GoĹÄ: Rezus IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 20:20 MaM 15 lat.zakochalem sie w dziewczynie która ma 22 (z wzajemnością).Czy nasza miłosć ma szanse??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
momog Re: Miłość?! Czy ma szanse??? 24.07.01, 15:37 Gość portalu: Rezus napisał(a): > MaM 15 lat.zakochalem sie w dziewczynie która ma 22 (z wzajemnością).Czy nasza > miłosć ma szanse??? Trochę tu widzę znaków zapytania. Może jesteś baaaaaaaaaardzo dojrzałym chłopakiem i potrafisz zatrzymać ją przy sobie? Kiedy miałam 17 lat poznałam chłopaka młodszego od siebie o 4 lata - rozmawialiśmy w zasadzie tylko raz - ale całą noc - do dziś to pamiętam i mam ogromny sentyment do niego. Mieszkaliśmy z dala od siebie i ja byłam z kimś innym, ale gdyby nie to - chyba sama wyszłabym z inicjatywą zawarcia bliższej znajomości. Spotkaliśmy się jeszcze parę razy ale tylko przelotnie, niemniej wspomnienie tej jednej przegadanej nocy - jest jednym z najmilszych w moim życiu. Być może Ty jesteś dla swojej sympatii takim "zjawiskiem". Inna opcja - już bardziej niekorzystna dla Ciebie - może twoja koleżanka jest jeszcze bardzo dziecinna i nie umie odnaleźć się wśród swoich rówieśników. Wtedy czas będzie dziłał na twoją niekorzyść, bo za kilka m-cy, ona wreszcie pozna kogoś w swoim wieku lub starszego i zostawi Cię. Dlatego nie bardzo można cokolwiek wnioskować na temat szansy dla waszego uczucia. może byś zechciał napisać - jak się poznaliście i jakie macie zainteresowania, wspólne cele i w ogóle coś więcej o Was. Pozdrawiam, momo Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.markiewicz Re: Miłość?! Czy ma szanse??? 30.07.01, 13:29 Jesteś bardzo młodą osobą i przed Tobą może być jeszcze wiele różnych związków. Co znaczy Twoje pytanie - czy wasza miłość ma szansę. Czyżbyś dziś chciał decydować o całym swoim przyszłym życiu, nie musisz tego robić. Jeżeli zakochałeś się w dziewczynie, ciesz się tym, czerp wszystko, co najlepsze z tego związku, pamiętając, że w miłości powinna być równowaga pomiędzy dawaniem i braniem. Nie musisz dziś roztrząsać tego, czy jest to związek na całe życie. Bądź otwarty na to, co czas przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rezus Re: Miłość?! Czy ma szanse??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 20:31 Jak mam o tym powiedziec rodzica???Czy nie mowic??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SFV Re: Miłość?! Czy ma szanse??? IP: 205.216.137.* 05.08.01, 02:19 V XC GF FGFGDB Odpowiedz Link Zgłoś