Gość: tolek Sielatycki to taki PRAWICOWY KONSOMOLEC IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 14:28 Taki Pawka Morozow dzisiejszych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc A LPR potrafi też bez problemu rozpoznać gejów ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 14:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Znowu GWno podsyca nienawisci rasowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 14:30 Tak sie zastanawiam - o co chodzi długofalowo Gazecie? O sianie nienawiści rasowej? Inaczej bowiem nie mozna tłumaczyć rzekomego zatroskania o stan ducha Polaków. Ale kto sieje wiatr, zbiera burzę. Przypomnijcie sobie redaktorunie, co było w przedwojennej Europie, a szczególnie w Niemczech. Czy chcecie powtórki tego? Doraźnie "robicie" szeroką rzeszę ludzi zaczynających widzieć waszą podłą, antypolską robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Spada czytelnictwo - więc odwołują się do swoich IP: 217.153.174.* 06.01.05, 15:26 Może wreszcie nawet głupole , za których "mysli" gazwyb zauważą czyje interesy reprezentuje ta gazeta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Chyba zaden Polak nie wierzy wybiórczej ! IP: 217.153.174.* 06.01.05, 15:48 Nawet jesli ze wzgledy na np ogłoszenia czyta ta kłamliwa gazetę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Polak [...] IP: 212.87.2.* 06.01.05, 15:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poncjusz Pilat Re: Jak Żydzi zaszkodzili szefowi gdańskiego LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:21 Roman Giertych i Liga Poronionych Rozumow (LPR) to tak na prawde sa prowokatorami majacymi na celu zaszkodzienie Majestatowi Rzyczypospolitej. To pseudo-Polacy i pseudo-katolicy oplacani przez wiadome kregi... Organizacja Rozokrzyzowcow (TENET) juz dawno ich rozszyfrowala. I nadejdzie czas, ze kota im pogoni i wysle gdzie pieprz rosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Oni szkodzą nie tylko lpr-owcom !!! IP: 217.153.174.* 06.01.05, 15:23 Na szczęście dzieki zbrodniom w Palestynie - nawet największe oszołomy przekonuja się , że ich prawdziwe oblicze różni sie w sposób zasadniczy od tego kreowanego pezez szechterków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaRo Re: Oni szkodzą nie tylko lpr-owcom !!! IP: 217.153.174.* 06.01.05, 16:00 Szkodza na całym siwecie - i to ich zgubi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek Żydzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:32 Dlaczego tak reagujemy gdy usłyszymy Żyd,Żydzi ,z prostej przyczyny dlatego że oni chcą zawładnąć nami , tym wszystkim co kochamy , co szanujemy czego pragniemy, i bez pardonu chcą nam narzucić swoj świat.. Ciągle Słyszymy ze wszystkich stron że jesteśmy wsółodpowiedzialni za obozy śmierci , jesteśmy odpowiedzialni za wszystkie ich nieszczęścia ,jesteśmy im winni domy , place i ulice . Upokarzają nas wszędzie , a w kraju prym wiedzie Wyborcza. Gazeta stała się centrum syjonizmu , nie ma tygodnia aby nie pisała i piała pochwalne psalmy o przedstawicielach tej nacji , a szuka i gnębi tych którzy mówią lub piszą że niby dlaczego mamy ich kochać . A na celowniki snajperów wpadniesz gdy nie daj Bóg napiszesz lub powiesz że tworcami i największymi oprawcach w UB lub najgorliwsi kapo w obozach śmierci byli ....., albo gdy sprzeciwisz się prywatyzacji a za kapitałem stoi ......... .Maja Cię na celowniku i strzelają nie patrząc czy ofiarą bedziesz tylko Ty. Kiedyś byłem pod wrażeniem słów i czynów A. Michnika , teraz , śmiech mnie ogarnia jaki byłem naiwny . Chylę czoło przed Wałesą , że odebrał Gazecie znak Solidarności , on przewidział że Michnikowi ide Solidarności bedą obce gdy bedzie mógł wpływać na Rządy i promować tych którzy są w mu w danej chwili mu wygodni im pomocni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y. Re: Żydzi. IP: 213.134.132.* 06.01.05, 15:38 A może dlatego tak reagujecie, bo nie grzeszycie rozumem i wierzycie w wyssane z palca brednie? Nie przyszło Ci to do głowy? Szkoda, ale w sumie to rozumiem, jak widzę co tam wypisujesz. Aha: (...) A na celowniki > snajperów wpadniesz gdy nie daj Bóg napiszesz lub powiesz że tworcami i > największymi oprawcach w UB lub najgorliwsi kapo w obozach śmierci byli ....., > > albo gdy sprzeciwisz się prywatyzacji a za kapitałem stoi ......... .(...) Na celownik to biorą Cię wtedy za bredzenie co najwyżej. zbadałeś życiorysy najgorliwszych kapo w UB, masz jakieś dowody, czy powtarzasz obiegowe bzdury? Wiesz, że za prywatyzacją czegoś tam stoi jakiś żyd, bo masz na to dowody? Chętnie posłucham jakie i na temat kogo, choć spodziewam się kolejnych bredni nie popartych wiedzą. A na koniec, najbardziej jestem ciekaw jak udowodnisz, że jeżeli nawet ktoś kto coś w Polsce kupił i jest faktycznie żydem, to znaczy że zrobił coś przeciwko temu państwu i narodowi, co? Jestem bardzo tego ciekaw, bo jak narazie to bredzić o żydach potrafi tak wiele osób, ale jakoś dowodów i konkretów poza wyzywaniem ludzi od żydów to debil jeden z drugim znaleźć nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Prawda IP: 217.153.174.* 06.01.05, 15:53 Dowodów na zbrodnie ubowskie czy masowy udział w eksterminacji Polaków na Kresach jest całe mnóstwo . Podobnie ze zbrodniami w Palestynie . Jednak w gazwyb tego nie znajdziesz . Jak myslisz czy doczekamy sie ekstradycji morela lub gąsiorowskiego ? I przestań rzucac tymi "debilami" - w ten sposób rzeczywiście prowokujecie antysemityzm . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esmeralda Re: Żydzi. IP: *.onlink.net 06.01.05, 16:56 Y ty maly zydowski cycku i pieniaczu. Wszyscy na forum opieraja sie na faktach a ty cos belkoczesz ze brak ci dowodow. Poszukaj skwapliwie a znajdziesz bez trudu. Znajdziesz tez archiwalne filmy i zdiecia jak Zydzi budowali z kwiatow bramy do zdradzieckiego okupanta ZSRR. Dowodow waszych win jest po grdyke a tobie ciagle malo.Za wszystkie wasze nieszczescia odpowiedzialny jest caly swiat. Za fale tsunami tez odopwiadaja obywatele swiata bo nie wyniesli na wlasnych rekach tego jednedo Zyda chociaz obok zginely setki, tesiecy ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Ja w swoim hederze wyuczyłem się wybornie IP: 217.153.174.* 06.01.05, 15:54 co widać na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esmertalda Re: Ja w swoim hederze wyuczyłem się wybornie IP: *.onlink.net 06.01.05, 17:02 widac zes zalosny glupek i nareszcie sie przyznales skad twoje korzenie,skad twoj rod chociaz tak niedawno zaklinales ze jestes ochrzczony,babka byla rdzenna Polka a dziadek walczy w powstaniach. Jak widzisz klamstwo ma krotkie nozki i szybko wpadles we wlasne gowniane sidla. Idz ty lepiej gnojku sam do szkoly bos nieuk zatwardzialy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rar Lubię się pośmiać z LPR i z wszechpolaków. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 16:08 Najlepsi są w czasie głoszenia swojej ewangelii z mównic i na ulicy. Jaka miłość bliźniego wtedy bije z ich inteligentnych twarzy, cóż za rozkosz słuchać ich prawdy. Od razu widac, że każdą wolna chwilę poświęcają studiowaniem ksiąg wszelakich. To jest ten naród wybrany, o którym czytamy w najpoczytniejszej książce świata. To wśród nich pojawił sie prorok Roman, którego nie wszyscy, niestety, chcą słuchac. Można się za darmo pośmiać, do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Ja szanuję LPR, popieram ich, na nich głosuję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: kto ogniem wojuje... IP: *.do.pl / *.generacja.pl 06.01.05, 16:43 Przecież jak wiadomo (zostało to udowodnione) Wojtyła też jest Żydem. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: kto ogniem wojuje... 06.01.05, 17:29 a kto to udowodnił????? nikt normalny nie ruszył by takiego tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
tomtomek Z tytułem przesadziliście 06.01.05, 17:02 Szanuję Waszą gazetę ale z tym 'chwytliwym' tytułem przesadziliście. Żadni Żydzi nikogo nie przechytrzyli. Trzymajcie się w nagłówkach treści artykułu, bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAciej [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won_żydokomuno! [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ex_per_ienced PKP = Polska_Korporacja_Przestepcza IP: *.cm.umk.pl 06.01.05, 17:09 I tak to z Polaka Polak zawsze wyjdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Draner ... IP: *.magma-net.pl 06.01.05, 17:16 Dzięki za reklame, przynajmniej bede wiedzial gdzie kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktn cala ta faszystowska partie IP: *.babilon.ds.pw.edu.pl 06.01.05, 17:21 powinni zdelegalizowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek antisemtyzm IP: 68.150.224.* 06.01.05, 17:26 Kiedy wreszcie Polska zrosumie, ze antisemityzm jak kazda nienawisc jest degradujacym dla Polski i Polakow. To jest przeciwne cywilizacji, nowoczesnosci i Nowej Polsce. Jest przeciwne Polskiej cywilizacji, jezeli taka byla kilkaset lat temu. Poza tym w Polsce juz nawet naprawde to Zydow nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 białe myszki 06.01.05, 17:30 owszem nie ma...ale to zdanie ludzi myślących LPR widzi ich na każdym kroku niczym białe myszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: antisemtyzm IP: *.roadrunner.nf.net 06.01.05, 17:35 w roku 1920 90% komuny swiata (i pieniedzy) to byli Zydzi. Oni rzadzli ZSSR. Zamordowali miliony. W USA stale rzadza. Teraz chca rzadzic RP ci sami wychowankowie ruskiej komuny. Nikt sie musi wstydzic mowienia prawdy. Mowienie prawdy nie degraduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: antisemtyzm IP: *.roadrunner.nf.net 06.01.05, 17:41 Jakakolwiek partia polityczna nie zdominowana przez zydokomune jest lepsza niz postzydomonuna. Po wyborach wziasc ich do odpowiedzialnosci prawno-majatkowej. USA to szybko przelknie i bedzie kooperowac z nowa wladza wolna od zydokomuny. Na Rosje nie liczcie a Niemcy tylko patrza na lebensraum. Wszak sa stloczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORMOwiec [...] IP: *.czajen.pl / 80.51.252.* 06.01.05, 17:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: Pamietam jak w 1968Jaruzelski gonił Żydków z IP: *.roadrunner.nf.net 06.01.05, 17:57 Spotkalem tych "wypedzonych" w 1970 w Belgii w zazydzonej Antwerpii. To co mowili o PRL sie w glowie nie miescilo. To chyba nie Jaruzelski tylko Gomulka i Moczar a tak naprawde to oni poczuli pieniadze co im mieli dac za wyjazd Izrael i USA i wyjechali. Po prostu wieksze pieniadze niz mieli z wyplat dla czlonkow rzadu, bezpieki i partii niz w PRL. W Warszawie mieli z gminy tylko $100 na miesiac plus benefity komunistyczne mieszkania itd. Oni wszyscy byli weteranami ruchu rewolucyjnego (czytaj z rodzin ubowskich). Jak Cajmer (ten od orkiestry radiowej) wyjezdzal do Izraela w 1957 zloto wywozil prztopione na patelnie. Ten mial wyobraznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadzam_się_"alek" Re: Nienawiść do Palestyńczyków degraduje Żydów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:46 "..jak kazda nienawisc jest degradujacym dla Israela i Israelitów. To jest przeciwne cywilizacji, nowoczesnosci.."!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY Re: antisemtyzm IP: *.ryn.sdi.tpnet.pl 06.01.05, 23:16 Dziecko komu ty te brednie opowiadasz rozejrzyj sie a przede wszystkim spójrz w lustro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechpolski Zbojkotować Agorę czy polską głupotę? IP: 213.42.2.* 06.01.05, 17:51 Gdy porównać nas do Słowaków, Czechów, Wegrów widać, że oni wiedzą co robić z odzyskaną niepodległością. My stoimy w miejscu, zagraniczne firmy chcą inwestowac tam nie u nas, kiepsko u nas z inicjatywą a wszystko przez Agorę i Michnika. "Miałeś chamie złoty róg" powiedzą nam nasze dzieci czy wnuki a my odpowiemy "to Michnik..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podejrzane Re: Żyd z Gdyni "troszczy" się o skład LPR-u ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:10 Zatroskany Żydzie! A faszyzm i nacjonalizm Israelski cię nie martwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycasty.15 Ale co? Gdzie? Kto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:45 Co wy chcecie od Żydów!!! Są mądrzy, błyskotliwi, bogaci jak cholera i w przeciwieństwie do Polaków są solidarni. Oczywiście nie mówię, że polacy są głupi itd. bośmy są dobrym i przyzwoitym narodem demokratycznym:P. Piszę tylko, że JA osobiście do Żydów nic nie mam. Co wy się czepiacie. Ja ie wiem, co za ludzie. Zero tolerancji! ZER0!!! MNiej niż zerooo, mnie niż zerooo> o,o,o,o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel X Re: Ale co? Gdzie? Kto??? IP: *.ryn.sdi.tpnet.pl 06.01.05, 23:18 myśleze szkoda słow na ten post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: ŻYD WSZĘDZIE I ZAWSZE IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.05, 09:46 Proponuje zaczac od Bendera i Giertychow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR. XXX [...] IP: *.ryn.sdi.tpnet.pl 15.01.05, 01:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś