciwko umorzeniu śledztwa IP: *.mclink.it 22.12.04, 17:25
      Ks.Jankowski-superstar. Ludzie - dosyc juz tej chaly. Nie mozna juz tego czytac.
      • Gość: julietta Najpierw PRZEPRASZAM ZA POMÓWIENIA, później ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:35
        Zwracam się do wszystkich chamów, bywalców tego forum, którzy z zapałem
        pomawiali, oczerniali i szkalowali ks.Prałata.
        • Gość: PiK Dziękujemy za przeprosiny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:50
          ...ale panu już dziękujemy.
        • Gość: ERE TEGO SIE OD CHAMOW Z GW NIE SPODZIEWAJ IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 22.12.04, 18:04
          ZA OPLATA ZROBIA WSZYSTKO. TO NAJEMNE MEDIALNE BANDZIORY.
          NAJGORSZY JEST JEDNAK TEN KTO ZLECA - PLACI - PUBLIKUJE.
          • Gość: Rainbow Re: TEGO SIE OD CHAMOW Z GW NIE SPODZIEWAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:13
            Ale podnieciłeś się przy pisaniu. Aż Ci litery stanęły... hehe
            • Gość: Samoobrona Re: TEGO SIE OD CHAMOW Z GW NIE SPODZIEWAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:26
              Przyjdzie czas, że i chamów z Gazety Wyborczej się rozliczy.
      • Gość: PiK Re: Ks. Jankowski przeciwko umorzeniu śledztwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:51
        > Nie mozna juz tego czytac

To nie czytaj. Naprawdę nie ma juz przymusu.
      • Gość: bubu Re: Ks. Jankowski przeciwko umorzeniu śledztwa IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 22.12.04, 18:09
        :)
    • Gość: katokatolik Re: Ks. Jankowski przeciwko umorzeniu śledztwa IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 22.12.04, 17:47
      Myśłałem że mam kolegę o nazwisku Jankowski, okazał sie być świnią. Widac że
      każdy kto nosie to nazwisko jest..... niestety. Prałat to potwierdza.
    • Gość: Czulent Re: Ks. Jankowski przeciwko umorzeniu śledztwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 18:10
      A czy rabbi Gazety Wyborczej nie wykorzystywał seksualnie Adama Michnika?
    • Gość: LMB Jawohl! IP: *.icpnet.pl 22.12.04, 18:11
      Teraz nastapi riposta faszysty.

(do cenzora: pozwólcie Jankowskiemu mnie pozwać, chętnie powiem w Sądzie co
      sądzę na temat jego szopek)
    • Gość: Antoni Re: Ks. Jankowski przeciwko umorzeniu śledztwa IP: 81.170.253.* 22.12.04, 18:42
      Ze molastowal to jest pewne tylko prokuratura woli pozbyc sie smierdzacej sprawy
    • Gość: Polak To jeszcze nie Izrael - może prok nie będzie Żydem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:35
      Powoli ale konsekwentnie tworzą system żydo - władzy . Ale na szczęście nie
      wszystko da se obsadzić swoimi oraz kolaborantami . "Dziury" w systemie to nasza
      szansa na przetrwanie . A za kilka lat i tak ich system posypie sie na całym
      swiecie . Wtedy wystarczy byc czujnym aby nie zwalili sie nam nad Wisłę .
      • Gość: WaWa Re: To jeszcze nie Izrael - może prok nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 20:03
        Jeśli dzis się nie spręzymy - nasze wnuki a może nawet dzieci będą w podobnej
        sytuacji jak Palestyńczycy .
        Jest jeszcze szansa aby sie obronić !
        Siła żydowska jest powaznym zagrożeniem ale nie należy jej demonizować .
        Niewiele trzeba aby ich powstrzymać - WALCZMY !!
    • Gość: POCHWALONYHENIU Prałacina umęczony z trudem naciąga kondony IP: *.chello.pl 22.12.04, 20:24
      • Gość: plik Re: Prałacina umęczony z trudem naciąga kondony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:00
        Naucz sie ortografii, matole - nie kondon lecz kondom. Co nie zmiania faktu, za sam jestes ofiara peknietego owego narzedzia.
    • Gość: do pestki Nie szkoda Ci czasu na wymyślanie takich.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 20:59
      ...bzdur? Poza tym wypisuj to na ścianie w publicznym WC.Znajdziesz zrozumienie
      dla poziomu swoich przepowiedni.
      • Gość: pestka Jesli to daje efekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:52
        Gość portalu: do pestki napisał(a):

> ...bzdur? Poza tym wypisuj to na ścianie w publicznym WC.Znajdziesz zrozumienie
        >
        > dla poziomu swoich przepowiedni.

Od razu widac, ze brak ci kultury i poszanowania czyjegos mienia - pisanie w
        publicznym WC, byloby tego objawem. Ale pociesze cie - pisanie na forum Gazety,
        to jak pisanie na papierze klozetowym...i to juz uzytym. Znizylem sie jednat do
        twgo poziomu, by dotrzec z trescia takze do takich, jak ty - czytaczy kloacznego
        papieru. A czasu mi nie szkoda, wazne, ze cie to poruszylo
    • Gość: Janskofun na sadzie Bozym pokaze rece (usrane) IP: 138.49.34.* 22.12.04, 21:07
      ale tu wygra, bo sady sa z tego swiata.

Oj Jankos Jankos popie.dolilo ci sie pod sufitem.
      Na kolana gnido!
      Do spowiedzi!

Pokora! Wiesz co to jest pasibrzuchu?
    • Gość: ANTEK Re:HENIU KONCZ, WSTYDU OSZCZEDZ..SOBIE IP: 216.223.64.* 22.12.04, 21:25
      HENIU, NA LITOSC BOSKA, ZAMKNIJ SIE GDZIES W KLASZTORZE, OBIECAJ PANU BOGU ZE
      JAKO POKUTE ZA DEMORALIZACJE MLODYCH LUDZI WSTRZYMASZ SIE OD MOWIENIA I
      PISANIA PRZEZ NASTEPNE DZIESIEC LAT.LUDZIE MAJA WIELE WAZNIEJSZYCH SPRAW OD
      TWOICH A TY MASZ JESZCE SZANSE NA NAGRODE OD SW. PIOTRA ALE ,PAMIETAJ, MUSISZ
      SIE POPRAWIC, MUSISZ ZALOWAC ZA GRZECHY.NO CO , POJDZIESZ DO JAKIEGOS KLASZTORU
      CZY WOLISZ CIERRPIEC W PIEKLE? JA WIEM ZE MASZ U DIABLA WIELU KOLEGOW,ALE ZEBY
      KSIADZ BYL W PIEKLE.O WINO KTORE FIRMUJESZ NIE MARTW SIE, PARAFIANIE WYPIJA ZA
      TWOJE ZDROWIE I TWOJE ZBAWIENIE..
      • Gość: Anatol CHAMIE KOŃCZ, WSTYDU OSZCZĘDŹ swoim Rabinom ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:30
        • Gość: bober JAK NASTAPIL PRZECIEK IP: *.i.pppool.de 22.12.04, 22:03
          ANO MIALES HENIU KILKA POTERZNYCH WYTRYSKOW /NA SNIADANIE BYLY CHYBA
          OSTRYGI I PIECZONE HISZPANSKIE MUCHY/. Kaluza byla tak duza, ze pocieklo
          z sypialni i po schodach na dziedziniec a na koniec na ulice.
          Akurat przechodzil twoj byly ministrant Pawlowicz i organoleptycznie
          stwierdzil, po subtelnym zapachu z delikatna nutka kadzidla, ze to Henia
          wydzielina, no i dalej to juz wiesz.
    • Gość:   Kończ Waść, Sromu oszczędź ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka